Hartlepool United

Svar
paul_dalton_11

Re: Hartlepool United

Legg inn av paul_dalton_11 »

Tom Crawford forlenger med klubben
I kveld kom nyheten om at Crawford har skrevet under ny toårskontrakt med klubben. Dermed er Tom den første spilleren på utgående kontrakt som forplikter seg til forlenget avtale på Victoria Park. Midtbanespilleren har hatt en flott utviklingen under Graeme Lee og har blitt en sentral spiller i laget. Han sier selv at han er fornøyd med å få i land en ny avtale og at det var en no brainer for han å skulle forlenge med klubben - han elsker å spille foran fansen med støtte og stemning. Også manageren er svært fornøyd med å forlenge med 22-åringen som han tror vil kunne fortsette den fine utviklingen. Sjefen håper også at flere spillere vil følge etter Tom i den nærmeste tiden. Det er ingen tvil om at manageren er mindre fornøyd med en situasjon der hele troppen (minus fire spillere) er på utgående kontrakt, så vi vil nok se flere eksempler på forlengelser på varighet mer enn et år.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Forest Green Rovers vs. Hartlepool United 1-1 (Bogle)
Pools fikk med seg et meget sterkt bortepoeng mot ligaleder Forest Green. Hendry ga hjemmelaget ledelsen etter 53 minutter, men Bogle utliknet femten minutter senere etter en pasning fra Crawford. Dette var spissens første scoring etter at han har gått målløs av banen de sju foregående ligakampene.
Graeme Lee gjorde fire endringer på laget fra sist kamp, noe som også innebar en formasjonsendring tilbake til 3-5-2. Inn kom Liddle, Crawford, Morris og Carver. Ut gikk Featherstone, Fletcher, Grey og White.

Laget: Killip; Byrne, Liddle, Odusina; Sterry, Shelton (White 69), Morris, Crawford, Ferguson; Carver (Grey 81), Bogle. Ikke benyttet: Bilokapic, Ogle, Featherstone, Smith, Fletcher.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

paul_dalton_11 skrev: lør apr 09, 2022 6:05 pm Forest Green Rovers vs. Hartlepool United 1-1 (Bogle)
Pools fikk med seg et meget sterkt bortepoeng mot Forest Green.
Poenget sikret, rent matematisk, spill i neste sesong i League2. Oldham kan kun komme opp i 52 poeng dersom de vinner sine siste fem kamper, mens Scunthorpe ligger håpløst plassert på bunn av tabellen.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Pools vant fram i Luca Murphy saken
I januar 2019 ble det avtalt en overgang for Murphy (17) mellom Pools og Fulham. Spilleren fikk tillatelse til å trene med Fulham en periode. Etter prøveperioden trakk Fulham sin interesse for spilleren ikke holdt Fulhams standarder. Murphy vendte tilbake i Hartlepool hvor innstillingen endret seg dramatisk, noe som førte til at spilleren ble løst fra kontrakten i mars da han ikke lenger var motivert for spill. Innen 10 dager etter dette signerte Murphy en toårskontrakt med Fulham, og Fulham nektet å betale kompensasjon for spilleren.

I dag, over tre år senere, har Pools vunnet frem i sin sak mot Fulham i Proffesional Compensation Committee som gjør at Pools mottar et sekssifret beløp i pund i Luca Murphy-saken. Slike saker er prinsipielt viktig for mindre klubber som Hartlepool og det er godt at større klubber ikke får lov å behandle oss slik i overgangssaker.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Det er håp om at Luke Molyneux returnerer til treningsfeltet etter å ha stått over de to siste kampene pga. skade. Man fryktet først et benbrudd, men det viste seg at ingenting var brukket. Men en kraftig hevelse og et kutt i legg holdt han utenfor spill og man fryktet at han kunne miste de siste ukene av sesongen. Det er gode nyheter for Pools når de nå får kantspilleren tilbake da laget helt klart har savnet de kreative egenskapene han innehar. Men det er likevel usikkert om han vil være kampklar allerede langfredag.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Noen nøkkeldatoer foran 2022/23-sesongen
23.juli - terminlista slippes
30.juli - ligastart
10.august - ligacup første runde
6.mai - siste ligarunde
27.mai - playoff-finale league 2

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Laget mot Port Vale
To endringer på laget siden forrige kamp, begge tvunget frem av skader. Bilokapic kommer inn for Killip på keeperplassen og Hull får sin debut fra start ved Odusina sitt skadefravær. Også et par overraskelser på benken. Den første overraskelsen er at Featherstone ikke finnes med i troppen, det var ventet at han skulle spille etter å ha blitt hvilt/benket sist. Den andre overraskelsen er av det mer positive slaget, Molyneux er tilbake etter at en kraftig smell har holdt han ute de siste par ukene. Det var opprinnelig frykt for at skade skulle holde han ute resten av sesongen, men røntgenbildene viste at ikke noe var brukket.

Laget: Bilokapic; Byrne, Liddle, Hull; Sterry, Shelton, Morris, Crawford, Ferguson; Carver, Bogle. Reserver: Boyes, Ogle, Smith, Fletcher, White, Molyneux.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Det ble 0-1 tap mot Port Vale i en kamp hvor Hartlepool var best før pause, men den opprykksjagende laget til Darrell Clarke var klart best etter pause. Det var noe tamt over spillet etter pause. Omar Bogle hadde en god kamp. Pools manglet nøkkelspillere som Killip, Odusina, Featherstone og Molyneux fra start, men erstatterne gjorde en ok jobb - men når så mange rutinerte spillere mangler så er det ikke overraskende at Vale blir for sterke når de har alt å spille for, og vi har kun æren å spille for. Over 5500 tilskuere er gledelig, og vi får trøste oss med at vi de neste ukene har mer overkommelig motstand. Rochdale på Deepdale andre påskedag er første mulighet til å slå tilbake.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Fela Olomola kalt tilbake fra lån
Som følge av mange skader i det siste så har Hartlepool kalt tilbake Fela Olomola fra sitt låneopphold i Yeovil. I kampene mot Port Vale og Rochdale klarte vi kun å stille henholdsvis seks og fem innbyttere. Med flere nøkkelspillere ute og redusert benk gikk vi på tap i begge kampene. Dermed henter man tilbake Fela som fikk åtte kamper (fire fra start) og en scoring for Yeovil. Han har hatt en negativ utvikling i spilletid da han startet de fire første kampene og kom inn som innbytter i de neste fire. Han har ikke fått spilletid siden første helgen i april, så like greit å la han komme tilbake for en siste sjanse å overbevise manager og fans før kontrakten går ut.
Sist redigert av paul_dalton_11 den fre apr 22, 2022 10:47 pm, redigert 1 gang totalt.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Foran Swindon kampen
Skadelisten har vært lang de siste kampene, men det er heldigvis lys i enden av tunnelen. I forsvaret er Sterry og Odusina er tilbake i trening, men Byrne er i fare for å miste morgendagens kamp. Olomola er hentet tilbake fra låneoppholdet i Yeovil, og dermed får man et offensivt alternativ/backup til Carver og Bogle. Molyneux har kommet inn de to siste kampene, men mangler litt på å fyre på alle sylinderne etter skaden. Kaptein Featherstone er fortsatt ute med skade i lyske og mageregionen, mens Grey er en annen spiller med en trøblete lyske. Cook har også vært ute i lang tid, og Bryn Morris har spilt de siste to kampene etter en ankelskade - men er også en spiller man må matche forsiktig slik at skaden ikke forverres/kommer tilbake.

Det er ikke tvil at de mange skadene gjør det vanskelig å planlegge for managerteamet. Og det hjelper heller ikke at manager Graeme Lee testet positivt for covid. Det vises også av formtabellen som preges at vi har hatt mange skader og lite å spille for. Det har vært en lang sesong og vi fikk minimalt med sommerpause etter opprykk i playoff-finale, noe som kanskje vises nå? Jeg er også redd for at effektene av intensiteten på treningene under Challinor nå har avtatt og at vi ikke lenger profitterer på bedre treningsgrunnlag sammenliknet med våre konkurrenter.

Jeg er også spent på hvor mange spillere vi får beholde etter sesongen. Majoriteten av førstelaget skal være verdt å ha med videre, men det har gått tregt med forlengelse av kontrakter. Kun Crawford har signert ny kontrakt. Øvrige spillere er i forhandlinger eller vil vente å se hvilke muligheter som finnes etter sesongslutt. Pengene regjerer i fotballen, så vi må forvente at noen spillere forsvinner til andre klubber som betaler mer i lønn - slik vi så med Oates og Armstrong forrige sommer. Vi kan jo bare drømme om hvor på tabellen vi hadde ligget dersom vi hadde klart å forlenge med de to spissene inn i denne sesongen.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Laget mot Swindon
Det er flere endringer på laget siden forrige kamp. Vi går tilbake til 4-3-3 og Olomola og Molyneux kommer inn som kantspillere på hver sin side av Bogle. Carver og Byrne (skade) er spillerne som må vike for formasjonendringen. Det er også to endringer til på laget. Odusina er tilbake fra skade og tar plassen til Liddle (skade?). Smith kommer inn for Morris (skade?) og Sterry er tilbake fra skade og kommer inn for Ogle.

På grunn av skader klarer vi nok en gang ikke å stille full benk, og det til og med på hjemmekamp. Kun fem innbyttere er tilgjengelig til dagens kamp. Det blir spennende å se hvem som bærer kapteinsbindet i dag med Featherstone, Liddle og Byrne ute. Det blir også spennende å se om Graeme Lee er tilbake på benken etter å stått over sist pga. covid. Han testet negativt i går og er nok tilbake hvis formen er fin igjen.

Laget: Killip; Sterry, Odusina, Hull, Ferguson; Shelton, Crawford, Smith; Molyneux, Bogle, Olomola. Reserver: Bilokapic, Ogle, Fletcher, White, Carver.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Graeme Lee er fortsatt ute med covid. Fela Olomola har vært frisk innledningsvis etter å ha vært lånt ut siden januarvinduet stengte

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Pools straffes for å ikke sette sjansene sine. Olomola bommer på åpent mål, ballen går ut til Smith som mister ballen og Swindon kontrer inn 1-0 etter fin avslutning av deres nr.11.

Swindon treffer stolpen minuttet senere etter at Pools sover på en dødball som tas raskt.

Vi ser ut som et nedrykkslag og får prise oss lykkelig for at vi startet sesongen godt. 2 seirer på de 12 siste før denne lover ikke godt foran neste sesong. Vi må vise handlekraft i sommer skal vi unngå retur til nonleague om 12 måneder.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Chris Trotter ansatt som ny head of recruitment. Han kommer fra tilsvarende stilling i Rotherham. Jeg har forstått at avtalen har vært klar en stund men at Rotherham krevde at han jobbet ut oppsigelseperioden. Trotter har hatt tilsvarende stilling for Middlesbrough tidligere, og skal nå forhåpentligvis hjelpe oss i de kommende overgangsvinduer.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Scunthorpe vs. Hartlepool 1-1 (Featherstone)
Over 1600 Poolies tilstede utkledd som leger og sykepleiere i en hyllest til helsemyndighetene etter pandemien. Hartlepoolsupporterne har en årlig tradisjon med fancy-dress-party i årets siste bortekamp og man laget som vanlig en veldig fin ramme på og rundt kampen. Sportslig sett var kampen en skuffelse mot et allerede nedrykksklart Scunthorpe som stilte med en mange unggutter. Pools skapte mer enn nok sjanser, men setter ikke sjansene - noe som har vært et problem hele sesongen med 44 mål på 45 kamper totalt i ligaspillet. Featherstone utliknet fra straffemerket og reddet noe av æren med ett poeng. Nok en gang klarte vi kun å stille med fem reserver pga. mange skader. Shelton stod over etter en bisarr skade. En bomullspinne knakk et godt stykke inn i øret og måtte på sykehuset for å fjerne. Legen kom litt langt inn i øregangen når den skulle fjernes og Shelton slet med veldig svimmelhet etter dette - en skade som til og med har nådd de store avisene i hovedstaden.
Laget(4-3-3): Killip; Sterry, Hull, Odusina, Ferguson; Morris, Featherstone, Crawford (Grey 67); Molyneux, Bogle, Olomola (Carver 86). Ikke benyttet: Bilokapic, Ogle, Smith.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

I kveld er det end-of-season-awards i Hartlepool. Det skal kåres årets spiller av både fans og spillerne, samt årets unge spiller, årets mål, etc. Så i løpet av kvelden kommer det nok flere nyheter om hvem som stikker av med de gjeveste premiene.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

paul_dalton_11 skrev: søn mai 01, 2022 6:03 pm I kveld er det end-of-season-awards i Hartlepool.
Luke Molyneux tok med seg et hattrick av priser. Han ble kåret til årets spiller av både fans og spillere, i tillegg til å få prisen for årets goal. Timi Odusina fikk prisen for årets unge spiller. Både Molyneux og Odusina har hatt sine beste sesong så det er fortjente priser. Dessverre tror jeg at Pools skal slite å holde på disse to spillerne og jeg blir ikke overrasket om de snart finner seg klubber i League1.

Brukeravatar
mikemodano
Innlegg: 886
Sted: Oslo

Legg inn av mikemodano »

Ikke ufortjent at Odusina og Molyneux stakk av sted med individuelle priser, og da blir det antakelig et rotterace for å beholde dem gjennom sommeren og fram til ligastarten i august. Hvordan ser du på mulighetene? Sitter Raj så hardt på pengesekken at sjansene for at han skal åpne den for å tilby spillere de kontraktene de etter hvert er i nærheten av å fortjene er heller skrale?

Ellers leste jeg så vidt at Omar Bogle skal ha løpt rett i garderoben etter kampslutt uten å takke de mange tilreisende supporterne, slik kutymen helst er, og spesielt når man har spilt sesongens siste bortekamp. Var det storm i vannglasset, eller lå det en slags intensjon bak fra spissens side? Han har vel opplevd sin andel kritikk i løpet av våren, ut fra hva jeg har registrert.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

mikemodano skrev: man mai 02, 2022 10:25 am Ellers leste jeg så vidt at Omar Bogle skal ha løpt rett i garderoben etter kampslutt uten å takke de mange tilreisende supporterne, slik kutymen helst er, og spesielt når man har spilt sesongens siste bortekamp. Var det storm i vannglasset, eller lå det en slags intensjon bak fra spissens side? Han har vel opplevd sin andel kritikk i løpet av våren, ut fra hva jeg har registrert.
Det var ikke storm i et vannglass, men sannsynligvis storm i urinalet. Han skal ha løpt direkte i garderoben, men var tilbake etter noen minutter og takket fans etter det som sannsynligvis var et dobesøk.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

mikemodano skrev: man mai 02, 2022 10:25 am Ikke ufortjent at Odusina og Molyneux stakk av sted med individuelle priser, og da blir det antakelig et rotterace for å beholde dem gjennom sommeren og fram til ligastarten i august. Hvordan ser du på mulighetene? Sitter Raj så hardt på pengesekken at sjansene for at han skal åpne den for å tilby spillere de kontraktene de etter hvert er i nærheten av å fortjene er heller skrale?
Jeg tror at Raj er ganske bestemt på at lønningene skal være innenfor et budsjett og at det er litt ulikt syn hos spillere/klubbledelse om hva som er et godt tilbud - på samme måte som kontraktforhandlingene mellom Challinor og Raj som endte som offentlig krangling. Så jeg tenker at Molyneux og Odusina fort går tapt nettopp av de grunner du beskriver. Så jeg må innrømme at jeg frykter det kommende overgangsvinduet og tenker at vi har god sjanse til å oppleve en vanskelig andresesong som ligaklubb. Måtte min frykt vise seg å være overdrevet...!

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Det er tett mellom kampene nå i sesongavslutningen. Nå klokka 15 sparkes det igang en veldedighetskamp mellom et lag ledet av Graeme Lee mot gamle Hartlepoolhelter der inntektene går til fru Lee sin kamp mot hjernekreft.
Det er mange gode navn på Pools XI, og på motstanderlaget spiller Graeme Lee og Jonathan Woodgate på stopperplass, og det er også gamle kjenninger som Ian Clark og James Coppinger - samt flere tidligere Middlesbrough-spillere.

Pools XI: Dimi; Nelson, Barron, Hartley; Butler, Miller, Tinkler, Horwood; Franks; Boyd, Henderson.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Siden man ikke får se Pools XI på Bank Holliday så får man heller se en annen tidligere Hartlepoolhelt i aksjon, Rhys Oates for Mansfield borte i Salford. Underholdende kamp som står 2-2 fem minutter før slutt, men ingen scoringer fra Rhys så langt - selv om han har vært nær. Han skjøt oss som kjent til opprykk på egenhånd i playoff-sluttspillet forrige sommer.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

paul_dalton_11 skrev: man mai 02, 2022 3:05 pm Nå klokka 15 sparkes det igang en veldedighetskamp mellom et lag ledet av Graeme Lee mot gamle Hartlepoolhelter
Pools XI tok ledelsen ved Mark Tinkler og doblet ledelsen ved Jonathan Franks før Graeme Lee reduserte fra straffemerket. Deretter økte Marc Ellison til 3-1 og Steven Istead til 4-2 til Pools, mens 2-3 scoringen fikk jeg ikke med meg hvem som scoret for Graeme Lees lag. Chris Turner ledet Pools XI i en kamp som akkurat er slutt.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Graeme Lee har fått sparken som manager i Hartlepool
I kveld kom meldingen om at Lee har blitt avsatt som manager, og at Nelson og Sweeney vil lede laget i siste serierunde lørdag. Han ble ansatt i desember og har vært med å sikre ny kontrakt I League2 for en nyopprykket klubb, samt nådd 4.runde i FA-cupen og semifinale i Football League Trophy. Men etter semifinaletapet så har klubben kun maktet å plukke opp 7 av 33 poeng. Den dårlige formutviklingen oppgis som årsak til avskjedelsen.

Selv om meldingen i kveld kom noe overraskende på meg er magefølelsen at avgjørelsen virker fornuftig. Det er vanskelig å si om det er manageren eller spillerstallen sin skyld at formen har vært dalende denne våren. Jeg satt med en liten tvil om manageren var god nok, og dersom man skulle gi han et overgangsvindu å bygge sitt eget lag, så måtte han få høsten til å bevise at at han var god nok. Da kunne vi risikert å ende opp med et managerbytte i oktober/november og en kamp godt plantet i nedre tredjedel av tabellen. Så jeg føler at Raj og styret ikke har ville tatt den sjansen og heller ta managerbyttet nå. Det kan også være at manageren har fått skylda for at så langt kun Crawford har forlenget kontrakten og at spillere har uttrykt seg negativt å forlenge under dagens trenerteam.

Man kan jo stille seg spørsmål om timingen med managerbytte så tett opp i ligaslutt. Hvorfor ikke la manageren sitte ut tre dager til så man kunne tatt dette etter sesongslutt? Eller hvorfor ikke gjøre dette for 2-3 uker siden, så man fikk bedre tid til å få på plass en ny manager før retained-list skal slippes? Normalt sett har Raj tatt seg god tid når ny manager skal ansettes. Følges samme prosedyre nå er det fort gjort at vi blir hengende etter i overgangsvinduet.

Med tilskuersnitt på 5187 så har det vært en riktig feel-good-stemning på Victoria Park. Og jeg regner med at klubben er redd for at feel-good-faktoren skal bli skadet med dalende resultater og en manager som ikke fenger massene på tribunene. Klubben har stadig sunnere økonomi, det investeres stadig i klubbens infrastruktur og til neste sesong er også klubbens akademi tilbake. Styreformann Raj sier at det ble investert i spillere i januar, og det vil også bli investert i spillere denne sommeren. Målet skal være å kjempe om opprykk til League1. Skal det være realistisk så må man nok få på plass en god manager i Challinor-klasse og lykkes med å beholde spillere og signere noen gode forsterkninger. Vi har ikke sett ut som opprykksmaterie de siste par månedene.

Brukeravatar
mikemodano
Innlegg: 886
Sted: Oslo

Legg inn av mikemodano »

Jeg tillater meg å være smått sjokkskadet, dalton. Lee sparket? I alle vide og brede. Hva er verden kommet til? Er det formann og styre som erkjenner at manageransettelsen i utgangspunktet var gal? Ja, for det finnes da ikke fnugg av fornuft i dette, spesielt med tanke på tidspunktet, som du sier. Ja, så har tendensen åpenbart vært på en solid nedadgående kurve i en god stund, men all den tid plassen relativt tidlig kunne hevdes å være sikret, så har da knappest sesonginnspurten vært noen målestokk for verken Lee eller truppen? Jeg vil kalle det på grensen til skandaløst å sende ham på dør nå, og tenker at Raj minst må være nær en storsignering for managerposten slik han nå ter seg.

Jøye meg!

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

David Ferguson skriver under ny kontrakt med klubben
I dag kom nyheten om at David Ferguson har skrevet under ny 2-årskontrakt med klubben. Han sier at de to årene i Hartlepool har vært de beste minnene i karrièren så langt og at han ønsket å fortsette karrièren i Hartlepool. Venstrebacken har vært en nøkkelspiller de to siste sesongene og dette er en signering som gir fansen optimisme og glede. Våre vingbacker, Sterry og Ferguson, har vært en nøkkelfaktor i suksessen de to siste sesongene og det er viktig at vi får med oss dem videre inn i en ny sesong.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Med forbehold om at jeg har korrekt oversikt over kontraktsituasjonen så skal vi nå ha seks spillere under kontrakt inn i neste sesong etter at Crawford og Ferguson har forlenget sine kontrakter.

Kontrakt utgår
Killip, Byrne, Francis-Angol, Liddle, Odusina, Ogle, MacDonald, Shelton, Smith, Cook, Grey, Molyneux.

Lånte spillere
Bilokapic, Hull, Fletcher, Morris, White.
Vi skal ha en utkjøpsklausul på Morris etter endt lån.

Kontrakt inn i neste sesong
Bogle, Carver, Crawford, Featherstone, Ferguson, Sterry,

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Laget mot Colchester
Skadeproblemene gjør at vi i ligaavslutningen på Victoria Park kun klarer å stille med fire reserver, inkludert en reservekeeper. Nelson og Sweeney ser ut til å ha satt opp en 3-4-3 formasjon, eventuelt en 3-4-2-1 formasjon. Vi får håpe at vi kan avslutte ligasesongen på en bedre måte enn det vi har vist de siste par måneder.

Laget: Killip; Hull, Liddle, Odusina; Sterry, Featherstone, Crawford, Ferguson; Molyneux, Bogle, Olomola. Reserver: Bilokapic, Ogle, Smith, Carver.

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Hartlepool forlenger med Ben Killip
Det ble i ettermiddag kjent at klubben har tatt ut opsjon på forlengelse med keeper Ben Killip. Keeperen har hatt stadig utvikling etter at han kom til Victoria Park og passerte i vår hundre ligakamper for klubben. Dermed er han den tredje spilleren som fått fornyet kontrakt etter Crawford og Ferguson.

Jeg har forstått det slik at spillerne i dag har vært på Victoria Park i møte(r) og de har sannsynligvis fått beskjed om sine skjebner etter denne sesongen. Det betyr at retained list er rett rundt hjørnet. Sannsynligvis blir listen sluppet før helgen.

Utgående kontrakt
Byrne, Francis-Angol, Liddle, Odusina, Ogle, MacDonald, Shelton, Smith, Cook, Grey, Molyneux.

Lånte spillere
Bilokapic, Hull, Fletcher, Morris, White.
Vi skal ha en utkjøpsklausul på Morris etter endt lån.

Kontrakt inn i neste sesong
Bogle, Carver, Crawford, Featherstone, Ferguson, Killip, Sterry,

paul_dalton_11

Legg inn av paul_dalton_11 »

Hartlepool forlenger med Grey
Klubben melder i dag at de har tatt ut opsjon på forlengelse på angrepstalentet vår, Joe Grey. 19-åringen har vært tidvis svært god denne sesongen. Dermed begynner vi å få på plass en liten stamme i laget til neste sesong. Likevel, jeg tenker at litt av grunnen til at de legger ut melding om Killip i går og Grey i dag er at de positive nyhetene ikke skal overskygges av de negative når det blir kjent at Molyneux og Odusina ikke forlenger. Vi får håpe at jeg tar feil!

Kontrakt inn i neste sesong
Bogle, Carver, Crawford, Featherstone, Ferguson, Grey, Killip, Sterry,

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Fotball - Britisk Øvrig»