Egon - ikke så bra
Re: Egon - ikke så bra
At de har noen og 80 retter på menyen og at maten kommer kjapt på bordet burde få alarmklokkene til å ringe så kraftig at man får tinnitus!!
Jepp, og ettersom de lager alt "på stedet og fra bunnen av" tipper jeg de har 430 kokker og et kjøkken større enn Island.
Jeg tenker mat hører til årstider og sesong, og nå i april og mai er italiensk et spesielt godt valg. 17. mai er jo den store dagen for italiensk spekemat-kultur her i landet. Ansjosen vil jeg si kan defineres som en skjult perle. Du bør bestille bord noen dager i forveien (noen uker hvis det er en helg og/eller du vil ha et bord med en bestemt plassering i lokalet)Bjeffbjeff skrev: ↑tir apr 12, 2022 5:39 pm Skal til Oslo om ikke så alt for lenge. Har lest meg litt opp på forskjellige restauranter, men klarer ikke å finne noe jeg ser ut til å like.
Ser ikke for meg å reise på et dyrt sted, men heller på ett sted som lager god mat for en ok penge.
Er ikke veldig glad i asiatisk, men er åpen for å prøve det mest.
Ser at mange av dere her inne har relativt god peiling, så noe anbefalinger eller tips hadde ikke slått feil.
Ser ikke for meg å reise på et dyrt sted, men heller på en litt skjult perle. Er ikke veldig glad i asiatisk, men er åpen for å prøve det mest.
Tips og anbefalinger hadde blitt satt stor pris på:)
- Big George
- Innlegg: 7925
Er på Egon i Oslo nesten hver onsdag i jobb-sammenheng og er fornøyd.
Men jeg vet at noen ikke er like fornøyde.
Men jeg vet at noen ikke er like fornøyde.
De lever ikke opp til navnet om det ikke er snobbete. Mesterhjernen, Egon, er en snobbete forfengelig innbilsk selvgod nesevis egoist, som alltid driter seg ut og havner i fengsel.silkyglenjohnson skrev: ↑ons apr 13, 2022 8:05 amLav list for hva som er snobberi ass. La meg gjette, du er fra Drammen?
Er det en ting som aldri slår feil, så er det komboen nordmenn og Egon.
https://www.nrk.no/trondelag/ny-forskni ... 1.15930476
https://www.nrk.no/trondelag/ny-forskni ... 1.15930476
Heh. Folk ass.Chromeback skrev: ↑fre apr 15, 2022 4:44 pm Er det en ting som aldri slår feil, så er det komboen nordmenn og Egon.
https://www.nrk.no/trondelag/ny-forskni ... 1.15930476
Ahaha, en anmelder som tråkker på stoltheten til harryfolket.Chromeback skrev: ↑fre apr 15, 2022 4:44 pm Er det en ting som aldri slår feil, så er det komboen nordmenn og Egon.
https://www.nrk.no/trondelag/ny-forskni ... 1.15930476
Reaksjon; æ itj sulten, men vi går på Egons bare på trass!
Ja, nå har harry-folket gått over i trass-alderen. "Du kødde faen mæ ikke med min biffsnadder med bærne!" Det er er enkelt for Egon i Trondheim: Lag middelmådig mat, sett prisene høyt og kommer det en åndssnobb oppover fra Oslo og slakter det hele i pressen, så øker salget på trass.SirJames skrev: ↑fre apr 15, 2022 5:12 pmAhaha, en anmelder som tråkker på stoltheten til harryfolket.Chromeback skrev: ↑fre apr 15, 2022 4:44 pm Er det en ting som aldri slår feil, så er det komboen nordmenn og Egon.
https://www.nrk.no/trondelag/ny-forskni ... 1.15930476
Reaksjon; æ itj sulten, men vi går på Egons bare på trass!
Det tåpeligste er jo at de mener at Egon er noe som passer for "vanlige og usnobbete" folk. Det mest korrekte er vel heller at det er plassen for folk som synes det er topp å spise middelmådig mat til kraftige overpriser. Som om overpriset og middelmådig mat er det som passer best for "vanlige" folk.Folk_flesk skrev: ↑fre apr 15, 2022 6:26 pm Ja, nå har harry-folket gått over i trass-alderen. "Du kødde faen mæ ikke med min biffsnadder med bærne!" Det er er enkelt for Egon i Trondheim: Lag middelmådig mat, sett prisene høyt og kommer det en åndssnobb oppover fra Oslo og slakter det hele i pressen, så øker salget på trass.
Man kan nesten begynne å lure på om hvis man flesket til og satte opp Grandis til 80 kr, så ville folk fortsatt å kjøre på. Det er tydeligvis noe med nordmenn og "det kjente og kjære".KongOlav2 skrev: ↑fre apr 15, 2022 6:34 pmDet tåpeligste er jo at de mener at Egon er noe som passer for "vanlige og usnobbete" folk. Det mest korrekte er vel heller at det er plassen for folk som synes det er topp å spise middelmådig mat til kraftige overpriser. Som om overpriset og middelmådig mat er det som passer best for "vanlige" folk.Folk_flesk skrev: ↑fre apr 15, 2022 6:26 pm Ja, nå har harry-folket gått over i trass-alderen. "Du kødde faen mæ ikke med min biffsnadder med bærne!" Det er er enkelt for Egon i Trondheim: Lag middelmådig mat, sett prisene høyt og kommer det en åndssnobb oppover fra Oslo og slakter det hele i pressen, så øker salget på trass.
Det er jeg helt enig med deg i. Særlig i Oslo, men også andre større norske byer vil jeg tro man finner langt bedre mat til en billigere penge enn Egon. Tidlgiere i tråden ble det jo forøvrig nevnt folk som ikke tør spise noe annet, men risken for å bli matforgifta i Norge er ganske liten. Særlig etter at Mattilsynet kom med smilie ordningen sin som de har tatt fra Danmark. Så hva gjelder mathygiene så br det være greit å filtrere ut de dårlige stedene hva gjelder det.KongOlav2 skrev: ↑fre apr 15, 2022 6:34 pmDet tåpeligste er jo at de mener at Egon er noe som passer for "vanlige og usnobbete" folk. Det mest korrekte er vel heller at det er plassen for folk som synes det er topp å spise middelmådig mat til kraftige overpriser. Som om overpriset og middelmådig mat er det som passer best for "vanlige" folk.Folk_flesk skrev: ↑fre apr 15, 2022 6:26 pm Ja, nå har harry-folket gått over i trass-alderen. "Du kødde faen mæ ikke med min biffsnadder med bærne!" Det er er enkelt for Egon i Trondheim: Lag middelmådig mat, sett prisene høyt og kommer det en åndssnobb oppover fra Oslo og slakter det hele i pressen, så øker salget på trass.
Hvor ofte skal man henge opp disse smile-fjesene, egentlig?William_S skrev: ↑fre apr 15, 2022 8:26 pmDet er jeg helt enig med deg i. Særlig i Oslo, men også andre større norske byer vil jeg tro man finner langt bedre mat til en billigere penge enn Egon. Tidlgiere i tråden ble det jo forøvrig nevnt folk som ikke tør spise noe annet, men risken for å bli matforgifta i Norge er ganske liten. Særlig etter at Mattilsynet kom med smilie ordningen sin som de har tatt fra Danmark. Så hva gjelder mathygiene så br det være greit å filtrere ut de dårlige stedene hva gjelder det.KongOlav2 skrev: ↑fre apr 15, 2022 6:34 pmDet tåpeligste er jo at de mener at Egon er noe som passer for "vanlige og usnobbete" folk. Det mest korrekte er vel heller at det er plassen for folk som synes det er topp å spise middelmådig mat til kraftige overpriser. Som om overpriset og middelmådig mat er det som passer best for "vanlige" folk.Folk_flesk skrev: ↑fre apr 15, 2022 6:26 pm Ja, nå har harry-folket gått over i trass-alderen. "Du kødde faen mæ ikke med min biffsnadder med bærne!" Det er er enkelt for Egon i Trondheim: Lag middelmådig mat, sett prisene høyt og kommer det en åndssnobb oppover fra Oslo og slakter det hele i pressen, så øker salget på trass.
Var på en kebabsjappe i Kongsvinger forrige lørdag, og smile-lappen der var fra 2019...
Skal i prinsippet være hvert år, men pandemien satte en liten stopper for mye av denne virksomheten i 2020-2021, men det er nå i full gang igjen. Det kommer nok til å ta litt tid før de er ajour med etterslepet, men ser mange har plakater fra 2021 og 2022 nå. Er ihvertfall det jeg har observert her i Oslo iallefall.SirJames skrev: ↑fre apr 15, 2022 8:28 pmHvor ofte skal man henge opp disse smile-fjesene, egentlig?William_S skrev: ↑fre apr 15, 2022 8:26 pmDet er jeg helt enig med deg i. Særlig i Oslo, men også andre større norske byer vil jeg tro man finner langt bedre mat til en billigere penge enn Egon. Tidlgiere i tråden ble det jo forøvrig nevnt folk som ikke tør spise noe annet, men risken for å bli matforgifta i Norge er ganske liten. Særlig etter at Mattilsynet kom med smilie ordningen sin som de har tatt fra Danmark. Så hva gjelder mathygiene så br det være greit å filtrere ut de dårlige stedene hva gjelder det.KongOlav2 skrev: ↑fre apr 15, 2022 6:34 pm
Det tåpeligste er jo at de mener at Egon er noe som passer for "vanlige og usnobbete" folk. Det mest korrekte er vel heller at det er plassen for folk som synes det er topp å spise middelmådig mat til kraftige overpriser. Som om overpriset og middelmådig mat er det som passer best for "vanlige" folk.
Var på en kebabsjappe i Kongsvinger forrige lørdag, og smile-lappen der var fra 2019...
Very good.William_S skrev: ↑lør apr 16, 2022 9:11 amSkal i prinsippet være hvert år, men pandemien satte en liten stopper for mye av denne virksomheten i 2020-2021, men det er nå i full gang igjen. Det kommer nok til å ta litt tid før de er ajour med etterslepet, men ser mange har plakater fra 2021 og 2022 nå. Er ihvertfall det jeg har observert her i Oslo iallefall.SirJames skrev: ↑fre apr 15, 2022 8:28 pmHvor ofte skal man henge opp disse smile-fjesene, egentlig?William_S skrev: ↑fre apr 15, 2022 8:26 pm
Det er jeg helt enig med deg i. Særlig i Oslo, men også andre større norske byer vil jeg tro man finner langt bedre mat til en billigere penge enn Egon. Tidlgiere i tråden ble det jo forøvrig nevnt folk som ikke tør spise noe annet, men risken for å bli matforgifta i Norge er ganske liten. Særlig etter at Mattilsynet kom med smilie ordningen sin som de har tatt fra Danmark. Så hva gjelder mathygiene så br det være greit å filtrere ut de dårlige stedene hva gjelder det.
Var på en kebabsjappe i Kongsvinger forrige lørdag, og smile-lappen der var fra 2019...
Begynte å lure på hvorvidt kebabsjappa bevisst hadde latt være å henge opp sure fjes. Noe som sikkert hadde slått tilbake på dem selv ved en senere kontroll, vel og merke.
Var på Egon igår da dem eldre i familien ville ditt. Ja, dem har ekstremt mye å velge mellom, noe som i seg selv er negativt om man skal ha en god mat opplevelse.
Kjøpte meg en Entrecote, og pommes frites. Maten kom fort selv om det var en del folk der. Men maten er ikke akkurat god. Dem andre ifølge spiste torsk og biffsnadder. Dem synes det var helt okey mat.
Men det er ikke akkurat billig, og maten er heller ikke spesielt bra.
Kjøpte meg en Entrecote, og pommes frites. Maten kom fort selv om det var en del folk der. Men maten er ikke akkurat god. Dem andre ifølge spiste torsk og biffsnadder. Dem synes det var helt okey mat.
Men det er ikke akkurat billig, og maten er heller ikke spesielt bra.
Eventuelt så kan man som forbruker søke opp sjappa på her.SirJames skrev: ↑lør apr 16, 2022 12:56 pmVery good.William_S skrev: ↑lør apr 16, 2022 9:11 amSkal i prinsippet være hvert år, men pandemien satte en liten stopper for mye av denne virksomheten i 2020-2021, men det er nå i full gang igjen. Det kommer nok til å ta litt tid før de er ajour med etterslepet, men ser mange har plakater fra 2021 og 2022 nå. Er ihvertfall det jeg har observert her i Oslo iallefall.
Begynte å lure på hvorvidt kebabsjappa bevisst hadde latt være å henge opp sure fjes. Noe som sikkert hadde slått tilbake på dem selv ved en senere kontroll, vel og merke.
https://www.matportalen.no/smilefjes/
Da vil man fort finne ut om kebabsjappa lyver eller ikke, hvis det er feil plakat som er hengt opp evt ikke hengt opp i det hele tatt så vil det telle negativt i neste inspeksjon fra Mattilsynet.
Ble inspirert her, tror dere at Egon vil være interessert i mitt nye verk?Mia skrev: ↑lør apr 16, 2022 2:03 pm Var på Egon igår da dem eldre i familien ville ditt. Ja, dem har ekstremt mye å velge mellom, noe som i seg selv er negativt om man skal ha en god mat opplevelse.
Kjøpte meg en Entrecote, og pommes frites. Maten kom fort selv om det var en del folk der. Men maten er ikke akkurat god. Dem andre ifølge spiste torsk og biffsnadder. Dem synes det var helt okey mat.
Men det er ikke akkurat billig, og maten er heller ikke spesielt bra.
Den der burde definitivt vært sendt Egon. De er trolig litt hårsåre på det der, da de vel innerst inne vet at det oppsummerer plassen veldig bra.Chromeback skrev: ↑lør apr 16, 2022 2:09 pmBle inspirert her, tror dere at Egon vil være interessert i mitt nye verk?Mia skrev: ↑lør apr 16, 2022 2:03 pm Var på Egon igår da dem eldre i familien ville ditt. Ja, dem har ekstremt mye å velge mellom, noe som i seg selv er negativt om man skal ha en god mat opplevelse.
Kjøpte meg en Entrecote, og pommes frites. Maten kom fort selv om det var en del folk der. Men maten er ikke akkurat god. Dem andre ifølge spiste torsk og biffsnadder. Dem synes det var helt okey mat.
Men det er ikke akkurat billig, og maten er heller ikke spesielt bra.
Egon er vel bare en forlengelse av et problem vi har i dette når det kommer til mat for sluttbruker. Landet er fullt av "lavpriskjeder" med håpløs kvalitet for en dyr sum. Bøndene sitter ikke igjen med noe. Sluttbruker betaler altfor mye. Og de som eier disse bedritne "frossenpizza-kjedene," er alle milliardærer.
Egon passer perfekt inn i et slikt land.
Egon passer perfekt inn i et slikt land.
Hadde egentlig sluttet å gå dit på grunn av den dårlige maten, men har nærmest snublet meg inn der et par ganger i det siste.
Bare vent deg ett brev i posten. Du stjeler fra meg, hihi.Chromeback skrev: ↑lør apr 16, 2022 2:09 pmBle inspirert her, tror dere at Egon vil være interessert i mitt nye verk?Mia skrev: ↑lør apr 16, 2022 2:03 pm Var på Egon igår da dem eldre i familien ville ditt. Ja, dem har ekstremt mye å velge mellom, noe som i seg selv er negativt om man skal ha en god mat opplevelse.
Kjøpte meg en Entrecote, og pommes frites. Maten kom fort selv om det var en del folk der. Men maten er ikke akkurat god. Dem andre ifølge spiste torsk og biffsnadder. Dem synes det var helt okey mat.
Men det er ikke akkurat billig, og maten er heller ikke spesielt bra.
Må være pga all den gode reklamen på FD.HarryH skrev: ↑lør apr 16, 2022 3:04 pmHadde egentlig sluttet å gå dit på grunn av den dårlige maten, men har nærmest snublet meg inn der et par ganger i det siste.
Flott, da lærte jeg litt i dag også.William_S skrev: ↑lør apr 16, 2022 2:07 pmEventuelt så kan man som forbruker søke opp sjappa på her.SirJames skrev: ↑lør apr 16, 2022 12:56 pmVery good.William_S skrev: ↑lør apr 16, 2022 9:11 am
Skal i prinsippet være hvert år, men pandemien satte en liten stopper for mye av denne virksomheten i 2020-2021, men det er nå i full gang igjen. Det kommer nok til å ta litt tid før de er ajour med etterslepet, men ser mange har plakater fra 2021 og 2022 nå. Er ihvertfall det jeg har observert her i Oslo iallefall.
Begynte å lure på hvorvidt kebabsjappa bevisst hadde latt være å henge opp sure fjes. Noe som sikkert hadde slått tilbake på dem selv ved en senere kontroll, vel og merke.
https://www.matportalen.no/smilefjes/
Da vil man fort finne ut om kebabsjappa lyver eller ikke, hvis det er feil plakat som er hengt opp evt ikke hengt opp i det hele tatt så vil det telle negativt i neste inspeksjon fra Mattilsynet.
Søkte opp nevnte kebabsjappe, og ser at de har fått smilefjes så sent som 29. mars i år. Snodig at den ikke hang oppe.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute