NMR- rasisme eller ideologi ?

Svar
Brukeravatar
Rompetrollet
Innlegg: 130

NMR- rasisme eller ideologi ?

Legg inn av Rompetrollet »

Innlegget må ikke oppfattes til hverken reklame for eller motstand mot noen parter. Selve forkortelsen er svensk og står for den nordike motstands rørelsen e.l.
På deres norske nettside så profilerer bevegelsen seg som en ideologi , nasjonalsosialisme. Bevegelsen har kategorisert seg bort fra det tradisjonelle høyreekstrem-stempelet som de anser for å bestå av kontrajihadister , som da er proisraelske høyre-globalister som kun anser at islam er problet og aksepterer det multikulturelle uten islam.

NMR anser ikke islam til å være problemet men et rasespørsmål hvor masseinvandringen vil vanne ut og undergreave den hvite rase på sikt, helt uavhengig av religioner og er derved ikke opptatt av islam-spørsmålet. derimot anser NMR at en jødisk elite i verden har sørget for denne rase-undergravende masseinnvandringen med det som mål å utslette den hvite rasen / evt at det blir konsekvensen.
den jødiske konspirasjonen kjenner vi igjen fra europa og Tyskland på 20 og 30-tallet , der jødene ble beskyldt for å ha skapt både kommunismen og kapitalismen.

En må si at de har jobbet grundig med å flette inn gammelt tankegods inn i dagens internasjonalisme , det skal sies, men er det gammelt oppgulp i nye klær og rasisme , eller kan det aksepteres blant mylderet av polariserte miljøer på alle sider i politikkens bakgård ?

Beskrivelsen av hva NMR står for er min egen tolking utfra deres norske hjemmeside .

hva mener du ?

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Aktuelt»