Championship, League One og League Two 23-24

Svar
GiPazzini_85
Innlegg: 13008

Championship, League One og League Two 23-24

Legg inn av GiPazzini_85 »

Ny sesong, ny tråd.

Leeds, Leicester, Southampton, Plymouth, Ipswich og Sheffield Wednesday nye lag i Championship. Med tanke på at ligaen også inneholder WBA, Norwich, Coventry, Blackburn, Watford, Sunderland m.fl så går det mot nok en spennende sesong.

Reading, Blackpool og Wigan rykket ned i League One. Sistnevnte også med poengstraff.
Leyton Orient, Stevenage, Northampton og Carlisle rykket opp. Portsmouth, Derby, Bolton, Barnsley, Peterborough, Wycombe og Charlton vil også ha et ord med i laget her.

Ned til League Two rykket Morecambe, MK Dons, Forest Green Rovers og Accrington Stanley. Tungsatsende Wrexham og Notts County opp. Bradford, Stockport, Salford, Swindon og Wimbledon også i divisjonen.

GiPazzini_85
Innlegg: 13008

Legg inn av GiPazzini_85 »

Maresca klar som Leicester-trener, mens Vieira er favoritten til Leeds-jobben. Darren Moore ferdig som Wednesday-trener. Tyskeren Torsten Lieberknecht er favoritt der. Warnock fortsetter i Huddersfield, det samme gjør Robins, Tomasson, Carrick, Rowett og Mowbray i henholdsvis Huddersfield, Blackburn, Middlesbrough, Millwall og Sunderland. Valerien Ismael har tatt over Watford, Michael Duff tatt over Swansea der han ersatter Russell Martin som dro til Southampton.

GiPazzini_85
Innlegg: 13008

Legg inn av GiPazzini_85 »

Brereton har dratt fra Blackburn, men de har i aĺle fall fått inn Arnor Sigurdsson på lån fra CSKA Moskva. Han har vært meget bra for IFK Norrköping det siste året.

TrondLFC

Legg inn av TrondLFC »

Jævlig tøft, håper hun lykkes.


Lezah

Legg inn av Lezah »

Må innrømme at Leeds er et enormt spørsmålstegn for min del mtp eierskap og stall, men manageren deres vet jo i det minste hva som skal til for å rykke opp.

GiPazzini_85
Innlegg: 13008

Legg inn av GiPazzini_85 »

Millwalls president Berylson døde i en ulykke her om dagen. Hva skjer der da?

Villa23
Innlegg: 105

Legg inn av Villa23 »

Brann like utenfor fotballstadionen til Southampton. Er dette en form for terrorist-handling? Eller hvordan er det folk kommuniserer i 2024? Uhell kan det selvsagt være, bare litt typiskt like før kampstart. Hadde Southampton på Langoddsen for bare et par uker siden.

https://www.skysports.com/football/vide ... ston-clash

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Fotball - Britisk Øvrig»