Realpolitikk hjemme og ute

Svar
ingenkanvite

Re: Realpolitikk hjemme og ute

Legg inn av ingenkanvite »

Tysklands koloniminister, den "grønne" Robert Habeck ligger ikke på latsiden. Tysklands hydrogen-kolonier bygges i raskt tempo.
Ved siden av at Støre og Aasland kneler for den store Reichskommisar, har han også fått Statsminister Troudeau i Canada til å bøye seg i støvet. Tysklands hydrogen-kolonier skal også utvides til Nord-Amerika. Og til Sørøst-Asia og til Afrika.
Minister Habeck sa: «Grønt hydrogen er en viktig nøkkel for en klimanøytral økonomi. Vi må resolutt arbeide for å redusere klimaendringene for å sikre vår velstand og frihet. Dette er viktigere og mer presserende enn noen gang på denne tiden. Hydrogenalliansen mellom Canada og Tyskland er en betydelig milepæl ettersom vi akselererer den internasjonale markedsutrullingen av grønt hydrogen og rydder veien for nytt transatlantisk samarbeid. Konkret har vi som mål å bygge opp en transatlantisk forsyningskjede for grønt hydrogen. De første forsendelsene fra Canada til Tyskland skal begynne allerede i 2025.»
Høye elektrisitetspriser låses enda mer når store mengder kraft sløses bort på å produsere hydrogen. Det er ingen grunn til å tro på forsikringer om at det skal brukes bare overskuddskraft, da det bare ville bli produksjon noen få dager i året.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Miljø og Klima»