Australian Open 2022

Svar
startelver

Re: Australian Open 2022

Legg inn av startelver »

Kærlighed skrev: søn jan 30, 2022 3:24 pm Jadda!!! GOAT

Hva var oddsen etter at han lå under med to sett?
Ikke sikker, men sikkert 6++ .

Skraevadottir

Legg inn av Skraevadottir »

Holder fortsatt Federer og Djokovic som nr. 1 og 2. De ligger såpass bra foran på andre statistikker enn akkurat GS-titler totalt at jeg føler det trumfer den ene tittelen Rafa ligger foran. Hvis Rafa vinner FO i år, skal jeg muligens plassere ham foran, for da har han luke. Men jeg syns kanskje at Rafa er den mest imponerende utøveren med tanke på hvordan han alltid greier å reise seg igjen.

LeSorcier

Legg inn av LeSorcier »

Tror dere Barilla-ambassadøren klarer å utligne dette? Tenniskarrieren går vel snart mot slutten.

Kærlighed

Legg inn av Kærlighed »

MatsEn89 skrev: søn jan 30, 2022 3:27 pm Må antallet GS diktere hvem som er Goat? Føles litt snevert.

Hadde vært morsomt å få en mening som ikke er forankret i akkurat det aspektet. Gøy med Rafa da.
Synes han er GOAT uavhengig av om han hadde stått på 20 eller 21, eller om Djoko hadde vunnet AU og stått på 21 i stedet.

Brukeravatar
sertono
Innlegg: 4390

Legg inn av sertono »

GOAT!

Bilde

Brukeravatar
sertono
Innlegg: 4390

Legg inn av sertono »

Avgjørelsen:


drazyc

Legg inn av drazyc »

Bare å gratulere Rafa og hans fans (føler meg nesten som en av dem nå etter hvert)!

Mesterlig snuoperasjon etter en veldig nervøs start. Forehanden begynte å sitte mer og mer, og serven kom også tilbake i femte sett.

Medvedev er god på mye, men å sette bort enkle forehander er ikke blant dem. Mye av grunnen til at han ikke er spesielt god på grus. Veldig mange pussige slagvalg fra russeren utover i kampen.

Så da har Nadal 21 GS, mens Novak og Roger står med 20. Ekstra stas for Rafa at denne kommer utenom grus. Definitivt fortjent at han vinner en gang til i Melbourne, så nære han har vært tidligere. Så blir det spennende å se hvordan Djokovic kommer tilbake etter visumtullet i Australia. Han er nok revansjelysten.

hhem

Legg inn av hhem »

Håper virkelig gruskongen øker til 22 i Paris. Da tror jeg han kan bli stående igjen som den største.

fugletitteren

Legg inn av fugletitteren »

Det å vinne AO22 og i tillegg finalen etter de to første settene (Utspilt i 1 og rotet bort det 2) må være den største prestasjonen til noen av de store 3 i deres respektive karrierer. Makeløst.

Leder udiskutabelt GOAT racet nå, men siste ord er nok ikke sagt.

Vamos!!!

storpeder

Legg inn av storpeder »

drazyc skrev: søn jan 30, 2022 4:18 pm Så blir det spennende å se hvordan Djokovic kommer tilbake etter visumtullet i Australia. Han er nok revansjelysten.
Det store spørsmålet er om Djokovic setter anti-vaksine-opplegget sitt høyere enn muligheten til å vinne flere GS, gitt at det er det som må til for deltakelse her og der fremover.

Ellers er det som nevnt av vesentlig betydning for "racet" mellom de tre store at Nadal går opp til 21 gjennom å slå Medvedev på hard court, kort tid etter at sistnevnte knuste Djokovic på HC i forrige slam, fremfor det at det hadde skjedd på grusen i Paris.

Håper uansett seieren til Nadal er til inspirasjon både for Djokovic og ikke minst Nadal selv mtp. å forsøke å vinne flere slams de neste par årene. Samt Federer, da, selv om det vel begynner å se dårlig ut med noen flere reelle forsøk der. Men faller nivået på motstanderne, som i 2017, så kan man jo ikke utelukke en mulighet i Wimbledon, men da må formen være vesentlig bedre enn i fjor.

drazyc

Legg inn av drazyc »

Ser at Medvedev har latt seg inspirere av Djokovic i å skylde på omgivelsene når han får publikum imot seg. Lite selvkritikk å spore. Han blir neppe noen større publikumsfavoritt av det.

storpeder

Legg inn av storpeder »

drazyc skrev: søn jan 30, 2022 9:23 pm Ser at Medvedev har latt seg inspirere av Djokovic i å skylde på omgivelsene når han får publikum imot seg. Lite selvkritikk å spore. Han blir neppe noen større publikumsfavoritt av det.
Det er kanskje ikke målet hans å bli det, uten at han trenger å bevege seg i retning McEnroe for mye, heller.

Han er jo en karakter. Koker over titt og ofte, mot publikum og dommer, men tar seg samtidig sammen og klarer å svelge skuffelsen og leverer nærmest forbausende ydmyke ord i intervjuet på banen like etter finalen, inkludert litt humor med en god porsjon selvironi på vegne av seg selv og folk rundt ham, noe man ikke ser fra mange andre i samme situasjon. Inkludert Federer og Nadal, som kan sies å være "idealet", uten at det er grunnlag for å kritisere dem for noe i så henseende.

drazyc

Legg inn av drazyc »

storpeder skrev: man jan 31, 2022 9:47 am Koker over titt og ofte, mot publikum og dommer, men tar seg samtidig sammen og klarer å svelge skuffelsen og leverer nærmest forbausende ydmyke ord i intervjuet på banen like etter finalen, inkludert litt humor med en god porsjon selvironi på vegne av seg selv og folk rundt ham, noe man ikke ser fra mange andre i samme situasjon.
Jeg er enig i at han er en karakter.

Men folk liker rett og slett ikke fiendtlig atferd på banen, enten det er rettet mot ballgutter, dommer, motspiller eller publikum. Det er atferden hans på banen som er hovedgrunnen til at han er ganske mislikt og får lite publikumsstøtte, ikke at han er fra Russland eller andre ting han selv har antydet i intervjuer. Herlighet, det er jo bare å se til Safin og se hvor populær han var.

Han blir ikke mer populær av å ikke ta ansvar for egen atferd, men heller skylde på omgivelsene og oppføre seg som et barn på premieseremonien (riste på hodet og si "boring" når han får støttende ord fra talerstolen). Det hjelper lite å unnskylde seg etterpå når man gjør de samme tingene igjen og igjen.

storpeder

Legg inn av storpeder »

Jeg er jo enig, men så spørs det altså hvor viktig det er for ham å bli mest mulig populær. Greit at det finnes toppspillere utenfor idealet også.

Number4

Legg inn av Number4 »

Skraevadottir skrev: søn jan 30, 2022 3:48 pm Holder fortsatt Federer og Djokovic som nr. 1 og 2.
Du er så streng, Skraevadottir. :mrgreen: Jeg er fremdeles shaky etter denne finalen. Tror ikke jeg har vært så sliten siden Borg v Mac i W.

Skraevadottir

Legg inn av Skraevadottir »

Number4 skrev: lør feb 05, 2022 1:15 am
Skraevadottir skrev: søn jan 30, 2022 3:48 pm Holder fortsatt Federer og Djokovic som nr. 1 og 2.
Du er så streng, Skraevadottir. :mrgreen: Jeg er fremdeles shaky etter denne finalen. Tror ikke jeg har vært så sliten siden Borg v Mac i W.
Hehe :)

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Tennis»