Hvilken film så du sist?

Svar
Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Re: Hvilken film så du sist?

Legg inn av Frank.N.Steen »

Glycinello skrev: søn feb 12, 2023 1:02 am Denne ble sett på studenthybelen for lenge siden. Husker at jeg lastet ned soundtracket og hørte på det mens jeg gikk turer i skog og mark:) Har tenkt at denne fortjener et gjensyn en eller annen gang, men sliter med å finne den.

Ellers som et lite apropos til western så fikk jeg sett "Old Henry" i kveld. Fin underholdning med en liten artig vri på slutten uten at det akkurat kan kalles en klassiker. Blir sånn ca. 7/10 på den.
Kan godt tenkte meg at soundtracket er utmerket bakgrunnsmusikk for turer uti skogen, kanskje på ei tidlig høstmorgen.

Rart filmen ikke er mer tilgjengelig, hvert fall i fysisk format. Husker en snubla over den i hop med flere skrekkfilmer og thrillere utgitt i ei svensk horror filmboks til under 50 lappen, under et besøk over i Sverige. Prøvde å sjekke om Platekompen eller Cdon hadde filmen inne, men ingenting kom opp.
Derimot har svenske Kvarnvideo.se en tysk utgave (ukuttet og med engelsk tekst/tale) inne og denne kunne en tenkt å vurdere å gå for selv, da NSM har sjeldent skuffet med tanke på Blu-ray versjonene, og Ravenous føles ut som en der er verdig en oppgradering fra DVDen min.

Uansett, her er linken til nevnte Blu-ray utgave:
https://www.kvarnvideo.se/se/art/raveno ... -ray-2.php

John Garfield

Legg inn av John Garfield »

Ale skrev: søn feb 12, 2023 12:18 pm Spoorloos (1988) - 10/10.

Et mesterverk.
Er denne utgitt på blu-ray?

SirJames

Legg inn av SirJames »

John Garfield skrev: søn feb 12, 2023 12:31 pm
Ale skrev: søn feb 12, 2023 12:18 pm Spoorloos (1988) - 10/10.

Et mesterverk.
Er denne utgitt på blu-ray?
https://www.blu-ray.com/movies/The-Vani ... ay/103262/

John Garfield

Legg inn av John Garfield »

Ale skrev: søn feb 12, 2023 12:31 pm
John Garfield skrev: søn feb 12, 2023 12:31 pm
Ale skrev: søn feb 12, 2023 12:18 pm Spoorloos (1988) - 10/10.

Et mesterverk.
Er denne utgitt på blu-ray?
Ja. I 2020.
Ok. Takk, så den i sin tid på you tube og syntes ikke billedkvaliteten var så mye å skryte av.

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Bilde
Captain America (1979) av Rod Holcomb

"Jam Captain America down their throats!"

Den tidligere soldaten og nå tegneserieartisten Steve Rogers (Reb Brown), har noe i blodet sitt som gjør at han blir stadig forsøkt utsatt for en rekke tvilsomme "uhell" på veiene. Og når det virkelig smeller til, våkner han opp igjen, totalt uskadet i en sykeseng. Det viser seg at faren til Rogers, var i ferd med å skape et banebrytende serum, der vil gjøre det mulig å få benyttet maksimalt utbytte av kroppens potensiale, og dette eksperimentet er det mange som gjerne vil få tak i, koste hva det koste vil.

Visstnok ei tv-film utgitt med en oppfølger samme året, og joda, dette var vel ikke akkurat ei stor opplevelse, men Reb Brown som Captain America, cheesy spesial effekter og stunts, gjorde at en måtte gi den en sjanse, og legger man til herlige skurkefigurer som Lance LeGault og musikk av Mike Post, forventet en nesten at A-Team gutta skulle plutselig dukke opp med nevnte LeGault rett hakk i hæl med militærpolitiet kræsjende inn i et tre eller kjøre av veien til kjenningsmelodien.

Captain Americas (70-talls versjonen) problem er at det går for langt fra hverandre, før det virkelig skjer noe, og første halvtimen er en eneste stor gjesp, mer eller mindre. Noe dramatisk skjer, og så går det lang tid før noe lignende dukker opp, og nei, fortsettelsen innehar visstnok legenden Christopher Lee (tipper som skurk), så da håper en på noe mer givende, og ender opp med å gi første filmen en meget snill:

4/10

Bilde

Winnowill

Legg inn av Winnowill »

Leon (Netflix) - rating 1/10.
Imdb rating 8.5


For noe makkverk. At denne rater så høyt på IMDB gjør meg flere tanker om.
Premisset var i utgangspunktet greit og jeg hadde ingen problemer med den frem til filmen tok et dypdykk i Luc Besson sin perverse virkelighet med at 12årige Mathilda "liksom" ble forelsket i for henne en eldgammel knok av en fyr. Det hadde vært en ting om det bare var en film, men med tanke på at Luc Besson selv traff sin fremtidige kone da hun var 12åring, giftet seg med henne som 15åring og at denne filmen var basert på deres forhold (deres utsagn), så ble filmen rett og slett bare for guffen.
Natalie Portman har jo også sagt sitt om seksualiseringen av henne på den tiden.

LeCoq

Legg inn av LeCoq »

Babylon

Den varer jo altfor lenge, er kaotisk og egentlig ganske meningsløs. Allikevel er det lenge siden jeg har kost meg så mye med en film. Digget det.

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Bilde
Black Knight (2001) av Gil Junger

Sett for evigheter siden, som nattfilm på en eller annen kanal. Det var jo ei greie innafor Hollywood og 2001 med fokus på middelaldersk underholdning, og der A Knight's Tale samt den amerikanske og tidvis elendige remaken av den klassiske Les Visiteurs (1993) i Just Visiting. Og til slutt kom altså Black Knight ut med Martin Lawrence som roter seg langt bak i tid, når han snubler og faller ned i en skitten vollgrav på arbeidsplassen.
Plutselig befinner han seg så i det 14ende århundre og havner øyeblikkelig i trøbbel med slemme riddere til hest, men finner seg nå likevel til rette, kanskje litt vel kjapt, da all festingen og "jomfruene" skjuler ei lei bakside.

Men i stedet for å flykte, velge han så å kjempe sammen med sine nye venner og ja, ei veldig letthjerta idiotkomedie, og likevel endte det opp mer givende enn først fryktet, der en har sjeldent vært spesielt glad i Lawrence sine solofilmer, men nei, en sjelden gang man bikker over i pluss fra det holdet, og blir så med en:

5,5/10

Bilde
Horror Express (1972) av Eugenio Martín

"Monster? We're British, you know!"

For de reisende om bord på et elegant eldre tog, blir turen langt mer interessant enn først antatt, når ei stor kiste med et mystisk fossil fra istiden, plutselig forsvinner sporløst. Og bedre blir det ikke, med beskjeden om at det flyr en potensiell morder rundt i vognene på nattetid og sprer total panikk.

Fikk endelig brynt meg på denne spanske skrekk-thrilleren der foregår om bord i et tog med mange interessante og mystiske skikkelser, der selve monsteret faktisk havner langt bakom i rekkene. Og legger man til de sjarmerende herrene Christopher Lee og Peter Cushing, så har man ei oppunder 90 minutter med små artig 70-talls skrekkmysterie foran seg.

Likevel, det kan ikke unngås at nevnte monster og ikke minst effekter fremstår litt vel komisk i perioder, og less is more burde nok vært foretrukket der.
Ellers minner jo monsterets opprinnelse og hvordan det tar for seg ulike midlertidige verter, ikke så langt unna skapningen fra The Thing, og legger en til "hvem kan du stole på" paranoia samt mennesker fanget i iskalde omgivelser, blir ikke sammenligningen helt bortafor. Men ja, som Carpenter utalte det, på slutten av filmen, er det alltids en gubbe i et gummikostyme, eller hårete sådan, og det var noe som kanskje ikke var så lett å gjøre noe med på 70-tallet, når teknologi og slikt ikke gjorde det mulig.

Telly Savalas ankommer et godt stykke ut, men det blir noe lange og småkjedelige scener før den tid, og tja, en godkjent men kanskje også litt små skuffende film, der vil vurderes til et nytt besøk utover året.

6/10

Elgen
Innlegg: 3304

Legg inn av Elgen »

Aftersun (2022)
► Show Spoiler
► Show Spoiler
I rollene Paul Mescal, Frankie Corio bl.a Regi: Charlotte Wells

Jeg har vært på kino igjen og jeg ante ingenting om denne før jeg ankom salen. Følget mitt hadde dog lest litt om den så hun kunne forklare litt i begynnelsen.
Merkelig start på en film med kun lyd av en zoomlinse som "buzzer" Jeg må si jeg ble meeget skeptisk men etter hvert tok det seg opp med mer normal bruk av bilder og lyd.
Vi følger Sophie (11 år) og faren hennes (Callum) som er på charterferie i Tyrkia sent på 90-tallet og jeg ser nå at det står på omtalen på Imdb at det er regissøren selv som reflekterer over et barndomsminne.

Det kom fram i løpet av filmen men er ikke helt krystallklart hvilket årstall vi er i og om det er en drøm eller hva det er. Det er tydelig at dette er regissøren sin første film (har kun laget kortfilmer tidligere) Men altså litt uryddig i stilen, var noen sekvenser som var filmet der vi kun så personene som snakket i refleksjonen i en TV som var slått av (er vel slikt dem lærer på filmskolen)
Det blir jo litt mye Sophie og hennes far på lerretet men alt i alt likte jeg den, en sterk 7/10

ElGuaje

Legg inn av ElGuaje »

Gleder meg til å se Aftersun på kino

ElGuaje

Legg inn av ElGuaje »

Tre timer er lenge, men vil si at Babylon er verdt kinoturen.

Men Banshees er jo et strålende valg.

The Kwames

Legg inn av The Kwames »

2 filmer litt tidligere i uka,begge Sør Koreansk
ser ut som Sør Koreaner film tråden døde ut

..Vel! Vel hva skal jeg si..
Jung_E (2023) fra regissøren bak Train To Busan,Psykokines og Peninsula
det går nedover,jeg irriterer meg over skuespillet på den ene karen så inn i granskauen
det blir forklart etterhvert,men jeg holdt ut til å se hele filmen på 99 minutter
og tja effektmessigt bra..i grunnen veldig bra,men veldig mye dødtid
det går nedover og nedover her i gården til
5,5/10
Når man har gitt
Train To Busan 8,5
Psykokinese 6
Peninsula 6
---
Number 2
Project Wolf Hunting (2022)

ett blodbad av en film,om straffe fanger som skal
lastes og fraktes hjem på ett skip(lastebåt) fra Fillipinene til Korea
og jeg som regnet med en slags "Under Siege" greier...det ble det ikke
det ble noe helt annet,men verdt å se da i 2 timers action

6/10

The Kwames

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

Herself (Viaplay)

Bilde

Det føles nesten urettferdig å skulle rate denne.

Vi følger Clara Dunne som spiller Sandra, som forlater mannen sin og faren til deres barn, Gary, etter en voldshendelse i hjemmet.

Det er ikke ofte jeg ser irsk film, og denne fra 2020 har gått meg litt hus forbi, men den var utrolig vakker og vond. Det er en skikkelig slowburner av en film, hvor vi følger Sandra sin ferd å bygge ett selvbygget hus for å gi barna en trygg barndom og fremtid.

Clara Dunne spiller fantastisk, det samme gjør barna, Molly McCann og Ruby Rose O’Hara.

Som sagt så føles det litt urettferdig å skulle gi den en karakter, da den føles så ekte og så vond, men samtidig så fin innimellom alt det vonde.

Triller en 8 av 10 på terningen. Filmen ligger på 7.0 på IMDb og 3.5 på Letterboxd, holder meg nærmere sistnevnte. Men ser at det går igjen at mange ikke rater filmen.

Liker man filmer som Room, Close, Alabama & Monroe osv, så anbefaler jeg denne varmt. Liker man ikke filmer hvor det egentlig ikke er noe driv annet enn selve historien og dialogen er nok ikke dette filmen for deg.

ElGuaje

Legg inn av ElGuaje »

Blir ikke 7/10 og 3,5/5 det samme?

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Bilde
No Tomorrow (1999) av Master P

Ei av de mye senere PM Entertainment b-film forsøkene, også denne gang med kampsportstjerna Gary Daniels i en av hovedrollene.
Nevnte mann har en tidligere sett i en annen PM produksjon, og virker som han kasta bort mye av talentet sitt i å spille mest mulig anonym gjennom disse drittfilmene. For de som ønsker å se Daniels sparke ræv, vil nok bli meget skuffa.

Likevel, filmen åpnes i klassisk Pepin og Mehri stil, der duoen blåser bort store deler av budsjettet på de første 5-10 minuttene, med alt fra skyteglade gangbængers, ski-maske ninjaer, Master P med rakettsstyrt flammekaster, og så vanvittig mye fyrverkeri at halve kloden nærmest går med i alt kaoset. Deretter ankommer Jeff Fahey som ultra slesk douchebag, som dessverre skrives ut altfor tidlig, og selv om da Gary Busey overtar klovnerollen, med et konstant flir rundt munnvikene, blir det for mye stock-footage fra mer kjente og overlegent bedre filmer, og nei, var halvveis i søvne tidlig ut, før man brått våkna de siste 10-15 minuttene.

Milevis unna den overlegent bedre og mer givende Gary Daniels filmen Bloodmoon (1997), og selv ikke flotte Pam Grier makter å holde på interessen min denne gang.

3/10

Bilde
Shadowzone (1990) av J.S. Cardone

Ei real nedtur av en ultra billig Alien rip-off, og sikkert en av mange fra Charles Band og hans Full Moon Features.
Synd, for her ble man lokka inn med ei potensiell artig monster b-film, herlige skuespillere som Louise Fletcher og James Hong, og tja, trengte nesten tre kvelder før man til slutt greide å lide seg gjennom all "moroa". For makan til sovepille skal en lete lenge etter.

2/10

Winnowill

Legg inn av Winnowill »

kibby skrev: lør jan 28, 2023 10:38 pm Mye spennende snacks/drikke også. Men kaldt med aircon - husk genser!!
Syntes du? Hver gang jeg er på kino i USA så irriterer jeg meg grenseløst over utvalget på selve kinoen, syntes utvalget på norske kinoer er dårlig, men der er det jo regelrett skrælt! :roll:

Brukeravatar
greyserpent
Innlegg: 7240

Legg inn av greyserpent »

Chromeback skrev: fre feb 17, 2023 10:21 pm Herself (Viaplay)

Bilde

Det føles nesten urettferdig å skulle rate denne.

Vi følger Clara Dunne som spiller Sandra, som forlater mannen sin og faren til deres barn, Gary, etter en voldshendelse i hjemmet.

Det er ikke ofte jeg ser irsk film, og denne fra 2020 har gått meg litt hus forbi, men den var utrolig vakker og vond. Det er en skikkelig slowburner av en film, hvor vi følger Sandra sin ferd å bygge ett selvbygget hus for å gi barna en trygg barndom og fremtid.

Clara Dunne spiller fantastisk, det samme gjør barna, Molly McCann og Ruby Rose O’Hara.

Som sagt så føles det litt urettferdig å skulle gi den en karakter, da den føles så ekte og så vond, men samtidig så fin innimellom alt det vonde.

Triller en 8 av 10 på terningen. Filmen ligger på 7.0 på IMDb og 3.5 på Letterboxd, holder meg nærmere sistnevnte. Men ser at det går igjen at mange ikke rater filmen.

Liker man filmer som Room, Close, Alabama & Monroe osv, så anbefaler jeg denne varmt. Liker man ikke filmer hvor det egentlig ikke er noe driv annet enn selve historien og dialogen er nok ikke dette filmen for deg.
Give it time.... ;)

Winnowill

Legg inn av Winnowill »

Kalenderpikene (Disney +) - rating 5/10.
Imdb 6.9.
Helt grei sann historie om eldre damer på den engelske "bydga" som lager seg en nakenkalender.

The Last Duel (Disney +) - rating 6/10.
Imdb 7.4.
Greie roller både Matt Damon og Adam Driver. Ben Affleck derimot, ikke troverdig en flekk :?
Noe interessant premiss å se historien fra 3 synsvinkler,, men historie som sådan merker jeg at disse filmene basert på middelalderen virkelig ikke er helt min greie.

I am mother (Netflix) - ratingn 6/10.

Imdb 6.7.
Syntes det var en grei sci-fi film som holdt på oppmerksomheten. Litt lite av Hillary Swank dog som var grunnen til at jeg så filmen.

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

greyserpent skrev: lør feb 18, 2023 1:45 pm
Chromeback skrev: fre feb 17, 2023 10:21 pm Herself (Viaplay)

Bilde

Det føles nesten urettferdig å skulle rate denne.

Vi følger Clara Dunne som spiller Sandra, som forlater mannen sin og faren til deres barn, Gary, etter en voldshendelse i hjemmet.

Det er ikke ofte jeg ser irsk film, og denne fra 2020 har gått meg litt hus forbi, men den var utrolig vakker og vond. Det er en skikkelig slowburner av en film, hvor vi følger Sandra sin ferd å bygge ett selvbygget hus for å gi barna en trygg barndom og fremtid.

Clara Dunne spiller fantastisk, det samme gjør barna, Molly McCann og Ruby Rose O’Hara.

Som sagt så føles det litt urettferdig å skulle gi den en karakter, da den føles så ekte og så vond, men samtidig så fin innimellom alt det vonde.

Triller en 8 av 10 på terningen. Filmen ligger på 7.0 på IMDb og 3.5 på Letterboxd, holder meg nærmere sistnevnte. Men ser at det går igjen at mange ikke rater filmen.

Liker man filmer som Room, Close, Alabama & Monroe osv, så anbefaler jeg denne varmt. Liker man ikke filmer hvor det egentlig ikke er noe driv annet enn selve historien og dialogen er nok ikke dette filmen for deg.
Give it time.... ;)
Haha joda, ser at det blir litt feil å skrive det på den måten, var nok veldig klar for helg her.

Men holder 3.5 på Letterboxd over IMDb sine 7.0, selv om karakterene kan settes 1:1, så gikk litt på automatikk der…. :oops:

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Bilde
In Search of Darkness: Part III (2022) av David A. Weiner

Her måtte jeg jukse litt. Ettersom å svi av oppunder 6 timer! På utallige random snakkende hoder og 2 sekunder om den filmen, og så over i en helt annen, og deretter en mindre minihistorieleksjon innafor den og den undergenren, skuespilleren eller filmregissøren, det hadde rett og slett blitt for mye, basert på det lille som må være igjen å snakke om etter 3 vanvittig overlange filmer.

Så jeg måtte spole meg fremover flere ganger, da en god porsjon lite interessante filmer, historier, og skulle alt bli sett på samme tid, ville man aldri blitt ferdig.

For ja, dette er altså den visstnok tredje og forhåpentligvis siste biten i Weiners nostalgirunking om 80-talls skrekkfilm, og allerede dette året, ligger perioden 1990-94 og mer fokus på skrekk i vente, så åpenbart at her skal det melkes til siste dråpen er spilt.

Synd, for åpnet lovende (som med de andre 80-talls kapitlene), men det er for oppstykket og altfor mye elendige drittfilmer blir fokusert på. Og vi snakker type Shot-On-Video trash, og hvor er man for lengst kommet gjennom bunnen av bunnslammet og det lukter ren desperasjon av alt sammen.
Her skal absolutt alt inkluderes, og veldig irriterende, da man plutselig får hyggelige innslag av virkelig kvalitetsfilm via The Hitcher (1986) og Manhunter (1986), der blir forsøkt innlemmet sammen med masse tilfeldig slasher-møkk, og nei, det føles bare feil, selv om de to sistnevnte innehar langt mer fryktinngytende skurker og scener, enn hva de fleste 80-talls slasherne maktet å by på.

Var klar for å gi den ei svakere rating, men en del hyggelige overraskelser ala Christmas Evil (1980), Trick or Treat (1986) og Phenomena (1985), blant andre. Bidrar i at en fikk okei med underholdning igjen, men lysten på mer av denne nostalgidyrkingen frister mindre og mindre for hver nye 5-6 timers endeløse dokumtentar.

6/10

Winnowill

Legg inn av Winnowill »

The Good Nurse (Netflix) - rating 7/10.
Imdb 6.8.
Veldig god film, sann historie om en sykepleier som
► Show Spoiler

Eddie Redmayne, gjør den mannen noen gang en dårlig rolle?
Jessica Chastian liker jeg mer og mer for hver eneste rolle jeg ser henne i.

Brukeravatar
greyserpent
Innlegg: 7240

Legg inn av greyserpent »

Top Gun - Maverick (gjensyn)

Poden (11 år) og meg selv så Top Gun i går, og fulgte opp med Maverick i aften. Herrefred, for en herlig film. Effektene er så sjuke at man nesten føler man sitter i flyet selv. Underholdning fra start til slutt.

10/10 fra både poden og meg selv.

rommegrot

Legg inn av rommegrot »

"Philadelphia" 1993

8/10.

Filmene på 90 tallet var så ufattelig mye bedre enn det skrapet som blir lagd nå.

ElGuaje

Legg inn av ElGuaje »

90-tallet har produsert mange strålende filmer, men det gjøres det nå også.

rommegrot

Legg inn av rommegrot »

ElGuaje skrev: lør feb 18, 2023 9:32 pm 90-tallet har produsert mange strålende filmer, men det gjøres det nå også.
Det er selvfølgelig noen unntak, men generelt sett så synes jeg nivået har sunket ganske mye.

ElGuaje

Legg inn av ElGuaje »

Red Rocket (SkyShowTime)
Mikey Saber is a washed-up porn star who returns to his small Texas hometown, not that anyone really wants him back.

Sean Baker (Tangerine, Florida Project) sin nyeste film. Han fortsetter å imponere, og ser alltid frem til hans nest prosjekt. Simon Rex spiller strålende som den hjemvendte pornostjernen Mikey. En jævlig egoistisk karakter, som gjør alt for egen vinning.

CODA (TV2Play)
As a CODA (Child of Deaf Adults) Ruby is the only hearing person in her deaf family. When the family's fishing business is threatened, Ruby finds herself torn between pursuing her passion at Berklee College of Music and her fear of abandoning her parents.

Filmen kan kanskje sees på som en klisje/formeldrevet film, og noe er kanskje litt "lettvint", men den traff meg bra. Synes at konflikten i filmen er både smart og effektiv, og har en fin payoff på slutten. Må si det var to-tre scener som traff meg bra.

Også fint å se Ferdia Walsh-Peelo (Sing Street) i en ny rolle. Synes ikke kjemien mellom han og hovedperson Emilia Jones var noe å rope hurra over, men man fikk jo lyst til å se Sing Street på nytt. Emilia Jones i seg selv gjør en kjempejobb her.


Sharper(Apple+)
Motivations are suspect, and expectations are turned chaos, as a con artist takes on Manhattan billionaires.

Kom ut i går. Ønsket meg bare en fin liten "hvem lurer hvem"-thriller, og den starter lovende. Det blir veldig mye "du kan ikke lure en luring" etter hvert, og avslutningen var bare "å herregud, så jævlig teit".

Mulig folk kan finne en viss underholdning rundt filmen, og den har skuespillere som Sebastian Stan, Julianne Moore og John Lithgow i ulike roller, men jeg ville ikke anbefalt den til noen hvis noen hadde spurt meg.

SirJames

Legg inn av SirJames »

Infinity Pool (2023)

Noen ganger snubler man, helt uforvarende, over en film som er aldeles...hva skal man si...helt vanvittig...help me out here...noe så ekstremt og utrolig

RÆVA

En film som gjør at man istedetfor å se den heller vil

1) gå naken nedover et slumstrøk og bli voldtatt av random uteliggere
2) stikke stivfrossen stangselleri inn i begge øyne
3) tegne små, røde roser på det erigerte lemmet til Rune Rudberg
4) tejpe seg fast til Flytogets skinnegang
5) slikke rent begge øregangene til Donald Trump
6) spise 6 bokser med spaghetti a la capri
7) montere IKEA-møbler i 3 måneder med for liten umbraconøkkel
8) fjerne nesehår med motorsag
9) spasere gjennom Harlem med skokrem i ansiktet og n-ordet tatovert i panna


Jo mer jeg led meg gjennom de 117 (!! WTF!!) minuttene av "Infinity Pool", jo mer fristet samtlige 9 alternativ.

Regissør og den som også har skrevet søppelet, Brandon Cronenberg (ekstremt pretensiøst navn mtp hva slags slum vi her må vasse gjennom), klarer egenhendig å gjøre marerittet enda verre. Da med bruk av øreskjærende "musikk" og nærbilder som gir flashback til Roald Øyens "Bit for Bit" i 144p oppløsning på 70-tallet. For ikke å snakke om en orgie av kaleidoskop-effekter som gir epilepsi, synstap og hjerneslag etter snaue 5 sekunder. A blessing in disguise, egentlig.

En overflod av psyke scener forsterker inntrykket av at Cronenberg er batshit crazy, alternativt har stjålet historien av mennesker som har levd hele livet sitt i små firkantede rom med madrasser på veggene. Eksemplifisert ved en scene der hovedpersonen etter å ha slått "seg selv" ihjel med bare nevene, sutter på en pupp innsmurt av "hans eget" blod..

Spoiler, you say? Bitch, please, dere burde slikke skoene mine for å ha spart dere for å gjennomgå denne torturen.

Oppsummert er dette selvsagt en 0/10 film, men godkjent innsats av Skarsgård og spesielt Mia Goth, jekker den opp til

1/10


PS! De snaue 10k som samlet har gitt 6.3/10 på IMDb, har nok blitt vist en annen film. Finnes ingen annen forklaring.

Brukeravatar
Lilleborg
Innlegg: 1914

Legg inn av Lilleborg »

The Menu (2022)
Nope, dette var virkelig ikke min "cup of tea". Hadde sannsynligvis et skjult tema eller noe jeg burde plukket opp, men denne filmen var rett og slett kjedelig. Har stor sans for Ralph Fiennes, og casten er jo solid med Nicholas Hoult, Ana Taylor-Joy og John Leguizamo, men neh. Denne likte jeg ikke.

Terningkast 2.

Machine_Head

Legg inn av Machine_Head »

SirJames skrev: søn feb 19, 2023 2:50 am Infinity Pool (2023)

Noen ganger snubler man, helt uforvarende, over en film som er aldeles...hva skal man si...helt vanvittig...help me out here...noe så ekstremt og utrolig

RÆVA

En film som gjør at man istedetfor å se den heller vil

1) gå naken nedover et slumstrøk og bli voldtatt av random uteliggere
2) stikke stivfrossen stangselleri inn i begge øyne
3) tegne små, røde roser på det erigerte lemmet til Rune Rudberg
4) tejpe seg fast til Flytogets skinnegang
5) slikke rent begge øregangene til Donald Trump
6) spise 6 bokser med spaghetti a la capri
7) montere IKEA-møbler i 3 måneder med for liten umbraconøkkel
8) fjerne nesehår med motorsag
9) spasere gjennom Harlem med skokrem i ansiktet og n-ordet tatovert i panna


Jo mer jeg led meg gjennom de 117 (!! WTF!!) minuttene av "Infinity Pool", jo mer fristet samtlige 9 alternativ.

Regissør og den som også har skrevet søppelet, Brandon Cronenberg (ekstremt pretensiøst navn mtp hva slags slum vi her må vasse gjennom), klarer egenhendig å gjøre marerittet enda verre. Da med bruk av øreskjærende "musikk" og nærbilder som gir flashback til Roald Øyens "Bit for Bit" i 144p oppløsning på 70-tallet. For ikke å snakke om en orgie av kaleidoskop-effekter som gir epilepsi, synstap og hjerneslag etter snaue 5 sekunder. A blessing in disguise, egentlig.

En overflod av psyke scener forsterker inntrykket av at Cronenberg er batshit crazy, alternativt har stjålet historien av mennesker som har levd hele livet sitt i små firkantede rom med madrasser på veggene. Eksemplifisert ved en scene der hovedpersonen etter å ha slått "seg selv" ihjel med bare nevene, sutter på en pupp innsmurt av "hans eget" blod..

Spoiler, you say? Bitch, please, dere burde slikke skoene mine for å ha spart dere for å gjennomgå denne torturen.

Oppsummert er dette selvsagt en 0/10 film, men godkjent innsats av Skarsgård og spesielt Mia Goth, jekker den opp til

1/10


PS! De snaue 10k som samlet har gitt 6.3/10 på IMDb, har nok blitt vist en annen film. Finnes ingen annen forklaring.
:lol: :lol: Sjeldent sett deg så triggered, Sir! Brandon er jo sønn av mesteren David Cronenberg, og jeg synes Possessor var veldig bra, om enn fryktelig ekkel. Mulig han har gått overboard her, får gjøre opp min egen mening om det!

SirJames

Legg inn av SirJames »

Machine_Head skrev: søn feb 19, 2023 4:41 pm
SirJames skrev: søn feb 19, 2023 2:50 am
► Show Spoiler


:lol: :lol: Sjeldent sett deg så triggered, Sir! Brandon er jo sønn av mesteren David Cronenberg, og jeg synes Possessor var veldig bra, om enn fryktelig ekkel. Mulig han har gått overboard her, får gjøre opp min egen mening om det!
Ikke sett Possessor, og usikker på om jeg burde..

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Film»