Hva spiser og drikker du i kveld?

Svar
DoktorS

Re: Hva spiser og drikker du i kveld?

Legg inn av DoktorS »

Brødskiver med fiskepudding fra Rørvik. Majones. Til dessert ble det et glass brus med banansmak.

https://www.sodapoponline.com/products/ ... anana-soda

SirJames

Legg inn av SirJames »

DoktorS skrev: man mar 13, 2023 7:55 pm Brødskiver med fiskepudding fra Rørvik. Majones. Til dessert ble det et glass brus med banansmak.

https://www.sodapoponline.com/products/ ... anana-soda
Hvor fikk du tak i den? Smakte den godt?

MrPets

Legg inn av MrPets »

Feelsocl skrev: man mar 13, 2023 6:26 pm Bilde



Taco med rømmedressing, kebabdressing og så klart salsa. Ville hatt med cola zero i bilde, men skralt med plass på min samsung galaxy.

Skiver du osten??

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

SirJames skrev: man mar 13, 2023 8:05 pm
DoktorS skrev: man mar 13, 2023 7:55 pm Brødskiver med fiskepudding fra Rørvik. Majones. Til dessert ble det et glass brus med banansmak.

https://www.sodapoponline.com/products/ ... anana-soda
Hvor fikk du tak i den? Smakte den godt?
På hjørnet Grønlandsleire-Schweigaards gt - Norway Mat.... Smakte som forventa - temmelig søtt, med en relativt tydelig banansmak. Kjøpte for moro skyld. Har litt artige ting slike butikker...

Queenie

Legg inn av Queenie »

MrPets skrev: man mar 13, 2023 8:07 pm
Feelsocl skrev: man mar 13, 2023 6:26 pm Bilde



Taco med rømmedressing, kebabdressing og så klart salsa. Ville hatt med cola zero i bilde, men skralt med plass på min samsung galaxy.

Skiver du osten??
Det er en første gang for alt.

MrPets

Legg inn av MrPets »

Gårsdagens entrecôte-plan ble til restepizza, da blir det ekstra staselig mandagsmiddag med utmerket akkompagnement fra Toscana

Feelsocl

Legg inn av Feelsocl »

Ja, til taco gjør jeg det. Skal den presenteres for andre folk enn FD ?

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

MrPets skrev: man mar 13, 2023 8:11 pm Gårsdagens entrecôte-plan ble til restepizza, da blir det ekstra staselig mandagsmiddag med utmerket akkompagnement fra Toscana
Ble restepizza her også i dag. Skulle egentlig vært i går, men ble invitert på middag istedet for. Når deigen allerede var laget, så trengte jeg heldigvis ikke å tenke på hva jeg skulle lage. Resultatet ble sånn passe, men fikk i det minste brukt opp det som var i kjøleskapet;)

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

Det blir fiskepudding i hvit saus - terninger av pudding går i sausen med terninger av kokte poteter. Litt blank løk gir susen. Til dette har jeg ketsjup som tilbehør. Glass vann til. Så blir det nok et glass rødvin på nabolagsbaren sammen med et lite historisk foredrag.

Retnuh

Legg inn av Retnuh »

DoktorS skrev: tir mar 14, 2023 5:21 pm Det blir fiskepudding i hvit saus - terninger av pudding går i sausen med terninger av kokte poteter. Litt blank løk gir susen. Til dette har jeg ketsjup som tilbehør. Glass vann til. Så blir det nok et glass rødvin på nabolagsbaren sammen med et lite historisk foredrag.
Usikker på om du forsøker å snakke dette opp eller ned, men jeg liker faktisk når dette er til middag hjemme hos meg :lol:

Trenger ikke alltid være så jålete.

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

Retnuh skrev: tir mar 14, 2023 5:25 pm
DoktorS skrev: tir mar 14, 2023 5:21 pm Det blir fiskepudding i hvit saus - terninger av pudding går i sausen med terninger av kokte poteter. Litt blank løk gir susen. Til dette har jeg ketsjup som tilbehør. Glass vann til. Så blir det nok et glass rødvin på nabolagsbaren sammen med et lite historisk foredrag.
Usikker på om du forsøker å snakke dette opp eller ned, men jeg liker faktisk når dette er til middag hjemme hos meg :lol:

Trenger ikke alltid være så jålete.
Ganske nøytral ;-) Det er jo enkel mat, og jeg har vel nesten et stikk av dårlig samvittighet for at jeg ikke spiser ren fisk i dag... Men så var det slik at jeg fikk så lyst på fiskepudding på brødskive i går, og gikk for en stor pudding av god kvalitet, pga ganske kort holdbarhet må det nesten bli middag i dag - og i morgen...

Men ja - fiskepudding er god det. Vanligvis er jo det boller i hvit saus, men går jo like greit med pudding. Her bli jo det en slags plukkfisk, og til den retten vil jeg ha ketsjup.

Bjoro33

Legg inn av Bjoro33 »

Pannekaker og blåbærsuppe

fargerik

Legg inn av fargerik »

Retnuh skrev: tir mar 14, 2023 5:25 pm
DoktorS skrev: tir mar 14, 2023 5:21 pm Det blir fiskepudding i hvit saus - terninger av pudding går i sausen med terninger av kokte poteter. Litt blank løk gir susen. Til dette har jeg ketsjup som tilbehør. Glass vann til. Så blir det nok et glass rødvin på nabolagsbaren sammen med et lite historisk foredrag.
Usikker på om du forsøker å snakke dette opp eller ned, men jeg liker faktisk når dette er til middag hjemme hos meg :lol:

Trenger ikke alltid være så jålete.
Personlig er jeg blant forums u-jålete.
Rema hadde 40% rabatt på gryter og sauser fra Toro forleden dag.
Og jaggu fant jeg også kjøttdeig av ku til halv pris. Dato.
Derfor har jeg spist meksikansk gryte. Restene er lagt i to bokser som er frosset ned, da har jeg lettvint micromiddag 2 ganger dersom det skulle friste en vakker dag,
Kan det bli mer ujålete?

SirJames

Legg inn av SirJames »

Smalt sammen en rask pytt-i-panne bestående av poteter, oppskjærte kjøttgrønnsaksboller, rødløk og litt purre.

Tilsatte litt hvitløkssaus fra Dolmio.

Retnuh

Legg inn av Retnuh »

DoktorS skrev: tir mar 14, 2023 5:42 pm
Retnuh skrev: tir mar 14, 2023 5:25 pm
DoktorS skrev: tir mar 14, 2023 5:21 pm Det blir fiskepudding i hvit saus - terninger av pudding går i sausen med terninger av kokte poteter. Litt blank løk gir susen. Til dette har jeg ketsjup som tilbehør. Glass vann til. Så blir det nok et glass rødvin på nabolagsbaren sammen med et lite historisk foredrag.
Usikker på om du forsøker å snakke dette opp eller ned, men jeg liker faktisk når dette er til middag hjemme hos meg :lol:

Trenger ikke alltid være så jålete.
Ganske nøytral ;-) Det er jo enkel mat, og jeg har vel nesten et stikk av dårlig samvittighet for at jeg ikke spiser ren fisk i dag... Men så var det slik at jeg fikk så lyst på fiskepudding på brødskive i går, og gikk for en stor pudding av god kvalitet, pga ganske kort holdbarhet må det nesten bli middag i dag - og i morgen...

Men ja - fiskepudding er god det. Vanligvis er jo det boller i hvit saus, men går jo like greit med pudding. Her bli jo det en slags plukkfisk, og til den retten vil jeg ha ketsjup.
Jeg drysser også på grådig med karri, når vi spiser det :D

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

Ovnsbakt sei med paprika, løk, hvitløk, purre, spinat, tomat og fløte. Servert med kokte poteter.

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

[/quote]

Jeg drysser også på grådig med karri, når vi spiser det :D
[/quote]

Jeg pleier å ha fiskeboller i ren hvit saus en dag, restene to dager etter blir med karri.... Godt tips for morgendagen - av ymse grunner blir det rester i morra, normalt har jeg en dags pause.

Minuttburger

Legg inn av Minuttburger »

Bilde

Verdens beste kyllingvinger har igjen funnet veien fra Sverige til Norge! Det er trist hvor dårlig nivået på kyllingvinger er i Norge. Kan aldri gå tilbake til Prior etter dette.

Guttorm123
Innlegg: 5307

Legg inn av Guttorm123 »

Ale skrev: ons mar 15, 2023 10:32 am Pølser og pommes frites. Godt saltet.
Lenge siden Big one... Er det kommet noen nye?

Guttorm123
Innlegg: 5307

Legg inn av Guttorm123 »

Minuttburger skrev: ons mar 15, 2023 10:37 am

Verdens beste kyllingvinger har igjen funnet veien fra Sverige til Norge! Det er trist hvor dårlig nivået på kyllingvinger er i Norge. Kan aldri gå tilbake til Prior etter dette.
Norsk kylling er generelt elendig. Brusk i filetene, nærmest uspiselige vinger og "klubber".

Lurer på om man forer de feil, for å spare inn noen kroner...

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

Guttorm123 skrev: ons mar 15, 2023 10:42 am
Minuttburger skrev: ons mar 15, 2023 10:37 am

Verdens beste kyllingvinger har igjen funnet veien fra Sverige til Norge! Det er trist hvor dårlig nivået på kyllingvinger er i Norge. Kan aldri gå tilbake til Prior etter dette.
Norsk kylling er generelt elendig. Brusk i filetene, nærmest uspiselige vinger og "klubber".

Lurer på om man forer de feil, for å spare inn noen kroner...
Det blir litt for enkelt og generaliserende. Kvalitet henger ofte sammen med pris, prøv kylling fra Lerstang eller Stange, da får du kvalitet.

Guttorm123
Innlegg: 5307

Legg inn av Guttorm123 »

KingKongHalvor skrev: ons mar 15, 2023 10:49 am

Det blir litt for enkelt og generaliserende. Kvalitet henger ofte sammen med pris, prøv kylling fra Lerstang eller Stange, da får du kvalitet.
Ja, jeg skal innrømme at jeg ikke har smakt alt, og at dette kan virke generaliserende, men de produktene som er "vanlige" (prior) i min nærbutikk, har jeg lært å holde meg unna.

Jeg husker en serie som het "Big One American diner Chicken Selections" som var å finne i fryseren for noen år siden. Jeg aner ikke om det ble brukt norsk kylling i disse, men du verden for en kvalitet det var på dette produktet.

https://www.matoppskrift.no/ingrediens/ ... selections

Vi har ikke spart på noe i den nye serien og bruker gode, ordentlige råvarer med smaker du kjenner igjen fra amerikansk diners og restauranter som T.G.I Fridays her hjemme, sier Janne Flovik Olsen, produktsjef for Big One.

https://www.mynewsdesk.com/no/orklafood ... den-766640

SirJames

Legg inn av SirJames »

Bilde

Bjoro33

Legg inn av Bjoro33 »

Hjemmelagde kjøttkaker med poteter og kålrabistappe.

Mors kjøttkaker er best heter det, men de er pinadø gode dissr også.

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

Stekt ris. Egg, skinke, paprika, løk, hvitløk, erter, gulrot, sesamolje, østersaus og soyasaus.

startelver

Legg inn av startelver »

Det ble noe enkelt i dag. Karbonade med speilegg er kjempegodt det.

Bilde

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

Jeg skal wokke masse grønnsaker og steke et stykke Frøyalaks. Enkelt men godt.

Glycinello

Legg inn av Glycinello »

Dagsfersk torsk. Stappe med poteter, gulrøtter og sellerirot, mykstekt løk og flatbrød. Herlig!

KingKongHalvor
Innlegg: 2589

Legg inn av KingKongHalvor »

Glycinello skrev: tor mar 16, 2023 7:19 pm Dagsfersk torsk
Heldiggris, fisket selv?

DoktorS

Legg inn av DoktorS »

Ble en tur på Burger King før konsert. Luska innom Kaffistova, men der var det fullt!

Ser at Stange-kylling nevnes over her. Hørte en morsom historie fra kollega i dag. Hun har jobbet i ferskvaredisken på CC Vest... en dag kom en skikkelig ordentlig vestkantdame i 50-årene og spurte etter den franske "s-t-a-n-g-é-kyllingen" med fransk aksent. Hun hadde fått servert den hos en venninne, som skrytte av denne kyllingsorten. :-D

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Mat og Drikke»