Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Da har jeg greid å unngå denne drittmiddagen i månedsvis, men i dag kom den seg over vollgraven.
Så da blir det taco.
Så da blir det taco.
Jeg er glad jeg slipper taco! Enkelt her i aften - varme ostesmørbrød med ting som har blitt med fra utlandet og blitt liggende, utmerket skinke fra Spania og Cheddar fra UK. Loff smøres med sennep, så skinke, masse ost og så pæreskiver på toppen. Godt og fornuftig bruk av ting som blir liggende fra utlandet som ofte står i fare for å ikke bli brukt...
Etter en særdeles ubehagelig september måned på børsen, hvor nedgangen var så brutal at jeg omtrent kunne drukket hva som helst uten å kjenne smaken av annet enn bitterhet, så har starten på oktober reparert det meste. Jeg kan jo fortsatt angre på at jeg ikke solgte meg ut på topp og kjøpte på bunn for å få enda en oppgang, men kan ikke være for kravstor. Sprettet en flaske Stonewell Shiraz 2013 for å ønske helgen velkommen.
Biffsnadder i kveld. Ganske standard oppskrift med sjampinjong, sjalottløk, paprika og hvitløk i tillegg til biff. Bearnaisesaus og ovnsbakte potetbåter til. I glasset ble det en Slogen brown ale.
Er den god? Volumprosent?Glycinello skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:13 pm Biffsnadder i kveld. Ganske standard oppskrift med sjampinjong, sjalottløk, paprika og hvitløk i tillegg til biff. Bearnaisesaus og ovnsbakte potetbåter til. I glasset ble det en Slogen brown ale.
Sliter med å finne en god erstatning for Newcastle Brown Ale som ikke lenger selges i nærheten. Ser at den du nevner har utgått på Vinmonopolet, men du har kanskje smuglet den inn i boxeren?
Den har en volumprosent på 4,7. Finner Slogenøl i butikkene i området, men denne fikk jeg i gave fra en kollega så er litt usikker på hvor den er kjøpt.SirJames skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:17 pmEr den god? Volumprosent?Glycinello skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:13 pm Biffsnadder i kveld. Ganske standard oppskrift med sjampinjong, sjalottløk, paprika og hvitløk i tillegg til biff. Bearnaisesaus og ovnsbakte potetbåter til. I glasset ble det en Slogen brown ale.
Sliter med å finne en god erstatning for Newcastle Brown Ale som ikke lenger selges i nærheten. Ser at den du nevner har utgått på Vinmonopolet, men du har kanskje smuglet den inn i boxeren?
Ja, ok, ser at den hovedsaklig er linket til Møre og Romsdal, hvis man skal tro Vinmonopolets nettsider.Glycinello skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:35 pmDen har en volumprosent på 4,7. Finner Slogenøl i butikkene i området, men denne fikk jeg i gave fra en kollega så er litt usikker på hvor den er kjøpt.SirJames skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:17 pmEr den god? Volumprosent?Glycinello skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:13 pm Biffsnadder i kveld. Ganske standard oppskrift med sjampinjong, sjalottløk, paprika og hvitløk i tillegg til biff. Bearnaisesaus og ovnsbakte potetbåter til. I glasset ble det en Slogen brown ale.
Sliter med å finne en god erstatning for Newcastle Brown Ale som ikke lenger selges i nærheten. Ser at den du nevner har utgått på Vinmonopolet, men du har kanskje smuglet den inn i boxeren?
Om jeg ikke husker helt feil så er bryggeriet lokalisert på Stranda (ikkje denne stranda, men denne Stranda). Så produktene selges nok hovedsakelig her i området ja.SirJames skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:39 pmJa, ok, ser at den hovedsaklig er linket til Møre og Romsdal, hvis man skal tro Vinmonopolets nettsider.Glycinello skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:35 pmDen har en volumprosent på 4,7. Finner Slogenøl i butikkene i området, men denne fikk jeg i gave fra en kollega så er litt usikker på hvor den er kjøpt.
https://askoservering.no/sok?q=brown+ale&page=1SirJames skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:17 pmEr den god? Volumprosent?Glycinello skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:13 pm Biffsnadder i kveld. Ganske standard oppskrift med sjampinjong, sjalottløk, paprika og hvitløk i tillegg til biff. Bearnaisesaus og ovnsbakte potetbåter til. I glasset ble det en Slogen brown ale.
Sliter med å finne en god erstatning for Newcastle Brown Ale som ikke lenger selges i nærheten. Ser at den du nevner har utgått på Vinmonopolet, men du har kanskje smuglet den inn i boxeren?
Anbefaler å sjekke ut askoservering sidene, kan i utgangspunktet bestilles opp av alle butikker som er tilknytter ASKO/Norgesgruppen.
Nice, skal browse litt. Coop Extra her sluttet med Newcastle Brown Ale, men mulig de kan bestille et parti til meg.Moist skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:11 pmhttps://askoservering.no/sok?q=brown+ale&page=1SirJames skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:17 pmEr den god? Volumprosent?Glycinello skrev: ↑fre okt 07, 2022 8:13 pm Biffsnadder i kveld. Ganske standard oppskrift med sjampinjong, sjalottløk, paprika og hvitløk i tillegg til biff. Bearnaisesaus og ovnsbakte potetbåter til. I glasset ble det en Slogen brown ale.
Sliter med å finne en god erstatning for Newcastle Brown Ale som ikke lenger selges i nærheten. Ser at den du nevner har utgått på Vinmonopolet, men du har kanskje smuglet den inn i boxeren?
Anbefaler å sjekke ut askoservering sidene, kan i utgangspunktet bestilles opp av alle butikker som er tilknytter ASKO/Norgesgruppen.
Mye artig jeg ender opp med å bestille etter litt saumfaring inne der. Denne er finSirJames skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:15 pmNice, skal browse litt. Coop Extra her sluttet med Newcastle Brown Ale, men mulig de kan bestille et parti til meg.Moist skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:11 pmhttps://askoservering.no/sok?q=brown+ale&page=1
Anbefaler å sjekke ut askoservering sidene, kan i utgangspunktet bestilles opp av alle butikker som er tilknytter ASKO/Norgesgruppen.
https://askoservering.no/vare/5963145
Bestiller du gjennom en butikk da, eller?Moist skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:19 pmMye artig jeg ender opp med å bestille etter litt saumfaring inne der. Denne er finSirJames skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:15 pmNice, skal browse litt. Coop Extra her sluttet med Newcastle Brown Ale, men mulig de kan bestille et parti til meg.Moist skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:11 pm
https://askoservering.no/sok?q=brown+ale&page=1
Anbefaler å sjekke ut askoservering sidene, kan i utgangspunktet bestilles opp av alle butikker som er tilknytter ASKO/Norgesgruppen.
https://askoservering.no/vare/5963145
Jeg er kjøpmann på en Bunnpris butikk, så jeg tar meg frihet til å utvide øl/cider sortimentet i ny og neSirJames skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:21 pmBestiller du gjennom en butikk da, eller?Moist skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:19 pmMye artig jeg ender opp med å bestille etter litt saumfaring inne der. Denne er fin
https://askoservering.no/vare/5963145
Høres bra ut. Da kommer jeg en tur innom når jeg er tørstMoist skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:22 pmJeg er kjøpmann på en Bunnpris butikk, så jeg tar meg frihet til å utvide øl/cider sortimentet i ny og neSirJames skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:21 pmBestiller du gjennom en butikk da, eller?Moist skrev: ↑fre okt 07, 2022 9:19 pm
Mye artig jeg ender opp med å bestille etter litt saumfaring inne der. Denne er fin
https://askoservering.no/vare/5963145
Det blir andebryst her i aften. Tenkte faktisk på det før helgens tilbud på Meny dukket opp. Litt usikker på tilbehør, men har en del gode poteter som bør spises - små Gulløye. Og dessuten rester av rosenkål fra forrige helg. En saus basert på epler eller pære er kanskje ikke så dumt på denne tiden. Kanskje en kombo. Det blir i alle fall helt sikkert greit og bra.
