FN kan stanse krig

Svar
Grubles
Innlegg: 213

FN kan stanse krig

Legg inn av Grubles »

FN bør kunne stanse enhver krig ved alminnelig flertall, noe ingen land bør kunne nedlegge veto mot, slik at FN gjennom en voldgiftsdom ved alminnelig flertall kan komme frem til en løsning på konflikten som partene må godta og forplikte seg til å overholde i minst 10 år.

FN bør stemme over om forslaget skal innføres ved alminnelig flertall, og som landene i FN i så fall må godta og forplikte seg til å overholde i minst 10 år. Land som nedlegger veto mot forslaget kan utelukkes fra FN i samme tidsrom, eller inntil FN stemmer landet inn igjen.

Det å kunne stanse eller avverge krig eller konflikt bør være en selvfølgelig del av FN og tillegges en egen avdeling, eksempelvis IPWP (The Intergovernmental Panel on War and Peace), the United Nations body for assessing decisions related to war and peace.

https://snl.no/voldgift_-_i_mellomfolkelige_forhold

OrmenLange
Innlegg: 1732

Legg inn av OrmenLange »

ok

Frode57
Innlegg: 1199

Legg inn av Frode57 »

Det er noe med at vi har en stat i verden som vil dominere alle andre og det er USA. Vi må få bort dollar som bærende valuta i verden.

Vi har fortsatt ikke kommet lengre enn KONFERANSESYSTEMET for løsning av konflikter om ikke krigen finner sin naturlige løsning.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Politikk - Internasjonal»