Trading apper og kryptovaluta

Svar
startelver

Re: Trading apper og kryptovaluta

Legg inn av startelver »

Da har jeg endelig kommet i gang på krypto, takket være Binance.

Jeg har flere penger stående hos utenlandske bookmakere og har hele tiden lurt på en metode å få pengene ut på. De fleste har nå gått over til krypto på innskudd / uttak, og derfor måte jeg prøve å se om det funket siden norske myndigheter ikke tillater pengeoverføringer til og fra utenlandske spillselskaper.

Oppskriften var å opprette konto hos Binance, som eneste aktør på markedet tilbyr de et fysisk visakort , slik at jeg faktisk can cashe ut eller betale for varer og tjenester med visa. Kortet er gratis å anskaffe seg.

Så tok jeg kontakt med alle spillselskapene og sa at jeg ønsket kun å bruke krypto fremover. De aller fleste godkjente dette ganske kjapt. Hos en av de måtte jeg undertegne en erklæring på at jeg ikke oppgir noe om hva transaksjonen skal brukes til .

Jeg fikk testet ut Altcoins, og Bitcoin Cash (BCH), var litt bekymret der men pengene kom samme dag som avtalt uttak. Binance har en "convert app" så jeg fikk overført BCH til BNB og ETH , og oppbevarer dette i min wallet.

BNB og ETH er koblet mot fund wallet og visakortet, så er det bare å ta ut pengene ved behov.

Jeg må si jeg er veldig fornøyd med Binance og har nå forskjellige kryptoer liggende , dette var et vellykket eksperiment! Og til norske myndigheter har jeg bare en ting å si: Hadet på badet

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Dash, min favoritt valuta, ned 19% i dag. Mye røde tall for andre også...

Jompa

Legg inn av Jompa »

Brenner godt nå. Btc på 16k. SOL rundt 12$. Greit fall fra 260$ for ett år siden

Brukeravatar
newsflash
Innlegg: 8141

Legg inn av newsflash »

Er ettervirkningene etter likveditetsskvisen i FTX i går. Vil nok gå ytterligere et stykke ned, blir spennende å se hvor bunnen er.

Havner BTC under 12000 så er det nok mange som får problemer.

Someone

Legg inn av Someone »

Og noen påstod bitcoin hjalp mot inflasjon....

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Someone skrev: ons nov 09, 2022 8:27 pm Og noen påstod bitcoin hjalp mot inflasjon....
Hvis Bitcoin ble brukt som tenkt, ville det kanskje ha beskyttet mot inflasjon. Altså en slags elektronisk protokoll for motregning av varer og tjenester.
I dag hiver imidlertid folk kontanter etter Bitcoin, og hevder det er "digitalt gull".

Jompa

Legg inn av Jompa »

Da går det rykter om at det vakler hos Binance også. Faller de, så blir det virkelig utrivelig i kryptomarkedet. Det sies at det er en pågående etterforskning mot selskapet og lederen knyttet til hvitevasking.

BNB har falt fra 290 til 258 det siste drøye døgnet (-11 %), men henter seg litt igjen nå etter at eieren har tvitret litt.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Mange krypto opp der siste døgnet. Synes de tre siste dagene har vært hyggelige for Dash. - Som har gått opp litt. Har selv noen få Dash.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Skal innrømme å ha satt litt tippemidler i HEX. Jeg kjøpte tilogmed noen desimaler ETH gjennom Metamask appen, for å bytte dem i HEX.

Jompa

Legg inn av Jompa »

Grei økning på Bitcoin fra nyttår. I tillegg er dollaren blitt mye sterkere, så økningen i norske kroner nærmer seg 100 %!

162 000 1. jaunar, og ligger nå rundt 300 000. Hjelper selvfølgelig at banker vakler.

Jompa

Legg inn av Jompa »

Jompa skrev: ons nov 09, 2022 7:51 pm Brenner godt nå. Btc på 16k. SOL rundt 12$. Greit fall fra 260$ for ett år siden
Burde kjøpt her ja...

Jompa

Legg inn av Jompa »

Jompa skrev: man jan 10, 2022 12:08 am Endte med å selge JEWELS for et par dager siden for 20 $. Mining kom inn i spillet, som gjorde det mulig å mine frem låst JEWELS. Da fryktet jeg for valutaen, da mange nok ville bli fristet til å ta ut en del. Er redd JEWELS vil lide samme skjebne som annen gaming valuta; den vil miste mye av sin verdi. Var moro å være med på reisen :)

Så er det en spennende tid for BTC og resten av markedet når vi nå har vært farlig nære 40k. Hentet seg litt inn igjen i dag, men faren/muligheten er ikke over. Jeg har lagt inn noen kjøpsordre på de i forrige post i tilfelle vi skulle bryte nivået mens det er natt her.
Denne solgte jeg i hvert fall på topp.

