Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
I dag ble det litt frukt, nøtter, twist, et par liter kaffi, lunken Pepsi Max og pizza fra Pizzabakeren. Personalmøte på jobben med andre ord.
I dag ble det DIGG mat på mitt nye go to place.
Appetizer on the house;
Dagens middag;
Dagens dessert;
Appetizer on the house;
► Show Spoiler
► Show Spoiler
► Show Spoiler
16. mai i dag, da blir det til å kose seg med Snøkrabbe og Jean-Marc Brocard Petit Chablis
Coop Mega på Madla Amfi har hatt tilbud på Snøkrabbe i over en måned til 399 kr/kg, det er nesten bare en fjerdedel av prisen på Kongekrabbe. Jeg syns Snøkrabbe smaker minst like godt og dessuten slipper man svindelen med å kjøpe en masse frosset vann, som er tilfelle når man kjøper den svindyre Kongekrabben.
Coop Mega på Madla Amfi har hatt tilbud på Snøkrabbe i over en måned til 399 kr/kg, det er nesten bare en fjerdedel av prisen på Kongekrabbe. Jeg syns Snøkrabbe smaker minst like godt og dessuten slipper man svindelen med å kjøpe en masse frosset vann, som er tilfelle når man kjøper den svindyre Kongekrabben.
Til lunsj ble det hvite asparges med skinke. Til middag aspargessuppe, kalvelever og ostekake med jordbær og rabarbra. Alt på restaurant i Berlin. Meget bra.
Kanskje ikke den største gourmetkvelden i dag, med en Big One Meat Lover og en Frydenlund Fatøl
-
- Innlegg: 2589
La sjela i matlaging i går, slapper av i dag med napolitansk pizza. Testet Møllerens Pizzamel i Proffserien, det var en skikkelig nedtur. Hevet forsåvidt greit etter tre døgn i kjøleskapet, men var helt dau. Funker nok greit på kortere heving, men ikke langtids som det står på pakken.
Nå finnes det sikkert alternativer med holder meg stort sett til Caputo eller Dallari serien her. Dog funker de norske fint når man har litt dårligere tid.KingKongHalvor skrev: ↑tor mai 18, 2023 10:03 pm La sjela i matlaging i går, slapper av i dag med napolitansk pizza. Testet Møllerens Pizzamel i Proffserien, det var en skikkelig nedtur. Hevet forsåvidt greit etter tre døgn i kjøleskapet, men var helt dau. Funker nok greit på kortere heving, men ikke langtids som det står på pakken.
Sist helg hevet jeg "bare" i 7 timer, og var en blanding av Caputo Manitoba og Villa Paradiso sin blanding. Men nå er jeg tom for gjæren jeg hadde fra Caputo
Lettvint i dag. I hvertfall for oss som skal være gjester. Svoger er grillmester, og min søster står for tilbehør.
Det blir som regel bra, dette.
Det blir som regel bra, dette.
-
- Innlegg: 2589
Caputo er bra, har alltid litt Manitoba i deigen. Men hovedmelet mitt kjøper jeg på Smak av Italia. Var bare litt artig å prøve et sterkt mel som var norsk. Mye rart man finner ut, den perioden jeg brukte gjær fra Caputo fikk jeg dårligst resultat, nå bruker jeg bare vanlig fersk gjær.Someone skrev: ↑fre mai 19, 2023 7:13 amNå finnes det sikkert alternativer med holder meg stort sett til Caputo eller Dallari serien her. Dog funker de norske fint når man har litt dårligere tid.KingKongHalvor skrev: ↑tor mai 18, 2023 10:03 pm La sjela i matlaging i går, slapper av i dag med napolitansk pizza. Testet Møllerens Pizzamel i Proffserien, det var en skikkelig nedtur. Hevet forsåvidt greit etter tre døgn i kjøleskapet, men var helt dau. Funker nok greit på kortere heving, men ikke langtids som det står på pakken.
Sist helg hevet jeg "bare" i 7 timer, og var en blanding av Caputo Manitoba og Villa Paradiso sin blanding. Men nå er jeg tom for gjæren jeg hadde fra Caputo
Haha, tredje gangen jeg var der.
Skifter beite i aften, blir indisk
Svigerfar er i ferd med å steke entrecôte. Kommer som «en seng» av urter og tomater. Og en slags marinade. Ovnsbakte poteter
Selv stod jeg for vinen, så ble en Faustino I. Egentlig ganske value for money og passer på få ned temperaturen siden han har en tendens til å servere vinen for varm til vanlig
Selv stod jeg for vinen, så ble en Faustino I. Egentlig ganske value for money og passer på få ned temperaturen siden han har en tendens til å servere vinen for varm til vanlig
Dagens forrett:
Dagens hovedrett:
Chicken Butter Masala, Lemon Rice og Peshwari Naan
Terningkast 6 til denne maten, no doubt.
► Show Spoiler
► Show Spoiler
Terningkast 6 til denne maten, no doubt.
Usikkert, skal bort på grillings. Tiden vil vise hva som blir servert. Men grillings er uansett alltid DIGG
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute