Ja det vil jeg tro. Reagerte bare på "hver gang". Det ligger en god fiskerestaurant nesten ned på hjørnet ved Frogner Stadion, Kirkeveien. Enkelt, med god mat.
Hvilken restaurant var du på sist?
Re: Hvilken restaurant var du på sist?
Hadde nett en helg i Oslo
Middag torsdag
Hvor: The Hub Bar
Hva: Hamburger med diverse tilbehør.
Terning: 3. Rar konsistent på pattien og den fermenterte salaten smakte bare vanlig salat. Smakløs aiolo, men gode fries. Hadde det ikke vært for at jeg fikk rabatt fra appen hadde jeg blitt veldig misfornøyd, for litt stiv pris for en slik kjedelig burger.
Lunsj fredag
Hvor: Spice Club
Hva: Dagens (chicken curry)
Terning: 5. Fikk litt Punjab-følelse av denne. Uformelt sted med svært hyggelig servitør og god curry for 99 kroner. God nan. Anbefales.
Middag fredag
Hvor: Troys
Hva: Trøffelburger
Terning: 5. For halve prisen av Hub-burgeren fikk man en mye bedre en. Regner med flere har vært på denne, men anbefales uansett.
Lørdag ble hjemmelaget mat, og søndag pølse på Bergensbanen.
Middag torsdag
Hvor: The Hub Bar
Hva: Hamburger med diverse tilbehør.
Terning: 3. Rar konsistent på pattien og den fermenterte salaten smakte bare vanlig salat. Smakløs aiolo, men gode fries. Hadde det ikke vært for at jeg fikk rabatt fra appen hadde jeg blitt veldig misfornøyd, for litt stiv pris for en slik kjedelig burger.
Lunsj fredag
Hvor: Spice Club
Hva: Dagens (chicken curry)
Terning: 5. Fikk litt Punjab-følelse av denne. Uformelt sted med svært hyggelig servitør og god curry for 99 kroner. God nan. Anbefales.
Middag fredag
Hvor: Troys
Hva: Trøffelburger
Terning: 5. For halve prisen av Hub-burgeren fikk man en mye bedre en. Regner med flere har vært på denne, men anbefales uansett.
Lørdag ble hjemmelaget mat, og søndag pølse på Bergensbanen.
Men hva med Olsen?
-
- Innlegg: 2589
The Vandelay
Igjen prøver man hypen, med ungdommen. De har jo stjerner i øynene, syns det er dritkult.
Vi som har vært ute en gang eller to før, vi lar oss ikke dupere av et kult konsept og lokale. Vi ser på kvaliteten underveis, og ikke minst sluttregningen. Dyr mat, det får så være, men et begrenset vinkart der man ligger mer på 5x enn 4x polpris(som vel er vanlig), det legger en liten demper på stemningen.
Fullt hele tiden, så folk digger dette. Men det gjør de jo med Egon også
Igjen prøver man hypen, med ungdommen. De har jo stjerner i øynene, syns det er dritkult.
Vi som har vært ute en gang eller to før, vi lar oss ikke dupere av et kult konsept og lokale. Vi ser på kvaliteten underveis, og ikke minst sluttregningen. Dyr mat, det får så være, men et begrenset vinkart der man ligger mer på 5x enn 4x polpris(som vel er vanlig), det legger en liten demper på stemningen.
Fullt hele tiden, så folk digger dette. Men det gjør de jo med Egon også
-
- Innlegg: 2589
Big George skrev: ↑søn mai 08, 2022 1:44 am Den lokale kebab-sjappa med kebab på tilbud til kr 55. Grei nok.
Hvor kan man nyte dette da? Slik det fremstår nå blir det jo bare ren gjetning….
Olivias (Aker Brygge) i dag. Selv om jeg føler det kanskje leverte litt bedre før, så er det et bra alternativ når man skal finne noe alle liker og alderspennet er fra 3 til 72. Og føler man heller ikke blir lurt prismessig
Dog, hvis jeg var italiener, som de på nabobordet, så hadde jeg kanskje stusset litt. Ikke bare fordi det er fløte i Karbonaraen.
Selv gikk jeg for en N'duja pizza, som jeg delvis delte med kona i litt bytte mot litt av hennes Linguine al profumo di mare
Dog, hvis jeg var italiener, som de på nabobordet, så hadde jeg kanskje stusset litt. Ikke bare fordi det er fløte i Karbonaraen.
Selv gikk jeg for en N'duja pizza, som jeg delvis delte med kona i litt bytte mot litt av hennes Linguine al profumo di mare
-
- Innlegg: 5307
På Michelin-restauranten Speilsalen i Trondheim kan du oppleve gull, glitter og havets edleste smaker.:
Noen på fridiskusjon som har vært der?
"fermentert sjøkrepshjerne" høres jo skikkelig digg ut.
https://www.godt.no/anmeldelser/restaur ... speilsalen
Noen på fridiskusjon som har vært der?
"fermentert sjøkrepshjerne" høres jo skikkelig digg ut.
https://www.godt.no/anmeldelser/restaur ... speilsalen
Peppes på Gardermoen. Man vet hva man før og ble noen enkle stykker. Primært som kveldsmat for minstemann og middag for eldste, da jeg regnet med at han minste ville sovne i bilen på vei hjem fra flyplassen og bæres rett i seng
Dro opp denne fra arkivet jeg. Var en kul artikkel i nrk om dette stedet
https://www.nrk.no/spesial/tidemann-_12 ... 1.15955557
Var på nyåpna Drammen Streetfood igår (samme konseptet som på Barcode mm). Åpna på fredag 13.mai. Prøvde mat fra 3 boder, Buddha Ramen, Aji Nikkai og Smash Burger, hhv Brisket Ramen, Bao Gambo Tempura og Hot Wings. Gir individuelle karakterer:
Buddha Ramen: Beef Brisket Ramen Terningkast 6. Fantastisk smak, litt spice som rører litt i ganen men ikke noe veldig spicy. Enormt mye smak på maten. Generelt en fantastisk opplevelse i matveien
Aja Nikkei: Om Buddha Ramen var en fantastisk opplevelse var det her bare trist. Det får en 2ér da jeg faktisk klarte å spise noe og det var ikke kvalmende, men jeg tror ikke jeg skal prøve Bao noe mer for å si det sånn
Hot Wings fra Smash Burger: Terningkast 4+. Gode kyllingvinger, men jeg de var ikke spesielt spicy. Men igjen meget gode
Buddha Ramen: Beef Brisket Ramen Terningkast 6. Fantastisk smak, litt spice som rører litt i ganen men ikke noe veldig spicy. Enormt mye smak på maten. Generelt en fantastisk opplevelse i matveien
Aja Nikkei: Om Buddha Ramen var en fantastisk opplevelse var det her bare trist. Det får en 2ér da jeg faktisk klarte å spise noe og det var ikke kvalmende, men jeg tror ikke jeg skal prøve Bao noe mer for å si det sånn
Hot Wings fra Smash Burger: Terningkast 4+. Gode kyllingvinger, men jeg de var ikke spesielt spicy. Men igjen meget gode
Tallinn - for de som måtte være interessert. La Bottega. Ligger midt i Gamlebyen. Stedet var valgt av lokale folk - litt overrasket først over at de valgte en italiener midt i turistsløyfa. Men det var et bevisst valg - veldig bra pizza for de som spiste dette. Jeg valgte pussig nok to vegetarretter - artisjokker, tilsmakt med trøfler. Disse var fritert og kom med noe slags tomatsaus og noe mektig ostesaus. Meget smakfullt. Deretter ble det Ravioi fylt med gresskar og en hvit vinsaus. Dette var jo spennende, smakte godt - men litt kjedelig og jeg angret delvis når jeg så de andre sine retter....Bra sted. Terningkast 5. Veldig hyggelig og profesjonell servering. Dette stedet har vært der lenge, så tydeligvis anerkjent.
Pulcinella - svært hyggelig sted, dette også rett i turistløypa i gamblebyen. Bare pizza og øl er. Hyggelig sted og meget bra pizza. Hadde her en Picante. Ettersom jeg betalte her vet jeg prisene mer nøyaktig. 12 euro for min pizza, som de fleste lå på. Øl kostet vel 5 euro nå. Alt i alt en rimelig rening på ca 150 euro for fem personer inkluder temmelig mye øl.. Om man ønsker å sitte i en romatisk kjeller og spise en god og rimelig pizza i gamlebyen er dette et utmerket valg. Terningkast 5.
Pulcinella - svært hyggelig sted, dette også rett i turistløypa i gamblebyen. Bare pizza og øl er. Hyggelig sted og meget bra pizza. Hadde her en Picante. Ettersom jeg betalte her vet jeg prisene mer nøyaktig. 12 euro for min pizza, som de fleste lå på. Øl kostet vel 5 euro nå. Alt i alt en rimelig rening på ca 150 euro for fem personer inkluder temmelig mye øl.. Om man ønsker å sitte i en romatisk kjeller og spise en god og rimelig pizza i gamlebyen er dette et utmerket valg. Terningkast 5.
- Big George
- Innlegg: 7860
Skal på Ali Baba på Stovner Senter i neste uke. Den har nylig åpnet og det er kø hver dag. Menyen ser fristende ut.
Håper vi får plass, men det ser ut som det er kø hele åpningstiden.
Håper vi får plass, men det ser ut som det er kø hele åpningstiden.
-
- Innlegg: 2589
Kanskje lurt å reservere bord?Big George skrev: ↑lør mai 21, 2022 12:50 pm Skal på Ali Baba på Stovner Senter i neste uke. Den har nylig åpnet og det er kø hver dag. Menyen ser fristende ut.
Håper vi får plass, men det ser ut som det er kø hele åpningstiden.
Komme med en liten anmeldelse etterpå også?
Litt av hvert å velge mellom for dere i Oslo, gitt!Big George skrev: ↑lør mai 21, 2022 12:50 pm Skal på Ali Baba på Stovner Senter i neste uke. Den har nylig åpnet og det er kø hver dag. Menyen ser fristende ut.
Håper vi får plass, men det ser ut som det er kø hele åpningstiden.
Det er lenge mellom hver gang vi er så langt avgårde, men et raskt søk sa meg at det ser ut til å være fristende mat til overkommelig pris.
Jeg har sans for steder som har rause posjoner mat til overkommelig pris.
Nimbu i Oslo. Hva man kan kalle Indisk-fusion. Vi var 4 så delte dermed retter så man fikk smakt på flere. De har en skikkelig god hummerrett, og første gang jeg har spist reinsdyr på en indisk restaurant. Og tandoori-lammet var lammecarre.
Etterfulgt av drinker på the Conservatory. Et "semi-hemmelig" sted hvor bordservering er obligatirisk såvidt jeg forstår
Etterfulgt av drinker på the Conservatory. Et "semi-hemmelig" sted hvor bordservering er obligatirisk såvidt jeg forstår
-
- Innlegg: 2589
Bella Bambina i Østbanehallen
Trivelig italiensk, god hjemmelaget pasta. Eikefjord har gjort dette til hakket bedre enn Olivias syns jeg nok. Ikke pizza, kanskje like greit. Energien er lagt i perfekt pasta. Raust med parmesan, nesten i overkant. Hyggelige drikkepriser.
Trivelig italiensk, god hjemmelaget pasta. Eikefjord har gjort dette til hakket bedre enn Olivias syns jeg nok. Ikke pizza, kanskje like greit. Energien er lagt i perfekt pasta. Raust med parmesan, nesten i overkant. Hyggelige drikkepriser.
- Big George
- Innlegg: 7860
Der har jeg spist omelett. Lå minst to restauranter i gamle Østbanehallen og jeg kjente igjen navnet. Olivia het visst den andre.KingKongHalvor skrev: ↑søn mai 22, 2022 3:48 pm Bella Bambina i Østbanehallen
Trivelig italiensk, god hjemmelaget pasta. Eikefjord har gjort dette til hakket bedre enn Olivias syns jeg nok. Ikke pizza, kanskje like greit. Energien er lagt i perfekt pasta. Raust med parmesan, nesten i overkant. Hyggelige drikkepriser.
Mener å huske omeletten på Bella Bambina var i form, ganske høy og velsmakende. Har spist omelett begge stedene.
Kan vel kanskje ikke definere Burger King Slependen som restaurant, men den mettet barna, når maten jeg hadde planlagt for dem visste seg å ha blitt muggen. Så da var det bare å hive seg i bilen :p
-
- Innlegg: 12998
Hvor hjemmelaget ting er der tror jeg ville tatt med en solid klype salt. Var der for et par uker siden og bestilte boscaiola. Den var med trøffelolje og jeg er av dem som synes trøffel stinker piss (dette er visstnok en slags genetisk greie som jeg leste om for noen år siden. Skal se om jeg finner saken igjen) og spurte derfor om det var mulig å få uten trøffelolje. Det gikk derimot ikke an sa servitrisen da alt av retter var ferdigpreparete. Da fikk jeg bare finne meg i det.KingKongHalvor skrev: ↑søn mai 22, 2022 3:48 pm Bella Bambina i Østbanehallen
Trivelig italiensk, god hjemmelaget pasta. Eikefjord har gjort dette til hakket bedre enn Olivias syns jeg nok. Ikke pizza, kanskje like greit. Energien er lagt i perfekt pasta. Raust med parmesan, nesten i overkant. Hyggelige drikkepriser.
Retten kom så på bordet. Litt eim av trøffelolje, men ikke all verden. Men retten smakte lite og en har også tatt snarveier ved å bruke fløte her. Også en uting at de danderer med grov parmesan på forhånd i stedet for at man kan velge mengde selv. Tagliatellen var "klumpete" og dårlig tilgjort, uansett om den var "hjemmelaget" eller ikke. Her har det nok gått for fort i svingene.
Så også på menyen at de hadde carbonara, men med både fløte, hvitløk og bacon. Det skal det ikke være i carbonara. Samme med bolognese som også hadde hvitløk og som Bella Bambina kaller "Verdensberømt tomatsaus", noe bolognese heller ikke er da andelen tomat i bolognese/ragú i beste fall skal være veldig liten. De får slutte å kalle ting carbonara eller bolognese når det tross alt ikke er det og presentere denne industrimaten litt mer ærlig.
Ellers et personal som var en salig blanding av portugisere og folk fra lenger øst som ikke kunne norsk og engelsken var også så som så uten at det var helt krise.
Slike restauranter som liksom skal kalle seg italienske får jaggu meg prøve å etterstrebe å være litt mer autentiske eller så blir det samme rælet som de tyrker/kurder-drevne kjedene som Milano, Napoli og Venezia, godt opprettholdt av smuglerkjøtt via blant annet Karoli-familien.
Hva spiste egentlig du der, @KingKongHalvor ?
-
- Innlegg: 2589
Som jeg skrev; hakket bedre enn Olivias. Da skjønner de fleste som har spist ute hva det dreier seg om. Det er italiensk på den måten mange syns er ok når de skal ha et kjapt måltid. Jeg var kanskje mer heldig med pastaen min, den var helt perfekt.GiPazzini_85 skrev: ↑tor jun 02, 2022 7:04 amHvor hjemmelaget ting er der tror jeg ville tatt med en solid klype salt. Var der for et par uker siden og bestilte boscaiola. Den var med trøffelolje og jeg er av dem som synes trøffel stinker piss (dette er visstnok en slags genetisk greie som jeg leste om for noen år siden. Skal se om jeg finner saken igjen) og spurte derfor om det var mulig å få uten trøffelolje. Det gikk derimot ikke an sa servitrisen da alt av retter var ferdigpreparete. Da fikk jeg bare finne meg i det.KingKongHalvor skrev: ↑søn mai 22, 2022 3:48 pm Bella Bambina i Østbanehallen
Trivelig italiensk, god hjemmelaget pasta. Eikefjord har gjort dette til hakket bedre enn Olivias syns jeg nok. Ikke pizza, kanskje like greit. Energien er lagt i perfekt pasta. Raust med parmesan, nesten i overkant. Hyggelige drikkepriser.
Retten kom så på bordet. Litt eim av trøffelolje, men ikke all verden. Men retten smakte lite og en har også tatt snarveier ved å bruke fløte her. Også en uting at de danderer med grov parmesan på forhånd i stedet for at man kan velge mengde selv. Tagliatellen var "klumpete" og dårlig tilgjort, uansett om den var "hjemmelaget" eller ikke. Her har det nok gått for fort i svingene.
Så også på menyen at de hadde carbonara, men med både fløte, hvitløk og bacon. Det skal det ikke være i carbonara. Samme med bolognese som også hadde hvitløk og som Bella Bambina kaller "Verdensberømt tomatsaus", noe bolognese heller ikke er da andelen tomat i bolognese/ragú i beste fall skal være veldig liten. De får slutte å kalle ting carbonara eller bolognese når det tross alt ikke er det og presentere denne industrimaten litt mer ærlig.
Ellers et personal som var en salig blanding av portugisere og folk fra lenger øst som ikke kunne norsk og engelsken var også så som så uten at det var helt krise.
Slike restauranter som liksom skal kalle seg italienske får jaggu meg prøve å etterstrebe å være litt mer autentiske eller så blir det samme rælet som de tyrker/kurder-drevne kjedene som Milano, Napoli og Venezia, godt opprettholdt av smuglerkjøtt via blant annet Karoli-familien.
Hva spiste egentlig du der, @KingKongHalvor ?
Men hvorfor i alle dager du kjøper en rett med trøffelolje når du ikke liker det, det skjønner ikke jeg.
-
- Innlegg: 12998
Synes egentlig ikke at det var noe videre bedre enn Olivias, bare mer komprimert meny. Trøffeloljen ble, som nevnt, ikke noe problem. Resten ble derimot det. Disse rettene kunne like så gjerne ha vært liggende kalde i disken på Deli de Luca.KingKongHalvor skrev: ↑tor jun 02, 2022 7:49 amSom jeg skrev; hakket bedre enn Olivias. Da skjønner de fleste som har spist ute hva det dreier seg om. Det er italiensk på den måten mange syns er ok når de skal ha et kjapt måltid. Jeg var kanskje mer heldig med pastaen min, den var helt perfekt.GiPazzini_85 skrev: ↑tor jun 02, 2022 7:04 amHvor hjemmelaget ting er der tror jeg ville tatt med en solid klype salt. Var der for et par uker siden og bestilte boscaiola. Den var med trøffelolje og jeg er av dem som synes trøffel stinker piss (dette er visstnok en slags genetisk greie som jeg leste om for noen år siden. Skal se om jeg finner saken igjen) og spurte derfor om det var mulig å få uten trøffelolje. Det gikk derimot ikke an sa servitrisen da alt av retter var ferdigpreparete. Da fikk jeg bare finne meg i det.KingKongHalvor skrev: ↑søn mai 22, 2022 3:48 pm Bella Bambina i Østbanehallen
Trivelig italiensk, god hjemmelaget pasta. Eikefjord har gjort dette til hakket bedre enn Olivias syns jeg nok. Ikke pizza, kanskje like greit. Energien er lagt i perfekt pasta. Raust med parmesan, nesten i overkant. Hyggelige drikkepriser.
Retten kom så på bordet. Litt eim av trøffelolje, men ikke all verden. Men retten smakte lite og en har også tatt snarveier ved å bruke fløte her. Også en uting at de danderer med grov parmesan på forhånd i stedet for at man kan velge mengde selv. Tagliatellen var "klumpete" og dårlig tilgjort, uansett om den var "hjemmelaget" eller ikke. Her har det nok gått for fort i svingene.
Så også på menyen at de hadde carbonara, men med både fløte, hvitløk og bacon. Det skal det ikke være i carbonara. Samme med bolognese som også hadde hvitløk og som Bella Bambina kaller "Verdensberømt tomatsaus", noe bolognese heller ikke er da andelen tomat i bolognese/ragú i beste fall skal være veldig liten. De får slutte å kalle ting carbonara eller bolognese når det tross alt ikke er det og presentere denne industrimaten litt mer ærlig.
Ellers et personal som var en salig blanding av portugisere og folk fra lenger øst som ikke kunne norsk og engelsken var også så som så uten at det var helt krise.
Slike restauranter som liksom skal kalle seg italienske får jaggu meg prøve å etterstrebe å være litt mer autentiske eller så blir det samme rælet som de tyrker/kurder-drevne kjedene som Milano, Napoli og Venezia, godt opprettholdt av smuglerkjøtt via blant annet Karoli-familien.
Hva spiste egentlig du der, @KingKongHalvor ?
Men hvorfor i alle dager du kjøper en rett med trøffelolje når du ikke liker det, det skjønner ikke jeg.
Virker til at de slumser med melblandingen til pastaen, i den grad de lager den selv, samt at de må bruke noe hurtigtørk-greier på den. Var også en trå og gul rand på Tagliatellen. Ikke noe kvalitetstegn akkurat.
Det blir såpass kvasi-italiensk at en like så gjerne kan kjøpe seg en pølse på Narvesen i stedet dersom en ikke har med seg niste og MÅ kjøpe seg noe å spise i sentrum.
Men hva spiste du der?
-
- Innlegg: 12998
Det er jo heller ikke noe kvalitetstegn at uteserveringen er delvis full en fredag og halvparten sitter bare og drikker, mens det ikke sitter noen inne på inneserveringen. Da er det ikke maten som trekker, for å si det sånn.
-
- Innlegg: 2589
Da anbefaler jeg deg å kjøpe pølse neste gang.GiPazzini_85 skrev: ↑tor jun 02, 2022 7:57 amSynes egentlig ikke at det var noe videre bedre enn Olivias, bare mer komprimert meny. Trøffeloljen ble, som nevnt, ikke noe problem. Resten ble derimot det. Disse rettene kunne like så gjerne ha vært liggende kalde i disken på Deli de Luca.KingKongHalvor skrev: ↑tor jun 02, 2022 7:49 amSom jeg skrev; hakket bedre enn Olivias. Da skjønner de fleste som har spist ute hva det dreier seg om. Det er italiensk på den måten mange syns er ok når de skal ha et kjapt måltid. Jeg var kanskje mer heldig med pastaen min, den var helt perfekt.GiPazzini_85 skrev: ↑tor jun 02, 2022 7:04 am
Hvor hjemmelaget ting er der tror jeg ville tatt med en solid klype salt. Var der for et par uker siden og bestilte boscaiola. Den var med trøffelolje og jeg er av dem som synes trøffel stinker piss (dette er visstnok en slags genetisk greie som jeg leste om for noen år siden. Skal se om jeg finner saken igjen) og spurte derfor om det var mulig å få uten trøffelolje. Det gikk derimot ikke an sa servitrisen da alt av retter var ferdigpreparete. Da fikk jeg bare finne meg i det.
Retten kom så på bordet. Litt eim av trøffelolje, men ikke all verden. Men retten smakte lite og en har også tatt snarveier ved å bruke fløte her. Også en uting at de danderer med grov parmesan på forhånd i stedet for at man kan velge mengde selv. Tagliatellen var "klumpete" og dårlig tilgjort, uansett om den var "hjemmelaget" eller ikke. Her har det nok gått for fort i svingene.
Så også på menyen at de hadde carbonara, men med både fløte, hvitløk og bacon. Det skal det ikke være i carbonara. Samme med bolognese som også hadde hvitløk og som Bella Bambina kaller "Verdensberømt tomatsaus", noe bolognese heller ikke er da andelen tomat i bolognese/ragú i beste fall skal være veldig liten. De får slutte å kalle ting carbonara eller bolognese når det tross alt ikke er det og presentere denne industrimaten litt mer ærlig.
Ellers et personal som var en salig blanding av portugisere og folk fra lenger øst som ikke kunne norsk og engelsken var også så som så uten at det var helt krise.
Slike restauranter som liksom skal kalle seg italienske får jaggu meg prøve å etterstrebe å være litt mer autentiske eller så blir det samme rælet som de tyrker/kurder-drevne kjedene som Milano, Napoli og Venezia, godt opprettholdt av smuglerkjøtt via blant annet Karoli-familien.
Hva spiste egentlig du der, @KingKongHalvor ?
Men hvorfor i alle dager du kjøper en rett med trøffelolje når du ikke liker det, det skjønner ikke jeg.
Virker til at de slumser med melblandingen til pastaen, i den grad de lager den selv, samt at de må bruke noe hurtigtørk-greier på den. Var også en trå og gul rand på Tagliatellen. Ikke noe kvalitetstegn akkurat.
Det blir såpass kvasi-italiensk at en like så gjerne kan kjøpe seg en pølse på Narvesen i stedet dersom en ikke har med seg niste og MÅ kjøpe seg noe å spise i sentrum.
Men hva spiste du der?
Østbanehallen byr ikke på de store kulinariske opplevelsene, det er mat for folk på farten. Jeg skulle på konsert i Spektrum, dette lå i grei avstand, kostet ikke all verden, gjorde absolutt nytten for meg og følget. Antipasti og Frutti di Mare spiste jeg, ble mett.
Vet ikke helt hvorfor du engasjerer deg så veldig i akkurat dette stedet, det er ett i mengden, gjorde nytten for min del.
Jeg setter en øl på at den kommer tilbake i drift, men nye eiere. Og mindre gjeldChromeback skrev: ↑ons jun 01, 2022 5:18 pm Litt på siden det her, men Olympen er konkurs.
Utrolig trist.
Rekesmørbrød og et glass Wongraven Champagne på Fiskebaren på Gardermoen i går. Litt dyrt, men aldri feil
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute