Hva spiser og drikker du i kveld?
-
- Innlegg: 2589
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Jeg skal også ha fisk i dag, tror jeg kunne tenke meg å lage grove fiskekaker. Sei og hyse bør man vel kunne få tak i.
Det ble et stykke isgalt, i all enkelhet - stekt i panna. Surra opp løk, litt kinakål og cherrytomater. Ovnsbakte poteter og stekesjy til. God fisk! Appelsin til dessert.
Spaghetti med kylling, fløte, soltørket tomat, sjampinjong, cherrytomater, hvitløk og løk.
Snitzel og poteter i går. Kantine-style.
I dag blir det pizza eller lasagne, fra en liten lokal pizzasjappe her jeg jobber.
I dag blir det pizza eller lasagne, fra en liten lokal pizzasjappe her jeg jobber.
Skal vi se? Jeg har lammekjøtt, kål, hel pepper og poteter. Tror det blir fårikål jeg. Jeg setter det i gang i lønsjen.
Høna har surret lenge, og litt til skal den surre.
Det blir thaimat etterhvert. Khao man gai
Det vanligste er kylling, men en godt kokt høne kan gå.
Ser for meg hønsefrikasse av resten av høna i mårå.
Det blir thaimat etterhvert. Khao man gai
Det vanligste er kylling, men en godt kokt høne kan gå.
Ser for meg hønsefrikasse av resten av høna i mårå.
Ny rett testet i dag, en slags ørret gryte (eller panne er vel mer riktig) med biter av ørret, sammen med asparges, paprika, vårløk og hvitløk som først ble stekt. Kokte så inn fløte, lime og eplejuice, før det tilslutt ble rørt inn rømme. Definitivt noe som kan gjentas, og modifiseres. Kjapt gikk det også. Tagliatelle ved siden av
-
- Innlegg: 2589
Nydelig dette, skal prøves!Someone skrev: ↑ons jan 25, 2023 5:49 pm Ny rett testet i dag, en slags ørret gryte (eller panne er vel mer riktig) med biter av ørret, sammen med asparges, paprika, vårløk og hvitløk som først ble stekt. Kokte så inn fløte, lime og eplejuice, før det tilslutt ble rørt inn rømme. Definitivt noe som kan gjentas, og modifiseres. Kjapt gikk det også. Tagliatelle ved siden av
Samme. Men litt fancy var de da. Jeg kjøpte slike franske pølsebrød eller glutenkondomer om du vil og skjerpa dem litt i ovnen før jeg fylte dem med slottssenap og Idun ketchup.
Onsdager er alle andre ute på diverse greier og jeg er alene hjemme, så da blir det ikke brukt mye tid på middag. Men pølse i brød er faktisk ganske godt bare det ikke blir for ofte.
Og alle østlendinger kan jeg berolige med at jeg gikk for wienerpølser og ikke de vanlige grillpølsene trekt i vann som jeg vanligvis spiser
Sist redigert av PapaSmurf den ons jan 25, 2023 6:34 pm, redigert 1 gang totalt.
*puster lettet ut*PapaSmurf skrev: ↑ons jan 25, 2023 6:31 pmSamme. Men litt fancy var de da. Jeg kjøpte slike franske pølsebrød eller glutenkondomer om du vil og skjerpa dem litt i ovnen før jeg fylte dem med slottssenap og Idun ketchup.
Onsdager er alle andre ute på diverse greier og jeg er alene hjemme, så da blir det ikke brukt mye tid på middag. Men pølse i brød er faktisk ganske godt bare det ikke blir for ofte.
Og alle østlendinger kan jeg berolige med at jeg fikk for wienerpølser og ikke de vanlige grillpølsene trekt i vann som jeg vanligvis spiser
Denne her jeg snublet overKingKongHalvor skrev: ↑ons jan 25, 2023 6:27 pmNydelig dette, skal prøves!Someone skrev: ↑ons jan 25, 2023 5:49 pm Ny rett testet i dag, en slags ørret gryte (eller panne er vel mer riktig) med biter av ørret, sammen med asparges, paprika, vårløk og hvitløk som først ble stekt. Kokte så inn fløte, lime og eplejuice, før det tilslutt ble rørt inn rømme. Definitivt noe som kan gjentas, og modifiseres. Kjapt gikk det også. Tagliatelle ved siden av
https://ginagranum.wordpress.com/2016/ ... uM33Zx0gtI
Tror jeg i hvertfall skal ha noe chilli i neste gang. Hadde heller ikke noen slanter vin tilgjenglig (passet ikke åpne en ny flaske heller) så ble derfor eplejuice i stedet.
Har lagd en variant av den noen ganger, men aldri prøvd med eplejuice eller rømme. Det skal jeg teste neste gang. Takk for tips!Someone skrev: ↑ons jan 25, 2023 5:49 pm Ny rett testet i dag, en slags ørret gryte (eller panne er vel mer riktig) med biter av ørret, sammen med asparges, paprika, vårløk og hvitløk som først ble stekt. Kokte så inn fløte, lime og eplejuice, før det tilslutt ble rørt inn rømme. Definitivt noe som kan gjentas, og modifiseres. Kjapt gikk det også. Tagliatelle ved siden av
Ble stekte pølser med poteter og løk til meget enkel middag. Bedre kveldsmat - laget tomatsild av sild fra Juvik i går, som var spisemoden i dag. Veldig godt på grovt speltbrød fra Meny (på tilbud denne uka). Dessert er selvsagt kjøleskapskald appelsin.
Grillpølser trekt i vann? Slik som de gjør i Sandnes det.PapaSmurf skrev: ↑ons jan 25, 2023 6:31 pmSamme. Men litt fancy var de da. Jeg kjøpte slike franske pølsebrød eller glutenkondomer om du vil og skjerpa dem litt i ovnen før jeg fylte dem med slottssenap og Idun ketchup.
Onsdager er alle andre ute på diverse greier og jeg er alene hjemme, så da blir det ikke brukt mye tid på middag. Men pølse i brød er faktisk ganske godt bare det ikke blir for ofte.
Og alle østlendinger kan jeg berolige med at jeg gikk for wienerpølser og ikke de vanlige grillpølsene trekt i vann som jeg vanligvis spiser
Burde blitt forbudt med lov, helt seriøst. Det heter grillpølser ffs!!!!
Gemmel klassiker fra barndommen på 90-tallet skal introduseres for barna (siden kona er bortreist): Gratinert medisterpølse. Med sennep og nok ost. Potetstappe til, og noe grønt
Helt vanlig langs kysten fra Bergen, i Midt-Norge og hele veien opp til Sør-Varanger.Mehell skrev: ↑tor jan 26, 2023 9:26 amGrillpølser trekt i vann? Slik som de gjør i Sandnes det.PapaSmurf skrev: ↑ons jan 25, 2023 6:31 pmSamme. Men litt fancy var de da. Jeg kjøpte slike franske pølsebrød eller glutenkondomer om du vil og skjerpa dem litt i ovnen før jeg fylte dem med slottssenap og Idun ketchup.
Onsdager er alle andre ute på diverse greier og jeg er alene hjemme, så da blir det ikke brukt mye tid på middag. Men pølse i brød er faktisk ganske godt bare det ikke blir for ofte.
Og alle østlendinger kan jeg berolige med at jeg gikk for wienerpølser og ikke de vanlige grillpølsene trekt i vann som jeg vanligvis spiser
Burde blitt forbudt med lov, helt seriøst. Det heter grillpølser ffs!!!!
Så på 17. mai eller på fotballkamper rundt omkring så er det ikke en wiener å se i pølsevannet.
Vi syns det er bedre enn wiener.
Og hva navnet gjelder så kalles det hot dog i USA, betyr ikke at det er hund i den.
Så får du ringe noen og se om du kan få Stortinget til å legge inn pølseparagrafen i grunnloven
Hver sin smak, men det er jo temmelig åpenbart at grillede grillpølser får frem mer av smakene enn ved å trekke dem i vann.
Jeg håper for guds skyld at folk ikke trekker ostepølser i vann også.
Jeg håper for guds skyld at folk ikke trekker ostepølser i vann også.
Innenfor rimelighetens grenser. Men av og til må folk beskyttes mot seg selv, både med pisk og gulrot. Det å trekke eller koke grillpølser er definitivt en slik sak.
Sendt mail til ansvarlige i MDG. De vet hva som er viktig å verne om her på jorden, så regner med at de tar tak i dette problemet umiddelbart.
Nå ligger jo uansett grillpølser helt nederst i pølsehierarkiet, uansett hvordan de tilbredes
-
- Innlegg: 2589
Calzone med ragu fra mandagen. Mye god smak, tilsetter bare litt vårløk og ost.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute