Hva spiser og drikker du i kveld?
-
- Innlegg: 2589
Første søndag i advent betyr baking av julekake (med og uten sukat), og serinakaker. Derfor blir det enkel middag i dag - smashburger m/fries.
Første julerett for sesongen; julepølse og makaroni med ketsjup. + litt pizza fra gårsdagen.
I går var det skikkelig streetfood i Jalan Alor gata i Kuala Lumpur. Vi var såpass mange så ble bare bestilt ymse retter av lokal valør og alt var godt. Drikke i form av klassiske murere (0,66l) med Tiger øl
Dessuten var det durian sesong så fikk omsiden smakt, visstnok ikke helt lurt å spise med øl til, så gikk å rapet durian i flere timer etterpå, selv om jeg bare tok 3 biter av styggedommen. Da har jeg smakt det, og trenger ikke gjøre det igjen
Dessuten var det durian sesong så fikk omsiden smakt, visstnok ikke helt lurt å spise med øl til, så gikk å rapet durian i flere timer etterpå, selv om jeg bare tok 3 biter av styggedommen. Da har jeg smakt det, og trenger ikke gjøre det igjen
Durian og alkohol skal visstnok kunne gi noe ubehag, ja.Someone skrev: ↑ons nov 30, 2022 2:52 am I går var det skikkelig streetfood i Jalan Alor gata i Kuala Lumpur. Vi var såpass mange så ble bare bestilt ymse retter av lokal valør og alt var godt. Drikke i form av klassiske murere (0,66l) med Tiger øl
Dessuten var det durian sesong så fikk omsiden smakt, visstnok ikke helt lurt å spise med øl til, så gikk å rapet durian i flere timer etterpå, selv om jeg bare tok 3 biter av styggedommen. Da har jeg smakt det, og trenger ikke gjøre det igjen
Det er veldig lett å velge bort en av dem.
Det finnes noe som er om mulig heftigere luktmessig, en thaigrønnsak som kona fiklet frem til frokost i dag.
Hun kalte det Chum, tror jeg. Fy Fxxx som det stinket! I hele huset!
Stående ordre fra meg : Aldri mer i mitt hus!!!!!
Jeg skal gi tilbake, siden hun liker Stinkfood. Surstrømming skal hun få i julegave.
I dag ble det ymse varianten av "roast duck" og "roast pork", inkludert både crispy duck og noe som minnet om asiatisk krydret ribbe
Det er seriøse greier. Jeg har mer enn en gang lest om fly som har måttet nødlande på grunn av at en einstein har tatt med seg durian inn i flyet.
Kona liker det, men har stående ordre om å spise det utendørs.
Ble en slags gryterett i dag. Stekte sjampinjong, løk, hvitløk, tomater, paprika, gulrot og brokkoli. Hadde over ris, reker og kokosmelk og lot det surre litt.
Orka ikke lage noe greier i dag - bra start på jobbdagen, men ble ødelagt av lite kollegiale kolleger og i mye annet rusk i jobbbmaskineriet... Så ble en titt i Fjordland-hylla på Coopen, som hadde 25 prosent avslag på "julemiddag", så kikka jeg noe annet, og så viste det seg at julemiddagene stod sammen med andre juleting, ikke sammen med Fjordland. En pakke igjen av kalklunbryst i fløtesaus - pris: 34 kroner! Ser at rabatten er satt til 11 proner, så prosenten er jo relativt riktig, men prisen må da være heeeeeeeeeeelt feil. Men uansett - greit med noe lettvint innimellom.
-
- Innlegg: 2589
Blir enkelt i dag etter lang reisedag til Vesterålen. En Toro gryterett med hvitløksbaguette.
Men i morgen er det ut og kjøpe fisk!
Men i morgen er det ut og kjøpe fisk!
-
- Innlegg: 2589
Restetorsdag! Gryterett med reker, ørretfilet, kokosmelk, fløte, sweet chilisaus, ris og en drøss med grønnsaker. Det smakte faktisk ganske godt selv om det høres ille ut;)
Her ble det ganske enkelt en filet av ishavsrøye, grillet i ovnen, med salt og pepper på. En enkel tomatsalat til.
Endte på en japansk "grill-selv" restaurant her i Kuala Lumpur i dag, så ble testet ut flere typer Wagyu på grillen.
Ellers kom jeg over både Nøgne Ø og Lervig produkter på en lokal ølbar her
Ellers kom jeg over både Nøgne Ø og Lervig produkter på en lokal ølbar her
Blir en hvit pizza med med reker i dag, tenker jeg. Har noen osterester og en boks Creme Fraiche som kan brukes. Dessuten har jeg lyst på en varm pizza og et glass hvitvin. Kurant fredagsmat det. Kan ikke spise bare rakfisk og lutefisk på denne tiden...
Fant en pakke grillpølser i fryseren, antagelig gjenglemt fra noe grilling i sommer.
Grillpølser, potetsalat....kanskje noe grønt....kanskje noen maiskorn og noe hvitt brød i kveld.
Grillpølser, potetsalat....kanskje noe grønt....kanskje noen maiskorn og noe hvitt brød i kveld.
-
- Innlegg: 2589
Kjøpte sylfersk hysefilet i dag, så det blir fiskesuppe med det og reker. Resten av fisken blir i morgen. Får vel ta litt champagne til dette, er ferie og lenge siden sist.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute