Prisnedgang på dagligvarer

Svar
GiPazzini_85
Innlegg: 12998

Re: Prisnedgang på dagligvarer

Legg inn av GiPazzini_85 »

Cannabis Connoisseur skrev: ons jun 21, 2023 2:46 pm Interessant at det plutselig er mulig å forhandle seg til bedre avtaler som gir bedre betingelser for kundene. Er det noen som har fått kalde føtter for et eller annet? Det er vel flere politikere som har uttalt at man burde sjekke bransjen nærmere.

Onsdag tar Rema 1000 farvel med det prisregimet som har eksistert til nå, ved å sette ned prisene på 250 varer.– Det er litt slitsomt for oss som bransje, når vi blir fremstilt som cowboyer og småkjeltringer som driver kartellvirksomhet, sier norgessjef Tom Kristiansen i Rema 1000 Norge, til E24.

Kiwi og Extra dumper matprisene etter Rema-kutt.Rema 1000 kuttet i dag prisen på 250 varer og at de framover ikke vil følge de såkalte prisvinduene.. Priskuttene er store på mange varer, og i snitt rundt tre prosent.

Nå følger både Kiwi og Extra etter med priskutt. – Kiwi er og skal alltid være billigst, så vi har selvsagt allerede justert, sier kommunikasjonssjef i Kiwi Kristine Arvin til Nettavisen. – Extra har selvsagt allerede kuttet prisene, sier kommunikasjonssjef i Extra Harald Kristiansen.
En del priskutt på EMV, men ellers mye tullballvarer. Men typisk på listen er mye varer som de regner med selge store kvanta av gjennom sommeren før salget faller betraktelig etter august.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Aktuelt»