Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Pizzarester... Eller så blir det hat-trick når det gjelder snyltesøndag. Var innom mine foreldre i går og de snakket om viltgryte av et slag. Ser ikke bort fra at det tikker inn en tekstmelding i løpet av et par timer:) Eneste som er sikkert er at det blir kaker/dessert o.l. senere. Bursdagsselskap til en niese.
En av de beste biffene jeg har spist, gavmildt stykke kjøtt. Medium rå ca, mulig glasert i Jack Daniels el lignende
Så meget god ut.
På meg blir det lasagne, fra italiensk restaurant. Er på jobb, bor på brakke og spiser fra kantine i jobbperioden, men orker ikke kantinemat i dag.
En slags ny panne eller gryte, som ble til litt på slump. To røkte svinekoteletter ble strimlet fikk en tur innom en "lag marinede av ting man tilfeldigvis har". Ble surret i panna, og fikk etterhvert følge av rød og grønn paprika, hvitløk, rødløk, oppkuttet asparges og squash. Etter litt steking helte jeg over marinaderestene og fløte. Rørte inn inn litt creme fraische på slutten og en skvis sitron. Servert med ris og brokkoli, og ble ikke så verst. Kan vel nesten kalle det en restegryte
Utbenet kyllingoverlår, som serveres med søtpotetbåter og en modifisert posebearnaise fra Knorr, ved at den lages med creme fraiche, chili og eple
Kylling her også - rester etter søndagsmiddag. Blir å gnafse seg rundt skroget, for begge lårene og en del av brystene ble spist da.... Men lider ingen nød. Skal straks ta lunsj - rundstrykker med tomatsild. Fra og med i morgen er det slutt på eget kjøkken for to uker. Semifastingen er også satt på pause. Har faktisk ikke spist før i dag, og jeg var oppe 06
I dag blir det rester.
Men jeg har kjøpt får og kål, og i morgen blir det andre boller.
Fårikål!
Men jeg har kjøpt får og kål, og i morgen blir det andre boller.
Fårikål!
Ble kyllingsalat her i kveld.
Kylling marinert i hjemmelaget pesto, rucculasalat, paprika, tomat, granateple, mango, fetaost, mozarella og fersk oregano. Toppet med litt olje, salt, pepper og chilikrydder.
Snadder i hverdagen.
Kylling marinert i hjemmelaget pesto, rucculasalat, paprika, tomat, granateple, mango, fetaost, mozarella og fersk oregano. Toppet med litt olje, salt, pepper og chilikrydder.
Snadder i hverdagen.
Dette hørtes DIGG ut, rett og slettChromeback skrev: ↑tir jan 31, 2023 7:01 pm Ble kyllingsalat her i kveld.
Kylling marinert i hjemmelaget pesto, rucculasalat, paprika, tomat, granateple, mango, fetaost, mozarella og fersk oregano. Toppet med litt olje, salt, pepper og chilikrydder.
Snadder i hverdagen.
Hva annet enn pesto har du i pestomarinaden, og hvor lenge lar du kyllingen marineres?
I dag var det noe som rett og slett ble hevet sammen, så det ble bare en time i pestoen for kyllingen. Hadde jeg vært litt lur hadde jeg klargjort dette i går, men da ante vi ikke hva vi hadde lyst på, så dette ble tatt veldig på impulsen etter jobb i dag.SirJames skrev: ↑tir jan 31, 2023 7:21 pmDette hørtes DIGG ut, rett og slettChromeback skrev: ↑tir jan 31, 2023 7:01 pm Ble kyllingsalat her i kveld.
Kylling marinert i hjemmelaget pesto, rucculasalat, paprika, tomat, granateple, mango, fetaost, mozarella og fersk oregano. Toppet med litt olje, salt, pepper og chilikrydder.
Snadder i hverdagen.
Hva annet enn pesto har du i pestomarinaden, og hvor lenge lar du kyllingen marineres?
Men holdt faktisk, pestoen rakk vel akkurat å feste seg
Kyllingwok med sweet & sour saus, ferdig wokblanding og nudler. Glemte at jeg ikke syns sweet & sour er spesielt godt.
-
- Innlegg: 2589
Smashburger av entrecôte. Fikk kjøpt en kilo på Rema til 125kr, det er vel billigere enn vanlig kjøttdeig.
En batch med bolognesesaus er hentet opp fra fryseren, så da blir det spagetti til middag
Det var da en veldig god deal!KingKongHalvor skrev: ↑ons feb 01, 2023 12:33 am Smashburger av entrecôte. Fikk kjøpt en kilo på Rema til 125kr, det er vel billigere enn vanlig kjøttdeig.
-
- Innlegg: 2589
Det var det absolutt. Det var typen Prima, satt ned til halv pris, helt supert til burger.Chromeback skrev: ↑ons feb 01, 2023 8:48 amDet var da en veldig god deal!KingKongHalvor skrev: ↑ons feb 01, 2023 12:33 am Smashburger av entrecôte. Fikk kjøpt en kilo på Rema til 125kr, det er vel billigere enn vanlig kjøttdeig.
Ofte er de billigentrecôtene veldig bra. Jeg har kjøpt en del First Price.KingKongHalvor skrev: ↑ons feb 01, 2023 10:37 amDet var det absolutt. Det var typen Prima, satt ned til halv pris, helt supert til burger.Chromeback skrev: ↑ons feb 01, 2023 8:48 amDet var da en veldig god deal!KingKongHalvor skrev: ↑ons feb 01, 2023 12:33 am Smashburger av entrecôte. Fikk kjøpt en kilo på Rema til 125kr, det er vel billigere enn vanlig kjøttdeig.
-
- Innlegg: 2589
Ja, kvaliteten er grei, er vel mer at bitene ikke er så jevne og pene, men når det skal males opp spiller det liten rolle.PapaSmurf skrev: ↑ons feb 01, 2023 2:19 pmOfte er de billigentrecôtene veldig bra. Jeg har kjøpt en del First Price.KingKongHalvor skrev: ↑ons feb 01, 2023 10:37 amDet var det absolutt. Det var typen Prima, satt ned til halv pris, helt supert til burger.
-
- Innlegg: 2589
Sent hjem, godt man har rester. Og lasagne med hvitløksbaguett blir sjelden feil her.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute