Egon - ikke så bra

Svar
Oslogg123
Innlegg: 505

Re: Egon - ikke så bra

Legg inn av Oslogg123 »

At de har noen og 80 retter på menyen og at maten kommer kjapt på bordet burde få alarmklokkene til å ringe så kraftig at man får tinnitus!!

SirJames

Legg inn av SirJames »

Oslogg123 skrev: ons apr 13, 2022 2:08 pm At de har noen og 80 retter på menyen og at maten kommer kjapt på bordet burde få alarmklokkene til å ringe så kraftig at man får tinnitus!!
Jepp, og ettersom de lager alt "på stedet og fra bunnen av" tipper jeg de har 430 kokker og et kjøkken større enn Island.

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

SirJames skrev: ons apr 13, 2022 2:33 pm
Oslogg123 skrev: ons apr 13, 2022 2:08 pm At de har noen og 80 retter på menyen og at maten kommer kjapt på bordet burde få alarmklokkene til å ringe så kraftig at man får tinnitus!!
Jepp, og ettersom de lager alt "på stedet og fra bunnen av" tipper jeg de har 430 kokker og et kjøkken større enn Island.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MatsEn89

Legg inn av MatsEn89 »

SirJames skrev: ons apr 13, 2022 2:33 pm
Oslogg123 skrev: ons apr 13, 2022 2:08 pm At de har noen og 80 retter på menyen og at maten kommer kjapt på bordet burde få alarmklokkene til å ringe så kraftig at man får tinnitus!!
Jepp, og ettersom de lager alt "på stedet og fra bunnen av" tipper jeg de har 430 kokker og et kjøkken større enn Island.
Som Hellstrøm alltid sier. Et kvalitetstegn med tresifret antall retter på menyen!!

Texas_John

Legg inn av Texas_John »

Bjeffbjeff skrev: tir apr 12, 2022 5:39 pm Skal til Oslo om ikke så alt for lenge. Har lest meg litt opp på forskjellige restauranter, men klarer ikke å finne noe jeg ser ut til å like.
Ser ikke for meg å reise på et dyrt sted, men heller på ett sted som lager god mat for en ok penge.
Er ikke veldig glad i asiatisk, men er åpen for å prøve det mest.

Ser at mange av dere her inne har relativt god peiling, så noe anbefalinger eller tips hadde ikke slått feil.

Ser ikke for meg å reise på et dyrt sted, men heller på en litt skjult perle. Er ikke veldig glad i asiatisk, men er åpen for å prøve det mest.

Tips og anbefalinger hadde blitt satt stor pris på:)
Jeg tenker mat hører til årstider og sesong, og nå i april og mai er italiensk et spesielt godt valg. 17. mai er jo den store dagen for italiensk spekemat-kultur her i landet. Ansjosen vil jeg si kan defineres som en skjult perle. Du bør bestille bord noen dager i forveien (noen uker hvis det er en helg og/eller du vil ha et bord med en bestemt plassering i lokalet)

Brukeravatar
Big George
Innlegg: 7842

Legg inn av Big George »

Er på Egon i Oslo nesten hver onsdag i jobb-sammenheng og er fornøyd.
Men jeg vet at noen ikke er like fornøyde.

Brukeravatar
B.E.
Innlegg: 2160
Sted: Langt ut på landet, midt i tjukkeste bibelbeltet

Legg inn av B.E. »

silkyglenjohnson skrev: ons apr 13, 2022 8:05 am
Retnuh skrev: tir apr 12, 2022 10:40 pm Ja det finnes kanskje bedre og mere snobbete alternativer, men det er ikke noe problem med maten som serveres på Egon. Ikke ofte jeg spiser der, men har ikke blitt skuffet.

Folk må slutte med dette wannabe-snobberiet. Det kler ikke hvem som helst.
Lav list for hva som er snobberi ass. La meg gjette, du er fra Drammen?
De lever ikke opp til navnet om det ikke er snobbete. Mesterhjernen, Egon, er en snobbete forfengelig innbilsk selvgod nesevis egoist, som alltid driter seg ut og havner i fengsel. :lol:

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

Er det en ting som aldri slår feil, så er det komboen nordmenn og Egon.

https://www.nrk.no/trondelag/ny-forskni ... 1.15930476

Saliph

Legg inn av Saliph »

Chromeback skrev: fre apr 15, 2022 4:44 pm Er det en ting som aldri slår feil, så er det komboen nordmenn og Egon.

https://www.nrk.no/trondelag/ny-forskni ... 1.15930476
Heh. Folk ass.

SirJames

Legg inn av SirJames »

Chromeback skrev: fre apr 15, 2022 4:44 pm Er det en ting som aldri slår feil, så er det komboen nordmenn og Egon.

https://www.nrk.no/trondelag/ny-forskni ... 1.15930476
Ahaha, en anmelder som tråkker på stoltheten til harryfolket.

Reaksjon; æ itj sulten, men vi går på Egons bare på trass!

Folk_flesk

Legg inn av Folk_flesk »

SirJames skrev: fre apr 15, 2022 5:12 pm
Chromeback skrev: fre apr 15, 2022 4:44 pm Er det en ting som aldri slår feil, så er det komboen nordmenn og Egon.

https://www.nrk.no/trondelag/ny-forskni ... 1.15930476
Ahaha, en anmelder som tråkker på stoltheten til harryfolket.

Reaksjon; æ itj sulten, men vi går på Egons bare på trass!
Ja, nå har harry-folket gått over i trass-alderen. "Du kødde faen mæ ikke med min biffsnadder med bærne!" Det er er enkelt for Egon i Trondheim: Lag middelmådig mat, sett prisene høyt og kommer det en åndssnobb oppover fra Oslo og slakter det hele i pressen, så øker salget på trass.

KongOlav2

Legg inn av KongOlav2 »

Folk_flesk skrev: fre apr 15, 2022 6:26 pm Ja, nå har harry-folket gått over i trass-alderen. "Du kødde faen mæ ikke med min biffsnadder med bærne!" Det er er enkelt for Egon i Trondheim: Lag middelmådig mat, sett prisene høyt og kommer det en åndssnobb oppover fra Oslo og slakter det hele i pressen, så øker salget på trass.
Det tåpeligste er jo at de mener at Egon er noe som passer for "vanlige og usnobbete" folk. Det mest korrekte er vel heller at det er plassen for folk som synes det er topp å spise middelmådig mat til kraftige overpriser. Som om overpriset og middelmådig mat er det som passer best for "vanlige" folk.

Folk_flesk

Legg inn av Folk_flesk »

KongOlav2 skrev: fre apr 15, 2022 6:34 pm
Folk_flesk skrev: fre apr 15, 2022 6:26 pm Ja, nå har harry-folket gått over i trass-alderen. "Du kødde faen mæ ikke med min biffsnadder med bærne!" Det er er enkelt for Egon i Trondheim: Lag middelmådig mat, sett prisene høyt og kommer det en åndssnobb oppover fra Oslo og slakter det hele i pressen, så øker salget på trass.
Det tåpeligste er jo at de mener at Egon er noe som passer for "vanlige og usnobbete" folk. Det mest korrekte er vel heller at det er plassen for folk som synes det er topp å spise middelmådig mat til kraftige overpriser. Som om overpriset og middelmådig mat er det som passer best for "vanlige" folk.
Man kan nesten begynne å lure på om hvis man flesket til og satte opp Grandis til 80 kr, så ville folk fortsatt å kjøre på. Det er tydeligvis noe med nordmenn og "det kjente og kjære".

Brukeravatar
tomi
Innlegg: 1153

Legg inn av tomi »

Vann er vått, paven er katolikk, cup er cup, Egon er helt middels, og utsikten fra Tyholttårnet er bra.

Takk for en oppsiktsvekkende anmeldelse.

William_S

Legg inn av William_S »

KongOlav2 skrev: fre apr 15, 2022 6:34 pm
Folk_flesk skrev: fre apr 15, 2022 6:26 pm Ja, nå har harry-folket gått over i trass-alderen. "Du kødde faen mæ ikke med min biffsnadder med bærne!" Det er er enkelt for Egon i Trondheim: Lag middelmådig mat, sett prisene høyt og kommer det en åndssnobb oppover fra Oslo og slakter det hele i pressen, så øker salget på trass.
Det tåpeligste er jo at de mener at Egon er noe som passer for "vanlige og usnobbete" folk. Det mest korrekte er vel heller at det er plassen for folk som synes det er topp å spise middelmådig mat til kraftige overpriser. Som om overpriset og middelmådig mat er det som passer best for "vanlige" folk.
Det er jeg helt enig med deg i. Særlig i Oslo, men også andre større norske byer vil jeg tro man finner langt bedre mat til en billigere penge enn Egon. Tidlgiere i tråden ble det jo forøvrig nevnt folk som ikke tør spise noe annet, men risken for å bli matforgifta i Norge er ganske liten. Særlig etter at Mattilsynet kom med smilie ordningen sin som de har tatt fra Danmark. Så hva gjelder mathygiene så br det være greit å filtrere ut de dårlige stedene hva gjelder det.

SirJames

Legg inn av SirJames »

William_S skrev: fre apr 15, 2022 8:26 pm
KongOlav2 skrev: fre apr 15, 2022 6:34 pm
Folk_flesk skrev: fre apr 15, 2022 6:26 pm Ja, nå har harry-folket gått over i trass-alderen. "Du kødde faen mæ ikke med min biffsnadder med bærne!" Det er er enkelt for Egon i Trondheim: Lag middelmådig mat, sett prisene høyt og kommer det en åndssnobb oppover fra Oslo og slakter det hele i pressen, så øker salget på trass.
Det tåpeligste er jo at de mener at Egon er noe som passer for "vanlige og usnobbete" folk. Det mest korrekte er vel heller at det er plassen for folk som synes det er topp å spise middelmådig mat til kraftige overpriser. Som om overpriset og middelmådig mat er det som passer best for "vanlige" folk.
Det er jeg helt enig med deg i. Særlig i Oslo, men også andre større norske byer vil jeg tro man finner langt bedre mat til en billigere penge enn Egon. Tidlgiere i tråden ble det jo forøvrig nevnt folk som ikke tør spise noe annet, men risken for å bli matforgifta i Norge er ganske liten. Særlig etter at Mattilsynet kom med smilie ordningen sin som de har tatt fra Danmark. Så hva gjelder mathygiene så br det være greit å filtrere ut de dårlige stedene hva gjelder det.
Hvor ofte skal man henge opp disse smile-fjesene, egentlig?

Var på en kebabsjappe i Kongsvinger forrige lørdag, og smile-lappen der var fra 2019...

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

SirJames skrev: fre apr 15, 2022 8:28 pm
Hvor ofte skal man henge opp disse smile-fjesene, egentlig?

Var på en kebabsjappe i Kongsvinger forrige lørdag, og smile-lappen der var fra 2019...
Burde vært mye strengere her, ja, absolutt.

Men vil tro at pandemien har noe å si her.

William_S

Legg inn av William_S »

SirJames skrev: fre apr 15, 2022 8:28 pm
William_S skrev: fre apr 15, 2022 8:26 pm
KongOlav2 skrev: fre apr 15, 2022 6:34 pm
Det tåpeligste er jo at de mener at Egon er noe som passer for "vanlige og usnobbete" folk. Det mest korrekte er vel heller at det er plassen for folk som synes det er topp å spise middelmådig mat til kraftige overpriser. Som om overpriset og middelmådig mat er det som passer best for "vanlige" folk.
Det er jeg helt enig med deg i. Særlig i Oslo, men også andre større norske byer vil jeg tro man finner langt bedre mat til en billigere penge enn Egon. Tidlgiere i tråden ble det jo forøvrig nevnt folk som ikke tør spise noe annet, men risken for å bli matforgifta i Norge er ganske liten. Særlig etter at Mattilsynet kom med smilie ordningen sin som de har tatt fra Danmark. Så hva gjelder mathygiene så br det være greit å filtrere ut de dårlige stedene hva gjelder det.
Hvor ofte skal man henge opp disse smile-fjesene, egentlig?

Var på en kebabsjappe i Kongsvinger forrige lørdag, og smile-lappen der var fra 2019...
Skal i prinsippet være hvert år, men pandemien satte en liten stopper for mye av denne virksomheten i 2020-2021, men det er nå i full gang igjen. Det kommer nok til å ta litt tid før de er ajour med etterslepet, men ser mange har plakater fra 2021 og 2022 nå. Er ihvertfall det jeg har observert her i Oslo iallefall.

SirJames

Legg inn av SirJames »

William_S skrev: lør apr 16, 2022 9:11 am
SirJames skrev: fre apr 15, 2022 8:28 pm
William_S skrev: fre apr 15, 2022 8:26 pm

Det er jeg helt enig med deg i. Særlig i Oslo, men også andre større norske byer vil jeg tro man finner langt bedre mat til en billigere penge enn Egon. Tidlgiere i tråden ble det jo forøvrig nevnt folk som ikke tør spise noe annet, men risken for å bli matforgifta i Norge er ganske liten. Særlig etter at Mattilsynet kom med smilie ordningen sin som de har tatt fra Danmark. Så hva gjelder mathygiene så br det være greit å filtrere ut de dårlige stedene hva gjelder det.
Hvor ofte skal man henge opp disse smile-fjesene, egentlig?

Var på en kebabsjappe i Kongsvinger forrige lørdag, og smile-lappen der var fra 2019...
Skal i prinsippet være hvert år, men pandemien satte en liten stopper for mye av denne virksomheten i 2020-2021, men det er nå i full gang igjen. Det kommer nok til å ta litt tid før de er ajour med etterslepet, men ser mange har plakater fra 2021 og 2022 nå. Er ihvertfall det jeg har observert her i Oslo iallefall.
Very good.

Begynte å lure på hvorvidt kebabsjappa bevisst hadde latt være å henge opp sure fjes. Noe som sikkert hadde slått tilbake på dem selv ved en senere kontroll, vel og merke.

Mia

Legg inn av Mia »

Var på Egon igår da dem eldre i familien ville ditt. Ja, dem har ekstremt mye å velge mellom, noe som i seg selv er negativt om man skal ha en god mat opplevelse.
Kjøpte meg en Entrecote, og pommes frites. Maten kom fort selv om det var en del folk der. Men maten er ikke akkurat god. Dem andre ifølge spiste torsk og biffsnadder. Dem synes det var helt okey mat.

Men det er ikke akkurat billig, og maten er heller ikke spesielt bra.

William_S

Legg inn av William_S »

SirJames skrev: lør apr 16, 2022 12:56 pm
William_S skrev: lør apr 16, 2022 9:11 am
SirJames skrev: fre apr 15, 2022 8:28 pm

Hvor ofte skal man henge opp disse smile-fjesene, egentlig?

Var på en kebabsjappe i Kongsvinger forrige lørdag, og smile-lappen der var fra 2019...
Skal i prinsippet være hvert år, men pandemien satte en liten stopper for mye av denne virksomheten i 2020-2021, men det er nå i full gang igjen. Det kommer nok til å ta litt tid før de er ajour med etterslepet, men ser mange har plakater fra 2021 og 2022 nå. Er ihvertfall det jeg har observert her i Oslo iallefall.
Very good.

Begynte å lure på hvorvidt kebabsjappa bevisst hadde latt være å henge opp sure fjes. Noe som sikkert hadde slått tilbake på dem selv ved en senere kontroll, vel og merke.
Eventuelt så kan man som forbruker søke opp sjappa på her.
https://www.matportalen.no/smilefjes/
Da vil man fort finne ut om kebabsjappa lyver eller ikke, hvis det er feil plakat som er hengt opp evt ikke hengt opp i det hele tatt så vil det telle negativt i neste inspeksjon fra Mattilsynet.

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

Mia skrev: lør apr 16, 2022 2:03 pm Var på Egon igår da dem eldre i familien ville ditt. Ja, dem har ekstremt mye å velge mellom, noe som i seg selv er negativt om man skal ha en god mat opplevelse.
Kjøpte meg en Entrecote, og pommes frites. Maten kom fort selv om det var en del folk der. Men maten er ikke akkurat god. Dem andre ifølge spiste torsk og biffsnadder. Dem synes det var helt okey mat.

Men det er ikke akkurat billig, og maten er heller ikke spesielt bra.
Ble inspirert her, tror dere at Egon vil være interessert i mitt nye verk?

Bilde

Folk_flesk

Legg inn av Folk_flesk »

Chromeback skrev: lør apr 16, 2022 2:09 pm
Mia skrev: lør apr 16, 2022 2:03 pm Var på Egon igår da dem eldre i familien ville ditt. Ja, dem har ekstremt mye å velge mellom, noe som i seg selv er negativt om man skal ha en god mat opplevelse.
Kjøpte meg en Entrecote, og pommes frites. Maten kom fort selv om det var en del folk der. Men maten er ikke akkurat god. Dem andre ifølge spiste torsk og biffsnadder. Dem synes det var helt okey mat.

Men det er ikke akkurat billig, og maten er heller ikke spesielt bra.
Ble inspirert her, tror dere at Egon vil være interessert i mitt nye verk?

Bilde
Den der burde definitivt vært sendt Egon. De er trolig litt hårsåre på det der, da de vel innerst inne vet at det oppsummerer plassen veldig bra.

HarryH

Legg inn av HarryH »

Prøvde 55 på torsdag. Den verste så langt.

LANISTA

Legg inn av LANISTA »

Egon er vel bare en forlengelse av et problem vi har i dette når det kommer til mat for sluttbruker. Landet er fullt av "lavpriskjeder" med håpløs kvalitet for en dyr sum. Bøndene sitter ikke igjen med noe. Sluttbruker betaler altfor mye. Og de som eier disse bedritne "frossenpizza-kjedene," er alle milliardærer.
Egon passer perfekt inn i et slikt land.:)

Chromeback

Legg inn av Chromeback »

HarryH skrev: lør apr 16, 2022 2:14 pm Prøvde 55 på torsdag. Den verste så langt.
Hvor ofte er du egentlig på Egon? :D

HarryH

Legg inn av HarryH »

Chromeback skrev: lør apr 16, 2022 2:26 pm
HarryH skrev: lør apr 16, 2022 2:14 pm Prøvde 55 på torsdag. Den verste så langt.
Hvor ofte er du egentlig på Egon? :D
Hadde egentlig sluttet å gå dit på grunn av den dårlige maten, men har nærmest snublet meg inn der et par ganger i det siste.

Mia

Legg inn av Mia »

Chromeback skrev: lør apr 16, 2022 2:09 pm
Mia skrev: lør apr 16, 2022 2:03 pm Var på Egon igår da dem eldre i familien ville ditt. Ja, dem har ekstremt mye å velge mellom, noe som i seg selv er negativt om man skal ha en god mat opplevelse.
Kjøpte meg en Entrecote, og pommes frites. Maten kom fort selv om det var en del folk der. Men maten er ikke akkurat god. Dem andre ifølge spiste torsk og biffsnadder. Dem synes det var helt okey mat.

Men det er ikke akkurat billig, og maten er heller ikke spesielt bra.
Ble inspirert her, tror dere at Egon vil være interessert i mitt nye verk?

Bilde
Bare vent deg ett brev i posten. Du stjeler fra meg, hihi.

Folk_flesk

Legg inn av Folk_flesk »

HarryH skrev: lør apr 16, 2022 3:04 pm
Chromeback skrev: lør apr 16, 2022 2:26 pm
HarryH skrev: lør apr 16, 2022 2:14 pm Prøvde 55 på torsdag. Den verste så langt.
Hvor ofte er du egentlig på Egon? :D
Hadde egentlig sluttet å gå dit på grunn av den dårlige maten, men har nærmest snublet meg inn der et par ganger i det siste.
Må være pga all den gode reklamen på FD.

SirJames

Legg inn av SirJames »

William_S skrev: lør apr 16, 2022 2:07 pm
SirJames skrev: lør apr 16, 2022 12:56 pm
William_S skrev: lør apr 16, 2022 9:11 am

Skal i prinsippet være hvert år, men pandemien satte en liten stopper for mye av denne virksomheten i 2020-2021, men det er nå i full gang igjen. Det kommer nok til å ta litt tid før de er ajour med etterslepet, men ser mange har plakater fra 2021 og 2022 nå. Er ihvertfall det jeg har observert her i Oslo iallefall.
Very good.

Begynte å lure på hvorvidt kebabsjappa bevisst hadde latt være å henge opp sure fjes. Noe som sikkert hadde slått tilbake på dem selv ved en senere kontroll, vel og merke.
Eventuelt så kan man som forbruker søke opp sjappa på her.
https://www.matportalen.no/smilefjes/
Da vil man fort finne ut om kebabsjappa lyver eller ikke, hvis det er feil plakat som er hengt opp evt ikke hengt opp i det hele tatt så vil det telle negativt i neste inspeksjon fra Mattilsynet.
Flott, da lærte jeg litt i dag også.

Søkte opp nevnte kebabsjappe, og ser at de har fått smilefjes så sent som 29. mars i år. Snodig at den ikke hang oppe.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Mat og Drikke»