Florø SK Klubbtråd

Svar
SuperGunners10

Re: Florø SK Klubbtråd

Legg inn av SuperGunners10 »

En gammel helt, Nelsinho avgjør for Elverum mot en konkurrent til nedrykket. Noe å ta med seg for Florø.

KaldeFakta

Legg inn av KaldeFakta »

russen har vel sommerferie? :P

Når prestasjonen er så svak, så kommer ikke folk på kamp. Er ikke bare bare å ro mellom skjærene der oppe

Brukeravatar
Lilleborg
Innlegg: 1914

Legg inn av Lilleborg »

Er visst ikke fryd og gammen i Førde heller, leser jeg. Hovedtrener Rognsø gir seg på dagen etter at styret gikk bak ryggen hans og solgte en spiller til Hønefoss, samme dag som de skulle spille mot.. Hønefoss.

Daltrey

Legg inn av Daltrey »

Lilleborg skrev: søn jul 02, 2023 9:03 pm Er visst ikke fryd og gammen i Førde heller, leser jeg. Hovedtrener Rognsø gir seg på dagen etter at styret gikk bak ryggen hans og solgte en spiller til Hønefoss, samme dag som de skulle spille mot.. Hønefoss.
Da er det nok bare et tidsspørsmål før Førde igjen spiller på nivå 5.

Florø Support
Innlegg: 1

Legg inn av Florø Support »

Florø Fotball er siden i fjor igjen blitt innlemma/er en del av Florø Sportsklubb fra 1912.

De har samtidig fått ny draktsponsor i Select etter å ha avslutta et over 30 år langt samarbeid med Adidas. Så i år og i forhåpentligvis mange år framover vil Select være godt synlig på draktene.


Når det kommer til det sportslige så er det vel stort sett det samme som tidligere år store utskiftninger i stallen,med mye ungt men masse potensiale.

Ut har spillere som Lotefa,Hallstensen brødrene,Diallo(foreløpig ikke bekrefta). Pluss kanskje Ødegård Vik og Hollevik. Er usikker på om disse er med videre,men det meste er nok avhengig av jobbsituasjonen. Det samme kan sies om viktige Ryland,som har en jobb som krever at han blir kjøpt fri,noe som nok gjelder Ødegård Vik og Hollevik og.

Er spent på om noen av disse faktisk er med i år. Det samme kan sies om Liset som har vært fraværende under oppkjøringen. Håper virkelig alle disse er med videre.

For inn har det foreløpig "kun" kommet 4 spillere i Hubert https://www.fotball.no/fotballdata/pers ... Id=3951898, August Ommedal og Audun Langedal fra Bremanger,samt at en spiller fra Irland som visstnok er midtstopper er svært nær en overgang. Det sies og at en gammel kjenning i Torkel Aarønes Hammerseth har gjort comeback i den svarte og blå drakta,så under tvil er det 4stk inn til nå,som med iren kan bli 5.

Det trengs uansett et par nye spillere utenom inn i mine øyne for å kunne ha en brei nok stall,da det er nok av usikre kort.

Hvordan en fast første 11elver vil kunne se ut for Florø får en nok ikke greie på før generalprøven til Florø mot Førde rett før sesongstarten. De virker ut å igjen ha noe spennende på gang,men er altfor tidlig å snakke om hvor godt rusta de faktisk er.

Sesongoppkjøringen til nå har resultatmessig vært tung,men ting har gradvis bedra seg. I går hang et tilnærma juniorlag godt følge med Sogndal sitt bortimot beste lag i vel 78 minutt før de sprakk litt opp på slutten. Det var absolutt positive ting å ta med seg og de virker vanskeligere å bryte ned,sjøl for et etablert og opprykksjagende Sogndal. For Florø hang godt med i banespillet og kunne fort skårt et par mål.

Det uten å ha spillere som Ryland,Ødegård Vik,Hollevik,Liset og Aarønes Hammerseth tilgjengelige. 5 potensielle bærebjelker i laget. Uten disse blir laget svært sårbare,samt at det må som nevnt tidligere minst 2 nye spillere inn utenom de 4 som med iren kan bli 5 med forbehold om at Aarønes Hammerseth er med.

Det som nå gjelder er å få satt et lag,samt avklare hvem som trener laget ut sesongen og videre. Per nå er det Nybø som er midlertidig trener samt noen i støtteapparatet.
Sist redigert av Florø Support den tor feb 29, 2024 5:17 am, redigert 11 ganger totalt.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Fotball - Norsk»