Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Bergensk fiskesuppe fra Toro ble pimpet med ørret, reker og litt mer grønnsaker. Smurt ciabatta som tilbehør og Fun Light med smak av sukkerspinn i glasset.
-
- Innlegg: 5307
Fire grove brødskiver med makrell i tomat... Fy fa... Jeg hadde glemt hvor vondt det var...
-
- Innlegg: 5307
I dag hadde jeg bakte småpoteter ja.
Svidde av en god del av ukas rødt kjøtt kvote i aften. @Alpha får kjefte på meg senere
Kjøtt fra Argentina, btw. Terningkast 6
Kjøtt fra Argentina, btw. Terningkast 6
- Big George
- Innlegg: 7901
Vafler fra Terrassen paparazzi
Kebab middag i går og vafler i dag.
Sunt ? vet ikke.
Kebab middag i går og vafler i dag.
Sunt ? vet ikke.
Laks med en slags soya, lime, ingefær, sesamfrø, chilli og honningmarinade. Med ris og stekt spinat/vårløk
Dessuten med dugnad i barnehagen ryktes det om kake
Dessuten med dugnad i barnehagen ryktes det om kake
Dugnad i gården - det loves pizza og sol. Lurer på om det kan vanke en øl også? Må pakke for stor jubileumstur til Sverige med jobben om kvelden, så tenkte noen kyllinglår til kvelds - men det blir kanskje nok med pizza. Spent på menyen torsdag - ser av programmet at det er satt av 15 minutter til presentasjon av menyen!
-
- Innlegg: 2589
Har et lite stykke med varmrøkt pepperlaks som må spises, det blir en liten forrett i dag, i et hjertesalatblad med litt paprika, vårløk og sweet chili. Mon ikke det blir et glass chardonnay til.
Og så er det noen svenske kjøttboller som får selskap av god pasta fra Smak av Italia (ja, det er forskjell på pasta), tomatsaus og raust med basilikum og parmesan. Litt Barbera ved siden av.
Og bare jordbær til dessert, helt naturell.
Og så er det noen svenske kjøttboller som får selskap av god pasta fra Smak av Italia (ja, det er forskjell på pasta), tomatsaus og raust med basilikum og parmesan. Litt Barbera ved siden av.
Og bare jordbær til dessert, helt naturell.
Etter et par dager med fisk var det jaggu meg på tide med litt kjøtt igjen. Mørbrad med søtpotetmos, sauterte grønnsaker og sjysaus.
Fant entrecôte på halv pris i dag, så smelte til. Ikke kjempebra kvalitet, men greit nok med egg og avocado.
Ble svin og fløtegratinerte potit til middag.
Ble svin og fløtegratinerte potit til middag.
Fløtegratinerte poteter er DIGGMegapixsel skrev: ↑ons mai 10, 2023 7:09 pm Fant entrecôte på halv pris i dag, så smelte til. Ikke kjempebra kvalitet, men greit nok med egg og avocado.
Ble svin og fløtegratinerte potit til middag.
Alt med fløte er nice!SirJames skrev: ↑ons mai 10, 2023 7:40 pmFløtegratinerte poteter er DIGGMegapixsel skrev: ↑ons mai 10, 2023 7:09 pm Fant entrecôte på halv pris i dag, så smelte til. Ikke kjempebra kvalitet, men greit nok med egg og avocado.
Ble svin og fløtegratinerte potit til middag.
True datMegapixsel skrev: ↑ons mai 10, 2023 7:55 pmAlt med fløte er nice!SirJames skrev: ↑ons mai 10, 2023 7:40 pmFløtegratinerte poteter er DIGGMegapixsel skrev: ↑ons mai 10, 2023 7:09 pm Fant entrecôte på halv pris i dag, så smelte til. Ikke kjempebra kvalitet, men greit nok med egg og avocado.
Ble svin og fløtegratinerte potit til middag.
Grillede klippfiskloins, bacon, ertepuré og mandelpoteter. Mengder med vann til følge.
Ble nok med pizza. Oppegående folk som hadde sørget for å kjøpe pizza på Mad Love. Og så vanket det øl, dog LITE, fordi hun som kjøpte tok feil... For øvrig svært hyggelig seanse med nye og gamle naboer - mye møringer...
Spiste Grandiosa kjøttdeig og løk i dag. Ikke var det kjøttdeig, ikke var det løk, og ikke var det pizza. Det blir lenge til neste gang. Terningkast 1.
Rema hadde EMV-pizzaen Nduja på tilbud for en tid siden, jeg tok med en og puttet i fryseren. Kjekt å ha.....tenkte jeg helt til jeg tok den frem og varmet den opp. Det der er alt for sterkt for meg. Det samme mente min kone som har thai-gane. Kanskje de tar så mye habanero på for å gjemme smaken av MUK?
Anbefales ikke, unntatt for de som er nysgjerrig på om den er så sterk.....
https://no.openfoodfacts.org/produkt/70 ... -rema-1000
Anbefales ikke, unntatt for de som er nysgjerrig på om den er så sterk.....
https://no.openfoodfacts.org/produkt/70 ... -rema-1000
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute