Er VG og DB døende mediehus?

Svar
Texas_John

Re: Er VG og DB døende mediehus?

Legg inn av Texas_John »

«Den helvetes snøen» kalles VGs debattredaktør Hans Petter Sjølis kommentar i VG i dag. Her er han i full harnisk over at det fortsatt er snø og kulde i mars. «Snø i disse strøkene av landet i slutten av mars er en vederstyggelighet. Mer enn det: Det er depresjonsutløsende.» hevder han. Han avslutter sin intelligente kommentar med ordene «Gå bort, snø. Dø, snø. Smelt» https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/JQ ... tes-snoeen

I 2021 var han ordentlig sur og lei seg da MDG gjorde et dårlig valg, han slo fast at MDG hadde vært for ivrige og slo fast at klimasaken er vår tids desidert viktigste sak. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/x8 ... re-enn-mdg

Helge Lurås skriver i dag om denne tilsynelatende absurde situasjonen https://inyheter.no/29/03/2023/vgs-deba ... iktigste/ Dette er stor komikk, spørsmålet er - er det noen som tar VG (eller klimafanatikere) seriøst lenger?

Brukeravatar
Sulfat
Innlegg: 2077

Legg inn av Sulfat »

db.no med en kjempestor overskrift. Synd at ordet de bruker ikke finnes. (Saken handler om et Putin-hus som er beslaglagt.)

Bilde

perchri
Innlegg: 652

Legg inn av perchri »

startelver skrev: tir jul 20, 2021 7:44 am Så kan man lure på om de tradisjonelle mediehusene er en døende rase, konkurransen fra andre mediekanaler er stort, hvordan skal de ta vare på sine lesere/brukere?
..slå seg sammen med "Se og Hør"

Villa23
Innlegg: 15

Legg inn av Villa23 »

Vet ikke, VG og DB virker å legge seg opp i bagateller fremfor å bry seg om hva leserne som kjøper avisen faktisk har likt å lese om. Mye sutring.

Brukeravatar
Big George
Innlegg: 7195

Legg inn av Big George »

Man burde heller satse på en daglig 12-16 siders utgave til ca 10 kr

Hattori_Hanzo  
Innlegg: 358

Legg inn av Hattori_Hanzo »

At noen fremdeles leser VG og DB og faktisk betaler for avisene dems er et komplett mysterium for meg. De må gjerne gå under for min del men noe sier meg at slike propaganda utløp er vanskelig og bli kvitt.

Bilderberg og mockingbird presse.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Media»