Filming på treningssenter

Svar
AccountsReceivable

Filming på treningssenter

Legg inn av AccountsReceivable »

Er så sinnsykt lei av all filmingen på treningssenter om dagen. Ikke bare ønsker jeg ikke å havne på en eller annen ymse insta-profil som selger tights og betakaroten, men noen av disse folka bruker så jævlig lang tid. Var ei dame på treningssenteret i dag som seriøst okkuperte en benkpress i 50 minutter, hvor minst halvparten av tiden var brukt på å rigge til mobilen for filming i alle mulige vinkler. I tillegg ble hun sur når noen våget å spørre om hun snart var ferdig etter å ha ventet i 30 minutter på at hun skulle gjøre seg ferdig. Dette ble i tillegg gjort på de travleste tidspunktene på dagen.

Hvis man absolutt skal drive å filme kan man vel dra seg på trening i 5-tiden på morgenen slik at man slipper å plage andre.

Det var mye bedre den gangen disse aspirerende influenserne bare trengte å ta et par bilder for å selge pillene sine.

Megapixsel

Legg inn av Megapixsel »

Ville sagt fra til de ansatte. Jævlig irriterende ja, heldigvis ikke plaget med slikt. Men kanskje like greit, har ikke veldig god tålmodighet på slikt tull:)

Haugzu

Legg inn av Haugzu »

Bare pass på så ikke øynene passerer stumpen, da blir det full krenkealarm med leserinnlegg i Vg og grinevideo på tiktok.

Queenie

Legg inn av Queenie »

Narsissisme er den nye folkesykdommen.

Vonmises
Innlegg: 27

Legg inn av Vonmises »

Haugzu skrev: lør mar 18, 2023 12:45 pm Bare pass på så ikke øynene passerer stumpen, da blir det full krenkealarm med leserinnlegg i Vg og grinevideo på tiktok.
Skulle det skje har man alltids Joey Swoll til å sette dem på plass.

Mia

Legg inn av Mia »

Burde være forbud på gym å filme. Spesielt om dem bruker lang tid med å sette opp kamera osv. Er heller ikke alle som har lyst til å være med i filmen heller.

AccountsReceivable

Legg inn av AccountsReceivable »

Megapixsel skrev: lør mar 18, 2023 12:36 pm Ville sagt fra til de ansatte. Jævlig irriterende ja, heldigvis ikke plaget med slikt. Men kanskje like greit, har ikke veldig god tålmodighet på slikt tull:)
Senteret er ofte ubemannet, så det var ingen ansatte der da dette foregikk, bortsett fra noen som drev å vasket toalettene. Det positive er at jeg fikk gitt beskjed til en ansatt dagen etterpå, som viste seg å være senterleder. Hun kunne meddele at det ikke var første gang de hadde stått ovenfor denne problemstillingen. De skulle undersøke dette nærmere og prøve å finne ut av hvem dette var slik at de fikk kontaktet vedkommende, de har en logg over hvem som var på senteret i tidsrommet. Det var også en annen lignende klage som var kommet inn ganske nylig og hun mistenker at dette dreier seg om samme person.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Helse, Kosthold og Trening»