Blir burgere litt senere i aften, cheeseburgers fra Gilde.
Dessert: Sandwich isboksen fra Hennig-Olsen
Dessert: Sandwich isboksen fra Hennig-Olsen
Irriterende nok glemte jeg å kjøpe den på butikken i dag. Hadde tenkt å teste den senere i kveld, men det får bli til en annen gang. Har noe Ben & Jerry's i fryseren, så skal nok få dekt iskrembehovet uansett.
Ellers ble det chili con carne her. Servert med ris, pico de gallo, guacamole, rømme og tortillachips. Pepsi max i glasset.
Ben & Jerry's er jo temmelig DIGGGlycinello skrev: ↑lør okt 08, 2022 8:36 pmIrriterende nok glemte jeg å kjøpe den på butikken i dag. Hadde tenkt å teste den senere i kveld, men det får bli til en annen gang. Har noe Ben & Jerry's i fryseren, så skal nok få dekt iskrembehovet uansett.
Ellers ble det chili con carne her. Servert med ris, pico de gallo, guacamole, rømme og tortillachips. Pepsi max i glasset.
Oh yes! Farlig digg;)SirJames skrev: ↑lør okt 08, 2022 11:07 pmBen & Jerry's er jo temmelig DIGGGlycinello skrev: ↑lør okt 08, 2022 8:36 pmIrriterende nok glemte jeg å kjøpe den på butikken i dag. Hadde tenkt å teste den senere i kveld, men det får bli til en annen gang. Har noe Ben & Jerry's i fryseren, så skal nok få dekt iskrembehovet uansett.
Ellers ble det chili con carne her. Servert med ris, pico de gallo, guacamole, rømme og tortillachips. Pepsi max i glasset.
Hvilken smak har du?Glycinello skrev: ↑lør okt 08, 2022 11:53 pmOh yes! Farlig digg;)SirJames skrev: ↑lør okt 08, 2022 11:07 pmBen & Jerry's er jo temmelig DIGGGlycinello skrev: ↑lør okt 08, 2022 8:36 pm
Irriterende nok glemte jeg å kjøpe den på butikken i dag. Hadde tenkt å teste den senere i kveld, men det får bli til en annen gang. Har noe Ben & Jerry's i fryseren, så skal nok få dekt iskrembehovet uansett.
Ellers ble det chili con carne her. Servert med ris, pico de gallo, guacamole, rømme og tortillachips. Pepsi max i glasset.
And og pære var veldig godt sammen. To små norske pærer (som plutselig dukket opp i pakke under Xtra-merkevaren hos Coop) var perfekt til....
I dag blir det kjøttkaker. Et kvart kål som ble igjen etter fårikål blir til kålstuing. Og jeg har Gulløye-poteter. Dessuten brun saus (fra Toro) og tyttebærsyltetøy. Og rød saft.
I dag blir det kjøttkaker. Et kvart kål som ble igjen etter fårikål blir til kålstuing. Og jeg har Gulløye-poteter. Dessuten brun saus (fra Toro) og tyttebærsyltetøy. Og rød saft.
Rester av gårsdagens chili con carne. Hadde litt revet ost over og serverte med tortillachips, guacamole, pico de gallo og rømme.
Spagetti bolognese. Sausen ble laget for noen uker siden, så var bare å fiske opp fra fryseren og varme
Blomkålsuppe. Denne gangen testet jeg 1 pakke Toro blomkålsuppe og ett hode. Det må innrømmes - det smakte mer blomkål av denne suppen enn den jeg laget "fra grunnen".. Med litt rester god spansk skinke, ble dette en fin enkel mandagsrett. Resten blir onsdagsmiddag. Tirsdagsmiddagen er allerede klar, kjøttkakerester fra søndag. Og det blir den uka i heimen, ettersom jeg skal bort..
Laksefilet, ovnsbakt med chevre, solbærsyltetøy, hasselnøtter og honning. Serveres med potetstappe og brokkoli
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute