Hartlepool United

Svar
paul_dalton_11

Re: Hartlepool United

Legg inn av paul_dalton_11 »

Det skal ha falt snø i løpet av natten, men det skal ikke være fare for kampen da snøen skal være smeltet. Men det blåser godt så det blir nok vanskelig spilleforhold i ettermiddag på Vale Park.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

0-2 tap og femte strake tapet i ligaen. Her er det klart at Challinor fikk maks ut av dette laget. Vi trenger en ny manager asap, samt et godt overgangsvindu i januar.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Jeg ser at bettingselskaper har lav odds på både Gavin Strachan og Jonathan Woodgate som ny Hartlepoolmanager. Det har gått fire uker siden Challinor forlot klubben og mange fans begynner naturligvis å bli utålmodige med å få en ny manager på plass. Kanskje skjer det denne uka?

Lezah

Legg inn av Lezah »

paul_dalton_11 skrev: søn nov 28, 2021 8:47 pm Jeg ser at bettingselskaper har lav odds på både Gavin Strachan og Jonathan Woodgate som ny Hartlepoolmanager. Det har gått fire uker siden Challinor forlot klubben og mange fans begynner naturligvis å bli utålmodige med å få en ny manager på plass. Kanskje skjer det denne uka?
Jeg må sitere deg for å gi deg en "notice":

Stemmer det at Dalton er lærer nå?

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Graeme Lee ryktes i kveld sterkt å bli Hartlepools neste manager. Kilde er blant annet Nick Loughlin, så her er det nok grunn til å tro at dette medfører riktighet. Ingen managererfaring, men skal ha gjort en god jobb med Middlesbrough U23.

Brukeravatar
mikemodano
Innlegg: 886
Sted: Oslo

Legg inn av mikemodano »

'Spike' inn som manager hadde jo vært...spennende. I tillegg hadde det vært en litt typisk Hartlepool-ansettelse. Sportslig sett ville det åpenbart medført uvisshet, siden den gamle Pools-stopperen er uprøvet som manager på seniornivået, men det økonomiske utlegget vil neppe være det tyngste Raj og resten av formannsskapet kan møte på. Slik sett krysser han en del bokser. Jeg føler imidlertid at i den situasjonen Pools er i nå, så kunne man ha trengt en hård hånd, og en manager som har vært i Barrow eller Newport en tirsdag kveld i januar tidligere.

Man vet aldri hva man får med en ny manager inn. Slik du har vært inne på, dalton, så må Pools' overordnede mål denne sesongen være å klore seg fast i divisjonen. Det ville vært virkelig krise dersom det skulle endt i nedrykk igjen, spesielt med tanke på den optimismen og feel good-faktoren som har regjert i klubben siden resultatene virkelig begynte å komme i andre halvdel av fjorårssesongen. Det ville tatt tid å etablere noe liknende igjen, og en får bare håpe at ikke to strake hjemmetap har bidratt til å forsure miljøet på og rundt Victoria Park.

Det er liten tvil om at spillerstallen trenger flere tilskudd. En førsteellever vil være konkurransedyktig mot de fleste på dette nivået, men så er det ganske tydelig noe spedere bak disse. Skader og suspensjoner tærer på. To spillere som kunne gått rett inn i elleveren ville vært fint, i tillegg til et par som kunne vært utfordrere. Det skal da finnes midler tilgjengelig ut fra hva vi har lært i kjølvannet av Challinors avskjedigelse?

PS - Verdt å nevne også at den Ray Kennedy som ble annonsert død i går, naturligvis best kjent for tiden han tilbrakte i Arsenal og i Liverpool, avrundet karrieren i Pools.

PPS - Det er bare å beklage at jeg ikke har oppdatert meg på dagens nytt, for nå registrerer jeg jo at Graeme Lee faktisk er innsatt som manager. Videre skal også en annen tidligere Hartlepool-stopper, og en kanskje enda større publikumsyndling fra perioden som spiller, Michael Nelson, ha slått følge som Lees assistent. Nelson var vel sist å se som manager i Blyth Spartans, der han hadde en annen Michael og tidligere Pools-forsvarer, Barron, som sin høyre hånd. Barron takket vel bare av hos Spartans for et par dager siden, etter å ha overlevd Nelson.

Oppgave, dalton: Fikk Lee og Nelson noensinne kamper sammen i Pools-drakta?

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

mikemodano skrev: ons des 01, 2021 5:42 pm Oppgave, dalton: Fikk Lee og Nelson noensinne kamper sammen i Pools-drakta?
Morsom oppgave, modano. Jeg mener at Nelson ble hentet som erstatter for Lee etter opprykket i 2003. Nelson scorte i debuten i 4-3 seieren borte mot Peterborough der vi hadde fire debutanter på scoringslisten. Så det er ingen overlapp for de to stopperene på den tiden, men Lee hadde tre kamper på lån noen år senere. Så spørsmålet er om Nelson var skadefri den måneden Spike var lånesoldat? Magefølelsen sier at de har minst en kamp sammen i Pools-drakta. Så jeg låser svaret på JA og venter spent på fasit.

Brukeravatar
mikemodano
Innlegg: 886
Sted: Oslo

Legg inn av mikemodano »

Nå var det for så vidt et 50/50-spørsmål, og således gode muligheter for å svare riktig, men det aner meg at når dalton besvarer Hartlepool United-relaterte spørsmål, så ligger det litt mer pondus bak svaret enn kun ren gjetting. Du hadde rett i at de fikk kamp(er) sammen da Spike var innlånt fra Doncaster, men det ble to og ikke kun én match i spann. Utlånet skjedde i februar ‘08, og Michael Nelson var ute av laget da populære Lee redebuterte i 1-1-oppgjøret ute mot Cheltenham den 16. Godwin Antwi og muligens også Gary Liddle, avhengig av om Pools spilte med to eller tre sentralt i forsvaret, var makker(e) for Graeme Lee da. Uka etter, 22.februar, ble det 1-0-tap hjemme for Northampton med både Lee, Nelson og Goodwin fra start (Liddle også, så da tipper jeg han spilte på midten med Willie Boland). Til slutt hadde man et 2-0-tap i Bournemouth 1.mars. Samme trekløver fra start i backkjeden. Ingen større sportslige framganger, altså, for Spike Lees utlånsperiode tilbake i Pools. Klubben holdt imidlertid nedrykkssonen i League One på avstand helt til sesongslutt, og man endte 07/08 på 15.plass med 54 poeng, seks mer enn nettopp Bournemouth, som igjen var blitt straffet med poengtrekk for sine tvilsomme pølsepapirregnskap, og som dermed så vidt rykket ned til kjellerdivisjonen, hvor man ville ta fatt på 08/09 med det berømmelige «minus 17», som det heter i supportersangen. Det var også sesongen en viss Edward Howe fikk prøve seg som manager for første gang. Men ok, nok AFCB-digresjon i Pools-tråden nå.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

mikemodano skrev: tor des 02, 2021 12:43 am seks mer enn nettopp Bournemouth, som igjen var blitt straffet med poengtrekk for sine tvilsomme pølsepapirregnskap, og som dermed så vidt rykket ned til kjellerdivisjonen, hvor man ville ta fatt på 08/09 med det berømmelige «minus 17», som det heter i supportersangen. Det var også sesongen en viss Edward Howe fikk prøve seg som manager for første gang. Men ok, nok AFCB-digresjon i Pools-tråden nå.
Ikke helt nok AFCB-digresjon, så vi legger til litt mimring på denne. For oss Poolies som var vant til å stride mot nedrykksspøkelset i kjellerdivisjonen så vakte Bournemouths kamp med 17 minuspoeng stor sympati. At vår gamle venn Steve Fletcher ble hentet hjem av Eddie Howe i januar for å bidra til snuoperasjonen gjorde at vi la igjen ganske så mye hjerte i denne Cherries-utgaven. Big Fletch gjestet forøvrig podkasten (https://www.youtube.com/watch?v=GOwh53qE4ik) til Simpson og Barron under nedstengningen. I disse podkastene er det mange gode tilbakeblikk og historier for oss Hartlepoolsfans med lang fartstid.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

mikemodano skrev: ons des 01, 2021 5:42 pm nå registrerer jeg jo at Graeme Lee faktisk er innsatt som manager. Videre skal også en annen tidligere Hartlepool-stopper, og en kanskje enda større publikumsyndling fra perioden som spiller, Michael Nelson, ha slått følge som Lees assistent.
Det er ikke få kamper trioen Sweeney, Lee og Nelson har for klubben. 3-0 seieren på Hillsborough i går var oppløftende og gir håp om at det er noe å bygge videre på for det nye managerteamet. Det kommer snart også et januarvindu der vi får svar på om Raj Singh her har gått for en billig løsning på trenersiden eller om det kommer en real backing i januar som kan fylle noen huller dagens spillerstall helt klart har.

Brukeravatar
mikemodano
Innlegg: 886
Sted: Oslo

Legg inn av mikemodano »

paul_dalton_11 skrev: tor des 02, 2021 1:41 pm Big Fletch gjestet forøvrig podkasten (https://www.youtube.com/watch?v=GOwh53qE4ik) til Simpson og Barron under nedstengningen.
En episode verdt å få med seg. Big Fletch passer fint til den hyppig benyttede karakteristikken 'larger than life'. Strålende type.

Ellers har du valgt å tone ned viraken rundt 3-0 på Hillsborough onsdag kveld, dalton. Det er for så vidt greit nok, det. Det skjedde jo i den ikke alltid like populære Daffy Duck-cupen, men 3-0 borte mot Sheffield Wednesday er nå alltid et gedigent resultat når det er Hartlepool United som står bak. Jeg sjekket startelleveren deres, og kun tre av de som hadde startet i 2-2-serieoppgjøret mot Pools' nylige bekjentskaper fra Wycombe åpnet matchen, noe som absolutt ikke kan ha vært uventet, men det skal samtidig sies at heller ikke hos Hartlepool bugnet det av spillere man altfor ofte har sett i åpningsoppstillingene i det siste. Fint å se at det til og med ble ei scoring på Will Goodwin. Ellers leste jeg noen utvalgte kommentarer fra Sheff Wed-tilhengere, og det er fair å si at Wendies neppe gjorde noen stor match: "Right up there with the worst Wednesday performance I've ever seen", er en slags gjennomgangstone. Som hartlepoolakk, dalton: Du kan vel ikke komme på noen annen anledning der Pools har vunnet med tilsvarende sifre mot Owls, vel?

Det virker å være ganske blandede meninger om ansettelsen av Graeme Lee og Micky Nelson også. Ikke så overraskende, egentlig. Det var neppe altfor mange som i utgangspunktet hadde ønsket seg en såpass uprøvet duo i den situasjonen klubben er i nå. Likevel: Jeg synes nå det er greit å la dem få sjansen til å vise hva de duger til før man eventuelt dømmer dem nedenom og hjem, og med kun få døgn på treningsfeltet som ballast, vil duoen starte sitt kampvirke med morgendagens cupkamp i Lincoln. Med tanke på at Sincil Bank normalt sett presenterer League One-fotball for tiden, så blir det en like kinkig oppgave som det Wycombe representerte i forrige runde, men er det ikke lov å håpe på uavgjort her og seier i omkampen, med passasje lukt inn i tredje runde med de pengepremiene det medfører? Jo'a. Og så blir det tur til Anfield i runde 3.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

mikemodano skrev: fre des 03, 2021 9:38 am Ellers har du valgt å tone ned viraken rundt 3-0 på Hillsborough onsdag kveld, dalton. ... Du kan vel ikke komme på noen annen anledning der Pools har vunnet med tilsvarende sifre mot Owls, vel?
Det er vel slikt at 3-0 til Pools begynner å bli et vanlig resultat når vi møter uglene fra stålbyen? Så jeg tenkte vel ikke over at dette resultatet var noe å skrive hjem om. Vi har jo i tillegg god statistikk mot League1-klubber denne sesongen så 3-0 på Hillsborough ligger på statistisk forventningsverdi.

Neida, det er vel heller jobb som har gjort at det har blitt lite tid til skriving siste par ukene. Deltagelse på såpeoperaen som utspiller seg på Nesna og Nord universitet har tatt litt mye tid, men satser på at man igjen kan begynne å fokusere fullt på det som skjer på Victoria Park og ta igjen litt tapt tid her på forumet.

3-0 mot Uglene lover godt etter en overraskende manageransettelse. Selv om den var overraskende er den absolutt spennende. Jeg er også veldig spent på hva som skjer i januarvinduet, både når det gjelder spillere inn og spillere ut. Så det er bra Graeme Lee får desember til å bli kjent med spillerstallen fra innsiden før januarvinduet. Så vi går en spennende vinter i møte.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Lincoln vs. Hartlepool 0-1 (Selvmål)
Pools vinner 1-0 i Lincoln etter en meget godt gjennomført kamp der vi skaper flest sjanser. Dermed fikk Graeme Lee en perfekt start på sin managerkarriere og Hartlepool er klar for FA-cupens tredje runde. Odusina fikk tillit på venstresiden i trebackslinja. En annen ting å merke seg er at Holohan fortsetter å starte kamper på benken etter at han har kommet tilbake fra skade. Jeg sitter med en liten følelse at han er på vei bort i januar og at klubben matcher han forsiktig for at han ikke skal bli skadet. Han har en utkjøpsklausul på £100k og Stockport kan være mulig destinasjon. Mange spillere var gode i dag, men svært positivt at Cullen var svært god på topp. Ogle gjorde også sine saker svært godt på høyresiden i Sterry (karantene) sitt fravær. Nesten 1000 Hartlepoolsupportere sang seg igjennom hele kampen og det var fine scener etter kampen der manageren og fansen hyllet hverandre - slik som Challinor pleide å gjøre. Det er ingen tvil om at vi har fått inn en manager med hjerte i klubben, og en vinnende start gjør det hele mye enklere. Up the Pools!
Laget: Killip; Byrne, Liddle, Odusina; Ogle, Shelton, Featherstone, Daly (Holohan 87), Ferguson; Cullen (Goodwin 76), Molyneux. Ikke benyttet: Mitchell, Francis-Angol, Hendrie, Jones, Smith, Crawford, Fondop.

Brukeravatar
mikemodano
Innlegg: 886
Sted: Oslo

Legg inn av mikemodano »

Helt enormt! For et lag som i fjor spilte på femte nivå, og som denne sesongen har slitt sånn med å få med seg noe som helst fra bortekampene i seriespillet, er disse cupborteseierne mot tre League One-klubber en voldsom vitamininnsprøytning. Jeg trodde ikke man skulle klare å kopiere forrige rundes bragd fra High Wycombe med ny gevinst, men ut fra rapporter å dømme virker det som om Pools sjefet i størsteparten av oppgjøret i går. Nå er man klare for tredje runde med mulighet for å lande en lukrativ storfisk, og i tillegg ga seieren i går en fin pengegave: £34,000 alene. Når man så legger til at det skjer i Graeme Lee og Michael Nelsons første kamp som ny managerduo, så forstår man hvorfor det er så mange glisende Hartlepool-tilhengere å se på t-banen i dag.

Hvem ønsker du deg, dalton?

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

mikemodano skrev: søn des 05, 2021 10:38 am Hvem ønsker du deg, dalton?
Kidderminster hjemme kanskje?
Enten en trekning som gir mulighet til avansement eller en trekning som gir fansen et minne for livet og klingende mynt i klubbkassa. Men helst en trekning som ikke gir et ydmykende tap. Så helst ikke Liverpool eller City borte, de er for gode. Plymouth borte er heller ingen ønsketrekning for fansen pga lang reise og manglende glamorøs motstand. Hjemme mot Middlesbrough og avansement til fjerde runde hadde jo vært gøy.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Hjemmekamp mot Blackpool i tredje runde av FA-cupen. God trekning det med en sjanse til avansement.

Brukeravatar
mikemodano
Innlegg: 886
Sted: Oslo

Legg inn av mikemodano »

Jeg er på nippet til å kalle det ei ganske døll trekning. Antakelig er motstanden akkurat av et slikt kaliber at den er for sterk for Pools, og i tillegg vil den neppe en gang lokke stinn brakke til Victoria Park, mens det heller ikke blir noen spesiell oppmerksomhet utenfor egen teig. Det absolutt ultimate i dagens situasjon ville jo vært Newcastle på St James’. Det får bli Blackpools oppgave i 4.runde i stedet, da.

Plutselig strømmet atter minnene på fra 90/91-sesongen, der Robbie Mac utliknet i hjemmematchen mot et godtgående Blackpool, bare for å se dem stikke av gårde med 2-1 mot tampen likevel.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

mikemodano skrev: man des 06, 2021 10:15 pm Jeg er på nippet til å kalle det ei ganske døll trekning. Antakelig er motstanden akkurat av et slikt kaliber at den er for sterk for Pools, og i tillegg vil den neppe en gang lokke stinn brakke til Victoria Park, mens det heller ikke blir noen spesiell oppmerksomhet utenfor egen teig.
Stinn brakke tror jeg det er god sjanse for uansett. Vi har en snitt på 5.432 tilskuere så langt i sesongen, noe som er meget gode tall for å være Hartlepool United. De fleste ledige billetter har vært i borteseksjonen på Rink End, så forhåpentligvis kan Blackpool ta med seg flere supportere enn den gjennomsnittlige L2-klubb. Jeg kan leve med en såpass døll trekning, så lenge det er hjemmekamp der vi i alle fall i teorien kan overraske et championship-lag fra nedre halvdel av tabellen. Spiller vi opp mot vårt beste så skal vi kunne gi dem kamp helt til døra. Så får vi heller ta i mot mer glamorøs motstand i fjerde runde.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

mikemodano skrev: man des 06, 2021 10:15 pm Plutselig strømmet atter minnene på fra 90/91-sesongen, der Robbie Mac utliknet i hjemmematchen mot et godtgående Blackpool, bare for å se dem stikke av gårde med 2-1 mot tampen likevel.
I den kampen kom det siste tapet før vi avsluttet sesongen med 10-4-0 på de fjorten siste ligakampene. Denne knallavslutningen ga oss klubbens andre opprykk i historien, og dermed skulle Alan Murrays gutter spille tredjedivisjonsfotball fra august 91. Blackpool tok faktisk seks poeng mot oss i den opprykkssesongen, og vi hadde også et kjedelig tap i to playoff-kamper mot samme motstander i 2001 - så Blackpool har på ingen måte vært noen drømmemotstander for Hartlepool.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Tyler Burey er tilbake i trening og skal spille u23-kamp for Millwall fredag. Dersom han kommer seg gjennom minst 45 minutter vil Millwall sende han tilbake til Hartlepool.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Foran Rochdale kampen
Graeme Lee fikk seier i sin managerdebut med 1-0 i Lincoln, og avansement til FA-cupens tredje runde. Nå blir det ligadebut og spørsmålet er om han kjører uendret fra sist eller om han ønsker å se flere spillere i aksjon. Jamie Sterry er tilbake etter suspensjon, og Gav Holohan har kommet inn som innbytter de siste kampene etter å ha slitt med en liten skade. Mark Cullen fikk en liten smell sist, men skal være ok. Likevel kan spissen bli hvilt i et hardt kampprogram.

Pools står med fem strake ligatap og er i behov av å igjen starte poengfangst i seriespillet. I samme periode har cupformen vært god med seirer mot Wycombe, Sheffield W. og Lincoln. Det var helt sikkert en en del usikkerhet rundt managerskiftet og vi kan krysse fingrene for at roen igjen senker seg over Victoria Park. Det er viktig å stabilisere resultatene så vi ikke havner i stressende bunnstrid.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Laget mot Rocgdale
Sterry er tilbake etter tre kamper ute med karantene. Holohan fortsetter på benken etter at Shelton og Daly har vært gode i hans fravær.

Laget: Killip; Byrne, Liddle, Odusina; Sterry, Shelton, Featherstone, Daly, Ferguson; Cullen, Molyneux. Reserver: Mitchell, Ogle, Francis-Angol, Smith, Crawford, Holohan, Grey.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

0-0 til pause. Godt vi holdet tett bakover. Nå trenger vi et par scoringer etter pause.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Det står 1-1 ti minutter før slutt etter at Cullen satte utligningen. Det er godt at vi har fått I gang spissen vår med regelmessig scoringer.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

2-1 ved Mark Shelton på overtid. Dermed går vi mot tre viktige poeng etter fem strake tap.

Edit: tre deilige poeng og vi klatrer opp til tolvte plass. Graeme Lee står nå med to seirer på to kamper.

Brukeravatar
mikemodano
Innlegg: 886
Sted: Oslo

Legg inn av mikemodano »

Ai, ai, så godt den overtidsscoringen i går kveld gjorde, dalton. Som du påpeker: Etter fem strake serietap var det på høy tid å adressere ligaformen, siden man jo i samme periode hadde avansert to runder i FA-cupen, samt knekt uglekoden i Peppes Pizza-turneringa. De fem ligatapene kom med kostbare 3-15 i målforskjell, så også denne har totalt sett fått seg en solid knekk. En mager gevinst gjør ingen bot i så måte, og Pools står med ni minus til tross for at man har en form for heng på playoffsonen.

Etter all fokus på den solide hjemmeformen, var det blitt to strake tap på Fort Vic, så også slik sett gjorde Mark Sheltons sene vinnermål i går godt. Nå lyder statsen 7-1-2 fra ti kamper foran ens egne, og målt i poengfangst er det kun tabelltoer Northampton som kan matche Pools.

Gode nyheter rundt Burey også, heldigvis, så får vi håpe denne gangen at det ikke dukker opp flere tilbakeslag.

Jeg festet meg ved BBCs scoringsoppdateringer i går kveld, og deres ikke-klikkbare status. Det er faktisk første gang jeg opplever at det ikke er løpende informasjon fra kamper i League Two. I stedet kjører man fokus på kamper utenfor egne landegrenser? Pussig fokus fra den tidligere så tradisjonsbundne tante Beeb.

Brukeravatar
mikemodano
Innlegg: 886
Sted: Oslo

Legg inn av mikemodano »

"Who put the dent in Scunthorpe" - sang ingen.

Hjemmekamp mot bunnlaget, og da blir det vel grei skuring? Nei, det gjør det jo ikke. Keith Hill virker å ha fått fasong på det defensive der i gården, og Scunthorpe har spilt 1-1 i samtlige av sine tre siste. Etter en drøy måned med det overordnede sportslige ansvaret på Glanford Park, har Iron 0-4-2 under Hills ledelse. Det låter kan hende ikke revolusjonerende, men inntrykket er at den nyss avskjedigede Tranmere-bossen er i ferd med å stabilisere ei lekk skute. Ergo blir det langt mer vrient for Pools i ettermiddag enn en rask tabelltitt kan indikere. Jeg ser Hill har med seg Tony McMahon, som vel må være den tidligere Middlesbrough-backen, og i tillegg finnes også en Iron-legende som Paul Musselwhite i trenerteamet som målvaktscoach. Dermed burde i alle fall klubbens keepere være trygt ivaretatt. Fra 1-1-matchen deres i Stevenage sist greier jeg imidlertid ikke å dra kjensel på så mye som ett eneste Scunthorpe-navn, uten at jeg vil bruke dét mot dem. Min League Two-kunnskap er på bortimot et bånnivå i forhold til kun for få år tilbake, så for alt jeg vet kan folk som George Taft, Alfie Beestin og Jai Rowe være solide spillere på fjerdenivået. Likevel vil jeg påstå det var andre tider, bokstavelig talt, da de kunne skilte med Andy Flounders og Tony Daws som radarpar på topp.

For all del: Det er ingen grunn for Pools å ha noen overdreven respekt for dagens motstander. 7-1-2 på ti seriekamper hjemme bør i stedet gi Hill&co. noe å tenke på før avspark. Får Spike og Nelson en tredje seier av tre mulige etter ansettelsene, dalton?

Brukeravatar
mikemodano
Innlegg: 886
Sted: Oslo

Legg inn av mikemodano »

Jeg får vikariere for dalton:

"Ingen scoringer i den første omgangen, men Hartlepool har hatt et par muligheter som kunne resultert i scoring. Lees menn har det ikke enkelt mot en kynisk motstander og mot elementene, men her holder vi mulighetene åpne for at det kan knees inn et mål i den andre omgangen."

Kör, jävlar!

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

mikemodano skrev: lør des 11, 2021 5:01 pm Kör, jävlar!
Det ble heller ingen mål etter pause. Fire poeng på de to siste kampene er godkjent. Det meldes om et Hartlepoollag som slår mye mer langt under Graeme Lee. Manageren sier selv at man skal bli flinkere til å veksle mellom finspill og litt mer direkte spill. Det ser bedre ut defensivt og ikke like underholdende offensivt. Men etter fem strake tap så har Lee fått tellende resultater på sine tre første kamper.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Jordan Cook er tilbake i trening og nærmer seg full fitness. Den rutinerte spissen (31) har kun tre innhopp i ligaen, i tillegg til en start i en cupkamp, men vil nok være en god mann å ha i stallen inn i juleprogrammet.

Klubben er også på jakt etter noen lånesoldater og Graeme Lee har bekreftet til Northern Echo at det er flere spillere fra Middlesbrough U23 man har forhørt seg om. Nå skal man ha vært i kontakt med spillere i flere klubber med tanke på potensielle lån. Det er spennende å se om det også investeres i noen permanente overganger i januar. Det er helt klart at vi har savnet en toppspiss siden duoen Armstrong & Oates forlot oss i sommer.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Fotball - Britisk Øvrig»