Test av mat, drikke og godis
Re: Test av mat, drikke og godis
Bilder lyver alltid, det er reklamebyråer som overdriver. Men det viktigste er hva som er inni.
Hva er grunnen til at det ikke ble en 6er? Det hørtes jo ut som noe som skulle vært midt i blinken for deg.SirJames skrev: ↑ons mar 08, 2023 5:10 pm
Rema EMV Pizza Nduja
Typisk italiensk pizza, og da snakker jeg spesielt om bunnen, som er tynn som en lefse, men også om fyllet, som ikke er det vi forbinder med standard "norsk" og dermed kjedelig. Ei heller overlesset med alt mulig rart av gammel vane. Jeg liker italienske bunner, du vet den typen hvor du må bruke litt teknikk for å ta første biten, all den tid "spissen" trekkes ned av tyngdekraften. Dette var annerledes, godt og ikke minst skikkelig spicy. Drikke må påregnes. Gir en snill 5'er her.
Edit: Jeg har ikke prøvd den altså, så det var ikke slik ment.
To grunner, egentlig.Jolla skrev: ↑søn mai 28, 2023 12:11 amHva er grunnen til at det ikke ble en 6er? Det hørtes jo ut som noe som skulle vært midt i blinken for deg.SirJames skrev: ↑ons mar 08, 2023 5:10 pm
Rema EMV Pizza Nduja
Typisk italiensk pizza, og da snakker jeg spesielt om bunnen, som er tynn som en lefse, men også om fyllet, som ikke er det vi forbinder med standard "norsk" og dermed kjedelig. Ei heller overlesset med alt mulig rart av gammel vane. Jeg liker italienske bunner, du vet den typen hvor du må bruke litt teknikk for å ta første biten, all den tid "spissen" trekkes ned av tyngdekraften. Dette var annerledes, godt og ikke minst skikkelig spicy. Drikke må påregnes. Gir en snill 5'er her.
Edit: Jeg har ikke prøvd den altså, så det var ikke slik ment.
For det første skal det noe ekstraordinært til for å rulle en 6'er på terningen.
For det andre er dette en frossenpizza, og da skal nåløyet til en 6'er være spesielt trangt.
Er prisen tatt med i betraktningen? For til 49 kroner så kan jo du selv legge til 40 kroner verdt av ost, kjøtt og jalapeños på toppen og således vil jeg vel regne med at den ville ha utkonkurrert alle pizzaer til 89 kroner.SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 12:44 pmTo grunner, egentlig.Jolla skrev: ↑søn mai 28, 2023 12:11 amHva er grunnen til at det ikke ble en 6er? Det hørtes jo ut som noe som skulle vært midt i blinken for deg.SirJames skrev: ↑ons mar 08, 2023 5:10 pm
Rema EMV Pizza Nduja
Typisk italiensk pizza, og da snakker jeg spesielt om bunnen, som er tynn som en lefse, men også om fyllet, som ikke er det vi forbinder med standard "norsk" og dermed kjedelig. Ei heller overlesset med alt mulig rart av gammel vane. Jeg liker italienske bunner, du vet den typen hvor du må bruke litt teknikk for å ta første biten, all den tid "spissen" trekkes ned av tyngdekraften. Dette var annerledes, godt og ikke minst skikkelig spicy. Drikke må påregnes. Gir en snill 5'er her.
Edit: Jeg har ikke prøvd den altså, så det var ikke slik ment.
For det første skal det noe ekstraordinært til for å rulle en 6'er på terningen.
For det andre er dette en frossenpizza, og da skal nåløyet til en 6'er være spesielt trangt.
Edit: Og hva er din favorittfrossenpizza? Altså den som by default er en 6er og som andre blir målt mot?
-
- Innlegg: 5307
Hvorfor ikke kjøpe ndure her, og ha på selv?
En jeg jobber med, skrøt noe vanvittig av denne "pølsa", .. ikke noe for meg, men jeg har handlet mye fra spekebua, og går god for nettstedet:
https://www.spekebua.no/products/nduja-200g
-
- Innlegg: 5307
Er det den beste frossenpizzaen du har smakt?
Min all-time favoritt er en pepperoni/ananas/grønn paprika-variant som de har sluttet å selge for lenge siden. svart eske..., tror det var Stabburet som hadde den. Noen som husker?
Er det denne du tenker på:Guttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 1:01 pmEr det den beste frossenpizzaen du har smakt?
Min all-time favoritt er en pepperoni/ananas/grønn paprika-variant som de har sluttet å selge for lenge siden. svart eske..., tror det var Stabburet som hadde den. Noen som husker?
► Show Spoiler
Så Remas Nduja er vel på topp 3 av de beste frossenpizzaene jeg har spist. Visse Grandiosa Delux'er er også ganske ok.
-
- Innlegg: 5307
Nei, det var ikke den jeg tenkte på, selv om denne også ble kjøpt flittig "før i tiden".SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 1:14 pm
Er det denne du tenker på:
Det var lenge min favorittpizza, helt til den ble endret, trolig pga norske sutreganer som buhuuet seg til mindre styrke.
Så Remas Nduja er vel på topp 3 av de beste frossenpizzaene jeg har spist. Visse Grandiosa Delux'er er også ganske ok.
Hvis jeg skal pimpe en frossenpizza for at den skal bli virkelig god, kan jeg likegodt lage min egen pizza.Jolla skrev: ↑søn mai 28, 2023 12:49 pmEr prisen tatt med i betraktningen? For til 49 kroner så kan jo du selv legge til 40 kroner verdt av ost, kjøtt og jalapeños på toppen og således vil jeg vel regne med at den ville ha utkonkurrert alle pizzaer til 89 kroner.
Edit: Og hva er din favorittfrossenpizza? Altså den som by default er en 6er og som andre blir målt mot?
Og som nevnt, en 6'er på frossenpizza skal nær sagt være umulig å oppnå. Kanskje man kunne delt ut en slik hvis de hadde laget en Grandis Delux variant med den gode, sprø og luftige bunnen, kombinert med Remas Nduja topping.
Here we go;Guttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 1:17 pmNei, det var ikke den jeg tenkte på, selv om denne også ble kjøpt flittig "før i tiden".SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 1:14 pm
Er det denne du tenker på:
Det var lenge min favorittpizza, helt til den ble endret, trolig pga norske sutreganer som buhuuet seg til mindre styrke.
Så Remas Nduja er vel på topp 3 av de beste frossenpizzaene jeg har spist. Visse Grandiosa Delux'er er også ganske ok.
-
- Innlegg: 5307
Hentet bildet fra en Facebook gruppe som ble dannet for å få tilbake pizzaen til frysediskeneGuttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 1:27 pmJaaaaa!!! , men er dette en ny-variant av originalen som er i butikkene nå? (har aldri sett den). Husker pakken var mye mørkere før, men kjenner igjen selve pizzaen. En skikkelig salt og god pizza, som var utmerket til å pleie søndagsformen.
-
- Innlegg: 5307
Takk for den..
Husker det sto: For deg som liker litt sterkere smak" på originalen også. Denne var overhode ikke sterk, men dette ble vel skrevet i en tid der man kalte salt for krydder.
Hehe, ja jeg tror Norge må være verdensmestere på å merke mat med "sterk/spicy" etc uten å ha grunnlag for detGuttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 1:42 pmTakk for den..
Husker det sto: For deg som liker litt sterkere smak" på originalen også. Denne var overhode ikke sterk, men dette ble vel skrevet i en tid der man kalte salt for krydder.
Når ble en skikkelig hot endret? Den er en favoritt hos oss, og har vært det i 5-6 år. Har ikke registrert at den er endret. Er det krydderblandingen som følger med som er endret?SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 1:45 pmHehe, ja jeg tror Norge må være verdensmestere på å merke mat med "sterk/spicy" etc uten å ha grunnlag for detGuttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 1:42 pmTakk for den..
Husker det sto: For deg som liker litt sterkere smak" på originalen også. Denne var overhode ikke sterk, men dette ble vel skrevet i en tid der man kalte salt for krydder.
-
- Innlegg: 5307
Det var i hvert fall slik før i tiden. Nå savner jeg faktisk slike "advarsler" på enkelte produkter., etter at Grandiosa taco delux holdt på å ta livet av meg.
