Mordet på Olof Palme

Svar
return_of_drakkar
Innlegg: 3927
Has thanked: 273 times
Been thanked: 440 times

Mordet på Olof Palme

Legg inn av return_of_drakkar »

Det er mange teorier her.

* Christer Pettersson ble dømt, men så frikjent, og høyesterett avviste alle ankekrav mot frikjennelsen.
* Skandiamannen, Stig Engstrøm, er nå offisielt pekt på som drapsmannen, selv om man sier at man likevel ikke kan hevde det bastant.
* Noen peker på en fyr som heter Christer Andersson.
Alle disse 3 er døde.
* Så er det såkalte politisporet.
* Det er Syd-Afrikaspor.
* Noen snakker om CIA og da USA.
* En spenstig teori er at det er et Teatermord, at han ikke ble drept, men at han ble smuglet ut av landet.
Dette fordi han var hiv-smittet og blitt ustabil og man ville la ham bli martyr og ikke en skandale.

Etterforskningsleder Hans Holmer kobles inn i både politisporet og i Teatermordet-teorien.Brukeravatar
jakral
Innlegg: 579
Has thanked: 98 times
Been thanked: 174 times

Legg inn av jakral »

Jeg tror det var Stig Engström som skjøt Palme. Han vet vi med sikkerhet at befant seg rundt åstedet ettersom han stemplet ut fra den nærliggende arbeidsplassen bare et par minutter før skuddene smalt.

I mange av de andre teoriene, spesielt de internasjonale, klarer man ikke å knytte noen troverdig gjerningsmann til åstedet. Det blir bare langsøkte teorier om mulige drapsmenn.

Engström passer ikke inn i bildet til de mange svensker som tror det var en stor internasjonal operasjon på gang for å fjerne Palme. Det er utenkelig for mange at en småfet grafiker og obskur lokalpolitiker for Moderaterna skal kunne utføre attentatet på egen hånd, men når en kontroversiell statsminister går uten livvakt på en fredagskveld i Stockholm sentrum, trenger man ikke et stort lag med medhjelpere. Det holder med én gal mann.return_of_drakkar
Innlegg: 3927
Has thanked: 273 times
Been thanked: 440 times

Legg inn av return_of_drakkar »

jakral skrev: lør jan 07, 2023 3:01 pm Jeg tror det var Stig Engström som skjøt Palme. Han vet vi med sikkerhet at befant seg rundt åstedet ettersom han stemplet ut fra den nærliggende arbeidsplassen bare et par minutter før skuddene smalt.

I mange av de andre teoriene, spesielt de internasjonale, klarer man ikke å knytte noen troverdig gjerningsmann til åstedet. Det blir bare langsøkte teorier om mulige drapsmenn.

Engström passer ikke inn i bildet til de mange svensker som tror det var en stor internasjonal operasjon på gang for å fjerne Palme. Det er utenkelig for mange at en småfet grafiker og obskur lokalpolitiker for Moderaterna skal kunne utføre attentatet på egen hånd, men når en kontroversiell statsminister går uten livvakt på en fredagskveld i Stockholm sentrum, trenger man ikke et stort lag med medhjelpere. Det holder med én gal mann.
Jeg tror ikke det var Stig Engström, heller ikke Christer Pettersson, men da heller en som het Christer Andersson --- dersom det var en ensom galning som skjøt.Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «UFO & Konspirasjonsteorier»