Klimaforventninger i fremtiden

Svar
Grubles
Innlegg: 275

Klimaforventninger i fremtiden

Legg inn av Grubles »

Vi lever i dag i et samfunn hvor mange mener at menneskeskapte CO2-utslipp har ført til dagens globale oppvarming. Så kan man fraråde å fjerne menneskeskapte CO2-utslipp fra Jordens atmosfære, minne om at menneskene også tilhører livet på Jorden, og forsikre om at menneskeskapte CO2-utslipp ikke har ført til dagens globale oppvarming, det vil likevel ikke endre det faktum at mange i dagens samfunn ønsker å redusere menneskeskapte CO2-utslipp, og de mangler ikke engasjement: De påberoper seg å ha vitenskapen på sin side, de mener selv at de redder verden, de er opptatt av å få sitt syn igjennom, og de er skråsikre på at de til slutt vil få fullt gjennomslag, til tross for klimaskeptikere som de betrakter som mennesker som hittil ikke har forstått alvoret.

Så hva mener deres meningsmotstandere om dem? Mange mener at mer eller mindre uvitende eller korrupte CO2-hysterikere tar i bruk enhver mulig løgn for å få igjennom sine meninger, og at slike mennesker er i ferd med å rasere både menneskenes levestandard og de grønne plantenes livsbetingelser og dermed betingelsene for alt liv på Jorden generelt med sine ulogiske, uvitenskapelige, selvmotsigende og selvforherligende påstander.

Dermed har man altså bildet av dagens høyt polariserte samfunn. Med tiden vil erfaring og ny kunnskap forhåpentligvis føre til at de fleste i fremtiden vil kunne være enige i de fleste klimaspørsmål. Ettersom det er vanskelig å vite hva andre mener, bør man kun legge frem sitt eget syn, og overlate til motparten å legge frem sitt syn. Her er følgelig hva som forventes å skje i fremtiden dersom dagens klimakonsensus ikke får rett:

Etter hvert som brikkene faller på plass og kunnskapen om klimaet øker, vil man innse at hvis CO2 varmer opp havet, vil det frigjøre CO2 til Jordens atmosfære slik at havet til slutt enten vil gå tomt for CO2 eller koke (helt urealistisk, altså), at kun varmen fra Jordens indre (og ikke drivhuseffekten) vil kunne tine opp en «Snowball Earth», at varmen fra Jordens indre ikke kan skilles fra atmosfærens drivhuseffekt ettersom begge reduserer varmetapet fra Jordens overflate, hvorfor man ikke med sikkerhet kan påstå at global oppvarming skyldes menneskeskapte CO2-utslipp og at en slik påstand derfor er en ren løgn, at global oppvarming/avkjøling følger sykluser på 112 000 år hvor Jordens overflate oppvarmes/avkjøles ca. 10 grader Celsius, at en langvarig global avkjøling på 102 000 år følges av en langvarig global oppvarming på 27 000 år (her er vi), mens en kortvarig global avkjøling på 85 000 år følges av en kortvarig global oppvarming på 10 000 år, at vi om 1 000 år forventer en kortvarig global avkjøling på 85 000 år hvor isen over Oslo forventes å bli 1-2 km tykk og hvor dagens CO2-tiltak må reverseres for om mulig å unngå skadevirkningene av dagens CO2-tiltak, som i motsatt fall vil kunne redusere de grønne plantenes livsbetingelser og dermed betingelsene for alt liv på Jorden i uminnelige tider (at de ikke vet hva de gjør, synes åpenbart). Det bør også nevnes at Vestens levestandard vil kunne bli halvert de neste 1 000 år, og at Vestens nedgang og fall synes uunngåelig, i tillegg til at dagens CO2-hysterikere vanærer alle oss andre. Og mens dette skrives, sitter en nyhetsoppleser på TV og forteller at verden må endres, slik at klimamålene (som FN og CO2-hysterikere har lurt politikere til å vedta), skal kunne oppnås. Ja, vi er fullt klar over at verden kan endres, jf. opplysningen om Vestens mulige nedgang og fall, men noen positive endringer kan nok ikke forventes av mennesker som i hovedsak dreper grønne planter.

Og så kan man jo i spenning se frem til å få vite hva som forventes å skje dersom dagens klimakonsensus får rett – det kan kanskje noen av de mange som mener dette, opplyse leserne om?

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

SSB ser nå ut til å stille spørsmålstegn ved klimahysteriet. Så en ser kanskje lyset i enden av klimafjott tunellen.

Grubles
Innlegg: 275

Legg inn av Grubles »

Bantor skrev: fre sep 29, 2023 8:55 am SSB ser nå ut til å stille spørsmålstegn ved klimahysteriet. Så en ser kanskje lyset i enden av klimafjott tunellen.
Klimafjottene fornekter at vi snart vil få en global avkjøling, og forstår ikke at vi ikke kan drive og kjøle ned og varme opp Jorden på bekostning av de grønne plantene. Klimafjottene fornekter også at varmen fra Jordens indre varmer opp havet og sannsynligvis står for de globale oppvarmingene. Klimafjottene fornekter dessuten de 4 foregående globale oppvarmingene de seneste 500 000 år. De kan sammenlignes med inkvisisjonen og nazistene, som også fornektet sin fanatisme.

Vitenskapen er ikke problemet, den vil de uansett overse, dersom den ikke støtter opp om deres CO2-fanatisme. Det egentlige problemet er at mange stemmer på politikere som ruinerer og raserer Vesten: Det er intet «grønt» ved deres politikk, den er bare et alibi for å drepe grønne planter og redusere livsbetingelsene for mesteparten av livet på Jorden i uminnelige tider.

Om noen tusen år forventes 1-2 km med is over Oslo. Da vil menneskene vite at ingen burde ha stemt på de av dagens politikere som ikke eide vett, men da vil det dessverre være for sent.

Hattori_Hanzo
Innlegg: 721

Legg inn av Hattori_Hanzo »

Bantor skrev: fre sep 29, 2023 8:55 am SSB ser nå ut til å stille spørsmålstegn ved klimahysteriet. Så en ser kanskje lyset i enden av klimafjott tunellen.
Nja , dette narrativet er det som skal rettferdiggjøre rasjonering og sentralstyring av verdens ressurser sånn på sikt, så det hives nok både mere penger og mediamaskin etter dette i all overskuelig fremtid.

Bantor
Innlegg: 1173

Legg inn av Bantor »

Hattori_Hanzo skrev: lør sep 30, 2023 11:46 am
Bantor skrev: fre sep 29, 2023 8:55 am SSB ser nå ut til å stille spørsmålstegn ved klimahysteriet. Så en ser kanskje lyset i enden av klimafjott tunellen.
Nja , dette narrativet er det som skal rettferdiggjøre rasjonering og sentralstyring av verdens ressurser sånn på sikt, så det hives nok både mere penger og mediamaskin etter dette i all overskuelig fremtid.
Sånn jeg ser det er klima bløffen, en måte å få innført skatter på fossil energi. Da trenger man ikke rasjonering. Skattene fører til at de med lav betalingsevne ikke har råd til å bruke fossil energi.

Grubles
Innlegg: 275

Legg inn av Grubles »

Dagens klimakonsensus fornekter de 4 foregående globale oppvarmingene de seneste 500 000 år fordi de både beviser at menneskeskapt CO2 ikke har skylden for disse globale oppvarmingene, og at dagens globale oppvarming heller ikke skyldes menneskeskapte CO2-utslipp:

Temperaturen under de seneste 5 globale oppvarmingene har steget med ca. 10 grader Celsius fra minimumstemperaturene under de globale avkjølingene, og til tross for menneskeskapte CO2-utslipp, er temperaturen ikke høyere i dag enn ved de 4 foregående globale oppvarmingene.

At CO2-nivået har økt, men at dette ikke har medført høyere global temperatur, beviser at CO2-nivået i atmosfæren ikke er årsaken til dagens globale oppvarming. Og ettersom de som representerer dagens klimakonsensus er fullt klar over dette, forsøker de å redusere kunnskapen iskjerneprøver gir (oversikt over temperaturer og sammenhenger med CO2-nivået i atmosfæren), til typisk «en graf løsrevet fra sin sammenheng».

Således, når dagens klimakonsensus fornekter både dette og andre bevis på at menneskeskapte CO2-utslipp ikke er årsaken til de globale oppvarmingene, eksempelvis beviset som sier at når CO2 varmer opp havet og frigjør mer CO2 til atmosfæren, vil havet til slutt enten koke eller gå tomt for CO2 (hvilket faller på sin egen urimelighet), samt den enkle forklaring at radioaktive prosesser i Jordens indre varmer opp havet og frigjør CO2 til Jordens atmosfære, sås det tvil om det vitenskapelige grunnlaget – og da bør man faktisk begynne å ane at her kan det være ugler i mosen, for å si det mildt. Uttrykk som klimaløgnere og korrupte CO2-fanatikere blir også nærliggende å vurdere.

Hvis man kaller oss klimaskeptikere, bør man vite at vi ikke i noe tilfelle vil tillate mennesker å redusere CO2-innholdet i Jordens atmosfære og dermed drepe grønne planter og redusere betingelsene for alt liv på Jorden i uminnelige tider, global oppvarming eller ikke. Så ligg unna CO2, ellers kan både dere og fremtidige likesinnede bli tiltalt for grov miljøkriminalitet!

Grubles
Innlegg: 275

Legg inn av Grubles »

Iskjerneprøver indikerer at neste globale avkjøling vil begynne om 1 000 år og vare i 85 000 år. Under den globale avkjølingen forventes Jordens gjennomsnittstemperatur å synke fra 17 til 7 grader Celsius, med den følge at isen over Oslo vil være 1-2 km tykk. Da sier det seg selv at dagens CO2-tiltak egentlig går ut på å redusere CO2-innholdet i Jordens atmosfære ved å gi menneskene dårlig samvittighet, slik at man kan rundstjele folk og få fritt spillerom for fanatiske ideer om å drepe grønne planter og redusere de fremtidige betingelsene for livet på Jorden. Slike fiendtlige handlinger vil ikke ha noen innvirkning på Jordens globale temperatur, hvilket vi skal bevise:

Varm opp en kopp vann med kullsyre (CO2) i en mikrobølgeovn, tilsett en kvart teskje med pulverkaffe i koppen og rør om, og koppen vil renne over grunnet det høye CO2-innholdet. Dette beviser at dersom CO2-innholdet i Jordens atmosfære varmer opp havet, vil havet frigjøre mer CO2 til Jordens atmosfære, som igjen vil varme opp Jordens atmosfære, inntil havet til slutt vil koke: Det vil ikke gå tomt for CO2. Ettersom livet i havet ikke har dødd ut under noen av de 4 foregående globale oppvarmingene, vil havet sannsynligvis ikke koke, hvorved CO2-innholdet i Jordens atmosfære sannsynligvis ikke er årsaken til Jordens sykliske globale oppvarminger:

Det at Jordens sykluser med global oppvarming/avkjøling varer i 112 000 år, like lang tid som Jordbanens presesjon, tyder tvert imot på at de globale temperaturendringene skyldes at radioaktive prosesser i Jordens indre varmer opp havet, som deretter frigir CO2 til Jordens atmosfære og forhindrer skadevirkninger ved at de grønne plantene skygger for bekker og hindrer uttørring og ekstremvær under varme tider, og gir nok mat og oksygen til dyrene i kalde tider.

Her er vi ved kjernen: All fjerning av CO2 fra Jordens atmosfære er miljøkriminalitet, og den er mer alvorlig enn bare en forbrytelse mot menneskeheten, den er en trussel mot alt liv på Jorden i uminnelige tider. Hvis man tillater korrupte eller uvitende aktivister å forsøke å nå sine mål om å redusere CO2-innholdet i Jordens atmosfære ved å gi mennesker dårlig samvittighet for menneskeskapte CO2-utslipp som naturlig følger av at menneskene er en del av livet på Jorden, forstår man bedre hvorfor tingenes tilstand er som de er i dag: Alt går ut på å «løse klimaproblemer» ved å redusere CO2-innholdet i Jordens atmosfære, som vi altså nå vet gir store skadevirkninger for alt liv. I fremtiden bør det bli forbudt, og tendenser til slik miljøkriminalitet bør motvirkes allerede i skolen. Det beste vi kan gjøre fremover, er å ikke stemme på uvitende eller korrupte CO2-politikere som forsøker å ruinere Jorden og gripe inn i Jordens naturlige reguleringsmekanisme.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Miljø og Klima»