NFL Conference Championship Weekend

Svar
SalSomer

NFL Conference Championship Weekend

Legg inn av SalSomer »

Championship Weekend
Så langt har det vært et rimelig gjennomsnittlig sluttspill hva gjelder spenning og underholdning, men det uten at noen av kampene har vært særlig gjennomsnittlige i sin fremtoning. Etter å ha blitt servert en av de tristeste og minst interessante wild card-helgene noensinne fikk vi nemlig det mange vil hevde var tidenes beste divisional-helg uken etterpå. Hver kamp var mer spennende, mer vill og mer overraskende enn den forrige, før det hele toppet seg med en av tidenes beste sluttspillkamper mellom Bills og Chiefs. Hva skal vi så få denne uken? Vil pendelen svinge tilbake til triste kamper igjen, vil vi fortsette å få spenning og underholdning, vil kampene bare være helt OK, eller vil vi kanskje få to litt forskjellige kamper? Uansett hvordan kampene går er det veldig mye som står på spill her, når det skal avgjøres hvem som vinner AFC og NFC og dermed også vinner retten til å spille Super Bowl om to uker.

Søndag 21.00 #2 Chiefs (-7,5) mot #4 Bengals i Kansas City
I 2019-sesongen fikk vi den første AFC-finalen siden 2002 der hverken Ben Roethlisberger, Peyton Manning eller Tom Brady deltok. Ingen av trekløveret som dominerte AFC i nesten to tiår var med i 2020, og de vil heller ikke være med denne gangen. Og nå, ettersom Manning og Roethlisberger har lagt opp og Brady uansett er i NFC og flørter med å legge opp selv kan vi vel snart slå fast at det aldri mer blir en conference championship game i AFC med en av de tre. Det var et håp blant fansen i AFC om at conferencen kanskje kunne bli litt mer ujevn og uforutsigbar, litt sånn som NFC, når de tre forsvant, men nå ser det ut som at vi i stedet er på vei til at et nytt trekløver tar over og dominerer. Josh Allen var i conference-finalen i fjor, og var 13 sekunder unna å ta seg dit i år igjen. Joe Burrow spiller i sin første conference-finale i det som er hans første skadefrie sesong. Patrick Mahomes har på fire sesonger som starter i ligaen endt opp med å være vertskap for AFC Championship Game fire ganger (noe som forøvrig utvider rekorden som ble satt i fjor for antall ganger et lag er vertskap på rad) så han har allerede rukket å etablere seg som et slags fast inventar i kampen. Aner vi konturene av en fremtid der AFC domineres av Buffalo Bills med Allen, Cincinnati Bengals med Burrow og KC Chiefs med Mahomes? Kanskje. Hvis vi antar at det viktigste et lag må ha på plass for å kunne ha suksess over lengre tid i NFL er en god franchise QB - noe man vel kan hevde stemmer hvis man ser litt historisk på ting - så ser i hvert fall disse lagene spennende ut for de kommende årene. Så klart, det er noen andre lag som lusker i bakgrunnen, vi må for eksempel ikke undervurdere hva et friskt Ravens-lag med deres MVP Lamar Jackson kan gjøre, eller hva som kan skje med utviklingen til de lovende unge QBene Trevor Lawrence, Mac Jones, Zach Wilson og til og med Davis Mills, men akkurat nå er det et spennende triangel i Bills, Bengals og Chiefs å følge med på - og akkurat denne gangen er det altså Bengals og Chiefs som skal kjempe om å være best i conferencen.

Chiefs er favoritter i kampen etter et par imponerende sluttspillkamper som viste det vi også har sett mange ganger før - at dette laget har en evne til å heve seg offensivt når oppgjørene blir tettere og viktigere. Det har blitt sagt så mange ganger før at det ikke egentlig behøver å nevnes igjen, men deres offensive trekløver i Patrick Mahomes, Travis Kelce og Tyreek Hill gjør at dette laget tidvis er umulig å forsvare seg for. Mahomes har i en alder av bare 26 år rukket å etablere seg som en fremtidig Hall of Famer og som en som - dersom karrieren fortsetter som den har startet - vil bli husket som en av de aller største quarterbackene noensinne. Travis Kelce på sin side er nok godt forbi midtpunktet i karrieren sin nå etter ni sesonger i ligaen, men han har også hatt en karriere som gjør at folk nå begynner å snakke seriøst om han har klart å gå forbi den gamle Chiefs-helten Tony Gonzalez som tidenes beste tight end. Kelce kan i denne kampen faktisk ta en ny vesentlig rekord, ikke for tight ends, men for alle typer mottakere. Dersom Kelce går over 100 mottaksyards tangerer han legendariske Jerry Rice sin rekord med 8 sluttspillkamper over 100 yards. Men hvis Kelce ikke skulle nå 100 er det kanskje fordi Chiefs også kaster ballen til Tyreek Hill, som fortsatt har en hurtighet som gjør han enestående i ligaen, men som også har klart å kombinere denne hurtigheten med gode ruter og gode hender for å posisjonere seg som en av de beste WRene i ligaen de siste årene. Det som gjør dette laget så ekstra farlig, dog, er ikke disse tre stjernene, men alle de som er rundt dem. Mye er blitt sagt om Chiefs’ nye offensive linje, der Orlando Brown, Joe Thuney, Creed Humphrey og Trey Smith (og også Andrew Wylie, som har fylt inn for skade) har gitt en ny dimensjon til laget i pasningsblokkering og også spesielt i løpeblokkering, og alle disse er klare for kamp her. Men i den siste tiden har også flere skill position-spillere vist seg frem, med mange viktige mottak fra Byron Pringle og store løp fra både Jerick McKinnon og Clyde Edwards-Helaire. Offensivt ser altså ting nå ganske komplett ut for Chiefs, med en god offensiv linje og nå også andre spillere enn bare de tre superstjernene som er i stand til å stå frem som viktige playmakere.

Allikevel føles det definitivt som at Chiefs er overvurdert gamblingmessig når linjen settes på 7,5. Det er bare noen uker siden sist disse to lagene møttes, og da var det Bengals som gikk seirende av banen. Den seieren kom i stor grad takket være LSU-forbindelsen mellom Joe Burrow og Ja’Marr Chase, som rett og slett har vært på et helt annet nivå de siste ukene. I de fire siste kampene de to har spilt sammen har Chase gått av banen med over hundre yards, og sist gang mot Chiefs var han fullstendig ustoppelig med 11 mottak for 266 yards og 3 touchdowns. Hva i all verden skal Chiefs gjøre for å stoppe Chase fra å ta av på samme måte? Noe av svaret på det kan man kanskje finne hvis man ser på Chiefs’ kamp mot Bills forrige uke. Da møtte nemlig Chiefs en annen stjernereceiver i form av Stefon Diggs, og i den kampen valgte forsvaret å sette ekstra ressurser inn i å stoppe Diggs. Det fungerte, da Diggs ble holdt til stakkarslige 7 yards, men samtidig betød det at en annen Bills-mottaker, Gabriel Davis, hadde en av tidenes sluttspillopptredener med 201 yards og 4 touchdowns. Hvis Chiefs har tenkt å gi Chase samme behandling som de ga Diggs har Bengals definitivt spillermaterialet til å straffe Chiefs-forsvaret med andre mottakere. Tee Higgins, Tyler Boyd og CJ Uzomah er alle spillere som er i stand til å ha enorme kamper. Joe Mixon på running back er også en vedvarende trussel. Det er rett og slett ikke et angrep du bare kan stoppe sånn uten videre, det her, for Joe Burrow har alt for mange farlige våpen å spille på. Noe må jo Chiefs-forsvaret gjøre, men hva?

Mye fokus har, med rette, blitt lagt på Tyrann Mathieu og Rashad Fenton før denne kampen. Mathieu måtte forlate forrige kamp med det som så ut som en slags hjernerystelse, men ser ut til at han vil være klare for dette oppgjøret. Det virker noen ganger som at hjernerystelser ikke er like alvorlige og kan helbredes raskere med en gang vi kommer til januar. Det er litt merkelig, det der. Fenton har ikke spilt så langt i sluttspillet på grunn av en ryggskade, og vil være en viktig brikke å få tilbake for Chiefs-forsvaret etter at han kanskje har vært den beste cornerbacken i KC i år. Med disse to vil Chiefs ha hele secondaryen sin på plass og dermed mulighet til å gå til en ganske sterk dime-package som de har hatt en del suksess med i år. Men hvis forsvaret skal vinne denne kampen for Chiefs så skjer ikke det i secondaryen, det kommer til å skje på linja. Bengals har nemlig som sagt mange strenger å spille på når det kommer til offensive våpen, men deres offensive linje er derimot ikke helt der den verken skal eller bør være. Mot Titans i forrige uke ble Joe Burrow sacket hele ni ganger! Dermed står han med 51 sacks i grunnspillet (flest i NFL) og nå 11 sacks i sluttspillet (klart mest i NFL). Bengals har en porøs offensiv linje, og nøkkelen til å slå dem ligger i å hindre Burrow fra å ha tid til å kaste fra seg ballen. Dermed står veldig mye i denne kampen på hvorvidt Chiefs’ front-firer, med Chris Jones, Frank Clark, Melvin Ingram og Jarran Reed i spissen, kan klare å ta seg til Burrow. I grunnspillet var Chiefs blant de beste lagene i ligaen både når det kom til å få press på QB og til å tvinge frem QB til å måtte kaste raskt, men de klarte ikke å omsette dette presset til sacks, da de var blant de lagene som fikk færrest sacks i grunnspillet. I denne kampen er det altså vesentlig at Chiefs fortsetter å få press på Burrow, men at de også klarer å omsette dette presset i sacks, hvis ikke er det en stor fare for at Burrow og Chase vil klare å få til noe, selv under press.

Skulle dog Chiefs klare å begrense Bengals-angrepet er da spørsmålet, hva kan Bengals gjøre defensivt for å stoppe Chiefs? Bengals har i år hatt et rimelig anonymt og midt-på-treet forsvar, men de har et par nøkkelspillere som behøver å ha en god kamp for at dette skal bli en god dag defensivt. En av dem er Chidobe Awuzie, som kommer til å ha ansvaret for å begrense Tyreek Hill. Awuzie har en enorm hurtighet, og er en av få cornerbacks som er i stand til å følge Hill steg-for-steg. Da disse lagene møttes for noen uker siden var Awuzie en vesentlig del av det å holde Hill til bare 40 yards på 6 mottak. Dersom han klarer å være alene i coverage og begrense Hill også i denne kampen har han allerede gjort veldig mye for å stoppe Chiefs-angrepet. En annen spiller som så klart vil være vesentlig er Trey Hendrickson. Da Bengals møtte Chiefs sist hadde Hendrickson 11 kamper på rad med en sack, men mot Chiefs ble han holdt unna Mahomes. Hvis Hendrickson denne gangen kan klare å ta seg forbi Chiefs’ offensive linje og skape trøbbel for Mahomes vil det gjøre veldig mye for at Bengals skal stoppe Chiefs’ drives. Spørsmålet er dog hva Bengals skal gjøre på linebacker-posisjonen, hvor det er litt skralt med middelmådige Logan Wilson og Markus Bailey. Tight ends har vært en torn i siden for Bengals i år, og nå skal de altså stoppe en av de beste noensinne i Travis Kelce. I tillegg har Chiefs de siste ukene hatt meget stor suksess med korte kast til running backen Jerick McKinnon. Bengals må finne ut av hvordan de skal forsvare second level, for der kan noe av nøkkelen ligge i denne kampen. Hvis Kelce, McKinnon og andre Chiefs-spillere får komme fri mot Bengals’ linebackere kan det bli en lang dag for Bengals-forsvaret.

Men med det kan vi vel si at denne kampen noenlunde oppsummert er et møte mellom to enestående angrep, men med to forsvar som trenger at enkeltspillere står frem for at ting skal fungere. I utgangspunktet ser dette altså ut som at vi kan få en ny shootout, lik den vi hadde sist disse to lagene møttes, men alle kamper lever jo sitt eget liv. Uansett blir dette fryktelig spennende. Og her er det ingen grunn til å la seg lure av betting-linjen fra Las Vegas, denne kampen kan gå alle veier.

Dette er forøvrig første gang de to lagene møtes i sluttspillet. Skal man dog se historisk på ting kan man vel si at Chiefs har en liten fordel hva gjelder rutine. I denne kampen blir Andy Reid historisk som den første treneren i historien til å ha ledet to forskjellige lag til fire strake conference championship-kamper. Han vil også med en seier gå forbi Don Shula (19) og stå uavgjort med Tom Landry (20) på andreplass på listen over trenere med flest sluttspillseiere, kun slått av Bill Belichick (31). Zac Taylor på sin side er i sitt første sluttspill noensinne.

Mandag 00.30 #4 Rams (-3,5) mot #6 49ers i Los Angeles
Det ble nevnt i innledningen om den forrige kampen at AFC i lang tid har vært dominert av tre menn, mens NFC har vært langt åpnere og mer uforutsigbart. Det finnes dog trender i NFC også, og en trend som dog har vært tydelig de siste årene, er at maktsenteret i conferencen har flyttet på seg. Tradisjonelt har East- og North-divisjonene vært de sterke divisjonene i NFC, men det siste tiåret har tilhørt South og West. Samtlige lag i South har vært innom denne kampen siden 2015, og tilsvarende gjelder for West siden 2014. I år fortsetter også denne trenden, der vi altså har et rent NFC West-oppgjør mellom LA Rams og San Francisco 49ers, det første rene divisjonsoppgjøret i NFCs mesterskapskamp siden West-lagene 49ers spilte mot Seattle Seahawks i 2013. Hvis vi kan få noe som er i nærheten av like underholdende som den kampen i 2013 så blir det her en bra kamp.

Siden dette altså er et divisjonsoppgjør betyr det også at vi i denne kampen vil få et møte mellom to lag som har møttes to ganger tidligere i sesongen. Begge de foregående oppgjørene endte med seier til San Francisco, og dermed har vi hatt en uke (og vil vi nok også få en kamp) der dette mantraet om at “det er vanskelig å slå et lag tre ganger i en sesong” har dukket opp igjen. Ser vi rent historisk på det er det vanskelig å si hvor denne oppfattelsen kommer fra (i de 22 gangene tidligere med en slik situasjon er laget som vant de to første oppgjørene 14-8), men det er nå blitt en slags etablert sannhet. Tidligere resultater mellom lag som møtes for tredje gang vil dog ikke ha så mye å si, men det at disse lagene har møttes to ganger hvert år i ganske mange år tilbake har så klart en del å si, da det betyr at begge lag kjenner hverandre godt. I Kyle Shanahan- og Sean McVay-eraen har Shanahan hatt et godt tak på McVay, men McVay er en intelligent trener. Har han funnet en måte å ta innersvingen på Shanahan denne gangen?

Der AFC-oppgjøret i stor grad handler om angrepene, ser forsvaret ut til å spille en langt større rolle i NFC-kampen. Spørsmålet for McVay er dermed hva han skal gjøre for å angripe et 49ers-forsvar han har slitt med å finne ut av. Defensivt har 49ers veldig mye av sin styrke i den defensive linjen, der Nick Bosa så klart er det store navnet, men der Arik Armstead, DJ Jones og den gamle Rams-kjenningen Samson Ebukam også er vesentlige brikker. Dette er en linje som har hatt gleden av å spille sammen stort sett hele sesongen uten større skadeproblemer og som kommer til å skape hodebry for Rams. Fysisk er det en gjeng med atleter som Niners har langs denne linjen, som kan komme etter både ballbærere og quarterbacks med stor hurtighet, og for å nøytralisere dem vil det nok kreves en del eksotiske playcalls både i løpe- og pasningsspill. Å vinne kampen ved å beseire denne defensive linjen blir dog en tøff oppgave for Rams og laget er nødt til å også angripe dypere om de skal ha suksess. 49ers har en sterk linebacker-gruppe som angriper ballbærer med mye hurtighet (hurtighet er et nøkkelord for 49ers’ front seven) og som ofte er involvert i aggressive blitz-spill, men som også har gitt opp litt for mange pasninger i second level i år. I utgangspunktet er Fred Warner en av de bedre linebackerne i ligaen mot pasninger, men som en unit har linebackerne gitt opp en del mer pasninger enn de bør. Nøkkelen til å angripe 49ers-forsvaret, dog - dersom det finnes en nøkkel mot det som er et av de beste forsvarene i ligaen - ligger i å angripe den svakeste lagdelen, som er forsvarets secondary. 49ers har en aldrende secondary med en del navn som nok ser at karrieren er på hell - som Josh Norman, Jimmie Ward og K’Waun Williams. De er fortsatt godt i stand til å stenge ned et pasningsspill, men i en-mot-en-situasjoner sliter de litt, og 49ers som lag har slitt med å begrense eksplosive spill imot (dvs. pasninger på over 20 yards eller løp på over 10 yards). Hvis Rams skal slå et meget godt 49ers-forsvar er de altså nødt til å utfordre 49ers’ secondary, men hvis Rams skal ha tid til å gjøre det er de nødt til å løse en meget god og meget aggressiv front seven. Det er ikke en lett oppgave å spille mot det forsvaret her.

Heldigvis for Rams har de et angrep som kan være i stand til å stå imot utfordringene fra 49ers’ front seven. Deres offensive linje er en av de beste i ligaen til å gi quarterbacken tid til å kaste, mye takket være deres to fremragende tackles. Left tackle Andrew Whitworth har rukket å bli 40 år gammel, men han spiller fortsatt fotball på et uhyre høyt nivå, mens right tackle Rob Havenstein har hatt kanskje sin beste sesong så langt i hans syv år lange karriere. Hvis disse to klarer å kjøpe Matt Stafford nok tid i møte med 49ers-forsvaret så er veldig mye gjort for Rams, for da har Rams plutselig veldig mye å angripe 49ers-secondaryen med. Matt Stafford er et kapittel for seg selv, og hans magiske evne til å vinne på ren vilje og rimelig ekstravagante pasninger er velkjent hos de fleste nå. Samtidig har han årets ubestridte ener blant wide receivere, Cooper Kupp, å kaste til. Kupps sesong har vært historisk og rekordsettende og også litt overraskende. Riktignok var han alltid god, men få kunne vel sett akkurat dette komme. Men hvis 49ers skulle finne et svar for Kupp så har Stafford også Odell Beckham, Tyler Higbee og Van Jefferson å kaste til, der spesielt førstnevnte er et navn de fleste legger merke til. I utgangspunktet bør Rams gjøre i denne kampen som de har gjort stort sett i resten av sesongen, gå til luften. Men hvis de skulle ønske å løpe ballen er det i så fall Cam Akers de må gå til. Han har ikke helt slått til så langt i sluttspillet, noe som kan være en kombinasjon av at skaden fortsatt holder ham litt tilbake og av at han har møtt et særdeles godt løpsforsvar i form av Buccaneers. Nå møter han et annet godt løpsforsvar, så det er usikkert hvor mye hjelp han vil være.

Skal Rams klare å straffe 49ers i luften (eller langs bakken, for den saks skyld), vil dog fort mye av jobben kunne være gjort, da 49ers har vist i år at de ikke helt har angrepet til å gå i en shootout. 49ers har et meget effektivt pasningsangrep, men det er ikke laget for å skulle kaste ballen ofte. Hvis 49ers er avhengig av å stole på armen til Jimmy Garoppolo er det uheldig for dem, da Garoppolo ikke helt har de samme pasningsevnene som motstanderen Matt Stafford. Laget har så klart noen meget gode pasningsmottakere i form av George Kittle, Brandon Aiyuk og årets andre store breakout-receiver (sammen med Rams’ Cooper Kupp), Deebo Samuel, men det er ikke i luften 49ers får ting til å skje. 49ers er bygget for å vinne langs bakken, og i løpespillet har de virkelig mange strenger å spille på. For det første har de så klart ligaens beste løpe-hode på sidelinjen i Kyle Shanahan, men ellers har de rookien Elijah Mitchell og nevnte Deebo som en farlig one-two punch ut av backfielden. Når de også får løpe bak en haug med gode løpeblokkere, som fullbacken Kyle Juszczyk, right tackle Tom Compton og tidligere nevnte tight end Kittle, så har de så fryktelig mange måter å straffe Rams på langs bakken. Et enormt spørsmål for dette angrepet på vei inn i denne kampen er dog hva som skjer med deres left tackle Trent Williams. Williams er, vil de fleste si, den beste tacklen i ligaen i år, og en vesentlig del av både 49ers’ løpespill og kastespill. Han pådro seg dog en skade i forrige uke, og 49ers har vært veldig lite interessert i å gi oppdateringer om statusen hans før kampen. Hvis de må spille uten Williams er det et enormt tap for laget som vil gjøre det veldig mye vanskeligere for dem å produsere offensivt.

Det er nemlig ikke slik at 49ers-linja møter en særlig enkel oppgave når de skal ut og blokkere for løp og pasninger mot Rams. På den defensive linjen til Rams finner vi nemlig Aaron Donald, en mann det egentlig ikke er så mye vits i å si så veldig mye mer om. Donald er for lengst en legende i NFL og et åpenbart og udiskutabelt valg for Hall of Fame den dagen det blir en mulighet. Hans evne til å dominere kamper fra posisjonen som defensive tackle har egentlig ikke en like i NFL-historien, og når karrieren er over vil han fort kunne bli stående igjen som tidenes beste defensive linjemann. Donald var en av åtte spillere som ble enstemmig valgt inn på NFLs lag for de beste spillerne i 2010-tiåret, men det som gjør denne defensive linjen så fryktelig urettferdig er at en annen av de åtte - Von Miller - står rett ved siden av Donald på Rams-linja. Og jada, både Donald og Miller begynner å bli gamle, og Miller har ikke hatt helt den wow-effekten som mange forventet da han gikk til Rams, men la oss være ærlige her - det er vanskelig å se de to navnene sammen på en defensiv linje og ikke tenke at man ser noe rimelig enestående. Og klarer 49ers å nøytralisere trusselen fra Rams’ defensive linje finner de også utfordringer i de andre leddene. I linebacker-gruppen finner vi Leonard Floyd, som har vært en vesentlig del av Rams’ pass rush i år, mens man i secondaryen har Jalen Ramsey, enda et navn som på linje med Donald og Miller bør respekteres av alle. Ramsey er ligaens beste cornerback, og der Donald og Miller er selvskrevne for Hall of Fame har han en karriere som hvis den fortsetter som den startet bør sende ham til Hall of Fame. Det er altså et fryktelig vanskelig forsvar å angripe det her, men det har kanskje en akilleshæl i form av inside linebackerne. Troy Reeder og Christian Rozeboom er ikke helt på nivå med resten av forsvaret, og det bør være gode muligheter for 49ers hvis de angriper disse to. Hvis 49ers kan sette opp Deebo, Mitchell og Kittle i situasjoner mot disse kan de klare å metodisk flytte ballen mot Rams-forsvaret.

Ellers er dette andre gang i historien at disse to lagene møtes i et sluttspill. Sist gang var også i NFCs Championship Game, tilbake i 1989-sesongen i det som ble den siste sluttspillkampen Rams spilte før de flyttet til St. Louis. Den gangen ble Rams-angrepet fullstendig nøytralisert av 49ers-forsvaret, samtidig som 49ers hadde en vidunderlig dag offensivt. Rams ledet riktignok 3-0 etter første kvarter, men resten av veien handlet alt om Joe Montana og 49ers i det som til slutt ble en seier 30-3. Vi får håpe denne kampen blir litt jevnere.

Brukeravatar
Mr.Meep
Innlegg: 7887
Sted: Toronto,Ontario,Canada

Legg inn av Mr.Meep »

Du verden for et knall innlegg!!

Tror Chiefs og Rams går videre herfra

Forøvrig tror det fort kan være 4 QBs som kan bli dominerende i AFC fremover Mahomes,Burrows,Allen og Herbert.

NFC bærer mer preg av å være mer defensivt bygd men som sagt i playoff er det som regel Defense som vinner championships

Wrath

Legg inn av Wrath »

Herlig skrell! Synd ikke Bills greide det forrige helg, men artig med Bengals også.

Andy Reid som favoritt i Championship-game bringer tilbake år etter år med vonde minner fra 2001 til 2008 hvor han ble outcoached når det gjaldt som mest, så burde ikke være overrasket over at det skjer nok engang. Fantastisk coach på mange måter, men uttelling i de største kampene har vært et problem, selv om umulige Mahomes fikk han helt til topps den ene gangen.

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

Mahomes out-Mahomes’er seg selv på slutten her.

Noen fryktelige scrambleplays som ikke fører til noen verdens ting.

Men herlig med Burrow i SuperBowl! Litt sånn hipp som happ hvem som tar den til slutt for min del (utenom 49ers, muligens), men Burrow er gøy. Håper han tar med seg bøtta hjem til slutt i år!

Wrath

Legg inn av Wrath »

Håper Bengals tar det siden de ikke har vunnet SuperBowl før, unner alle fans å få oppleve det engang.

49ers eller Rams er ett fett for min del.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Amerikansk Sport»