Hvilken film så du sist?

Svar
kibby

Re: Hvilken film så du sist?

Legg inn av kibby »

Firebird (2021)

Den kalde krigen, Sovjet 1977. Den unge soldaten Sergey, som drømmer om å bli skuespiller i Moskva, jobber på en av Sovjets luftvåpenbaser, da han møter den eldre piloten lieutenant Roman Matvejev som begynner å jobbe der. De blir venner, men vennskapet utvikler seg rast til et forhold. Forhold mellom menn er imidlertid forbudt, og Matvejev avslutter forholdet i frykt for å miste jobben som pilot og verre er. Fire år senere møtes de to igjen, og livene deres vil aldri bli det samme.

Britiske Tom Prior og ukrainske Oleg Zagorodnii spiller glitrende i denne filmen, som er basert på en sann historie. Har savnet flere krigsfilmer med dette tema (især fra f.eks 2. verdenskrig). Denne er jo mange år senere enn 2. verdenskrig, men likevel en helt fabelaktig og sår film. Man sitter igjen og føler seg helt tom etterpå (no pun intended).

PS: Litt merkelig at alle snakket engelsk - det er det eneste minuset jeg har.
► Show Spoiler
9/10

kibby

Legg inn av kibby »

Your Place or Mine (Netflix, 2023)

Reese Witherspoon og Ashton Kutcher spiller hovedrollen i denne søte romcomen. De hooket up en natt da var unge, men endte opp som kun venner. Hun boende med sin sønn i LA, han som evig singel med kortvarige forhold i New York. Da hun skal til New York i forbindelse med avsluttende studier drar han til LA for å passe hennes sønn.

Denne likte jeg. Fikk en slags "The Holiday"-feeling (uten julefølelsen) ettersom de byttet hjem i en uke. Haha. Bonus at Jesse Williams (Grey's Anatomy) spiller en birolle også.

7/10

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Bilde
Pennywise: The Story of IT (2021) av John Campopiano og Chris Griffiths

Ei over 2 timer lang dokumentar bakom den klassiske miniserien fra 1990, hvor en får en bra innføring i overgangen fra Stephen Kings bestselger til tv-format. Mange av skuespillerne er tilbake, mens de få som mangler er det jo ganske åpenbare grunner til at ikke kunne stille opp.
Enda til gode å lese boka, så det får eventuelt bli noe man kan gjøre noe med utover høsten.
Filmene som ble utgitt for par år tilbake, ga ikke noe særlig mersmak, så beste med denne dokumentaren er vel at en fikk lyst til å se igjen miniserien.

Var ikke klar over at George A. Romero var tidlig ut en som kunne ha endt opp som regissør, men mulig at hans visjon ble for blodig med tanke på at det var ei tv-produksjon, og sikkert ikke så lett å få gjennom alt med den slags sensur, og hvor planen om ei oppunder 8 timer lang versjon, ble kjapt stykka ned til knappe 3.

Usikker på hvilken DVD/Blu-ray denne medvirker i, ettersom en har jo filmen både i VHS, DVD og Blu-ray format, men ingen særlig til bonus materiale å finne igjen der. Vel, foruten kommentarsporet.

Tviler på at en vil handle den inn for fjerde gang, så bra er den ikke, selv om Del 1 alltids er den man husker best, mens Del 2 visstnok hadde ulike manusforfattere og måtte også ta noen kreative løsninger, grunnet dårlig tid og ikke mulighet til benytte bedre effekter mot slutten, slik de sikkert helst skulle ønsket seg.

De i overkant 2 timene er fordelt over i ulike kapitler, der et eget tar for seg frykten for klovner som virkelig tok av med Pennywise og Tim Currys innsats, såpass at det var bad news for de som jobbet innafor klovneyrke i virkeligheten.
Alt i alt, spilletiden kunne nok ha vært nedjustert med minst en halvtime, men for blodfansen så er det nok mye av interesse å hente her.

6,5/10

kibby

Legg inn av kibby »

Al óleo (Netflix, 2019)

Kunststudenten María og kjæresten Júlio drar hjem til Marías barndomshjem en helg. Her får hun et gjensyn med faren Arturo, broren Hugo og fetteren deres Ramón. María drømmer om å åpne et galleri.

Kort film (1 time og 15 min.) og litt vanskelig å vite hva som var målet med handlingen. Men den var helt ok. Fine enkeltscener.

5/10

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Bilde
Grizzly II: Revenge (2020) av André Szöts

Når hennes to små bjørnunger blir brutalt skutt og drept av en ulovlig viltjeger, bestemmer bjørnemammaen at dette skal hevnes, koste hva det koste vil. Og hva passer vel ikke bedre da, enn å legge til rette ei gigantisk rockekonsert, i nøyaktig samme område hvor en morderisk kjempe grizzly herjer rundt i skog og mark.

Alltid hatt sans for Grizzly (1976), der heiv seg på trenden til Jaws (1975) og inneha et morderisk beist fra dyreriket der ødelegger sommerferien og de store planene om å tjene svære penger på utvidelse av turistindustrien.
Grizzly var selvsagt ikke i nærheten av å matche nevne klassiker, men var nå likevel en av flere artige og underholdende b-film monster utgivelser fra den tid, og ble vel også såpass til hit, at det lå litt i kortet at noen omsider ville pønske ut ei billig cash-in.

Grizzly II skulle jo foregå i Yellowstone Park, men ble visstnok spilt inn i 1982-83 over i Ungarn og gikk under titler som Grizzly II: The Predator og The Concert. Men i stedet for å bli utgitt sin helhet, ble filmen liggende uferdig i flere tiår før ei bootleg ankom Youtube og medførte til at etterspørselen til slutt fikk noen til å innse at her kunne man forsøke å ferdiggjøre denne tapte "klassikeren", og ja, nesten 40 år senere og The Revenge er altså det man fikk igjen.

Gikk vel ikke inn med for høye forventninger, ettersom en tidlig ut skjønte hvem som hadde faktisk sett filmen og at samtlige 10/10erne virket litt for tvilsomme, som alltids med IMDb sine omtaler.
Men det lages ikke for mange slasher-thrillere med ei morderisk og hevnfull mammabjørn, selv om i disse dager er det mulig at kokain bamsen og den med ei morderisk Ole Brumm, kan bistå i at det vil bli langt mer av bamse brakar-slashere fremover.

Flust med kjentfolk er det jo, der Grizzly II pusher tungt på George Clooney, Laura Dern og Charlie Sheen, men denne trioen ankommer jo tidlig ut, og skrives så kjapt ut igjen, og det varer vel knapt mer enn maks 4-5 minutter i totalen.
Men i 1983 var jo alle nevnte langt fra å være særlig til stjerner eller kjentfolk, Sheen skal visstnok (sies så) ha sagt nei til en rolle i The Karate Kid og heller takket ja til Grizzly II, og vel, karrieren hans kom seg jo utover det tiåret, men må likevel ha føltes rimelig kjipt å se hvor ting endte med valg av film og rolle.

De som derimot henger godt med her, og var nok langt mer gjenkjennelige den gang, var Louise Fletcher og John Rhys-Davies.
Men ei annen fremtidig ung stjerne var jo flotte Deborah Foreman.

Det er ikke vanskelig å se hvilke scener som faktisk er fra originalen og hvilke som ser ut som de er hentet fra en langt nyere og generisk DTV/VOD drittfilm. Legg på en latterlig scene med et band som fremfører ei åpenbart splitter ny låt, midt oppi det som skal være ei typisk 80-talls konsert.
Så har man alle naturscenene med rådyr, bjørnunger og solfylte trær, som også benyttes tungt for å hale tiden ut enda mer.

Nevnte konsert innehar også noen av de mest bedritne 80-talls låtene og opptredener en kan huske å ha sett på veldig lenge, nesten synd de ikke er lastet opp i sin helhet, for de som sto for den mest imponerende skuespillerprestasjonen i denne filmen, var jo ikke noen av de nevnte kjentfolka, men stakkarene som faktisk hadde betalt for å oppleve slik søppelmusikk og attpåtil måtte forsøke å se overentusiastiske ut, hele tiden.

Eneste grunn til at denne ikke går enda lavere i rating, skyldes noen latterlige scener hvor John Rhys-Davies kledt opp som ei Davy Crockett bjørnejeger figur, bestemmer seg for å gå til kamp med nevene løs mot denne Godzilla monster bamsen. Og der han til slutt bruker ei lasso til å hale mammabjørnen inn, for deretter å kaste seg over det som ser ut som ei gammal skinnfell, og ja, komedie gull.

Dessverre tross av ei spilletid på knappe 70-75 minutter, blir det altfor mye dødtid og horrible musikkprestasjoner, så nei, langt fra tidenes verste film, men håpet jo på noe mer givende. Så da blir det ikke noe mer enn maks:

3,5/10

The Kwames

Legg inn av The Kwames »

Breaking (2022)
eller 892

Tja! vet ikke om denne gikk rett ut på TV eller på stream osv
men svært bra film,som jeg ikke så komme i 1t 40 min
hvilken karakter for meg personlig
iallefall 7/10 ..meget over igjennomsnittet,likte filmen
og kun 1 liten stopp for å hente kaffi
--
https://www.imdb.com/title/tt12311620/? ... _sr_srsg_3

The Kwames

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Bilde
Queen of Outer Space (1958) av Edward Bernds

"We don't know how fast we were traveling. Nor, how long we were unconscious. But, of one thing I'm sure of. This is Venus!"

Året er 1985, og ei gruppe med modige forskere er i full gang med å ta ferden ut mot ei større romstasjon.
Men underveis blir de utsatt for et mystisk angrep der totalødelegger deres reisemål, og samtidig kommer veldig nær å gjøre det samme med deres eget fartøy. Tross av å være fullstendig ute av kurs, så makter likevel besetningen å krasjlande samt navigere seg frem til en ukjent og tilsynelatende snødekt planet. Og her skal det snart viser seg at alt er ikke så veldig annerledes enn hvordan det er nede på moder jord. Vel, om de greier å overleve sjokket om at verden de nå har ankommet, kun er bebodd av høyreiste og vakre amazonkvinner.


Ei tidvis artig b-film fra en svunnen tid, hvor ei mindre besetning med menn ankommer "paradis" når fartøyet deres havner på Venus, og vel, gleden blir kortvarig når ei hevngjerrig heks av en dronning, ønsker å utrydde hele jorden, grunnet et ublidt møte for mange med det motsatte kjønn.

Filmen er del i en eldre Warner Bros DVD serie med den passende tittelen "Cult Camp Collection", der en tidligere har fått mye igjen av kult-filmen Attack of the 50 Foot Woman (1958), og håpet kanskje på noe lignende med Queen of Outer Space, der åpnes meget lovende. Spesial effektene og de superbillige filmsettene, fikk meg til å le godt flere steder ut. Likte spesielt den dramatiske biten hvor gutta har innredet romskipet som om det var ei fancy stue, med lenestol, sykehusseng og dasspapir hengende på veggen.

Og etter en innholdsrik 15 minutters intro, kommer filmen for alvor i gang når følget havner i klørne til en gruppe mannehatende damer, men hvor ikke alle er like hevnlystne, og enkelte planlegger et opprør for å kunne leve i harmoni med menn, fremfor sine hatske søstre.
Slikt blir selvsagt ikke tatt i mot med særlig glede, og nei, videre ut får man gigantiske plastikkedderkopper og noe så fælt og ondskapsfullt som ei Beta ødelegger, som skal destruere alle menn for evig og alltid.

Vel, det er kanskje ikke helt på Ed Wood Jr. nivå, men aldri et kjedelig øyeblikk, og mange vakre damer hjalp også godt på, mens de latterlige effektene og sjarmerende gjenbruken av kostymer og lignende (sikkert fra andre og bedre sci-fi eventyr), gjorde at en til slutt endte opp i en:

6/10

Bilde

Feelsocl

Legg inn av Feelsocl »

In The Line of Fire (93)


Filmen skal etableres i vel høy grad før rytmen befester seg. Men når den først begynner er den for meg innenfor. Digg at ideene forholder seg ganske sannsynlige og at verken Eastwoods eller John Malkovich' rolle er påtrengene smarte. For Eastwood er vel beskytter, og ikke rådgiver for presidenten. Birollene er hovedsakelig statister.
Skulle ønske John Mahoney er mer med enn de få replikkene han har. Trekker ned at Malkovich får ha hotellet for seg selv etter å ha skutt mot presidenten, og ingen får løsnet av et skudd eller lignende.

6/10

Crabsen

Legg inn av Crabsen »

Fikk med meg Luther filmen her i går kveld, syntes det var bra saker. Digget serien, så var kult å se Idris Elba igjen i samme rolle. Fet creepy villain og god spenning gjennom det hele, thumbs up

Winnowill

Legg inn av Winnowill »

Crabsen skrev: søn mar 12, 2023 1:15 pm Fikk med meg Luther filmen her i går kveld, syntes det var bra saker. Digget serien, så var kult å se Idris Elba igjen i samme rolle. Fet creepy villain og god spenning gjennom det hele, thumbs up
Fint å lese. Likte selv veldig godt serien, så når det kom dårlige anmeldelser på filmen så ble jeg litt skeptisk.

eppaen

Legg inn av eppaen »

Crabsen skrev: søn mar 12, 2023 1:15 pm Fikk med meg Luther filmen her i går kveld, syntes det var bra saker. Digget serien, så var kult å se Idris Elba igjen i samme rolle. Fet creepy villain og god spenning gjennom det hele, thumbs up
Huh? Finnes det en film?

SirJames

Legg inn av SirJames »

Ah, da blir det Luther-film her i aften også 👍🏻

Crabsen

Legg inn av Crabsen »

eppaen skrev: søn mar 12, 2023 3:01 pm
Crabsen skrev: søn mar 12, 2023 1:15 pm Fikk med meg Luther filmen her i går kveld, syntes det var bra saker. Digget serien, så var kult å se Idris Elba igjen i samme rolle. Fet creepy villain og god spenning gjennom det hele, thumbs up
Huh? Finnes det en film?
Yes sir, kom ut nylig

The Kwames

Legg inn av The Kwames »

Tenker jeg tar sein søndagskveld med 2 filmer
det blir Missing (2023)
og
Living (2022)

The Kwames

SirJames

Legg inn av SirJames »

Luther: The Fallen Sun (2023)

Flott å se Luther tilbake på skjermen.

7.2/10

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Bats: Human Harvest (2007) av Jamie Dixon

Husker ikke for mye av første filmen, men at posteren var meget lik den langt bedre Arachnophobia (1990).
Vel, denne "fortsettelsen" er typisk trashy DTV produksjon, med stort sett ukjente navn og selvsagt lagt handlingen til et eller annet random øst-blokk land. Filmen innehar masser av bedritne CGI effekter, særlig helikoptrene fremstår veldig "troverdig".
Uansett, et team med bad asses blir hyra inn for hanskes med noe mannevonde flaggermus, og ja, sovna hvert fall ikke og noe små komiske stunde ble det nå, så da ender med opp med ei velfortjent:

3/10

One in the Chamber (2012) av William Kaufman

Nok en Cuba Gooding Jr. rett på DVD "klassiker", og som alltids ser han ut som en der er halvveis i søvne, men blir reddet av en langt mer artig og tøff gjesterolle fra Dolph Lundgren, der dessverre ankommer litt for sent ut, og vel, akkurat nok til at denne unngår ei svakere rating.

4,5/10

Snow Dogs (2002) av Brian Levant

En langt mer motivert og yngre Gooding Jr. har hovedrollene i denne småkomiske Disney filmen om en smug tannlege fra Miami, der får vite at hans virkelige mor er død, og har etterlatt ham noe i Alaskas villmark. Hjelper på med James Coburn og en gjeng sjarmerende firbeinte.

5,5/10

Man With the Screaming Brain (2005) av Bruce Campbell

DVDen så ut som ei potensiell kultfilm, og med navn som Bruce Campbell og Ted Raimi, samt Stacy Keach måtte en bare ha denne med meg hjem, for en mindre evighet siden. Og er blitt mange år siden forrige besøk, som tja, ikke var så altfor imponerende, men håpet vel at det var muligheter for bedring denne runden.

Dessverre endte det som den gang, man sovna halvveis ut, og maktet så vidt å se resten dagen derpå. Håpet på noe ala The Man With Two Brains (1983) møter Re-Animator (1985), men for mye umorsomme karakterer og scener drar den ned, veldig fort.
Ellers er Keach knapt nok med, og Raimis forsøk på vittig sidekick/øst-blokk ræpper preller tidlig av, og Campbell selv gjentar mye av sine klassiske slapstick triks fra Evil Dead filmene, men det blir mest krampe aktig enn særlig vellykket.

Nei, dette var dølle saker, og visstnok en av to Sci-Fy DTV produksjoner gjort sikkert på samme tid, den andre var Alien Apocalypse (2004), hvor sikkert mye av de samme "skuespillerne" medvirket.

4/10

eppaen

Legg inn av eppaen »

John Wick (2014)

Altså. Passiv-agressiv har vel fått en renessanse her. Historien er syltynn - men det går da unna for det. Syns fortsatt Man on Fire og Taken er de beste av "hevn"-materiale der ute, men joda. Alle må dø. Virkelig ALLE.

De andre skal også sjåast.

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

eppaen skrev: man mar 13, 2023 10:07 pm John Wick (2014)

Altså. Passiv-agressiv har vel fått en renessanse her. Historien er syltynn - men det går da unna for det. Syns fortsatt Man on Fire og Taken er de beste av "hevn"-materiale der ute, men joda. Alle må dø. Virkelig ALLE.

De andre skal også sjåast.
Likte den første sånn noenlunde bra (type 7/10 underholdning), men falt fullstendig av med oppfølgeren, og tviler på at en vil se noe mer av serien.
Snakkes om at kommende kapittel skal vare nærmere 3 timer, så tja, det blir nok mye mer dreping å se frem mot for de som ikke fikk nok av den slags i de første tre filmene.

Taken kunne jeg godt tenkt å sett igjen, men Man On Fire var sånn passe, ikke noe en har noe særlig interesse av å se mer enn en gang.
Men så har en fortsatt til gode å se den første versjonen av Man On Fire (1987), med Scott Glenn, Joe Pesci og Danny Aiello. Vet at den lå ute i sin helhet på Youtube for en tid tilbake, men finner den sikkert før eller siden. Var ikke klar over at det fantes en forgjenger, men virker som den ikke ble noen svær hit i sin tid.

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Bilde
Anaconda 3: Offspring (2008) av Don E. FauntLeRoy

Gigantiske monsterslanger og David Hasselhoff samt John Rhys-Davies, vel det hørtes ikke så fælt ut til å begynne med, og tenkte at den ræva ratingen måtte være overdreven. Dessverre ble nattens uheldige valg av b-film kjapt om til ei kjip påminnelse, om at av og til så stemmer disse ratingene med forhåndsadvarselen.

Og ja, Anaconda 3 får Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004) til å se ut som et mesterverk i forhold.

Hoffern er kun med i periodevis, mens Rhys-Davies synes jeg bare synd på, men sikkert godt betalt og vips så ender man opp med en gjeng ubrukelige drittsekker, totalt blottet for sjarm og karisma, men selvsagt vil de henge med lengst mulig.
Må ha kollapsa 2-3 ganger i stuemørket, ei behagelig sofa reddet meg nok fra mer smerte, og tja, greide ikke å se ferdig møkka, og måtte kaste in håndkleet med ca: 10-15 minutter igjen.

Samme mann bakom filmen, har visstnok lagd enda ei oppfølger, men den får jeg heller ha til "gode".

2/10

The Kwames

Legg inn av The Kwames »

John Wick eller Taken,tja sistnevnte litt bedre
Man On Fire (Denzel) mot The Equalizer(Denzel) temmelig ganske like
Avlivningen på slutten i The Equalizer var oppfinsom
Man On Fire var mye uryddig kameraføring,selv om det funket noelunde
6,5 John Wick...Taken 7
Man On Fire 7,5...samme som The Equalizer er min vurdering

The Kwames

spårt

Legg inn av spårt »

The Kwames skrev: tir mar 14, 2023 7:25 pm Man On Fire var mye uryddig kameraføring,selv om det funket noelunde
Helt forjævlig kameraføring og klipping. Kunne vært en ok actionfilm, om enn svært klisjéfull, men får nesten anfall av enkelte sekvenser. Tony Scott er en langt svakere regissør enn sin bror Ridley, dessverre.

The Kwames

Legg inn av The Kwames »

når jeg tenker på hevn filmer,så står vel Death Wish greit m/Charles Bronson)...men har faktisk glemt Death Sentence m/Kevin Bacon...må sjekkes ut
...andre..?..joda det er mange særlig Koreanske...der I Saw The Devil er der oppe

The Kwames

eppaen

Legg inn av eppaen »

spårt skrev: tir mar 14, 2023 8:12 pm
The Kwames skrev: tir mar 14, 2023 7:25 pm Man On Fire var mye uryddig kameraføring,selv om det funket noelunde
Helt forjævlig kameraføring og klipping. Kunne vært en ok actionfilm, om enn svært klisjéfull, men får nesten anfall av enkelte sekvenser. Tony Scott er en langt svakere regissør enn sin bror Ridley, dessverre.
Så forskjellig man kan oppfatte ting. Har alltid hatt sansen for nettopp den klippingen. Men jeg har jo et biased forhold både til filmen og Denzel Washington. Så er åpen for at jeg er blendet av det.

Nettopp fordi også Deja Vu med samme skuespiller og regissør fungerte som ei kule.

Winnowill

Legg inn av Winnowill »

Banshees of Inishirin er kommet på Dinsney+ ☺️

Elgen
Innlegg: 3304

Legg inn av Elgen »

Winnowill skrev: ons mar 15, 2023 7:57 am Banshees of Inishirin er kommet på Dinsney+ ☺️
Så den på kino i januar, kongefilm!

PapaSmurf

Legg inn av PapaSmurf »

Winnowill skrev: ons mar 15, 2023 7:57 am Banshees of Inishirin er kommet på Dinsney+ ☺️
Ah! Den skal jeg se.

The Kwames

Legg inn av The Kwames »

Tja! det ble da noen filmer i går og dagen før,men ennu ikke sett Missing (2023)
men startet med latterkrampe
Cocaine Bear(2023)
Åpner med Based On A True Story
Oh! Yeah
og avsluttes med Grandmaster & Melle Mel's "White Lines"
og med en sinnsyk ambulanse scene,noe tregt i starten..men tok seg opp
lurer på om ikke denne passer med 1 promille mer,og en strek

7/10
We Have A Ghost (2023)
David Harbour som spøkelse,i denne fine familiefilmen
som er innom litt forskjellig sjanger,litt for lang
men lot meg underholde

6,5/10

Siste ut var den meget gode filmen
Living (2022)
den beste av de 3,rett og slett en film om livet
og ettertenksomhet,basert på Kurosawas Ikaru fra 1952
Bill Nighy i sitt ess,traff meg veldig bra

8/10

The Kwames

SirJames

Legg inn av SirJames »

Missing (2023)

God historie, men det blir i overkant slitsomt at alt filmes gjennom apps på laptop og mobil. Filmen/historien isolert får

7/10

SirJames

Legg inn av SirJames »

Cocaine Bear (2023)

Psyk, men allikevel hysterisk morsom film. Befriende å se en slik crazy film hvor jeg tipper skuespillerne har hatt det svært fornøyelig på jobb. Og så har jeg alltid sansen for Margo Martindale, her i en rolle som en semi-koko Ranger..

7.5/10

SirJames

Legg inn av SirJames »

The Kwames skrev: ons mar 15, 2023 1:43 pm Tja! det ble da noen filmer i går og dagen før,men ennu ikke sett Missing (2023)
men startet med latterkrampe
Cocaine Bear(2023)
Åpner med Based On A True Story
Oh! Yeah
og avsluttes med Grandmaster & Melle Mel's "White Lines"
og med en sinnsyk ambulanse scene,noe tregt i starten..men tok seg opp
lurer på om ikke denne passer med 1 promille mer,og en strek
Dette er en fantastisk film på ethvert vorspiel.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Film»