2021 WTA Tour

Svar
sexxes
Innlegg: 1925

Re: 2021 WTA Tour

Legg inn av sexxes »

Sabalenka slår tilbake, og vinner i tre sett over Swiatek. Dermed er vel avansement umulig for polakken. Sabalenka og Sakkari spiller om å slå følge med Badosa.

Skraevadottir

Legg inn av Skraevadottir »

sexxes skrev: lør nov 13, 2021 11:51 pm Den spanske piraten tar seg av Sakkari i den andre puljen, men ikke uten kamp. Tiebreak i et første sett nesten blottet for breakballer (2 av 4 ble tatt vare på), og over to timer to sett. Så estetikeren og piraten viser finaletedenser, men WTA Så de ryker nok i semi.
Haha, det hadde vært typisk, ja. Er vel siste gruppespillkamper i dag og semi på mandag, da? Eller venter de til tirsdag?

sexxes
Innlegg: 1925

Legg inn av sexxes »

Muguruza setter en stopper for Kontaveit, men den estetiske spilleren vinner allikevel puljen fordi Pliskova etter å ha fått en smultring vant de to siste settene mot landsmannen Krejcikova. Så vidt jeg ser er begge tsjekkerne ute, og Muguruza avanserer. Møter vel landsmannen Badosa, som vel vinner sin pulje fordi hun har slått både Sabalenka og Sakkari. En av de to sistnevnte vil vel da bli Kontaveits motstander.

sexxes
Innlegg: 1925

Legg inn av sexxes »

Badosa taper også sin siste gruppespillskamp, mens Sakkari slår Sabalenka etter to tiebreaks og 6-3 i tredje. Dermed er grekeren den eneste av topp fire som er videre. Badosa-Muguruza og Kontaveit-Sakkari i semifinalene.

I double har det gått som etter seedingen, og semifinalene er Aoyama/Shibahara-Hsieh/Mertens og Krejcikova/Siniakova-Melichar-Martinez/Schuurs.

sexxes
Innlegg: 1925

Legg inn av sexxes »

Vel, da ble det stopp for den spanske piraten, og det ble spanske Muguruza i finalen. Får se om Kontaveit kan gjøre mitt tips til skamme.

Skraevadottir

Legg inn av Skraevadottir »

sexxes skrev: tir nov 16, 2021 10:40 pm Vel, da ble det stopp for den spanske piraten, og det ble spanske Muguruza i finalen. Får se om Kontaveit kan gjøre mitt tips til skamme.
Hadde vært svingøy om Kontaveit tok det. Holder imidlertid Muguruza som favoritt, i og med at det er en så stor kamp. Kontaveit har jo ikke den samme erfaringa der.

sexxes
Innlegg: 1925

Legg inn av sexxes »

Doublefinalen starter 00:00, og er Hsieh/Mertens-Krejcikova/Siniakova
Muguruza-Kontaveit starter tidligst 02:30.

sexxes
Innlegg: 1925

Legg inn av sexxes »

Det blir selvsagt Muguruza som tar dette. I double Krejcikova, som får litt revansje for begredelig singelspill, og Siniakova vinner.

Skraevadottir

Legg inn av Skraevadottir »

sexxes skrev: tor nov 18, 2021 7:22 am Det blir selvsagt Muguruza som tar dette. I double Krejcikova, som får litt revansje for begredelig singelspill, og Siniakova vinner.
Ingen overraskelse, dette. Muguruza er god når hun først går dypt i turneringene. Kontaveit litt uerfaren på dette nivået, som nevnt. Da er sesongen over for kvinnene, mens herrene fortsatt spiller sitt sluttspill og har Davis Cup-finalene deretter.

Brukeravatar
sertono
Innlegg: 4390

Legg inn av sertono »

Den støerste nyheten innen tennis denne høsten er såklart at Peng Shuai lever...

Lew_Ashby

Legg inn av Lew_Ashby »

WTA viser ryggrad. Godt noen gjør det overfor Kina.

Skraevadottir

Legg inn av Skraevadottir »

Lew_Ashby skrev: tor des 02, 2021 12:35 am WTA viser ryggrad. Godt noen gjør det overfor Kina.
Jepp, veldig bra av WTA!

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Tennis»