Nei til EU bevegelsen og Steigan

Svar
hauge23

Re: Nei til EU bevegelsen og Steigan

Legg inn av hauge23 »

Virker som om "Steigansaken" er en ualminnelig stor drittpakke i tidenes mest omfattende hjernevaskelse, som omfatter minst ett kontinent.
Og er det noe i en slik kontekst som kan gi suksess, så er det å ta utgangspunkt i en person som har vært demonisert i en mannsalder av PK-Norge, nemlig Pål Steigan.
Vet ikke hvor saken startet, men vet at Dagbladet har "avslørt" både at Steigan har hentet stoff fra kilder som «åpenbart tilhører russiske myndigheter» og at noen fra Nei til EU eier ca. 0,3 % aksjeposter i selskapet Mot Dag AS. Så blander man inn Arne Treholt, Kari Jaquesson og Faktisk.no og vips har man fått en grøt av det mest suspekte slaget. Ikke rart at Europabevegelsen føler seg tiltrukket.

Jeg er skikkelig imponert over disse "avsløringene", ikke minst over at media bringer stoff som har sin opprinnelse hos myndighetene i land. Vet om mange journalister som jobber som korrespondenter og som intervjuer folk hos myndighetene og vanlige borgere, og bringer stoffet hjem til Norge.

Hva var forbrytelsen Steigan har gjort igjen?

hauge23

Legg inn av hauge23 »

Brezjnev: "En investering er å plassere penger i noe man har en forventning om vil stige i verdi"
---------------------------
Nei, man kan investere i et godt vennskap, i å skrive under på et opprop for et godt formål, i å vie livet sitt til et bestemt arbeide, osv.

Svar

Create an account or sign in to join the discussion

You need to be a member in order to post a reply

Create an account

Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute

Registrer

Sign in

Gå tilbake til «Norge og EU»