Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Går i retning pasta på Il Gusto i aften. Time will show.
Jeg tror jaggu jeg har blingset totalt her. Jeg tenker på et kjøpesenter på fastlandet i Spania. Ved Alicante. Som er ganske lik i utforming og navn (tror jeg). Den har noen slike fontener som spruter opp fra bakken som barna løper i mellom.SirOwen skrev: ↑man okt 04, 2021 10:46 pmHmm, kan ikke huske noen fontene, men har heller ikke vært på taket. Er det fra 2. etasje man kommer ut på takplatået, da eller? Har du spist på Fosters også?qbah skrev: ↑man okt 04, 2021 10:45 pmMeget. Har vært der noen ganger. Med slike fontener for ungene oppe på det takplatået utendørs der tar jeg ikke veldig feil.SirOwen skrev: ↑man okt 04, 2021 10:39 pm
Den ligger i kjøpesenteret CC Atlantico i Vecindario, ca midtveis mellom Puerto Rico og flyplassen.
https://fostershollywood.es/restaurante ... vecindario
Tror ikke jeg har spist middag på senteret du snakker om selv om jeg har vært der på shopping. Husker det var en donut-sjappe der.
Skal for øvrig nedover i november så tar gjerne i mot tips på restauranter
I dag ble det noen gamle rotgrønnsaker, pak choy ++ med litt kylling og noe sauser på frihånd. Markedssjef til rødbeter bør finne seg noe annet å gjøre. Dette var noe annet enn det grusomme glasset på slapp fiskepudding !!24,90 for en herlig bukett med neper til 3 middager
- Big George
- Innlegg: 7747
Bacon-pølse på Narvesen, et par brødstykker med ost og en kirsebæryoghurt.til middag og kvelds.
Her er det vårruller på gang. Jeg har fått lov til å hjelpe til, og har stått foran wok-panna i en halvtime.
Nå skal det kjøles litt, og deretter starter rulleprossessen.
Og da er jeg nok på sykkeltur.
Nå skal det kjøles litt, og deretter starter rulleprossessen.
Og da er jeg nok på sykkeltur.
- Big George
- Innlegg: 7747
Jeg trodde du skulle servere villsvin til middag i dag.fargeblind skrev: ↑ons okt 06, 2021 2:04 pm Her er det vårruller på gang. Jeg har fått lov til å hjelpe til, og har stått foran wok-panna i en halvtime.
Nå skal det kjøles litt, og deretter starter rulleprossessen.
Og da er jeg nok på sykkeltur.
Jeg har blitt servert det èn gang....for mer enn 9 år siden....med rotmos. Nam. Villsvin er godt, men ikke noe de har i nærbutikken så vidt jeg vet.Big George skrev: ↑ons okt 06, 2021 3:03 pmJeg trodde du skulle servere villsvin til middag i dag.fargeblind skrev: ↑ons okt 06, 2021 2:04 pm Her er det vårruller på gang. Jeg har fått lov til å hjelpe til, og har stått foran wok-panna i en halvtime.
Nå skal det kjøles litt, og deretter starter rulleprossessen.
Og da er jeg nok på sykkeltur.
De kan jo ha trikiner, og det vil vi ikke ha. Fikk jeg en kjøttbit av villsvin, ville jeg ikke servert den medium stekt...
Hva jeg spiser? Det har blitt vårrull så langt.
Det er sjeldent feil. Lett å lage, og ganske godt i farta. Jeg lager nå og da rotmos, det blir etter min mening litt mer smakfull mos enn kun potetmos. Det er norske rotdingser i butikken nå, det er en fin tid for å meske seg med kortreist mat.
Jeg har en del elg i fryseren, og skal definitivt sikkert lage elg-gryte i kveld. Med rotmos!
I dag er rett og slett en sykt bra dag, 300,- for alt dette. Luksus.
https://ibb.co/7bY1QXH
Edit: Nå fant jeg ut hvor store lammestykkene fra Annis egentlig var, så kan bumpe det fra en sykt bra dag til en latterlig sykt bra dag
https://ibb.co/7bY1QXH
Edit: Nå fant jeg ut hvor store lammestykkene fra Annis egentlig var, så kan bumpe det fra en sykt bra dag til en latterlig sykt bra dag
Det var meget overkommelig pris, ja. Så DIGG ut.Chromeback skrev: ↑tor okt 07, 2021 5:03 pm I dag er rett og slett en sykt bra dag, 300,- for alt dette. Luksus.
https://ibb.co/7bY1QXH
Edit: Nå fant jeg ut hvor store lammestykkene fra Annis egentlig var, så kan bumpe det fra en sykt bra dag til en latterlig sykt bra dag
Uthevet: Title of your sex tape
Ja, gleder meg til å teste ut diverse her! I tillegg til at man skal til Sverige i helga, så kommer sikkert hjem med enda mer snadder daSirOwen skrev: ↑tor okt 07, 2021 5:57 pmDet var meget overkommelig pris, ja. Så DIGG ut.Chromeback skrev: ↑tor okt 07, 2021 5:03 pm I dag er rett og slett en sykt bra dag, 300,- for alt dette. Luksus.
https://ibb.co/7bY1QXH
Edit: Nå fant jeg ut hvor store lammestykkene fra Annis egentlig var, så kan bumpe det fra en sykt bra dag til en latterlig sykt bra dag
Uthevet: Title of your sex tape
Og man skal ikke kimse av en skikkelig god porr-komedie
Det kokes røkt svineknoke. Den skal i grønnsakssuppe litt seinere i kveld. Det blir en høgtidsstund med suppe, flatbrød og godt smør. Gleder meg
Det kan virke på meg som om De har glemt en en null her???!Chromeback skrev: ↑tor okt 07, 2021 5:03 pm I dag er rett og slett en sykt bra dag, 300,- for alt dette. Luksus.
https://ibb.co/7bY1QXH
Edit: Nå fant jeg ut hvor store lammestykkene fra Annis egentlig var, så kan bumpe det fra en sykt bra dag til en latterlig sykt bra dag
En meget overraskende lyst kom over meg i dag - taco. År og dag siden sist, men fikk lyst på noe grafsemat. Kjøpte inn på Rema. Det var lurt. Krydderblandingen var god, uten for mye cummin-smak. Chipotle-sausen var akkurat passe seterk. Og lefsene var med mais. Så dette var - tja, rett og slett slett ikke verst! Med avocado, rikelig med ost og litt rømme, så ble det en fin-fin middag etter jobb. Resten til kvelden til kampen. Det jeg manglet var litt søtt, noe mangosalsa hadde gjort seg.
Haha, man skulle tro det, men neida! 500+ gr for lam ytrefilet for 49,-, 600+ gr lammelår i skiver for 49,-, 1 kg kjøttdeig og 300+ gr kamfilet for 99,- og de tre ostetypene for 99,-.DoktorS skrev: ↑fre okt 08, 2021 4:05 pmDet kan virke på meg som om De har glemt en en null her???!Chromeback skrev: ↑tor okt 07, 2021 5:03 pm I dag er rett og slett en sykt bra dag, 300,- for alt dette. Luksus.
https://ibb.co/7bY1QXH
Edit: Nå fant jeg ut hvor store lammestykkene fra Annis egentlig var, så kan bumpe det fra en sykt bra dag til en latterlig sykt bra dag
En finfin dag, som sagt
Kotelett med bernaisesaus og potetmos. Og litt kokte grønnsaker.
Piffet opp med mitt spesialkrydder fra India.
Piffet opp med mitt spesialkrydder fra India.
Her også, men tilfeldig at det ble just i dag. Visste ikke hvilken dag det var i dag før jeg leste her inneGlycinello skrev: ↑fre okt 08, 2021 8:47 pm Taco her også. Skulle nesten tro det var en greie med taco på fredager.
Synd at norsk taco sugerSirOwen skrev: ↑fre okt 08, 2021 10:36 pmHer også, men tilfeldig at det ble just i dag. Visste ikke hvilken dag det var i dag før jeg leste her inneGlycinello skrev: ↑fre okt 08, 2021 8:47 pm Taco her også. Skulle nesten tro det var en greie med taco på fredager.
Tja, her blir det semispansk variant.Chromeback skrev: ↑fre okt 08, 2021 10:37 pmSynd at norsk taco sugerSirOwen skrev: ↑fre okt 08, 2021 10:36 pmHer også, men tilfeldig at det ble just i dag. Visste ikke hvilken dag det var i dag før jeg leste her inneGlycinello skrev: ↑fre okt 08, 2021 8:47 pm Taco her også. Skulle nesten tro det var en greie med taco på fredager.
Når det gjelder norsk taco, er det bare fantasien som setter grensen for å "sprite" opp den
Haha, nå tenker jeg på den urnorske varianten! Og den suger, men godt en gang i blantSirOwen skrev: ↑fre okt 08, 2021 10:38 pmTja, her blir det semispansk variant.
Når det gjelder norsk taco, er det bare fantasien som setter grensen for å "sprite" opp den
Godt å bli sugd en gang i blant, ja, helt enigChromeback skrev: ↑fre okt 08, 2021 10:44 pmHaha, nå tenker jeg på den urnorske varianten! Og den suger, men godt en gang i blant
Vanskelig å si seg uenig herSirOwen skrev: ↑fre okt 08, 2021 10:48 pmGodt å bli sugd en gang i blant, ja, helt enigChromeback skrev: ↑fre okt 08, 2021 10:44 pmHaha, nå tenker jeg på den urnorske varianten! Og den suger, men godt en gang i blant
I dag ble det mac and cheese med bacon, soltørkede tomater, litt løk, hvitløk og noen cherrytomater. Med rundstykker og salat til.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute