Orienteringssesongen 2023

Svar
tartaglia2

Orienteringssesongen 2023

Legg inn av tartaglia2 »

Tenker det er greit med en tråd for denne sesongen også. Verdenscupen starter denne uka med løp i Østfold og NRK skal sende. Langdistanse torsdag, mellomdistanse lørdag og stafetter søndag.

TV-tider
Torsdag 27. april - 13:30-17:30 Langdistanse
Lørdag 29. april - 15:30-19:00 Mellomdistanse
Søndag 30. april - 13:00-18:00 Stafett

tartaglia2

Legg inn av tartaglia2 »

Ble veldig jevnt på herrenes langdistanse. Fosser vant til slutt 3 sekunder foran Emil Svensk med Martin Regborn ytterligere 6 sekunder bak.

Som vanlig ble det seier til Tove Alexandersson i dameklassen. Var ganske jevnt mellom henne og Sara Hagström ganske lenge, men til slutt ble seiersmarginen på nesten minuttet. Norske Marie Olaussen kom på tredje og tok med det sin første pallplass i verdenscupen.

anbessa

Legg inn av anbessa »

Omsider er sesongen i gang igjen. Hadde sett frem til å se langdistanse herrer i opptak i går, men av alle ting ble det "spoilet" på NRK Supernytt. Flott at kidsa blir eksponert for o-løp, men det var nå litt dumt likevel.
Topp tv-underholdning når snøbygene raser utenfor stuevinduet!

tartaglia2

Legg inn av tartaglia2 »

Ser ut til å bli en spennende sisteetappe i damestafetten. 5 lag i teten, Norge, Sveits, Estland, Sverige 2 og 3 ved arenapassering på 2. etappe.

Sverige 1 med Tove Alexandersson på 2. etappe ble sendt ut med 15 sekunders ledelse og ble først tatt igjen og deretter tapte hun nesten 2 minutter på en bom.

tartaglia2

Legg inn av tartaglia2 »

Ble seier til det svenske andrelaget etter en god avslutning av Lisa Risby. Sveits og Norge tok de andre pallplassene. Andrine Benjaminsen lå et halvminutt bak ved arenapassering på siste etappe, men løp seg helt opp i ryggen til ledende Sveits før hun fikk det tungt på slutten.

Nordlys

Legg inn av Nordlys »

Det var skikkelig bra produksjon forrige helg. Inkorporering av dronefilming tok opplevelsen til et nytt nivå. Den dagen teknologien gjør det mulig å plotte GPS-spor og postplasseringer direkte på droneopptaket så kan det bli riktig så stilig. Vi er sikkert ikke fryktelig langt unna heller med den sinnsyke KI-utviklinga man ser om dagen.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Sport Generelt»