Ny giv for gamle metoder

Svar
Brukeravatar
Soteria
Innlegg: 274

Ny giv for gamle metoder

Legg inn av Soteria »

I kjølvannet av vaksineskandaler, tar noen til orde for å gjøre det motsatte av det helsemyndighetene sier. Er dette mulig, når det gjelder helse og matråd? Den norske omgangskretsen er også full av mennesker som vil lede en vekk fra gamle metoder. De sier "Gjør heller dette, så slipper du å faste." "Gjør heller dette, så slipper du tarmskylling"... omtrent som de var programmerte til å si det. "Vi lever i 2022" er også et mye brukt argument.

"Dr. Bergland bryter taushetsplikten" er et standupshow, men han viser også hva legestanden ønsker å få folk bort fra. Han latterliggjør dem som tror at tarmskylling skulle være nødvendig. "Trooor du det skulle være nødvendig, da?"

Det har vært tradisjoner for tarmskylling i vestlige land, og disse har overlevd i mer primitive samfunn. Der er det logisk å utføre dette så fort noen føler seg syk eller utilpass.
Afrika har dessuten større problemer med innvollsormer enn i vestlige land (det liker vi iallfall å tro).


https://www.optimalhealthnetwork.com/He ... s/1327.htm

Hydroterapi eller vannterapi har vært en ting, som i dag er "utdatert".

Har ikke drevet med dette så lenge, men har erfart at tarmskylling bedrer tilstanden på indre organer og gjør dem i stand til å frakte avfall til magesekken eller tarmene. Tidligere i år behandlet jeg to dager på rad med en ballongsprøyte (fra apotek), med vann og et hint av eddik. På kveld nummer to ble jeg fryktelig kvalm og kastet opp noe som lignet på teblader fra en tepose. Det var ca. 20 stk bittesmå, firkantede metallbiter, som ganske sikkert var fra gamle vaksinasjoner.

Disse metallene har antagelig vært deponert et sted i kroppen i mange år, og plutselig blitt frigjort og fraktet til magesekken. Derfor er dette en spesielt viktig behandlingsmetode i et samfunn som driver med injisering, og dette vet sannsynligvis legene. Og de later som slike metoder er unødvendige.

Myke, væskeaktige injeksjoner kan behandles av kroppen, men ikke dersom de inneholder metallbiter eller det produseres for mange piggproteiner som gjør blodet tykkere. Faste stoffer vil måtte deponeres i kroppen, og de trenger hjelp for å komme ut igjen.

En ganske stor andel av eldre lider av små utposninger på tarmen, som skyldes at de lider for mye av forstoppelse.

Det kan også være annet avfall rundt organene som gjør at livvidden er faretruende vid. Har merket en ekstrem avfallsproduksjon de siste ukene, nærmest utmattende.

Ifølge videokanalen Aewar, skal det ha vært et supert drivhus på 1800-tallet som produserte sydlige frukter i Storbritannia, ved hjelp av vibrasjonsbehandlet vann.


Årelating med blodigler er også en eldre metode. Har ikke prøvd den, men har sett en person på Youtube som drev oppaling av blodigler hjemme. Noe å tenke på?

Det kan være lurt å spise mer ekte ost og ekte smør enn hva myndighetene anbefaler (i motsetning til lettost og lettsmør).

Og lurt å bruke Ivermectin og hydroxychloroquine, som de absolutt vil ha oss vekk fra. Sistnevnte skal være mulig å lage hjemme.

Ser at en annen har startet tråder om faste. Faste er tradisjonelt en religiøs praksis, som er nevnt en rekke ganger i Bibelen.

Demonutdrivelse er noe annet de absolutt skal ha oss vekk ifra. Det er også en religiøs praksis, som i tilfelle jeg tar det opp, vil gå under Religion.

Drap på svarte katter for å gå fri for pesten - tja. Ikke det neste jeg kommer til å satse på altså.

Tørrsjampo i stedet for hårvask? Det finnes oppskrifter for å lage det selv. "Dry shampoo diy" (do it yourself).

Møkkadynge som blir til jord etter et par år - det er mangt og mye som kan graves ned og bli til jord.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Helse, Kosthold og Trening»