Hva spiser og drikker du i kveld?
Rester fra fiskesuppe tidligere i uken. Servert med en smurt bagel og fun light i glasset.
Burger fra burgerking.
Colaen var grei, resten var dårligere enn alle ferdigmatpakkene du får kjøpt i dagligvarebutikken.
Emballasjen gikk i ovnen og resten i matavfallsposen.
Seriøst, siste gang.
Colaen var grei, resten var dårligere enn alle ferdigmatpakkene du får kjøpt i dagligvarebutikken.
Emballasjen gikk i ovnen og resten i matavfallsposen.
Seriøst, siste gang.
-
- Innlegg: 2589
Dårligere enn ferdigmatpakker??
Lenge siden jeg var på BK, men husker dem ikke som så dårlig.
Enig med Bjoro. Milkshaken på BK er vel grei, men maten er bortimot uspiselig. Eller.... var, i hvert fall. Skal ikke skryte på meg at jeg har vært der mye de siste årene, og siste gang var sikkert i 2020 eller 2021 engang.KingKongHalvor skrev: ↑tor jan 19, 2023 9:19 pmDårligere enn ferdigmatpakker??
Lenge siden jeg var på BK, men husker dem ikke som så dårlig.
Min siste Burger King-opptreden var i 1999 eller 2000.Mehell skrev: ↑tor jan 19, 2023 9:24 pmEnig med Bjoro. Milkshaken på BK er vel grei, men maten er bortimot uspiselig. Eller.... var, i hvert fall. Skal ikke skryte på meg at jeg har vært der mye de siste årene, og siste gang var sikkert i 2020 eller 2021 engang.KingKongHalvor skrev: ↑tor jan 19, 2023 9:19 pmDårligere enn ferdigmatpakker??
Lenge siden jeg var på BK, men husker dem ikke som så dårlig.
Tror søren meg jeg skal innom denne uken. Kun for å prøve milkshaken, og sjekke om den faktisk er såpass god som jeg innbiller meg. Resten styrer jeg unna.Puttemans skrev: ↑tor jan 19, 2023 9:27 pmMin siste Burger King-opptreden var i 1999 eller 2000.Mehell skrev: ↑tor jan 19, 2023 9:24 pmEnig med Bjoro. Milkshaken på BK er vel grei, men maten er bortimot uspiselig. Eller.... var, i hvert fall. Skal ikke skryte på meg at jeg har vært der mye de siste årene, og siste gang var sikkert i 2020 eller 2021 engang.KingKongHalvor skrev: ↑tor jan 19, 2023 9:19 pm
Dårligere enn ferdigmatpakker??
Lenge siden jeg var på BK, men husker dem ikke som så dårlig.
Burgeren var en seig, smakløs kladd. Brødet luktet papp. Osten var så sparsom at den ikke ga smak. Ett lyspunkt når jeg traff sylteagurken. Men jeg kjøper ikke burgermeny for å spise sylteagurk.KingKongHalvor skrev: ↑tor jan 19, 2023 9:19 pmDårligere enn ferdigmatpakker??
Lenge siden jeg var på BK, men husker dem ikke som så dårlig.
Ferdigmat: jeg har rett nok ikke smakt alle. Men i en periode nå har det blitt litt ymse fordi jeg skal ete meg bra opp i vekt. Og ingen av de ferdigproduktene jeg har kjøpt har blitt kastet. Men det gjorde jeg altså med burgermenyen i dag. Og jeg er altså ikke kresen for tiden.
Burger King har tapt seg temmelig mye bare de siste årene. Hva det skyldes, aner jeg ikke, sikkert noe innsparinger elns.
I tillegg har det blitt ekstremt dyrt å spise der, såpass dyrt at de omtrent tangerer restaurantpriser.
Og da går man jo heller på en restaurant.
Lenge siden jeg var på BK - frister innimellom. Blir nok uansett en stund til. Antakelig. Kjedelig med skuffende mat, åkkesom...
her la jeg lista lavt i dag, bare surra opp noen grillpølser, løk, hvitløk en boks tomatbønner og chili. En rett som gjerne spises en gang i måneden eller så. Rester til lunsj i morra.
Ellers ligger en tynnribbe i kjøleskapet og venter på å bli asiatisk ribbe til Helga. Hvis hun kommer, da. Antar det. Pleier å skje i slutten av uka.
her la jeg lista lavt i dag, bare surra opp noen grillpølser, løk, hvitløk en boks tomatbønner og chili. En rett som gjerne spises en gang i måneden eller så. Rester til lunsj i morra.
Ellers ligger en tynnribbe i kjøleskapet og venter på å bli asiatisk ribbe til Helga. Hvis hun kommer, da. Antar det. Pleier å skje i slutten av uka.
Kyllingburger med sweet chilidressing, avokado, norvegia, syltet rødløk, sylteagurk, tomat og isberg. Servert med salat.
Skal ikke ut og fange da. Noen telefoner, og muligens sjekke på noen butikker.
Blåskjell og sjøkreps er nok det mest sannsynlige, i tillegg til reker. Vet at alt dette er tilgjengelig og veldig smakfullt på denne tiden av året.
Enig, forresten: Krabbe er digg. Jeg er også veldig glad i innmaten i krabben, blandet med krabbeklør. På loff, selvfølgelig.
Snop, rett og slett.
Ja, vi er snart der hvor skalldyr er som best. Reker full av rogn, yummy. JODDEM og Startelver har sikkert som de sørlendinger de er satt noen teiner, kanskje vi kan robbe dem!Mehell skrev: ↑lør jan 21, 2023 5:19 amSkal ikke ut og fange da. Noen telefoner, og muligens sjekke på noen butikker.
Blåskjell og sjøkreps er nok det mest sannsynlige, i tillegg til reker. Vet at alt dette er tilgjengelig og veldig smakfullt på denne tiden av året.
Enig, forresten: Krabbe er digg. Jeg er også veldig glad i innmaten i krabben, blandet med krabbeklør. På loff, selvfølgelig.
Snop, rett og slett.
Sist redigert av Number4 den lør jan 21, 2023 5:46 am, redigert 1 gang totalt.
Blir da denne tynnribben, som vel egentlig er buklist, som er like greit. Steker den som den er med salt og pepper, og så lager jeg en saus og heller over etter hvert... Jasminris, litt lettstekt kinakål, løk, cashewnøtter og ikke minst koriander må jeg ha til dette. Har en slant hvitvin til, fra boks - eller det som var en boks, men som nå er blitt en pose... Det går greit.
Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg det for meg at jeg hadde lyst å prøve å lage hjemmelaga sjokoladepudding, men det er kanskje litt i seneste laget. Får se hva jeg finner på etter tre kopper kaffe...
Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg det for meg at jeg hadde lyst å prøve å lage hjemmelaga sjokoladepudding, men det er kanskje litt i seneste laget. Får se hva jeg finner på etter tre kopper kaffe...
Høres deilig ut, link til oppskrift?KingKongHalvor skrev: ↑tir jan 17, 2023 7:57 pm Dampet Salma i en panne med sukkererter, vårløk, fløte og hvitvin, granateple og dill. Smaksatt med dijonsennep, salt og pepper.
Takk til Gladkokken, dette var godt. Jeg serverte med basmatiris.
-
- Innlegg: 2589
https://gladkokken.no/oppskrifter/lakse ... G2QKvDEsRoQueenie skrev: ↑lør jan 21, 2023 8:48 amHøres deilig ut, link til oppskrift?KingKongHalvor skrev: ↑tir jan 17, 2023 7:57 pm Dampet Salma i en panne med sukkererter, vårløk, fløte og hvitvin, granateple og dill. Smaksatt med dijonsennep, salt og pepper.
Takk til Gladkokken, dette var godt. Jeg serverte med basmatiris.
-
- Innlegg: 2589
Lammeskank i kveld, helt tradisjonell, med en godt redusert og kraftig saus. Faustino I fra 2010 er et behagelig følge til dette. Trenger ikke hverken forrett eller dessert til dette.
Er så heldig at jeg har en far som driver med teiner, så jeg får en del krabbe og hummer i løpet av sesongen. Ellers kjekt å se at andre også slår et slag for innmaten. Rogn er også veldig godt sammen med nevnte innmat og kjøtt fra klørne.Mehell skrev: ↑lør jan 21, 2023 5:19 amSkal ikke ut og fange da. Noen telefoner, og muligens sjekke på noen butikker.
Blåskjell og sjøkreps er nok det mest sannsynlige, i tillegg til reker. Vet at alt dette er tilgjengelig og veldig smakfullt på denne tiden av året.
Enig, forresten: Krabbe er digg. Jeg er også veldig glad i innmaten i krabben, blandet med krabbeklør. På loff, selvfølgelig.
Snop, rett og slett.
Et lite tips til en såre enkel, men usedvanlig god, dipsaus til ribbe servert på asiatisk vis. Bland soyasaus og eddik cirka i forholdet 2:1. Min dipskål består gjerne av 2 ss soyasaus, og 1 ss eddik. Ha så oppi litt hakket chili. For meg holder det med to-tre biter.DoktorS skrev: ↑lør jan 21, 2023 8:41 am Blir da denne tynnribben, som vel egentlig er buklist, som er like greit. Steker den som den er med salt og pepper, og så lager jeg en saus og heller over etter hvert... Jasminris, litt lettstekt kinakål, løk, cashewnøtter og ikke minst koriander må jeg ha til dette. Har en slant hvitvin til, fra boks - eller det som var en boks, men som nå er blitt en pose... Det går greit.
Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg det for meg at jeg hadde lyst å prøve å lage hjemmelaga sjokoladepudding, men det er kanskje litt i seneste laget. Får se hva jeg finner på etter tre kopper kaffe...
Dette er nok ikke lite fjongt som en saus langet fra bunnen av, men tro meg: Denne dipen passer helt utmerket! Og hvis du vil virkelig gjøre maten digg - bland ribbefett ut i risen som du spiser ved siden av.
-
- Innlegg: 12998
Har måttet ta en del stopp i Oslo og Oslo-området de siste årene og jeg må vel si at Burger King klarer seg temmelig bra i forhold til det meste av hurtigmat og det som egentlig er hurtigmat (som Olivia/ Bella Bambina), enten det er kjede eller selvstendig i det området. Men holder meg unna alt av slike nedsausede BBQ-varianter, kylling og fisk fra der og holder meg bare til burger (husker ikke hva den de har hatt i alle år heter).
Men i dag er vel stort sett matpakke det sikreste når man må ut og reise. Skrekkelig mye håpløs mat når man må ha noe kjapt.
Matpakke er undervurdert jaGiPazzini_85 skrev: ↑lør jan 21, 2023 3:09 pmHar måttet ta en del stopp i Oslo og Oslo-området de siste årene og jeg må vel si at Burger King klarer seg temmelig bra i forhold til det meste av hurtigmat og det som egentlig er hurtigmat (som Olivia/ Bella Bambina), enten det er kjede eller selvstendig i det området. Men holder meg unna alt av slike nedsausede BBQ-varianter, kylling og fisk fra der og holder meg bare til burger (husker ikke hva den de har hatt i alle år heter).
Men i dag er vel stort sett matpakke det sikreste når man må ut og reise. Skrekkelig mye håpløs mat når man må ha noe kjapt.
-
- Innlegg: 12998
Men hva spiste du på BurgerKing? Jeg tror det er Whopper jeg har spist. I alle fall en som er nokså "ren" og har litt grønnsaker og løk og ikke noe dilldall med for mye klissklass-sauser a la BBQ.Bjoro33 skrev: ↑lør jan 21, 2023 4:21 pmMatpakke er undervurdert jaGiPazzini_85 skrev: ↑lør jan 21, 2023 3:09 pmHar måttet ta en del stopp i Oslo og Oslo-området de siste årene og jeg må vel si at Burger King klarer seg temmelig bra i forhold til det meste av hurtigmat og det som egentlig er hurtigmat (som Olivia/ Bella Bambina), enten det er kjede eller selvstendig i det området. Men holder meg unna alt av slike nedsausede BBQ-varianter, kylling og fisk fra der og holder meg bare til burger (husker ikke hva den de har hatt i alle år heter).
Men i dag er vel stort sett matpakke det sikreste når man må ut og reise. Skrekkelig mye håpløs mat når man må ha noe kjapt.
Jeg er for lite kjent med menyene. Men jeg bestilte cheeseburger meny.GiPazzini_85 skrev: ↑lør jan 21, 2023 4:25 pmMen hva spiste du på BurgerKing? Jeg tror det er Whopper jeg har spist. I alle fall en som er nokså "ren" og har litt grønnsaker og løk og ikke noe dilldall med for mye klissklass-sauser a la BBQ.Bjoro33 skrev: ↑lør jan 21, 2023 4:21 pmMatpakke er undervurdert jaGiPazzini_85 skrev: ↑lør jan 21, 2023 3:09 pm
Har måttet ta en del stopp i Oslo og Oslo-området de siste årene og jeg må vel si at Burger King klarer seg temmelig bra i forhold til det meste av hurtigmat og det som egentlig er hurtigmat (som Olivia/ Bella Bambina), enten det er kjede eller selvstendig i det området. Men holder meg unna alt av slike nedsausede BBQ-varianter, kylling og fisk fra der og holder meg bare til burger (husker ikke hva den de har hatt i alle år heter).
Men i dag er vel stort sett matpakke det sikreste når man må ut og reise. Skrekkelig mye håpløs mat når man må ha noe kjapt.
Blir reker, blåskjell og sjøkreps i kveld.
Og Kylling med pommes frites til en som ikke er glad i sjømat
Og Kylling med pommes frites til en som ikke er glad i sjømat
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute