Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Brødskiver med fiskepudding fra Rørvik. Majones. Til dessert ble det et glass brus med banansmak.
https://www.sodapoponline.com/products/ ... anana-soda
https://www.sodapoponline.com/products/ ... anana-soda
Hvor fikk du tak i den? Smakte den godt?DoktorS skrev: ↑man mar 13, 2023 7:55 pm Brødskiver med fiskepudding fra Rørvik. Majones. Til dessert ble det et glass brus med banansmak.
https://www.sodapoponline.com/products/ ... anana-soda
På hjørnet Grønlandsleire-Schweigaards gt - Norway Mat.... Smakte som forventa - temmelig søtt, med en relativt tydelig banansmak. Kjøpte for moro skyld. Har litt artige ting slike butikker...SirJames skrev: ↑man mar 13, 2023 8:05 pmHvor fikk du tak i den? Smakte den godt?DoktorS skrev: ↑man mar 13, 2023 7:55 pm Brødskiver med fiskepudding fra Rørvik. Majones. Til dessert ble det et glass brus med banansmak.
https://www.sodapoponline.com/products/ ... anana-soda
Gårsdagens entrecôte-plan ble til restepizza, da blir det ekstra staselig mandagsmiddag med utmerket akkompagnement fra Toscana
Ble restepizza her også i dag. Skulle egentlig vært i går, men ble invitert på middag istedet for. Når deigen allerede var laget, så trengte jeg heldigvis ikke å tenke på hva jeg skulle lage. Resultatet ble sånn passe, men fikk i det minste brukt opp det som var i kjøleskapet;)
Det blir fiskepudding i hvit saus - terninger av pudding går i sausen med terninger av kokte poteter. Litt blank løk gir susen. Til dette har jeg ketsjup som tilbehør. Glass vann til. Så blir det nok et glass rødvin på nabolagsbaren sammen med et lite historisk foredrag.
Usikker på om du forsøker å snakke dette opp eller ned, men jeg liker faktisk når dette er til middag hjemme hos megDoktorS skrev: ↑tir mar 14, 2023 5:21 pm Det blir fiskepudding i hvit saus - terninger av pudding går i sausen med terninger av kokte poteter. Litt blank løk gir susen. Til dette har jeg ketsjup som tilbehør. Glass vann til. Så blir det nok et glass rødvin på nabolagsbaren sammen med et lite historisk foredrag.
Trenger ikke alltid være så jålete.
Ganske nøytral Det er jo enkel mat, og jeg har vel nesten et stikk av dårlig samvittighet for at jeg ikke spiser ren fisk i dag... Men så var det slik at jeg fikk så lyst på fiskepudding på brødskive i går, og gikk for en stor pudding av god kvalitet, pga ganske kort holdbarhet må det nesten bli middag i dag - og i morgen...Retnuh skrev: ↑tir mar 14, 2023 5:25 pmUsikker på om du forsøker å snakke dette opp eller ned, men jeg liker faktisk når dette er til middag hjemme hos megDoktorS skrev: ↑tir mar 14, 2023 5:21 pm Det blir fiskepudding i hvit saus - terninger av pudding går i sausen med terninger av kokte poteter. Litt blank løk gir susen. Til dette har jeg ketsjup som tilbehør. Glass vann til. Så blir det nok et glass rødvin på nabolagsbaren sammen med et lite historisk foredrag.
Trenger ikke alltid være så jålete.
Men ja - fiskepudding er god det. Vanligvis er jo det boller i hvit saus, men går jo like greit med pudding. Her bli jo det en slags plukkfisk, og til den retten vil jeg ha ketsjup.
Personlig er jeg blant forums u-jålete.Retnuh skrev: ↑tir mar 14, 2023 5:25 pmUsikker på om du forsøker å snakke dette opp eller ned, men jeg liker faktisk når dette er til middag hjemme hos megDoktorS skrev: ↑tir mar 14, 2023 5:21 pm Det blir fiskepudding i hvit saus - terninger av pudding går i sausen med terninger av kokte poteter. Litt blank løk gir susen. Til dette har jeg ketsjup som tilbehør. Glass vann til. Så blir det nok et glass rødvin på nabolagsbaren sammen med et lite historisk foredrag.
Trenger ikke alltid være så jålete.
Rema hadde 40% rabatt på gryter og sauser fra Toro forleden dag.
Og jaggu fant jeg også kjøttdeig av ku til halv pris. Dato.
Derfor har jeg spist meksikansk gryte. Restene er lagt i to bokser som er frosset ned, da har jeg lettvint micromiddag 2 ganger dersom det skulle friste en vakker dag,
Kan det bli mer ujålete?
Smalt sammen en rask pytt-i-panne bestående av poteter, oppskjærte kjøttgrønnsaksboller, rødløk og litt purre.
Tilsatte litt hvitløkssaus fra Dolmio.
Tilsatte litt hvitløkssaus fra Dolmio.
Jeg drysser også på grådig med karri, når vi spiser detDoktorS skrev: ↑tir mar 14, 2023 5:42 pmGanske nøytral Det er jo enkel mat, og jeg har vel nesten et stikk av dårlig samvittighet for at jeg ikke spiser ren fisk i dag... Men så var det slik at jeg fikk så lyst på fiskepudding på brødskive i går, og gikk for en stor pudding av god kvalitet, pga ganske kort holdbarhet må det nesten bli middag i dag - og i morgen...Retnuh skrev: ↑tir mar 14, 2023 5:25 pmUsikker på om du forsøker å snakke dette opp eller ned, men jeg liker faktisk når dette er til middag hjemme hos megDoktorS skrev: ↑tir mar 14, 2023 5:21 pm Det blir fiskepudding i hvit saus - terninger av pudding går i sausen med terninger av kokte poteter. Litt blank løk gir susen. Til dette har jeg ketsjup som tilbehør. Glass vann til. Så blir det nok et glass rødvin på nabolagsbaren sammen med et lite historisk foredrag.
Trenger ikke alltid være så jålete.
Men ja - fiskepudding er god det. Vanligvis er jo det boller i hvit saus, men går jo like greit med pudding. Her bli jo det en slags plukkfisk, og til den retten vil jeg ha ketsjup.
Ovnsbakt sei med paprika, løk, hvitløk, purre, spinat, tomat og fløte. Servert med kokte poteter.
[/quote]
Jeg drysser også på grådig med karri, når vi spiser det
[/quote]
Jeg pleier å ha fiskeboller i ren hvit saus en dag, restene to dager etter blir med karri.... Godt tips for morgendagen - av ymse grunner blir det rester i morra, normalt har jeg en dags pause.
Jeg drysser også på grådig med karri, når vi spiser det
[/quote]
Jeg pleier å ha fiskeboller i ren hvit saus en dag, restene to dager etter blir med karri.... Godt tips for morgendagen - av ymse grunner blir det rester i morra, normalt har jeg en dags pause.
Verdens beste kyllingvinger har igjen funnet veien fra Sverige til Norge! Det er trist hvor dårlig nivået på kyllingvinger er i Norge. Kan aldri gå tilbake til Prior etter dette.
-
- Innlegg: 5307
-
- Innlegg: 5307
Norsk kylling er generelt elendig. Brusk i filetene, nærmest uspiselige vinger og "klubber".Minuttburger skrev: ↑ons mar 15, 2023 10:37 am
Verdens beste kyllingvinger har igjen funnet veien fra Sverige til Norge! Det er trist hvor dårlig nivået på kyllingvinger er i Norge. Kan aldri gå tilbake til Prior etter dette.
Lurer på om man forer de feil, for å spare inn noen kroner...
-
- Innlegg: 2589
Det blir litt for enkelt og generaliserende. Kvalitet henger ofte sammen med pris, prøv kylling fra Lerstang eller Stange, da får du kvalitet.Guttorm123 skrev: ↑ons mar 15, 2023 10:42 amNorsk kylling er generelt elendig. Brusk i filetene, nærmest uspiselige vinger og "klubber".Minuttburger skrev: ↑ons mar 15, 2023 10:37 am
Verdens beste kyllingvinger har igjen funnet veien fra Sverige til Norge! Det er trist hvor dårlig nivået på kyllingvinger er i Norge. Kan aldri gå tilbake til Prior etter dette.
Lurer på om man forer de feil, for å spare inn noen kroner...
-
- Innlegg: 5307
Ja, jeg skal innrømme at jeg ikke har smakt alt, og at dette kan virke generaliserende, men de produktene som er "vanlige" (prior) i min nærbutikk, har jeg lært å holde meg unna.KingKongHalvor skrev: ↑ons mar 15, 2023 10:49 am
Det blir litt for enkelt og generaliserende. Kvalitet henger ofte sammen med pris, prøv kylling fra Lerstang eller Stange, da får du kvalitet.
Jeg husker en serie som het "Big One American diner Chicken Selections" som var å finne i fryseren for noen år siden. Jeg aner ikke om det ble brukt norsk kylling i disse, men du verden for en kvalitet det var på dette produktet.
https://www.matoppskrift.no/ingrediens/ ... selections
Vi har ikke spart på noe i den nye serien og bruker gode, ordentlige råvarer med smaker du kjenner igjen fra amerikansk diners og restauranter som T.G.I Fridays her hjemme, sier Janne Flovik Olsen, produktsjef for Big One.
https://www.mynewsdesk.com/no/orklafood ... den-766640
Hjemmelagde kjøttkaker med poteter og kålrabistappe.
Mors kjøttkaker er best heter det, men de er pinadø gode dissr også.
Mors kjøttkaker er best heter det, men de er pinadø gode dissr også.
Stekt ris. Egg, skinke, paprika, løk, hvitløk, erter, gulrot, sesamolje, østersaus og soyasaus.
-
- Innlegg: 2589
Jeg skal wokke masse grønnsaker og steke et stykke Frøyalaks. Enkelt men godt.
Dagsfersk torsk. Stappe med poteter, gulrøtter og sellerirot, mykstekt løk og flatbrød. Herlig!
-
- Innlegg: 2589
Heldiggris, fisket selv?
Ble en tur på Burger King før konsert. Luska innom Kaffistova, men der var det fullt!
Ser at Stange-kylling nevnes over her. Hørte en morsom historie fra kollega i dag. Hun har jobbet i ferskvaredisken på CC Vest... en dag kom en skikkelig ordentlig vestkantdame i 50-årene og spurte etter den franske "s-t-a-n-g-é-kyllingen" med fransk aksent. Hun hadde fått servert den hos en venninne, som skrytte av denne kyllingsorten.
Ser at Stange-kylling nevnes over her. Hørte en morsom historie fra kollega i dag. Hun har jobbet i ferskvaredisken på CC Vest... en dag kom en skikkelig ordentlig vestkantdame i 50-årene og spurte etter den franske "s-t-a-n-g-é-kyllingen" med fransk aksent. Hun hadde fått servert den hos en venninne, som skrytte av denne kyllingsorten.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute