Putins pressekonferanse.

Svar
Brukeravatar
Arne Magnus Aasen
Innlegg: 1033
Sted: Bergen

Putins pressekonferanse.

Legg inn av Arne Magnus Aasen »

NTB (Moskva/ ved korrespondent /Har S. Elaas.)

På spørsmål om hvorfor han i det hele tatt startet denne krigen, svarte han at han ikke har startet noen krig. Det hele begynte med en misforståelse mellom ham og hæren den 24. februar. Han ga beskjed til hæren om at forhåndsfeiringen av hans fødselsdag skulle begynne. "Det var en gjeng nærsynte offiserer i hæren som hadde lest feil på bruksanvisningene på fyrverkeriraketter og missiler."
På spørsmål fra pressen om hvorfor soldater invaderte Ukraina, svarte Putin. "Det var bare uskyldige turister fra Russland som ville se Ukraina fra innsiden, men nazistene i Ukraina klarte ikke å se forskjell på lekepistolene, som barna til turistene hadde med seg over grensen, og kalashnikover, så klokken 10:40 den 24. februar begynte de å skyte på barna våre. Klokken 10:41 skjøt vi tilbake."
På nye spørsmål fra pressen om hvorfor turistene ikke hadde reist tilbake til Russland siden det ble så hett der, svarte Putin: "Jeg ba dem bli der til helvete fryser over." På spørsmål om annekteringen av deler av Ukraina, svarte Putin:"Det var bare russiske turister fra Krimhalvøya som ikke hadde fått rom på overfylte hoteller på Krim og som så gjerne ville feriere ved Svartehavet."
Det siste spørsmålet fra pressen gjaldt den fortsatte bombingen av infrastrukturen i Ukraina, og Putin hadde svart: "De forbanna nærsynte offiserene i hæren sliter med å få tilsendt briller. Og de tror fortsatt at det er fyrverkeri de sender opp. Fortvilende, men dødsens sanning."

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Aktuelt»