Er enda heldigere. Har en som fisker for meg:) Pappa er ivrig hobbyfisker og deler mer enn gjerne.
Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Sitter bare og venter på april. Da skal det daglige kalori-inntaket økes med 800 kcal. Vil gi meg langt mer spillerom til valg av både middager og dessert. Vil ha holdt meg på 2000 kcal i 11 uker. Jeg merker det denne uken, at jeg sliter veldig med å styre appetitten og energinivået svinger ofte. Gikk ned mindre enn jeg håpte på ila. den siste mnd så prøver å kutte ned på poteter til middager de neste ukene.
Uansett må man ha et system som fungerer langsiktig. Som betyr at jeg ikke må kjøpe meg ett halvt kg smågodt når jeg har en trang for å kose meg.
Uansett må man ha et system som fungerer langsiktig. Som betyr at jeg ikke må kjøpe meg ett halvt kg smågodt når jeg har en trang for å kose meg.
Skal lages pizze. Blir en med n'duja, også lurer jeg bruke noe guanciale-rester på den andre. Tipper det blir øl til
Skal lages pizza her også.
Bunnsausen blir en blanding av hvit og rød, samt en dæsj bbq-saus. Fyllet blir i tilfeldig rekkefølge; rødløk, purre, mais, ananas, jalapenos, spicy kjøttboller, pepperoni, thaimarinert kylling og ost. Topping blir Ranchdressing og litt oregano.
Totalt kcal-innhold: 5131
Bunnsausen blir en blanding av hvit og rød, samt en dæsj bbq-saus. Fyllet blir i tilfeldig rekkefølge; rødløk, purre, mais, ananas, jalapenos, spicy kjøttboller, pepperoni, thaimarinert kylling og ost. Topping blir Ranchdressing og litt oregano.
Totalt kcal-innhold: 5131
-
- Innlegg: 2589
Blir vel en solid bunn her?SirJames skrev: ↑fre mar 17, 2023 12:56 pm Skal lages pizza her også.
Bunnsausen blir en blanding av hvit og rød, samt en dæsj bbq-saus. Fyllet blir i tilfeldig rekkefølge; rødløk, purre, mais, ananas, jalapenos, spicy kjøttboller, pepperoni, thaimarinert kylling og ost. Topping blir Ranchdressing og litt oregano.
Totalt kcal-innhold: 5131
Er du romsdaling? Trodde av en eller annen grunn du var siddis...Cannabis Connoisseur skrev: ↑fre mar 17, 2023 4:19 pmSå etter denne i dag, men her i Romsdalen er de sjelden de kjappeste. Heldig om den er å finne i frysedisken hos min lokale Rema innen sommeren.
Da er vel anbefalt daglig inntak av energi i boks og vel så detSirJames skrev: ↑fre mar 17, 2023 12:56 pm Skal lages pizza her også.
Bunnsausen blir en blanding av hvit og rød, samt en dæsj bbq-saus. Fyllet blir i tilfeldig rekkefølge; rødløk, purre, mais, ananas, jalapenos, spicy kjøttboller, pepperoni, thaimarinert kylling og ost. Topping blir Ranchdressing og litt oregano.
Totalt kcal-innhold: 5131
-
- Innlegg: 2589
Hvis han kjører 3-4 timer med romaskin er det nok det.MacanT skrev: ↑fre mar 17, 2023 5:28 pmDa er vel anbefalt daglig inntak av energi i boks og vel så detSirJames skrev: ↑fre mar 17, 2023 12:56 pm Skal lages pizza her også.
Bunnsausen blir en blanding av hvit og rød, samt en dæsj bbq-saus. Fyllet blir i tilfeldig rekkefølge; rødløk, purre, mais, ananas, jalapenos, spicy kjøttboller, pepperoni, thaimarinert kylling og ost. Topping blir Ranchdressing og litt oregano.
Totalt kcal-innhold: 5131
Første gang jeg har måttet gi tapt for overmakten i 2023. Så i dag blir det taco.
Jeg syns det er klein kost. Greier ikke å forstå fascinasjonen.
Jeg syns det er klein kost. Greier ikke å forstå fascinasjonen.
-
- Innlegg: 2589
Bare å gjøre noen grep, så har man da en fresh middag. Punkt nr 1 er å lage sitt eget krydder. Krever lite, hever smaken vesentlig.
Så er det å lage noe godt tilbehør - en guacamole, et par gode salsaer, feks en tomatbasert og en med mango eller ananas. Og da seff med frisk koriander, lime og hvitløk.
Hvis man kjører en standard norsk tacomiddag med agurk, tomat, mais på boks, saus fra glass ol, da er det ikke lett å bli fascinert, ihvertfall ikke hvis man har passert 20 år og har smakt litt mer enn pølser, pizza og taco.
Et siste tips er litt mørk sjokolade i raguen.
Når du må bo der, da skjønner jeg behovet for en rev i ny og ne;-)Cannabis Connoisseur skrev: ↑fre mar 17, 2023 6:04 pmEr absolutt ikke romsdaling, jeg er bare bosatt der. Er ikke siddis heller, men har mye slekt i rogalandsområdet.morrisey skrev: ↑fre mar 17, 2023 5:16 pmEr du romsdaling? Trodde av en eller annen grunn du var siddis...Cannabis Connoisseur skrev: ↑fre mar 17, 2023 4:19 pm
Så etter denne i dag, men her i Romsdalen er de sjelden de kjappeste. Heldig om den er å finne i frysedisken hos min lokale Rema innen sommeren.
Eggeplommer, parmesan, bacon, spaghetti og litt kokevann fra spaghettien kaller jeg carbonara:-)Glycinello skrev: ↑fre mar 17, 2023 8:28 pmHeh... Ble litt av det samme her, men skal være forsiktig med å kalle det carbonara Plusset på hvitløksbrød.
Eneste er at jeg fusker litt, og tar med hviten fra det ene egget. Blir litt luftigere.
Veldig trøtt etter jobb i dag - og av en eller annen grunn fikk jeg veldig lyst på grilla kylling. Så da kjøpte jeg en hel grilla kylling på Meny (95 kroner) og spiste lårene og ett bryst uten tilbehør til middag. Til kvelds spiser jeg resten. Enkelt og greit når man bare er trøtt og vil ligge på sofaen...
... men til i morgen tar jeg ut reinsdyrfilet fra fryseren. Da blir det hygge.
... men til i morgen tar jeg ut reinsdyrfilet fra fryseren. Da blir det hygge.
-
- Innlegg: 2589
Helg.
People
jeg kjører oppskjærte svinekoteletter, en pasta jeg måtte bruke opp, løk samt en halv pakke potet fløtegratinert.
Korrekt, derfor deles den opp på 3 måltiderMacanT skrev: ↑fre mar 17, 2023 5:28 pmDa er vel anbefalt daglig inntak av energi i boks og vel så detSirJames skrev: ↑fre mar 17, 2023 12:56 pm Skal lages pizza her også.
Bunnsausen blir en blanding av hvit og rød, samt en dæsj bbq-saus. Fyllet blir i tilfeldig rekkefølge; rødløk, purre, mais, ananas, jalapenos, spicy kjøttboller, pepperoni, thaimarinert kylling og ost. Topping blir Ranchdressing og litt oregano.
Totalt kcal-innhold: 5131
300 gram Arv - indrefilet av rein ligger til tining. Kjøpt inn på "Siste Sjanse" hos Coop Extra, var vel satt ned 40 prosent...
Føler for sellerirotpuré til denne. Lenge siden sist. Frisker opp med litt tyttebærpærer, tenker jeg. Så har jeg litt brokkolini fra forrige helg, så det får være bra nok som det grønne, selv om rosenkål passer hakket bedre. Til saus tenker jeg faktisk rødvinssaus, slik at jeg ikke kremer retten for mye.
Føler for sellerirotpuré til denne. Lenge siden sist. Frisker opp med litt tyttebærpærer, tenker jeg. Så har jeg litt brokkolini fra forrige helg, så det får være bra nok som det grønne, selv om rosenkål passer hakket bedre. Til saus tenker jeg faktisk rødvinssaus, slik at jeg ikke kremer retten for mye.
-
- Innlegg: 2589
Skal lage middag for noen gode venner i dag. Nordlending den ene, så da må det bli skrei.
En liten amuse bouche og litt bobler, reker thaistyle.
En enkel forrett med krispy salat og argentinske villreker. Chardonnay fra Jura.
Stekt skrei med bacon og ertepuré, bakte småpoteter og cherrytomater, rødvinssaus. Le Ronsay i glasset.
Brownie og is til dessert.
Et ganske safe opplegg som jeg kan gjøre i blinde, men disse har aldri hatt tid eller lyst til å utvikle matlagingen, så for dem blir det nærmest festmat, og det er jo litt givende.
En liten amuse bouche og litt bobler, reker thaistyle.
En enkel forrett med krispy salat og argentinske villreker. Chardonnay fra Jura.
Stekt skrei med bacon og ertepuré, bakte småpoteter og cherrytomater, rødvinssaus. Le Ronsay i glasset.
Brownie og is til dessert.
Et ganske safe opplegg som jeg kan gjøre i blinde, men disse har aldri hatt tid eller lyst til å utvikle matlagingen, så for dem blir det nærmest festmat, og det er jo litt givende.
-
- Innlegg: 4968
egg og masse forskjellige grønnsaker, og selvsagt en del forskjellig krydder (dill, koriander, curry, oregano, chili, cumin (spisskarve).
Drikker vann.
Drikker vann.
Spekemat, eggerøre og det som hører med hos svigerfar. Tipper det nok både blir øl og akevit
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute