Oddsbloggen

Svar
KimBlund
Innlegg: 100

Oddsbloggen

Legg inn av KimBlund »

Tenkte jeg skulle gjøre et forsøk på å lage en egen tråd, så får vi se om jeg klarer å holde det gående. Spiller personlig mye på volum og value-betting, spesielt live. Men liker likevel å grave litt ekstra noen ganger for å få til noen gode pre-spill. Researchen er uansett nyttig for eventuelle fremtidige livespill. Men her på bloggen tenker jeg at det først og fremst vil postes pre-spill med noen ord om hvorfor.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Første spill:
Degerfors - AIK | B til 1.98 hos CoolBet.

AIK er uten to viktige spillere, Sebastian Larsson som er kjent for sin dødballfot og Alexander Milosevic som er en bauta bak. Det er også grunnen til at oddsen her er såpass høy. Prisen er likevel for høy da Degerfors har vært i fritt fall etter en frisk sesongstart. Degerfors rykket opp i fjor og startet sesongen med 4-2-3. Etter 14p på 9 kamper så har det kun blitt 4p på de påfølgende 11 kampene. AIK vil med seier her være delt ligaleder med Djurgården.

På det nevnte 9 første kampene slapp Degerfors kun inn 8 mål. Det har altså blitt 30 kasser på siste 11 og minst to i siste 5.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Det ble ikke den beste starten. Vi prøver oss igjen med et lite betbuilder-tips:
Ajax/o2.5/Sebastien Haller scorer til 2.13 hos ComeOn.

Ajax er uten hhv keeper 1 og keeper 2. Stekelenburg er skadet og Onana er suspendert. Haller fikk en forrykende start på gruppespillet og fikk med seg hele 4 mål mot Sporting. Med den starten, så har han også en oppriktig sjanse til å ta toppscorer-tittelen. Ajax har ellers vært i strålende form etter et ydmykende tap i super-cupen på 0-4 mot PSV. Det har blitt 30 mål i ligaen på 7 kamper (22 mål på 4 hjemmekamper) og altså 5 mot de regjerende portugusiske mesterne Sporting.

Besiktas på sin side er inne i et lite skademareritt. Flere sentrale spillere er ute. Teixera, N'Koudou, Topal, Vida er alle faste startere og bekreftet ute, i tillegg er Larin, Welinton, Ghezzal og Pjanic svært usikre. Både Larin, Welinton og Ghezzal måtte av sist midtuke med skade og kunne ikke spille i helgen, Pjanic på sin side måte av med skade i helgen. De fleste medier har med Batshuyi i forventet lagoppstilling, men også han gikk av i sist midtuke og stod over helgens kamp.

Vi forventer en ganske så komfortabel Ajax seier her, men foretrekker overspillet pga at de stiller med 3. keeper. Ajax er et lag som kjører på til fløyta går.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Den var usedvanlig sur. Men vi må bare komme oss opp på hesten igjen.
Dagens dobbel: Atalanta -1 til 1.69, Zenit - Malmø H til 1.6 gir oss et kombospill til 2.704.

Malmø har ikke vært helt på nivå med fjorårsprestasjonene i Allsvenskan. Vår egen Jo Inge Berget var i solid slag gjennom hele 2020 13 målpoeng. Men aller viktigst er det kanskje at Toivonen har vært ute siden i vår med langtidsskade. Toivonen spiller normalt sett i 10eren og er helt sentral i det meste offensivt hos Malmø. Malmø slo ut Ludogorets på vei til CL. Effektive i hjemmekampen som de vant 2-0 etter at Ludo var det beste laget. Ikke i nærheten mot Juve som ledet 0-3 til pause. Zenit med en solid kamp mot Chelsea selv om det endte med 1-0 i sekken. Chelsea klarte ikke å skape spesielt mange store sjanser. Zenit hadde 13-1-1 på hjemmebane i hjemlig liga ifjor og har startet med 4-0-0 i år.

Atalanta har hatt en litt seig start på sesongen. Ikke så uventet med nesten hele laget i vinden i EM. Har kommet seg litt igang igjen i det siste å har holdt både Villarreal og Inter til 2-2. At det begynner å svinge igjen offensivt lover godt mot et lag som Young Boys som ikke vil bli undervurdert etter deres heroiske innsats mot United. Men dette er et lag som slapp inn 4 mål (3-2 i begge kamper) over to kamper mot Ferencvaros i kvalikken. Ferencvaros som er et lag med Boli og Nguen i angrepssrekka. Det skal være noen nivåer unna her. Med 2-2 borte mot Villarreal og United som allerede har kastet bort poeng, så er det igjen en god anledning for Atalanta å avansere fra gruppespillet 2 år på rad. Men for å gjøre det så blir en seier her viktig.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Glemte å presisere at -1 var AH, men det burde fremkomme av oddsen. Det ble da altså push på den ene halvdelen av komboen og endte dermed på 0.6 unit i gevinst. Fremdeles -1.4 å ta igjen.

Vi kjører en ny combo: Partizan -1 (3-way) til 1.55 og Tottenham -2(AH) til 1.4. Kombospillet gir dermed en odds på 2.17 på coolbet.

Alle serbiske lag har en skikkelig heksegryte og Partizan er intet unntak. Det siste tiåret har i stor grad vært preget av Røde Stjerne, men denne sesongens Partizan kan gå helt til topps. Hver sesong har de mistet sin toppspiss, men i år hentet de tilbake Ricardo Gomes som tidligere var i klubben i 18/19. Han har vært helt fenomenal i år og snitter mer enn 1 mål pr kamp for et lag som til nå har 33-3 i målforskjell hjemlig liga etter 10 kamper. I angrepsrekken har de også Liverpool-kjenningen Lazar Markovic. Tallinn slo overraskende ut Shamrock Rovers på veien til europa-spill, men bør ikke kunne være på nivå idag.

Nuno begynner å få kniven på strupen og trenger en litt opptur etter mange nedturer den siste tiden. Tottenham spilte uavgjort mot Rennes i første kamp som i seg selv ikke er krise, men trenger en 3poenger her for å sikre veien mot avansement. Spilles hjemme, så her er det nok betydelig mindre sjanse for at store deler av laget roteres. De har også en rekke nøkkelspillere som må spilles i form. Mura er et høyst middelmådig lag som overpresterte i 20/21. Er nede på bakken igjen i 21/22 plassert midt på tabellen i en høyst middelmådig slovensk liga.

Stats så langt: 1/3 gevinster. -1.4 units. -46,7% yield

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Den siste gikk inn til en gevinst på 1.17 units. Da er vi nesten i balanse.

Neste spill Mansfield - Sheff Wed, ren borteseier til 1.98 på Sheff Wed. Det er uvisst hva slags lag Sheff Wed stiller med, men Mansfield har store skadeproblemer og sliter i serien. Meste tyder på at det vil bli besparelser på bemanningen for Mansfield i kveld.

https://www.thestar.co.uk/sport/footbal ... sh-3407319

Ale
Innlegg: 9227

Legg inn av Ale »

Spennende.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Det var tight, men det gikk. Da er vi på pluss-siden med 0,75 units. Etter 5 spill.

Brukeravatar
Justice 97
Innlegg: 11750
Sted: Coffeshop - Amsterdam

Legg inn av Justice 97 »

Interessant. Følger med her.
"Those who hate cannabis need it the most"
...."A friend with weed is a friend indeed"....

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Lite spennende på programmet i disse dagene før landslagspausen så da må vi kjøre på med live.

Dagens spill: Italia u19 - Lithuania u19 - H og begge lag scorer IKKE til 1.73.

Her er det klasseforskjell på lagene og som vi kjenner til er den italienske skolen både gjerrig og dyktig bakover. Litauen scorer sjelden, spesielt ikke mot antatt solid motstand. De to spillerne for Litauen i størst klubber i de offensive rekker er Titas Buzas (Dynamo Kiev u19) som ble 17 i sommer og Kristupas Keršys (Werder Bremen u19) som ble 18 for en mnd ca. Dette blir tynt for Litauen.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Vi kjører en dobbel med Venezuela - Brazil begge lag scorer ikke og Paraguay - Argentina under 3 på coolbet til 1.92.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Paraguay spiller alltid veldig dypt mot de stor lagene og gjør dette som regel ganske godt. Selv når de får mål imot så holder de igjen for å begrense tapet. Under 2,5 siste 5 innbyrdes, 3 av dem under 1,5. Messi er Messi, men Argentina spiller også ganske tight. Forventer en knapp seier til Argentina eller 0-0/1-1.

Brazil har kun sluppet inn 2 på 9 kvalikkamper. 5/5 uten btts for Brazil. Venezuela 0 mål på siste 4 kamper mot Brazil. Venezuela også minstscorende og sist i gruppa. Det er tette kamper i kvalikken med også 3 kamper denne landslagspausen. Forventer at Brazil spiller kontrollert og konservativt.

Brukeravatar
lsklars
Innlegg: 3670
Sted: Lillebrors/PR-senteret

Legg inn av lsklars »

Imponerende! Argentina 0-0.
Dask meg

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Vi kjører PSG.LGD vs Elephant (Dota 2 TI 10 Group stage). PSG -0,5 til 1.95. Elephant som forventet i mellomsjiktet. Gode individuelle spillere, men henger ikke helt i hop. PSG.LGD derimot ser ut som de favorittene de var før det hele startet. Selv om PSG er sikret upper bracket så er dette gamle crewet til Ame som ikke ville ha ham med videre. Ame har selvfølgelig lyst å slå Elephant i sitt første TI. GG.bet har denne til 1.69, imens Coolbet gir hele 1.95.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Ez win. Da prøver vi et nytt spill i 2.div. Toppoppgjør i gruppe to mellom Egersund - Skeid. Dødt løp pdd og dette er en liten seriefinale. Vi spiller U2.5 til 1.9 hos Coolbet. Skeid spiller konservativt borte og dette kan fort bli en forsiktig kamp der ingen ønsker å tape.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Idag kjører vi en dobbel:
Estland - Wales | Estland +1AH 1.73
Hviterussland - Tsjekkia | Tsjekkia -1AH 1.5
2.595 hos Coolbet

Ved første blikk på tabellen ser Estland veldig svakt ut, men tabellen lyver en del. Det var et stort korona-utbrudd i leiren i mars som gjorde at troppen inkl støtteapparat mot Hviterussland/Tsjekkia var nesten utelukkende spillere fra hjemlig liga. Dette endte med 10 baklengs og to tap. Uten dette hadde seier mot Hviterussland vært innen rekkevidde og ting kunne sett svært annerledes ut for Estland. Wales må klare seg uten Bale som selv med Bale er et ganske begrenset krigerlag. Vi ser for oss en lavtscorende kamp. Lukter U, men vi kjører litt mer safe. På sine 8 siste har Estland ikke tapt med mer enn 1 mål i mer enn 1 kamp. Denne kampen var mot Belgia. Klarte å holde U borte mot Wales i september.

Da tabellen er litt misvisende for Estland er den også det for Hviterussland. Denne årgangen er svært dårlig. De står riktignok med 3 poeng, men denne seieren kom mot et svært redusert Estland hvor de vant 4-2. Tar man bort denne kampen fra ligningen, så står Hviterussland med en fasit på 2-15 i målforskjell og 5/5 tap. Tsjekkia på sin side kniver om 2. plassen bak Belgia sammen med Wales. Denne kampen MÅ vinnes for Tsjekkia.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Hver sin omgang, men det var Wales som fikk målet. Likevel, 0.5 unit opp.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Live: Invictus gaming vs Team spirit. TS leder 0-1. Spiller 2-1 til IG til 2.00 hos coolbet.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Fasit så langt:
Degerfors - AIK | B | Tap | -1 unit | 1 unit
Ajax O2,5 + Haller scorer | Tap | -2 units | 2 units
Atalanta -1AH push + Zenit 1.6 | 1/2 vinn | -1.4 units | 3 units
Partizan -1 + Tottenham -2AH 2.17 | Vinn | -0.23 units | 4 units
Mansfield - Sheff Wed B 1.98 | Vinn | +0.75 units | 5 units
Italia u19 - Lithuania u19 - H og begge lag scorer IKKE til 1.73 | Vinn | +1.48 units | 6 units
Venezuela - Brazil begge lag scorer ikke og Paraguay - Argentina under 3 på coolbet til 1.92 | Tap | +0.48 Units | 7 units
Vi kjører PSG.LGD vs Elephant, PSG -0,5 1.95 | Vinn | +1.43 Units | 8 Units
Egersund - Skeid u2.5 | Tap | +0.43 Units | 9 units
Estland - Wales | Estland +1AH 1.73 + Hviterussland - Tsjekkia | Tsjekkia -1AH 1.5 | 1/2 win | +0.93 Units | 10 Units
Live: Invictus gaming vs Team spirit. TS leder 0-1. Spiller 2-1 til IG til 2.00 | Vinn | +1.93 Units | 11 units

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Ny TI 10 dota bet til i morgen:
PSG.lgd - Virtus Pro (kl 18:00) | PSG til 1.37
T1 - Alliance (kl 09:00) | T1 til 1.37
Dobbelen gir 1.88 hos Coolbet.

Et godt gruppespill av Virtus Pro (5-1-2), men sliter ofte på lan. Vant mot de 5 svakeste lagene i gruppa og avga games mot de beste lagene, hvorav 2/3 tap. PSG.lgd har sett ut som det absolutt beste laget og har kun tapt 2 av 19 games. Et rent handicap spill til 2.1 er også fristende, men med såpass mye som står på spill nå, så kan det veldig fort bli 2-1. Skal strengt tatt bare en dårlig team fight til for å tape, slik som PSG måtte gi tapt i G2 mot T1.

Alliance startet bra, men klappet sammen siste dagen i gruppespillet hvor samtlige 6 kamper endte med tap, hvor blant annet to av disse var mot nettop T1. G1 var en kjapp stomp og G2 var også en solid kamp av T1 hvor de hadde komfortabel lead gjennom hele gamet. Våre svenske venner i Alliance spiller alltid veldig variabelt. Mangler litt identitet og en klar spillestil som passer laget. T1 derimot er enorme i late-game og playmakeren Karl er i storform. Karl knuste limmp i mid-lane begger innbyrdes kamper i gruppespillet. T1 trenger at Karl sliter og at de taper lanes for at de ikke skal ta dette. Har svært liten tro på det etter at alle lanes kom godt ut i begge innbyrdes kamper.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Litt forsinket, men 2x 2-0 i disse best of 3-kampene og ny vinn for oss. T1 - Vici Gaming mulig spill i morgen, men mulig vi venter på draft til g1 i morgen. Oddsen på coolbet sier det er jevnt, men dette bør være med T1 som favoritt mtp prestasjonene her i TI 10.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Vi peiser på med Bolivia - Paraguay under 2 til 2.12 hos Coolbet. Bolivia notorisk for å være et mer utpreget lag enn de aller aller fleste på høyden i La Paz. Bolivia har spilt 3 kamper på kort tid med denne og har ingen store offensive spillere. De fleste kommer til Bolivia med en veldig defensiv tilnærming og denne blir intet unntak. Paraguay har heller ikke de store musklene med sine 2 mål på 5 bortekamper.

Ale
Innlegg: 9227

Legg inn av Ale »

Har du noen helgetips?

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Vi går nok inn på T1 her om ikke draften går veldig dårlig. Ori har vært i dårlig form for VG i år. Har også vist veldig varierende spill i TI. Karl derimot har vært helt rå. VG fikk det også litt lett i forrige runde med EG som spilte dårlig og tok noen veldig rare engagements i avgjørende øyeblikk. Fokus for meg gjennom draft blir mid-matchup Karl/Ori. Karl som temposetter og playmaker har så mye å si for TI som vokser i late game team fights.

Ikke så overraskende har oddsen falt litt over natten fra 1.91 til 1.82.

Ale
Innlegg: 9227

Legg inn av Ale »

Hva tenker du angående Leicester- Man Utd?

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Ale skrev: fre okt 15, 2021 4:40 am Har du noen helgetips?
Rennes i ren B eller potensielt overspill ser bra ut. Metz med store skavanker bak og flere i forsvaret er ute med susp. Oddsen vil synke.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Karl har fått Lina som er en god laner. Oddsen opp til 1.91 igjen. Vi går inn.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Vi spiller Guayaquil - Olmedo, H ved halvtid/fulltid til 2.1 hos coolbet. Olmedo i skikkelig ræva form. Guayaquil trenger å snu skuta som riktignok også har vært svak etter en god start på andre halvdel av seriespillet. Bør ha kontroll på en så svak motstander. Olmedo har sluppet inn minst to i første omgang siste tre og tapt med store sifre i samtlige av disse. Ingen av disse nevnte tre skal være bedre enn Guayaquil. Starter 22:00 i kveld

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Monterrey - Club León
Handicap (3-veis) 0 - 1
Club León +1
1.85

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Søndagsspill:
Troyes - OGC Nice | B 1.91
Dobbel:
Bodø-Glimt - Sarpsborg08 | -1AH 1.4
Levanger - Flekkerøy | H 1.55
2.17

Begge spilles på Coolbet.

Dota venter vi på draft som begynner i 9-tiden. Siste og avgjørende dag i TI. Top 3 skal avgjøres. $3 600 000 er allerede sikret for taperen. Minst $5 200 000 til de som avanserer til finalen. Der vil uansett PSG.lgd være storfavoritter til å ta hjem de 18 millionene. Secret er forhåndsfavoritter mot Spirit, men oddsen er mye høyere enn hos andre gaming-bookies. Secret står til 1.7 hos gg.bet. Coolbet har 1.57 og 2.37 på Spirit.

Secret slo Spirit ganske overbevisende 2-0 i gruppespillet, men dette var aller første match for begge lag. Veldig mye har skjedd siden da. Spirit vant sine 8 siste gruppespill-matcher og har vært helt enorme i sluttspillet selv om de røk for IG i upper bracket. Etter dette har de storspilt og egentlig hatt ganske god kontroll der de har slått ut 4 lag allerede, inkl sin revansj mot IG som da måtte nøye seg med 4. plass. Ville nok selv satt oddsen rundt 1.7-2.1, så her er det value på Spirit siden. Har bygget opp et enormt momentum og ingen har slått ut flere lag enn Spirit. Viser også en veldig fleksibilitet i hero poolen sin. Puppey derimot er en mester i draft, så vi venter på draften før vi setter spill.

Ale
Innlegg: 9227

Legg inn av Ale »

Tråd lagt i favoritter.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Ikke uventet veldig jevnt mellom Spirit og Secret. Akkurat nå ser det ut til at Spirit skal ta det som en massiv underdog i dette sluttspillet, men skal bare en stor teamfight til for å tippe det den andre veien. Uansett hvordan dette ender, så kommer vi til å spille PSG.lgd mot vinneren med -1,5. Ja, det vil kunne komme nerver i finalen, særlig når det er 13 millioner dollar i forskjell på 1. og 2. plass, men det har så langt vært klasseforskjell på PSG.lgd og alle andre. For Spirit vil det være en gedigen seier å komme til finalen. Hvis det blir Secret, så har PSG.lgd allerede slått Secret 2-0 to ganger så langt i turneringen, i gruppespillet og i sluttspillet.

KimBlund
Innlegg: 100

Legg inn av KimBlund »

Oddsen i Levanger har økt til 1.65-1.7. Kan også spilles som en singel på -0,75. En spiller ute for Levanger, imens Flekkerøy har Apeland, Sigurdsen, Thorsen og Henanger ute. Henanger og Sigurdsen langtidsskader. Usikker på hvorfor oddsen øker, men det må være fordi Levanger har lite å spille for imens Flekkerøy fremdeles har en teoretisk sjanse til å redde plassen. Ståa har derimot vært kritisk lenge for Flekkerøy uten at det har hjulpet mye. Levanger viste mot Odd2 sist at de ønsker å spille fotball ut hele sesongen og storspilte seg til 0-6. Gunnes, ligaens toppscorer scorte også hat-trick og viser god form.

Svar

Gå tilbake til «Tipping»