Godt om woke

Svar
Sulfat

Re: Godt om woke

Legg inn av Sulfat »

En meget god kronikk om Rowlings/TERF/trakassering/kansellering/ytringsfrihet og hele den smørja. Alle de som fortsatt ikke skjønner hvorfor woke-ideologien har blitt et samfunnsproblem, har spesielt godt av å lese kronikken:

https://www.aftenposten.no/meninger/kro ... toleransen

Corvus

Legg inn av Corvus »

Sulfat skrev: søn jun 04, 2023 11:05 am En meget god kronikk om Rowlings/TERF/trakassering/kansellering/ytringsfrihet og hele den smørja. Alle de som fortsatt ikke skjønner hvorfor woke-ideologien har blitt et samfunnsproblem, har spesielt godt av å lese kronikken:

https://www.aftenposten.no/meninger/kro ... toleransen
Sjelden man får styggedommen Woke så godt beskrevet, og de store farene en slik utvikling vil ha for vestlige samfunn.
Noe alle bør lese.

Brukeravatar
Maxus5
Innlegg: 1582

Legg inn av Maxus5 »

Cannabis Connoisseur skrev: fre mai 19, 2023 2:19 pm Dette begynner å bli latterlig, og vemmelig.
► Show Spoiler
► Show Spoiler
Får håpe på en boikott ala Bud Light. Få denne idiotiske HR-kulturen ut av selskapene og få de til å fokusere på å lage gode produkter igjen. Vestlige selskaper søler ut milliarder på tull. Antirasisme , diversity, , kvotering av en bestemt andel krenkbare minoriteter, reklamer som støter vekk 90 + % av kundemassen, Pride, woke woke woke. Millionene ruller ut . Mens de selskapene man konkurrerer mot i andre deler av verden bruker sine penger på nettopp produktet. Og det komiske er at disse Woke-selskapene våger ikke endre logo, promotere Pride eller andre ting i land utenfor Vesten.

Brukeravatar
ehall
Innlegg: 3522

Legg inn av ehall »

Maxus5 skrev: man jun 05, 2023 10:50 am Får håpe på en boikott ala Bud Light. Få denne idiotiske HR-kulturen ut av selskapene og få de til å fokusere på å lage gode produkter igjen. Vestlige selskaper søler ut milliarder på tull. Antirasisme , diversity, , kvotering av en bestemt andel krenkbare minoriteter, reklamer som støter vekk 90 + % av kundemassen, Pride, woke woke woke. Millionene ruller ut . Mens de selskapene man konkurrerer mot i andre deler av verden bruker sine penger på nettopp produktet. Og det komiske er at disse Woke-selskapene våger ikke endre logo, promotere Pride eller andre ting i land utenfor Vesten.
Jeg har lenge boikottet slike selskap og håper flere følger.

Dette viser tydelig at de bryr seg ikke en pytt om Pride, er kun for å tiltrekke seg pride-tilhengere i vestlige land så dette er ren markedsføring. Det utrolige er at mange mener Pride er for å støtte bokstavrekken i resten av verden, og det dumme er at de faktisk tror de på det.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Aktuelt»