Musikk fra det året du ble født(eller eldre), som du liker.

Svar
Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Re: Musikk fra det året du ble født(eller eldre), som du liker.

Legg inn av Frank.N.Steen »

En av de aller tidligste låtene eller melodiene en kan huske, må være dama med fuglepipe stemmen som synger noe ala "LOOOOOVING YOOOOU, EASY BECAUSE YOURE BEAUTIFUUUUL, SHALALA-SHALALALA-SHALALA" såpass at det nærmest kan skjære seg gjennom glass og øreganger.

Glemt navnet på artisten, men mamma likte åpenbart den sangen, for gikk mye igjen på sen 80-tallet.
Sikkert fra en av utallige romantiske power ballade samlere fra TV-Shop.

Brukeravatar
Soteria
Innlegg: 274

Legg inn av Soteria »

Den noe merkelige sangen "Lovin' You" har blitt spilt inn av mange artister, vanskelig å si hvilken som ble spilt på 80-tallet. https://www.whosampled.com/Minnie-Riper ... u/covered/

En av de første engelske sangene jeg hørte, må ha vært "(Just Like) Starting Over" med John Lennon og Yoko Ono. Da den var på en reklamekassett, og det var sketsjer med Elsa Lystad (eller annen skuespiller) mellom sangene. En litt masete sang. Norske popsanger var nok Tramteatret, og andre sanger fra Halvsju. "Randi og Ronnys restaurant"," "Forelska i lærer'n", "Adieu" og "Do Re Mi" med Anita Skorgan og Jahn Teigen.

Brukeravatar
Frank.N.Steen
Innlegg: 3879
Sted: Oslo

Legg inn av Frank.N.Steen »

Soteria skrev: ons mai 24, 2023 3:58 am Den noe merkelige sangen "Lovin' You" har blitt spilt inn av mange artister, vanskelig å si hvilken som ble spilt på 80-tallet. https://www.whosampled.com/Minnie-Riper ... u/covered/
Det var nok originalen som en husker, for fuglekvitringen og vokalen ga øyeblikkelig treff med nostalgi og barndomsminner.
Klart, ser jo at det er ørten cover versjoner, fordelt over flere sider å lete opp, men sier meg fornøyd med Minnie Ripertons hit.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Musikk»