Nå har vi mer agurker i drivhuset enn vi makter å spise.
Husker fra gammelt av at slikt ble skivet og lagt i lake med eddik og sukker.
I gode Norgesglass kan dette kanskje oppbevares til utover vinteren?
Jeg har snust litt etter oppskrifter, kanskje noe dill, kanskje noe krydder av det ene eller andre slaget.....
Tja. Har ikke gjort det før, det er noe de gamle gjorde den gang jeg var barn.
Gode oppskrifter tas i mot med takk.
Ekte Norgesglass produsert i Norge skal bli innkjøpt, selv om de er dyrere enn kinesiske varianter som koster en brøkdel.
Nedlagte slangeagurker tips
-
- Innlegg: 2589
Ble det sylting? Og hva ble resultatet?fargerik skrev: ↑søn jun 18, 2023 4:47 pm Nå har vi mer agurker i drivhuset enn vi makter å spise.
Husker fra gammelt av at slikt ble skivet og lagt i lake med eddik og sukker.
I gode Norgesglass kan dette kanskje oppbevares til utover vinteren?
Jeg har snust litt etter oppskrifter, kanskje noe dill, kanskje noe krydder av det ene eller andre slaget.....
Tja. Har ikke gjort det før, det er noe de gamle gjorde den gang jeg var barn.
Gode oppskrifter tas i mot med takk.
Ekte Norgesglass produsert i Norge skal bli innkjøpt, selv om de er dyrere enn kinesiske varianter som koster en brøkdel.
Prøvde flere ganger selv med sylteagurker, men ble aldri bedre enn de man kjøper. Rødbeter derimot, det ble riktig så godt.
Min mors hjemmesyltede rødbeter er fantastiske.
Jeg dyrker rødbeter proffesjonelt. Min mor går på åkeren når vi har høstet ferdig og plukker de små som ikke er salgsvare. Jeg har ikke oppskriftene hennes. Men jeg liker de best uten krydder. Kun natural i lake.
Vi hadde en fin agurkplante i drivhuset som begynte å levere, men den døde brått. Derfor er ikke det forventede agurkoverskuddet her.KingKongHalvor skrev: ↑ons jun 28, 2023 7:21 pmBle det sylting? Og hva ble resultatet?fargerik skrev: ↑søn jun 18, 2023 4:47 pm Nå har vi mer agurker i drivhuset enn vi makter å spise.
Husker fra gammelt av at slikt ble skivet og lagt i lake med eddik og sukker.
I gode Norgesglass kan dette kanskje oppbevares til utover vinteren?
Jeg har snust litt etter oppskrifter, kanskje noe dill, kanskje noe krydder av det ene eller andre slaget.....
Tja. Har ikke gjort det før, det er noe de gamle gjorde den gang jeg var barn.
Gode oppskrifter tas i mot med takk.
Ekte Norgesglass produsert i Norge skal bli innkjøpt, selv om de er dyrere enn kinesiske varianter som koster en brøkdel.
Prøvde flere ganger selv med sylteagurker, men ble aldri bedre enn de man kjøper. Rødbeter derimot, det ble riktig så godt.
Så de agurkene vi fikk høstet er rett og slett spist.
I fjor hadde vi mer agurker enn vi kunne rå med, og ga bort massevis.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute