VM Kvalikk Qatar( Europa)

Svar
sexxes
Innlegg: 168

Re: VM Kvalikk Qatar( Europa)

Legg inn av sexxes »

chelsea8 skrev: lør okt 09, 2021 8:51 pm Et rent reservelag fra England:
Johnstone, Trippier, Stones, Coady, Chilwell, Lingard, JWP, Foden, Saka, Sancho, Abraham.
Kvinnelig dommertrio + VAR.

Korgutt  
Innlegg: 1148

Legg inn av Korgutt »

Kan Albania slå Polen hjemme på tirsdag? Gjør de det så har de sikret seg playoff på bekostning av Polen. Da vil de ha 4 poeng forsprang til Polen før de 2 kampene i november. Som vil medføre at de trenger 3 poeng. Og det gjør de garantert hjemme mot Andorra i siste kamp. Isåfall betyr ikke kampen mot England på Wembley i nest siste runde en dritt.

Korgutt  
Innlegg: 1148

Legg inn av Korgutt »

Det gjenstår nå 3 runder av den europeiske kvalifiseringen og stillingen i teten av gruppene ser slik ut.

GRUPPE A:
Her leder Serbia med 1 poeng ned til Portugal men de har 1 kamp mer spilt. Portugal har igjen Luxembourg(H), Irland(B) og Serbia(H) mens Serbia møter Aserbajdsjan nå til tirsdag og i siste kamp skal til Portugal. Portugal vinner puljen er mitt tips mens Serbia blir seedet i playoff og får hjemmekamp i første playoffkamp.

GRUPPE B: Her leder spanjolene med 1 poeng ned til Sverige før tirsdagens runde. Spania og Sverige møtes i siste kamp i november. Til den kampen så tror jeg at svenskene leder puljen og vil ta førsteplass i puljen dersom de unngår å tape i Spania. Før den kampen skal svenskene møte Hellas hjemme i Sverige før de skal til Georgia i nest siste runde. Spania skal i samme runde til Hellas. Tror at spanjolene blir for sterke i siste kamp og vinner puljen. Nummer 2 her vil ha en meget god sjanse til å bli seedet i playoff.

GRUPPE C: Her leder Italia med 3 poeng ned til Sveits som har 1 kamp mindre spilt.
De møtes i Italia i nest siste runde. Før denne kampen skal Sveits til Litauen og vil med seier der komme opp på samme poengsum som Italia. I siste runde skal Italia til Nord-Irland mens Sveits tar imot Bulgaria. Vil tro at Sveits vinner nå på tirsdag og i siste kamp mot Bulgaria. Italia vinner i Nord-Irland er mitt tips. Så den som vinner kampen i Italia vinner puljen og der tror jeg Italia trekker det lengste strået. Blir det uavgjort i den kampen så har italienerne en langt bedre målforskjell.
Nummer 2 i denne puljen blir høyst sannsynlig seedet i første kampen i playoff.

GRUPPE D: Her vil Frankrike sikre gruppeseieren hjemme mot Kasakhstan i nest siste runde. Ukraina ligger best an til andreplassen i puljen etter dagens seier mot Finland som forøvrig var deres første seier etter 5 uavgjorte kamper hittil. De skal møte Bosnia 2 ganger første gangen nå på tirsdag i Ukraina og vil med seier i den kampen langt på vei sikre andreplassen i puljen. Unngår Bosnia-Hercegovina å tape i denne kampen så kan de med de 2 hjemmekampene mot Finland og Ukraina kapre andreplassen på bekostning av Ukraina.
Frankrike vinner puljen og jeg tror Ukraina tar andreplassen her. Uansett så er nummer 2 her nesten 100% sikret useedet tilværelse i den første playoffkampen.

GRUPPE E: Her er Belgia nesten sikret førsteplassen i puljen. Vinner de hjemme mot Estland i nest siste runde så er den spikret. Andreplass i puljen vil bli et bikkjeslagsmål mellom Tsjekkia og Wales som spilte 2-2 igår. De står begge med 8 poeng men Wales har 1 kamp mindre spilt. Som til gjengjeld er borte mot Belgia. Tsjekkia har igjen Hviterussland borte og Estland hjemme mens Wales har Estland hjemme og Hviterussland borte. Den nasjonen som gjør det best i de 2 kampene tar 2.plassen i puljen er mitt tips. Det er 1 plussmål i favør Tsjekkia før de siste kampene. Mitt tips er at waliserne sniker seg forbi på oppløpssiden og kaprer andreplassen her. Nummer 2 vil høyst sannsynlig bli useedet i playoff.

Kommer med gruppe F-J i nytt innlegg.

Korgutt  
Innlegg: 1148

Legg inn av Korgutt »

GRUPPE F: Her går det strake veien til Qatar for danskene. De har 7 strake seire, puttet 26 mål og ikke sluppet inn noen enda. De har igjen Østerrike(H), Færøyene(H) og Skottland(B), Skottland har et solid grep om andreplassen og skal før de tar imot danskene i siste runde møte Færøyene(B) og Moldova(B). Danskene vil sikre førsteplassen med 1 seier på de 2 første kampene i Parken. Her føler jeg meg på trygg grunn når jeg tipper at danskene tar førsteplassen i puljen og at Skottland blir nummer 2. Skal Skottland bli seedet i playoff så vil de sannsynlig være avhengig av poeng hjemme mot Danmark.

GRUPPE G: Dette er vår gruppe og her er det slik at Nederland er i førersetet. Nederland leder med 2 poeng ned til Norge som har 2 poeng ned til Tyrkia igjen. Norge har igjen Montenegro(H), Latvia(H) og Nederland(B), Tyrkia har igjen Montenegro(B), Gibraltar(H) og Montenegro(B). Mens Nederland har igjen Gibraltar(H), Montenegro(B) og Norge(H), Her tror jeg at Nederland tar førsteplassen i puljen. Andreplassen blir et oppgjør mellom Norge og Tyrkia. Tror Norge tar 6 poeng på de 2 hjemmekampene de har igjen. Vinner Tyrkia alle de 3 kampene(noe jeg ikke tror de gjør) så må Norge ha med poeng i Nederland. Isåfall er det ikke så langt til at de kan miste førsteplassen til Norge. Skal nummer 2 her bli seedet i playoff er jeg ikke sikker på at 20 poeng holder. Her bør man kanskje opp i 21? Da poengene mot Gibraltar vil bli strøket på toertabellen.

GRUPPE H: Her vil første- og andreplassen bli et oppgjør mellom Kroatia og Russland. De står begge med 16 poeng etter 7 runder. Kroatia har igjen Slovakia(H), Malta(B) og Russland(H) mens Russland har igjen Slovenia(B), Kypros(H) og Kroatia(B). Begge har 13 poeng på toertabellen og uansett hvem av de som ender på andreplass vil denne nasjonen bli seedet i playoff. Regner med at den som kommer best ut av oppgjøret i Kroatia vinner denne puljen. Mitt tips Kroatia vinner puljen.

GRUPPE I: Her leder England foran Albania og Polen. England har 4 poeng ned til Albania som har 1 poeng ned til Polen. Albania og Polen møtes i Albania til tirsdag. Vinneren her vil ta andreplassen for England vinner denne puljen. Albania på sin side bør vinne hjemmekampen mot Polen da de skal opp mot England i nest siste kamp på Wembley. Siste kamp skal de møte Andorra hjemme i Albania. Polen på sin side skal opp mot Andorra(B) og Ungarn(H) i de 2 siste kampene. Her tipper jeg de tar 6 poeng. Så nøkkelen til andreplassen ligger i kampen mot Albania på tirsdag. Får de med seg poeng der tror jeg de tar andreplassen i puljen. Noe jeg tror de gjør. Andreplassen her tror jeg vil være i grenseland for seeding/useeding i playoff.
England har forøvrig igjen Ungarn(H), Albania(H) og San Marino(B).

GRUPPE J: Her leder Tyskland puljen med 6 poeng ned til Nord-Makedonia og Armenia. Som begge har 12 poeng. Tyskland vinner denne puljen er mitt tips. Med grei margin. De har igjen både Nord-Makedonia og Armenia på bortebane før de i nest siste runde tar i mot Liechtenstein på hjemmebane.
Nord-Makedonia har igjen Tyskland(H), Armenia(B) og Island(H).
Armenia har igjen Romania(B), Nord-Makedonia(H) og Tyskland(H). Skal heller ikke utelukke Romania i denne kampen. De har igjen Armenia(H), Island(H) og Liechtenstein(B) som med en god sluttspurt kan kapre andreplassen i puljen selv om de ligger 2 poeng bak Nord-Makedonia og Armenia. Mitt tips her er at rumenerne vil snike seg forbi begge 2 og kapre andreplassen. Isåfall blir de useedet i playoff.

Brukeravatar
Lumanza
Innlegg: 1275

Legg inn av Lumanza »

Tyskland klar for VM. Som 2.lag etter Qatar

Qatar er 1.seedet med åpningskamp? Er vel alles drømmegruppe.

Brukeravatar
Lumanza
Innlegg: 1275

Legg inn av Lumanza »

Danmark og England kan bli klare ikveld

Korgutt  
Innlegg: 1148

Legg inn av Korgutt »

Ikke clear and obvious error fra den svenske dommeren igår ifølge Edvartsen. Syns faktisk at han har et poeng.

Brukeravatar
Lumanza
Innlegg: 1275

Legg inn av Lumanza »

Korgutt skrev: tir okt 12, 2021 8:29 pm Ikke clear and obvious error fra den svenske dommeren igår ifølge Edvartsen. Syns faktisk at han har et poeng.
Det er selvfølgelig ikke noe straffespark.

Brukeravatar
Lumanza
Innlegg: 1275

Legg inn av Lumanza »

Lumanza skrev: tir okt 12, 2021 7:03 pm Danmark og England kan bli klare ikveld
England kan ikke bli klare ikveld

Danmark derimot er i VM om de slår Østerrike ikveld

Retnuh
Innlegg: 311

Legg inn av Retnuh »

Kveldens høydepunkt var selvsagt oppgjøret mellom San Marino og Andorra.

Hva i all verden er det som skal til for at San Marino blir et LITT bedre landslag? De har vært spikret fast til bunnen av FIFA-rankingen så lenge jeg kan huske. Bak øynasjoner som ikke en gang har tilgang på fotballer, men trener med kokosnøtter.

Brukeravatar
Lumanza
Innlegg: 1275

Legg inn av Lumanza »

Italia er også sikret topp 2. Hvilket betyr at de to lagene som kommer til playoff via nations league blir Frankrike, Spania, Wales, Tsjekkia eller Østerrike.

Danmark er i VM. Østerrike kan ikke klare topp 2.

Korgutt  
Innlegg: 1148

Legg inn av Korgutt »

De 3 dagene hvor puljene skal spille de siste kampene i kvalifiseringen er søndag 14.november hvor gruppene A, B, H og J spiller. A og B har kampene kl.2045, Gruppe J kl.1800 mens H spiller kl.1500 den dagen.
Mandag 15.november har puljene C, F og I sine avsluttende kamper som alle spilles kl.2045.
Tirsdag 16.november spilles de 3 siste gruppene sine kamper kl.2045 og det er gruppe D, E og G. Noe som betyr at de 3 sistnevnte gruppene vet hvem som ender på 1. og 2.plass i de 7 andre gruppene og hvem som eventuelt blir seedet/useedet i playoff.

Brukeravatar
Klodrik
Innlegg: 125

Legg inn av Klodrik »

Retnuh skrev: ons okt 13, 2021 12:16 am Kveldens høydepunkt var selvsagt oppgjøret mellom San Marino og Andorra.

Hva i all verden er det som skal til for at San Marino blir et LITT bedre landslag? De har vært spikret fast til bunnen av FIFA-rankingen så lenge jeg kan huske. Bak øynasjoner som ikke en gang har tilgang på fotballer, men trener med kokosnøtter.
Er nok enklere for OFC-øynasjonene i Stillehavet å regelmessig få møte jevnbyrdig (svak) motstand, kontra å måtte være hele Europas prügelknabe i UEFA. Australia bytta jo konføderasjon til Asia for å få bedre matching og en mer forutsigbar vei til VM; kanskje San Marino burde bytte til Oseania? ;)

Juventus
Innlegg: 8

Legg inn av Juventus »

Ja motstanden har nok en del og si. San Marino er hakket dårligere enn Lichtenstein og Gibraltar i UEFA. Klarte vel to uavgjort og to tap i Nations League mot disse. Alle landene ligger rundt 35-tusen innbyggere. Så det blir jo litt begrenset hva disse landene kan få til i UEFA. San Marino er ikke noe bedre enn lag på tredje-fjerde nivå i Italia og spilte vel uavgjort mot San Marino Calcio som er med i det italienske ligasystemet. Spillerne er semiprofesjonelle og har jobb ved siden av. Det er vel kun Massimo Bonini som man har fått opp som spilte på virkelig høyt nivå og vant mange titler med Juventus, men det er 30 år siden.

Korgutt  
Innlegg: 1148

Legg inn av Korgutt »

Et tilbakeblikk på hvilke resultater Qatar har fått i den europeiske kvalifiseringen i år. De har spilt oppkjøringskamper mot den nasjonen som har hatt spillefri i Gruppe A. Den hvor blant annet Portugal holder til.
Qatar vs Luxembourg 1-0
Qatar vs Aserbajdsjan 2-1
Qatar vs Irland 1-1
Qatar vs Serbia 0-4
Qatar vs Portugal 1-3
Luxembourg vs Qatar 1-1
Portugal vs Qatar 3-0
Irland vs Qatar 4-0
2 seire, 2 uavgjort og 4 tap. 6-17 i målforskjell.
De har igjen kamper mot Serbia og Aserbajdsjan. Tenker at alle nasjonene som skal delta i VM ønsker seg til gruppe A og Qatar som toppseedet nasjon.
De har forøvrig spilt «hjemmekampene» sine i Debrecen disse privatlandskampene.

SlimWhitman
Innlegg: 697

Legg inn av SlimWhitman »

Juventus skrev: tor okt 14, 2021 10:24 am Ja motstanden har nok en del og si. San Marino er hakket dårligere enn Lichtenstein og Gibraltar i UEFA. Klarte vel to uavgjort og to tap i Nations League mot disse. Alle landene ligger rundt 35-tusen innbyggere. Så det blir jo litt begrenset hva disse landene kan få til i UEFA. San Marino er ikke noe bedre enn lag på tredje-fjerde nivå i Italia og spilte vel uavgjort mot San Marino Calcio som er med i det italienske ligasystemet. Spillerne er semiprofesjonelle og har jobb ved siden av. Det er vel kun Massimo Bonini som man har fått opp som spilte på virkelig høyt nivå og vant mange titler med Juventus, men det er 30 år siden.
Ikke glem Andy Selva! ❤️

Svar

Gå tilbake til «Fotball - Internasjonal»