NBA 2022/23

Svar
Team Ingebrigtsen

Re: NBA 2022/23

Legg inn av Team Ingebrigtsen »

Om AD hadde fÄtt vÊrt skadefri en stund, sÄ ser hadde han dominert denne ligaen. Slik han har spilt de tre siste kampene og likevel ser ut som han er 44, sier absolutt om bÄde defensivt og offensivt potensial...det er potensielt den beste spilleren i ligaen. Det sagt, sÄ er det sÄ klart bare Ä vente pÄ en beskjed om skade pÄ han i lÞpet av de neste dagene, for slik er det jo alltid :(
Ellers kan man merke seg at mens Lakers-fansen sitter og klager pÄ PatBev, sÄ er det nÄr PatBev og Reaves er pÄ at Lakers er pÄ sitt beste denne sesongen. Det er tydeligvis for komplisert for den jevne Lakers-fan Ä forstÄ av en eller annen grunn.....litt som nÄr Jazz-fans tror at Sexton har en positiv innvirkning pÄ noe som helst fordi han er en gunner :)

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Jeez Combined points for SplashBros

The Splash Brothers racked up 74 points, 11 rebounds, 18 assists, 5 steals, and just 3 turnovers in the win vs Rockets 👀👀👀👀

Lew_Ashby

Legg inn av Lew_Ashby »

En del amerikanske NBA-spillere fremstÄr sÄ lobotmert om dagen. Denne gjengen som mÞtte opp for Ä stÞtte Kyrie, og som Jaylen Brown digger energien til, mener altsÄ at Holocaust er fake, at jÞder i Israel og USA er "imposters", at hvite mennesker er hatet av Gud og snakker ned kvinners rettigheter.

Jeg er sjelden fan av "tenk om Meyers Leonard hadde gjort det samme med en hvit gruppe som talte lignende sak"-retorikken, men tenk om Meyers Leonard hadde gjort det samme med en hvit gruppe som talte lignende sak.


Team Ingebrigtsen

Legg inn av Team Ingebrigtsen »

Anthony Davis er i ekstremt god form (selv om han kroppslig ser ut som han er 44), og Darvin Ham legger en plan hvor bÄde Westbrook og LW4 tar flere skuddforsÞk?!? SelvfÞlgelig lever hver kamp sitt liv, men nÄr ikke Suns double-teamer AD spesielt mye, sÄ skal ikke det gÄ an. Det skal ikke vÊre mulig. Greit at filosofien er at kampen skal komme naturlig til AD, men mÄ vÊre mulig Ä forsere planen nÄr ikke noe annet enn AD fungerer offensivt. Skal sies at dette var ikke en hÄplÞs kamp fra Lakers, litt bedre gameplan, og litt bedre bak trepoenglinjen og man hadde tatt denne.

Bone8

Legg inn av Bone8 »

Lew_Ashby skrev: ↑man nov 21, 2022 12:51 pm En del amerikanske NBA-spillere fremstĂ„r sĂ„ lobotmert om dagen. Denne gjengen som mĂžtte opp for Ă„ stĂžtte Kyrie, og som Jaylen Brown digger energien til, mener altsĂ„ at Holocaust er fake, at jĂžder i Israel og USA er "imposters", at hvite mennesker er hatet av Gud og snakker ned kvinners rettigheter.

Jeg er sjelden fan av "tenk om Meyers Leonard hadde gjort det samme med en hvit gruppe som talte lignende sak"-retorikken, men tenk om Meyers Leonard hadde gjort det samme med en hvit gruppe som talte lignende sak.

Jeg var pÄ oppadgÄende kurve nÄr det gjaldt min basketballinteresse rundt 2010. Den hadde vÊrt laber siden slutten av 90-tallet.

Men mange av spillerne gjÞr det vanskelig Ä bli begeistret for NBA. Tenker pÄ spillere som
- Irving
- Harden
- Durant
- Embiid
- Beverley
- Morris-tvillingene
- Westbrook

Det er altfor mange sutrekopper, som tror det er samsvar mellom at de har lykkes i sport og at de er smartere enn alle andre.

Heldigvis har man ogsÄ spillere som holder seg unna kontroverser, og er gode ambassadÞrer, som Curry, Giannis, Lillard, Booker og Jokic.

KTBFFH

Legg inn av KTBFFH »

Team Ingebrigtsen skrev: ↑ons nov 23, 2022 7:10 am Anthony Davis er i ekstremt god form (selv om han kroppslig ser ut som han er 44), og Darvin Ham legger en plan hvor bĂ„de Westbrook og LW4 tar flere skuddforsĂžk?!? SelvfĂžlgelig lever hver kamp sitt liv, men nĂ„r ikke Suns double-teamer AD spesielt mye, sĂ„ skal ikke det gĂ„ an. Det skal ikke vĂŠre mulig. Greit at filosofien er at kampen skal komme naturlig til AD, men mĂ„ vĂŠre mulig Ă„ forsere planen nĂ„r ikke noe annet enn AD fungerer offensivt. Skal sies at dette var ikke en hĂ„plĂžs kamp fra Lakers, litt bedre gameplan, og litt bedre bak trepoenglinjen og man hadde tatt denne.
AD i den formen og Lebron tilbake til 80% av seg selv er en trade unna Ä vÊre med i kampen om ringen. Traden Hield/Turner er sÄ perfekt for dette laget. Du fÄr inn forsvar/size med Turner og kan bruke AD som PF i tillegg skyter Turner solid for en big man. Du fÄr spacing. Hield er sniper og vil vÊre en trussel som vil spre gulvet enda mer for AD/Lebron. Reaves og Walker er to gode rollespillere, Bev er solid og Schroder kommer til Ä bidra. Vokn opp Palinka

Lew_Ashby

Legg inn av Lew_Ashby »

Herrefred for et shitshow vest er hittil i Är. Beste laget er 11-6 (Suns), fuckings Jazz og Kings er nr. 2. og 3 (Kings vunnet 7 pÄ rad...), og nr 12 (Thunder) er 4 kamper bak fÞrsteplass i conferencen.

Det eneste laget som klarer Ä tanke ordentlig hittil er Rockets, og selvsagt Lakers som tanker ufrivillig. OKC gjÞr sÄ godt de kan for Ä tape (hei, Poku som center), men SGA er rett og slett for god. Hva Jazz driver med skjÞnner jeg ikke helt, det er jo helt absurd Ä se dem i dette drivet. Det er jo gÞy, og skjÞnner at fansen liker det, men man har emm alt Ä tape pÄ Ä karre seg til en playin-plass. Spurs startet for bra, har endelig klart Ä komme inn i riktig driv med 5 tap pÄ rad.

Mavs har levert historisk ved Ă„ tape mot OKC etter Ă„ ha ledet med 14 poeng da det gjenstod 4 min. De ledet stort mot Suns og tapte, de tapte mot Magic uten Paolo, Nuggets uten Jokic/Murray, Wiz uten KP/Beal og Pels uten Zion/Ingram. Latterlig, Mavs burde ledet i vest, istedenfor er de 9-7 og skal inn i et tĂžft program.

Warriors er 1-9 pÄ bortebane men kan se tegn pÄ at de finner formen nÄ. Wolves ga bort absolutt alt man hadde for Gobert, ser ut til Ä funke litt bedre nÄ med 4 seire pÄ rad. Maskineriet til Suns er det eneste man kan stole pÄ, selv uten CP3 klarer man Ä male ut seire. Den gjengen der er virkelig blitt et Lag. Clippers har funnet litt flyt, og nÄ er Leonard tilbake. FÄr se hvor lenge det varer.

Kaoset i vest gjÞr imidlertid, som KTBFFH sier, at Lakers burde gÄ all in her. Tror jeg de blir utfordrere om de kaster bort fremtiden for Ä sjanse pÄ suksess med Turner/Hield inn? Nei, men de har uansett en sjanse til Ä gÄ forholdsvis langt i playoffs dersom ingen lag faktisk tar tak i divisjonen.Zach Lowe mener at man kun bÞr trade bort fremtiden (2027 og 2029 first round picksene som kan trades) dersom man har en reell sjanse for tittelen. Jeg tror altsÄ ikke de har det med feks Turner og Hield inn, men de mÄ vel nesten bare gjÞre det nÄr man fÞrst har kjÞrt LeLakers.

Team Ingebrigtsen

Legg inn av Team Ingebrigtsen »

KTBFFH skrev: ↑ons nov 23, 2022 9:22 am AD i den formen og Lebron tilbake til 80% av seg selv er en trade unna Ă„ vĂŠre med i kampen om ringen. Traden Hield/Turner er sĂ„ perfekt for dette laget. Du fĂ„r inn forsvar/size med Turner og kan bruke AD som PF i tillegg skyter Turner solid for en big man. Du fĂ„r spacing. Hield er sniper og vil vĂŠre en trussel som vil spre gulvet enda mer for AD/Lebron. Reaves og Walker er to gode rollespillere, Bev er solid og Schroder kommer til Ă„ bidra. Vokn opp Palinka
Jepp;
Hield, Turner til Lakers
Westbrook, Jones, 2027 1rd draft pick til Indiana
Dersom Indiana vil ha Gabriel i stedet for Jones sÄ er det ogsÄ greit.
Lakers burde ikke trenge betenkningstid for Ă„ gjĂžre en slik trade.
Bone8 skrev: ↑ons nov 23, 2022 8:45 am Heldigvis har man ogsĂ„ spillere som holder seg unna kontroverser, og er gode ambassadĂžrer, som Curry, Giannis, Lillard, Booker og Jokic.
Giannis hadde en liten episode her om dagen, men blir jo ingen ting mÄlt mot mange av de du nevner der. Dessuten blir det jo noen ganger mer alvorlig nÄr Jaylen Brown og Kyrie Irving sitter i posisjoner i NBPA. En ting er lÞse kanoner, men nÄr det er organisert sÄ blir det et strukturelt problem.
Lew_Ashby skrev: ↑ons nov 23, 2022 9:52 am Kaoset i vest gjĂžr imidlertid, som KTBFFH sier, at Lakers burde gĂ„ all in her. Tror jeg de blir utfordrere om de kaster bort fremtiden for Ă„ sjanse pĂ„ suksess med Turner/Hield inn? Nei, men de har uansett en sjanse til Ă„ gĂ„ forholdsvis langt i playoffs dersom ingen lag faktisk tar tak i divisjonen.Zach Lowe mener at man kun bĂžr trade bort fremtiden (2027 og 2029 first round picksene som kan trades) dersom man har en reell sjanse for tittelen. Jeg tror altsĂ„ ikke de har det med feks Turner og Hield inn, men de mĂ„ vel nesten bare gjĂžre det nĂ„r man fĂžrst har kjĂžrt LeLakers.
Problemet for Lakers er at de er for sent ute. Hadde de gjort for eksempel Pacers-traden i offseason, sÄ kunne man forsvart Ä gi bort om sÄ begge 1.rounderne de har. SÄ lengre de venter, desto dÄrligere posisjon er de i. For det fÞrste er det et spÞrsmÄl om de kan ta seg inn i sluttspillet i det hele tatt, og for det andre sÄ fÄr de dÄrlig tid pÄ Ä bli samspilt. For hver dag de har ventet pÄ Ä gjÞre noe, desto mindre grunn til Ä faktisk gjÞre noe. SÄ har de selvsagt lovet LeBron at de skal satse, sÄ derfor er det usedvanlig dÄrlig hÄndverk av Lakers FO Ä vente inn mot trade-deadline. Skulle man gÄtt all in sÄ burde jo det skjedd i sommer, det vil jo bare virke desperat Ä hive inn FRDPs nÄr man som lag ikke skal noen plass. AltsÄ, siden jeg fÞlger Lakers grunnet LeBron og AD sÄ gjÞr det ikke meg noe om framtiden til Lakers ser mÞrk ut, men fra et Lakers-perspektiv er det jo helt tullete Ä velge den dÄrlige mellomlÞsningen de har valgt. De er ikke gode nÄ, og de kommer ikke til Ä bli gode om 5 Är heller. Som du jo sÄ korrekt pÄpeker, sÄ er det et halmstrÄ midt oppi dette at West er vill vest kaos, og at det derfor utrolig nok er en liten Äpning fordi ingen imponerer.

Team Ingebrigtsen

Legg inn av Team Ingebrigtsen »

Har kritisert Ham mye, og det mener jeg er fortjent. Men den starting-5 han starter med i denne, samt at han ikke lar Westbrook spille nÄr kampen skulle avgjÞres, det var positive takter. NÄ er San Antonio mest sannsynlig det dÄrligste laget i lagen denne sesongen, men positiv coaching for fÞrste gangen denne sesongen er da noe Ä bygge videre pÄ. GÞy med LeBron tilbake, selv om mange tullete turnovers trekker litt ned. AD double-teamet hele kampen, men kampens gigant uansett. Som sagt riktig med Schroder i starting-5, det tror jeg gir Lakers en noe bedre balanse i laget.

Lew_Ashby

Legg inn av Lew_Ashby »

Team Ingebrigtsen skrev: ↑lĂžr nov 26, 2022 6:54 am Har kritisert Ham mye, og det mener jeg er fortjent. Men den starting-5 han starter med i denne, samt at han ikke lar Westbrook spille nĂ„r kampen skulle avgjĂžres, det var positive takter. NĂ„ er San Antonio mest sannsynlig det dĂ„rligste laget i lagen denne sesongen, men positiv coaching for fĂžrste gangen denne sesongen er da noe Ă„ bygge videre pĂ„. GĂžy med LeBron tilbake, selv om mange tullete turnovers trekker litt ned. AD double-teamet hele kampen, men kampens gigant uansett. Som sagt riktig med Schroder i starting-5, det tror jeg gir Lakers en noe bedre balanse i laget.
SAS hviler Poetl mot Davis. Tilfeldigvis. Godt Ă„ se at de tanker skikkelig.

Ellers er: Siakam, Barnes, Achiuwa, Poter Jr. all listed as OUT, Fred VanVleet as Questionable. Jepp, Mavs taper igjen i natt.

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Wembanyana Show

Check out this NBA content!

https://www.nba.com/watch/event/lnb-bet ... 2-vs-nancy

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Halftime nÄ men 2nd Half straks og gudbedre for et show...

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Fyf lagkameratene til Wemb ser ut som Dverger ved siden av ham! 👀

Det store problemet mÄ vÊre fysikken til Wemb ser ut som fyrstikk

Lew_Ashby

Legg inn av Lew_Ashby »

Lew_Ashby skrev: ↑lþr nov 26, 2022 4:01 pm Ellers er: Siakam, Barnes, Achiuwa, Poter Jr. all listed as OUT, Fred VanVleet as Questionable. Jepp, Mavs taper igjen i natt.
Haha. Jepp. For et drittlag Mavs er i Är. Taper mot Raptors uten Siakam, Barnes og Achiuwa og er .500 nÄ.

Man har Doncic i historisk MVP-form og Mavs-fans preiker om tanking. Absurd.

Team Ingebrigtsen

Legg inn av Team Ingebrigtsen »

Til tider kollapset Lakers i forsvar i andre kampen mot Spurs uten AD, men lenge siden LeBron har en slik shooting-night bak trepoengslinjen og pÄ FTs. Om det var to kamper mot San Antonio fÄr sÄ vÊre, man tar det man fÄr denne sesongen, og dette var artig selv om det sportslig sett ikke var topp akkurat.

Som dere andre her er inne pÄ, Mavs mÄ virkelig gjÞre noen drastiske endringer, er sykt Ä bruke talentet til Luka med en gjeng med middelmÄdigheter.

LBJ91

Legg inn av LBJ91 »



KTBFFH

Legg inn av KTBFFH »

LBJ91 skrev: ↑sþn nov 27, 2022 4:08 pm
Maskin over alle maskiner. De tallene og statsene er helt sinnsyke

Lew_Ashby

Legg inn av Lew_Ashby »

Lew_Ashby skrev: ↑lĂžr nov 19, 2022 12:05 pm Kan ikke se at GSW noensinne ville ha kastet bort en prime Curry-sesong for Ă„ ha en Ăžrliten sjanse pĂ„ Wemby. De gĂ„r all in, og tipper de finner flyten utover. De er ikke langt unna, starterlineupen Curry-Klay-Wiggins-Green-Looney er jo sĂ„nn +85 og best(?) I ligaen. MĂ„ bare fĂ„ orden pĂ„ rotasjonen, fĂ„ litt motivasjon tilbake for en gjeng som har vunnet nesten sammenhengende siden 2016, samt kanskje fĂ„ inn 1-2 nye fra benken, sĂ„ er de favoritter igjen emm.
Det skjer, Warriors sitt maskineri er igang. FĂžr kampen var Looney-Green-Wiggins-Klay-Curry lineupen +125, ingen andre lineuper var mer enn +66 😂 Etter gĂ„rsdagens slakt av Wolves (sĂ„ kampen, NULL sjanse for Minny) sĂ„ er den lineup nĂŠrmere +150.

Helt sykt. Warriors ligaens desidert beste lag om de fÄr Poole, DiVincenzo og en til igang. Bucks og Celtics selvsagt i mixen, men det toppnivÄet til Warriors er absurd.

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Ja Morant begynner Ă„ bli vill


Lew_Ashby

Legg inn av Lew_Ashby »

Kemba fra gaten til Mavs. Fyren er ferdig som toppspiller og et ekstremt minus i forsvar, men Mavs innrÞmmer nÄ hvor dÄrlig man hÄndterte spillerstallen i sommer. Doncic og Dinwiddie som eneste spillere som kan hÄndtere en ball, samt Facu (waivet) og Ntilikina (haha) som kriselÞsning kunne ikke gÄ i lengden. NÄ skal Kemba styre 2.unit i smÄ perioder av kampene.

En ting er sikkert i mine Ăžyne, dette reparerer ikke Mavs.

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Lew_Ashby skrev: ↑man nov 28, 2022 6:43 pm Kemba fra gaten til Mavs. Fyren er ferdig som toppspiller og et ekstremt minus i forsvar, men Mavs innrĂžmmer nĂ„ hvor dĂ„rlig man hĂ„ndterte spillerstallen i sommer. Doncic og Dinwiddie som eneste spillere som kan hĂ„ndtere en ball, samt Facu (waivet) og Ntilikina (haha) som kriselĂžsning kunne ikke gĂ„ i lengden. NĂ„ skal Kemba styre 2.unit i smĂ„ perioder av kampene.

En ting er sikkert i mine Ăžyne, dette reparerer ikke Mavs.
Har ikke Mavs Gleague spillere engang?

Team Ingebrigtsen

Legg inn av Team Ingebrigtsen »

Lakers latterlig i clutchen, Ham er som sagt ligaens dÄrligste coach med god margin.
LeBron fantastisk i de fÞrste minuttene, etter kjenning i lysken/lÄret var det mye rart og dÄrlige skuddforsÞk. RW som ventet ''pÄ'' nÄr det de siste dagene har vÊrt skrevet mye om en eventuell deal med Indiana som involverer han. Likevel, latterlig dÄrlig coaching Ä ha han pÄ hardwooden i clutchen. Helt ellevilt at det er han som tar de fleste skuddforsÞkene der pÄ slutten. Anthony Davis Lakers beste, selvfÞlgelig. Men det gÄr ikke an Ä beskrive hvor hÄplÞst det er at Lakers pÄ nytt har 2 spillere med flere FGA enn AD. Det blir litt som om Mavs skulle vÊrt ille ute, og hentet inn en washed Kemba for Ä gjÞre noe med problemet...

Lew_Ashby

Legg inn av Lew_Ashby »

RIP Wolves. Etter en grufull defensiv forestilling mot Warriors sÄ taper man pÄ nytt neste dag etter Ä latt Wizard fÄ 142 poeng. Porzingis med karrierebeste 41p.

Den Gobert-traden stinker nÄ sÞppel. Laget har altsÄ tradet bort absolutt hele fremtiden sin.

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Au da...

R66

Legg inn av R66 »

Lew_Ashby skrev: ↑tir nov 29, 2022 8:24 am RIP Wolves. Etter en grufull defensiv forestilling mot Warriors sĂ„ taper man pĂ„ nytt neste dag etter Ă„ latt Wizard fĂ„ 142 poeng. Porzingis med karrierebeste 41p.

Den Gobert-traden stinker nÄ sÞppel. Laget har altsÄ tradet bort absolutt hele fremtiden sin.
I tillegg KAT skadd og det kan vÊre lenge, Utah kan fÄ Vamby selv uten tanking

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Au da


TrueTopRed

Legg inn av TrueTopRed »

Lakers er seg selv og bottler i en match der man er 6 poeng opp med under 3 min igjen. Ledet kampen fra start til siste kast, som er en buzzer 3 etter at Lebron slapp sin mann fri. Spenstig.

hgb

Legg inn av hgb »

Mr.Meep skrev: ↑tir nov 29, 2022 1:18 pm Au da

Var heldigvis for KAT og Wolves "bare" strained calf. Ute 4-6 uker, sies det.

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

hgb skrev: ↑tir nov 29, 2022 7:33 pm
Mr.Meep skrev: ↑tir nov 29, 2022 1:18 pm Au da

Var heldigvis for KAT og Wolves "bare" strained calf. Ute 4-6 uker, sies det.
FLAKS! Kunne fort vĂŠrt MCL eller hva det heter?

Lew_Ashby

Legg inn av Lew_Ashby »

hgb skrev: ↑tir nov 29, 2022 7:33 pm Var heldigvis for KAT og Wolves "bare" strained calf. Ute 4-6 uker, sies det.
Dere kjemper godt fortsatt, men er det mulig at tankingkjÞret starter nÄ etter 5 tap pÄ rad uten Conley? Ser bla typer som Azubuike fikk en del minutter i natt... Tanken min er at coach og deres 6 beste spillere er for kvalitet til at det blir mange baller i lotteriet, men det kan jo ligge noen trades i luften etterhvert. Ainge kan jo ikke vÊre happy med at dere gÄr rundt .500 denne sesongen?

Sorry, vet du ikke liker at jeg prater sÄnn som dette, men vi er vel enige i at tanking er veien Ä gÄ om man allikevel skal slite med Ä komme seg til playin-kamper.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

GÄ tilbake til «Amerikansk Sport»