Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Bratwurst med potetmos, mykstekt løk, grønnsaksblanding og ketchup+sennep.
Innenfor, men velger bort olivenolje i den "selvlagde" karbonaden neste gang og heller kjører sterkere olje. Trodde skulle bli smakfull nok, derfor blandet jeg i olivenoljen.
Fryktelig forkjølelse siden mandag kveld - brød og betasuppe de to første dagene. I går litt bedre form, så ble spaghetti, kjøttdeig og Dolmio-saus. Formen ikke bedre i dag, men skal få kokt opp spaghetti i dag igjen, om litt... Kjedelige greier - midt i skreisesongen.
God bedring. Regner med du har litt skotsk hostesaft i skapet om det skulle bli for ille.DoktorS skrev: ↑tor mar 02, 2023 5:49 pm Fryktelig forkjølelse siden mandag kveld - brød og betasuppe de to første dagene. I går litt bedre form, så ble spaghetti, kjøttdeig og Dolmio-saus. Formen ikke bedre i dag, men skal få kokt opp spaghetti i dag igjen, om litt... Kjedelige greier - midt i skreisesongen.
I dag ble det likt middagen din fra i går.
Spaghetti med karbonadedeig, tomatupurè, hakkede tomater, løk, hvitløk, sjampinjong, noen cherrytomater, soltørkede tomater og et dryss av parmesan til slutt.
-
- Innlegg: 2589
Sent hjem, mørkt og kaldt. Lite som minner om sommer og festival, godt da at man har «Over Oslo Pølser» fra Strøm Larsen. Ble plutselig både lysere og varmere her. Og med en Rygr pilsner i plastglass var det nesten sommer en liten stund.
Karbonader fra Gilde og gode gammeldagse poteter og rotgrønnsaker. Og masse tyttebærsyltetøy.
Hvorfor er du der Chromeback?
Sånn ellers. Fikk litt lyst på stekt torskerogn i dag. Blitt litt mye kyllingkjøttdeig de siste ukene.
Sånn ellers. Fikk litt lyst på stekt torskerogn i dag. Blitt litt mye kyllingkjøttdeig de siste ukene.
Ferietur?Chromeback skrev: ↑fre mar 03, 2023 2:59 pmBenalmádena, ca 30 minutter utenfor Malaga.
Veldig koselig liten by. Minuset er at det er stappfullt av briter her
Du kan trøste deg med at det ville vært mye verre om kalenderen viste juli nå. Jeg var selvsagt på sydentur på det tidspunktet i fjor; gikk jo horder i gatene.
Jeg har lært for å si det sånn. Tror jeg tar en tur i september i år og da blir det på et mindre harry sted… men nå sporer jeg veldig av her.
80kr for den eneste boksen jeg så på Rema. Nei, scratch it. Hadde ikke så jævlig lyst på det. Blir noe så originalt som fiskeboller på en fredagskveld.
Kom faktisk på hvor lenge siden det er siden jeg spiste (små) fiskeboller i skjell. Fikk nesten lyst på det nå men jaja.
Blir piazza i kveld: En med spekeskinke, en med Peppes spicy kjøttboller og en med villsvinpølse.
Tipper 1 blir hvit og 2 røde. Soppen er alt forveller, så får bare vente til kona kommer hjem
Tipper 1 blir hvit og 2 røde. Soppen er alt forveller, så får bare vente til kona kommer hjem
Finnbiff. Får spise opp disse fordømte reinsdyra, såpass vi får produsere strøm i dette landet igjen
-
- Innlegg: 2589
Stekt skrei med linsesalat, bakte småpoteter og rødvinssaus. Torskevinen Le Ronsay i glasset.
hehehe...jeg fant noen knokler og kjøttbiter av elg i fryseren i går, og kokte suppe i dag. Dermed fikk jeg også renset kjøleskapet for rotdingser og purre. God suppe med noe krydderpimping og jevning. Nå er jeg stinn og kommer til å sovne i soffan foran skjermen.
Enchiladas med karbonadedeig. Servert med salat, tortillachips, salsa, rømme og guacamole. San Miguel Fresca(?) til drikke.