Vet ikke når den ble endret, men jeg sluttet å kjøpe den av nettopp den grunnen. Tviler på at det er innbilning, all den tid jeg har sett flere på nettet som har sagt det samme. Tiden går veldig fort, så kan godt hende den ble annerledes før den ble favoritt hos dere. Er jo mange år siden den kom, uten at jeg nøyaktig kan huske eksakt tidspunkt for lansering.Jaauda skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:13 pmNår ble en skikkelig hot endret? Den er en favoritt hos oss, og har vært det i 5-6 år. Har ikke registrert at den er endret. Er det krydderblandingen som følger med som er endret?SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 1:45 pmHehe, ja jeg tror Norge må være verdensmestere på å merke mat med "sterk/spicy" etc uten å ha grunnlag for detGuttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 1:42 pm
Takk for den..
Husker det sto: For deg som liker litt sterkere smak" på originalen også. Denne var overhode ikke sterk, men dette ble vel skrevet i en tid der man kalte salt for krydder.
Mener endringen hovedsaklig dreide seg om bunnsausen, redusering av både mengde og smak, etter min mening.
You pussyGuttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:20 pmDet var i hvert fall slik før i tiden. Nå savner jeg faktisk slike "advarsler" på enkelte produkter., etter at Grandiosa taco delux holdt på å ta livet av meg.
Neida. Joda
Da har du med andre ord ikke spist Rema sin Nduja ennuh..?
Kanskje like greit å la være. Jeg syns den var for sterk.SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:32 pmYou pussyGuttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:20 pmDet var i hvert fall slik før i tiden. Nå savner jeg faktisk slike "advarsler" på enkelte produkter., etter at Grandiosa taco delux holdt på å ta livet av meg.
Neida. Joda
Da har du med andre ord ikke spist Rema sin Nduja ennuh..?
Det er ikke om å gjøre at maten er sterkest mulig. Det er ikke tøft å brife med å spise så sterk mat.
True datCannabis Connoisseur skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:35 pmOm han holdt på å dø av Taco Delux bør du ikke oppfordre til Nduja. Det ville vært den sikre død.SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:32 pmYou pussyGuttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:20 pm
Det var i hvert fall slik før i tiden. Nå savner jeg faktisk slike "advarsler" på enkelte produkter., etter at Grandiosa taco delux holdt på å ta livet av meg.
Neida. Joda
Da har du med andre ord ikke spist Rema sin Nduja ennuh..?
Flott, da vet vi at du synes det ikke er tøft å brife med å spise sterk matfargerik skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:35 pmKanskje like greit å la være. Jeg syns den var for sterk.SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:32 pmYou pussyGuttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:20 pm
Det var i hvert fall slik før i tiden. Nå savner jeg faktisk slike "advarsler" på enkelte produkter., etter at Grandiosa taco delux holdt på å ta livet av meg.
Neida. Joda
Da har du med andre ord ikke spist Rema sin Nduja ennuh..?
Det er ikke om å gjøre at maten er sterkest mulig. Det er ikke tøft å brife med å spise så sterk mat.
- JauKaninen
- Innlegg: 1752
Nettavisen kjørte en vurdering med testpersoner som er veldig glad i billig-isen... Og ikke så glad i kvalitetsis.
Så jeg må si meg enig.
-
- Innlegg: 5307
Fair enough, mange som synes den er for sterk i forhold til at det går utover smaken.
Selv trenger jeg en slik spicy orkan av og til for å renske opp i systemet
-
- Innlegg: 5307
Mens du syns det er tøft å gjøre andre debattanter til tema.SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:43 pmFlott, da vet vi at du synes det ikke er tøft å brife med å spise sterk mat
Nå vet vi at du er jææææævlig tøff.
Kona er fra Thailand. Ville bare nevne det.Guttorm123 skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:55 pmSamtidig må man ha forståelse for at noen liker kruttsterk mat. Disse brifer selvfølgelig ikke.
Hun syns denne njudiapizzan var for sterk. Nevnte vel det litt lengre oppe i tråden...
Og thaiene liker mat med mye futt.
Diskusjonen her inne har i hvert fall fristet meg til å teste Nduja. Kan godt hende den er for sterk, men det får stå sin prøve.SirJames skrev: ↑søn mai 28, 2023 2:49 pmFair enough, mange som synes den er for sterk i forhold til at det går utover smaken.
Selv trenger jeg en slik spicy orkan av og til for å renske opp i systemet
-
- Innlegg: 5307
-
- Innlegg: 5307
Selv om hun er fra Thailand, så er selvfølgelig ikke dette det samme som at hun må like kruttsterk mat.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute