Winnipeg Jets

Svar
TAdams6

Re: Winnipeg Jets

Legg inn av TAdams6 »

Det er ikke noen 1, 2 eller 3.valg hos Jets. De er plukket lenger ned. Det er spillere man har speidet og tror man har vært heldige som har fått de. Jets har tenkt mye personlighet og type når de har draftet. De har gått etter personligheter som går utenpå de fleste andre. Dette pluss de henter spillere som har hatt en trøblete sesong før draften pga skader og andre ting. Men de har tatt sjansen og ser potensialet hvis de holder seg skadefrie.

Det er så mange som kan bli veldig gode. Chibrikov, McGroarty, Zhilkin og andre stjeler overskrifter. DiVincentiis i buret. Elias Salomonsson får masse skryt på backen. Så har vi Lambert som kanskje er lengst framme av talentene som jeg kun har sett på en fartstest sålangt. Chaz Lucius som hadde klart beste poengsnittet av Jets prospects i WHL men som ble skadet er ikke igang skikkelig. Non contact drakt. Kanskje er det han som ligger lengst framme?

Drømmen/håpet er at Lambert, Barlow, McGroarty, Lucius, Wagner, Chibrikov og Salomonsson alle tar steget til Jets. Pluss enda noen til. De kan ta steget, men ikke sikkert noen gjør det.

Tar Barlow og McGroarty steget så er de i kapteinsteamet etter hvert.

TAdams6

Legg inn av TAdams6 »

Beep test blant talentene på campen.
Lambert og Zhilkin delt 1.plass. Liker at Lambert er så godt trent

TAdams6

Legg inn av TAdams6 »

En som det skrives mye om. Som viser igjen i hurtighet og beep test. Som leker seg med Chibrikov. Som jeg egentlig ikke har de store forventningene til er Zhilkin. Han imponerer og gjør det han kan for å vise igjen og skinne


TAdams6

Legg inn av TAdams6 »

Lambert står fram på siste dagen av campen


Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Ishockey»