Var i Benalmadena i fjor på slutten av mars faktisk, i en uke! Men det var ganske surt i lufta, var uheldig med været, det regnet 3 av dagene. Og som du sier, er en "britisk turistby dette.Chromeback skrev: ↑fre mar 03, 2023 2:59 pmBenalmádena, ca 30 minutter utenfor Malaga.
Veldig koselig liten by. Minuset er at det er stappfullt av briter her
Tips, lei en sykkel og fart litt rundt langs med kystveien. Kom deg opp til en av toppene hvis du orker å gå eller sykle. Det er litt rimeligere restauranter nærmere togstasjonen enn nede i smørøyet og lettere å treffe lokalbefolkningen hvis du kan litt spansk.
Greit å ta en dagstur til Malaga med toget.
Meze på menyen. Foreløpig er det laget hummus, lam ble gjort klart med en rub i går, det er laget tahinisaus og granateplesirup. Så godt i gang
Dessuten er det fylt opp med litt mer vin fra Libanon
Dessuten er det fylt opp med litt mer vin fra Libanon
-
- Innlegg: 2589
-
- Innlegg: 2589
Sjøkrepsrisotto, Bogle Chardonnay i glasset.
Storfe indrefilet, fløtegratinerte poteter, Moulins de Citran til å skylle ned.
Storfe indrefilet, fløtegratinerte poteter, Moulins de Citran til å skylle ned.
Høres godt ut!KingKongHalvor skrev: ↑fre mar 03, 2023 7:16 pm Stekt skrei med linsesalat, bakte småpoteter og rødvinssaus. Torskevinen Le Ronsay i glasset.
Liker også valget av vin, alt for mange tror jo at rødvin ikke kan nytes sammen med fisk
Spaghetti med noe attåt. Blir nok småsulten igjen før kvelden.
Heldigvis har jeg bakt i dag, og tok nettopp ut to røslige grovbrød fra stekeovnen.
Klart de blir noen skiver senere, når de har svalnet litt. Nå er de glovarme.
Heldigvis har jeg bakt i dag, og tok nettopp ut to røslige grovbrød fra stekeovnen.
Klart de blir noen skiver senere, når de har svalnet litt. Nå er de glovarme.
-
- Innlegg: 2589
Rødvin til torsk er det mest normale for meg. Må vel tilbake til 80-tallet hvor «regelen» var hvitvin til fisk og rødvin til kjøtt. Mye har skjedd siden den tid.MacanT skrev: ↑lør mar 04, 2023 5:44 pmHøres godt ut!KingKongHalvor skrev: ↑fre mar 03, 2023 7:16 pm Stekt skrei med linsesalat, bakte småpoteter og rødvinssaus. Torskevinen Le Ronsay i glasset.
Liker også valget av vin, alt for mange tror jo at rødvin ikke kan nytes sammen med fisk
Formen bedre, men ble frossenpizza og cola i kveld.
Pizzaen ble hentet fra Rema og deres egen merkevare, nyheten Pizza Nduja. Wowsh - ja, dette var sterke saker. Muligens jeg er litt var pga forkjølelse, men her burde det kommet advarsel. Omtrent på som nivå "medium" da jeg spiste på Oriental siste... Litt i overkant til å være på pizza. Men god pizza, i bunn og grunn.
Pizzaen ble hentet fra Rema og deres egen merkevare, nyheten Pizza Nduja. Wowsh - ja, dette var sterke saker. Muligens jeg er litt var pga forkjølelse, men her burde det kommet advarsel. Omtrent på som nivå "medium" da jeg spiste på Oriental siste... Litt i overkant til å være på pizza. Men god pizza, i bunn og grunn.
Nei, men en av de vi hadde til var derfra, dog ikke toppmodellen deres da Polet har flere varianter derfraKingKongHalvor skrev: ↑lør mar 04, 2023 1:07 pm
Mye god vin fra Libanon, må ikke være Ch Musar heller.
Hadde denne, som er litt mer billigvarianten deres
https://www.vinmonopolet.no/Land/Libano ... /p/5892201
Ellers var desserten langt fra midtøstsk.....pannekaker fylt med vanlijeis og multer, flambert med Grand Marnier
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute