Italia '90

Svar
lubosbuchta

Re: Italia '90

Legg inn av lubosbuchta »

mashadar skrev: tor jun 08, 2023 7:32 pm Noen som husker om resten av kampen gikk i redigert opptak senere, eller om man måtte nøye seg med høydepunktene mot slutten av Dagsrevyen?
Fredagsgjesten til Dagsrevyen, ja. Det var en seanse som gjerne kunne trekke ut. Innbiller meg likevel at VM her fikk legge beslag på uhørt mye av Dagsrevyen med gjests tid, men akkurat hvordan dette ble løst, må noen gjerne greie ut om.

Det var i det minste Terje Dalby som ringte VM inn fra Marienlyst, såpass kan jeg bekrefte.

Landsem

Legg inn av Landsem »

mashadar skrev: tor jun 08, 2023 7:32 pm 33 år siden avspark i denne turneringen i dag, der verden verden fikk bevitne den høytflyvende Omam-Biyik og Benjamin Massings flyvende sko. Dog fikk ikke norske seere med seg sistnevnte da Massings nedpløyning av Caniggia fant sted etter at Dagsrevyen gikk på lufta kl 19.30, altså fra ca 75 minutter ut i kampen.
Noen som husker om resten av kampen gikk i redigert opptak senere, eller om man måtte nøye seg med høydepunktene mot slutten av Dagsrevyen?

Dagsrevyen startet når kampen var ferdig

netrebske
Innlegg: 4258

Legg inn av netrebske »

Nok en 90-stjerne har sluknet. Denne ganger er det hjertet til den belgiske stopperkjempen Stephane Demol som har sluttet å slå i en alder av kun 57 år. Huskes kanskje best for den viktige scoringen mot Sovjet i den dramatiske åttedelsfinalen i 1986. Har senere vært tremer i mange år, blang anneg assistent på det belgiske landslaget.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Fotball - Retro»