Jeg var også kritisk til SafeMoon. Falt 99% eller noe før de gjennomgikk en migrasjon for et drøyt år siden. Nå er den ned nye 90 % siden den gang. Nøkkelen for å tjene på altcoins er å være ekstremt tidlig ute, og selge før man blir for grådig. Det tryggeste er å kjøpe Bitcoin. Det er født mange bitcoin-maxis det siste året som følge av kollapsen i alle andre mynter.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Kaspa ser ut til å være på en opptur i dag. Uten at jeg har kjøpt noe. Den går ihvertfall bedre enn "Optical Bitcoin", som er en annen kryptovaluta som er laget for "optiske mining rigger".

Det går an å mine krypto med optiske datamaskiner osv. Det har et vesentlig lavere lavere strømforbruk enn tradisjonell mining. At proof of stake har et lavere strømforbruk enn proof of work, vil kanskje bli et ikke- argument i fremtiden.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Kursene på diverse kryptovalutaer har falt noen prosent i kveld. Etter den siste tids oppgang.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Litecoin er faktisk opp rundt fem prosent akkurat nå. Men BTC og ETH har falt litt.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Bred oppgang i krypto nå. Er det short squeeze, eller peker pilen oppover?

Bitcoin møter motstand på nivået over 28 000 USD, mens Ethereum stiger raskt.

Jompa

Legg inn av Jompa »

Da passerer Bitcoin 30k $, et nivå vi må tilbake til juni forrige år for å finne igjen. Har bygd bra siden nyttår, og er opp nesten 100 %.

Tazoslo

Legg inn av Tazoslo »

Gjør det fort å gæli, på farten.

Noen som har innspill på bank/kredittkort som godtar kjøp av kryptovaluta? Har SPB1 og der er alt sperret. Alternativt en løsning hvor pengene går via en annen aktør. Er lei Firi og sertifikater , vil være mer hands on.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Tror du kan kjøpe krypto med PayPal enkelte steder.

I min bank er for eksempel ikke Moonpay sperret.

Tazoslo

Legg inn av Tazoslo »

Hvilken bank har du? Jeg blir blokkert overalt pga at SPB1 har sperret for alt slikt, og får ikke gått via paypal eller Google pay. Om jeg må skaffe meg et kort i en annen bank så gjør jeg. Det blir uansett bare litt lekepenger som brukes her.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

@Tazoslo Du har pm.

Bjonte

Legg inn av Bjonte »

En måte å unngå restriksjoner på kan være å åpne konto hos leverandører som Icard, Vice, Luxxon, Jeton m.m. MuchBetter var fin, men Litauske sentralbanken har stengt den midlertidig mens de etterforsker hvitvasking. I kombinasjon med app som f.eks kucoin, eller hvis du kan bytte privat greier du deg med f.eks. trustwallet ..

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Mange Altcoins ned over 20% i dag. Dash koster under 30 usd akkurat nå.

Har sannsynligvis sammenheng med at amerikanske myndigheter har klassifisert en del som verdipapirer.

Bjonte

Legg inn av Bjonte »

Bantor skrev: lør jun 10, 2023 2:06 pm Mange Altcoins ned over 20% i dag. Dash koster under 30 usd akkurat nå.

Har sannsynligvis sammenheng med at amerikanske myndigheter har klassifisert en del som verdipapirer.
Småkjipt, men de spretter vel opp igjen når det får roet seg. Men det har vært vel mange angrep i det siste, håper det ikke fortsetter sånn!

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Det at amerikanske verdipapir myndigheter klassifiserer noe som ureglementerte verdipapirer, har den følge at amerikanske institusjonelle investorer må selge.

Men avgjørelsen kommer sikkert til å bli rettslig prøvet på en eller annen måte. Det blir sannsynligvis rettsak mot Coinbase, som fortsetter å tilby disse kryptovalutaene for sine amerikanske kunder.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Noe annet som påvirker kursen til Dash er at den regnes som en "privacy coin". Blant annet Frankrike og Polen har tvunget Binance til å ikke tilby slike til kunder fra disse landene.

Men jeg tror ikke det er årsaken til det bratte fallet, uten at jeg er 100% sikker.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Bjonte skrev: lør jun 10, 2023 2:23 pm Småkjipt, men de spretter vel opp igjen når det får roet seg. Men det har vært vel mange angrep i det siste, håper det ikke fortsetter sånn!
Jeg satte noen tippemidler I Dash, etter at kursen steg litt de siste dagene. Men tror nå at det var et feilgrep. Har begynt å tro at kursen skal videre ned på kort sikt.

Tror også at det kan ta svært lang tid før kursen stiger til det jeg mener Dash kan nå. En bør kanskje ha 5-10 års perspektiv hvis du skal kjøpe denne valutaen.

Grunnen til at jeg tror kursen skal videre ned, er at renten øker. Og at jeg har inntrykk av at det er mindre pengetrykking i verden generelt.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Gleder meg over å ha tatt feil om lavere kurs på kort sikt for Dash. Kursen har steget fra litt over kr 300 til rundt kr 400.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Er ikke blodfan av XRP, men de har jo vunnet en runde i retten mot SEC. Det er mange som tror XRP skal gjøre et lite hopp kursmessig de neste dagene.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Da er det påstander om hval aktiviteter i Xrp, og den store oppgangen er vel avlyst?

Satte litt penger på Xrp, men trakk meg. Tapte bare noen tiere da...

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Økonomi»