Grensen må en vel sitte selv.Alpha skrev: ↑søn apr 03, 2022 1:53 amJo, men hvor skal man sette grensen? Industribakt brød som kjøpes på dagligvare regnes for å være ultra-prosessert etter NOVA-klassifisering. En hører ikke stor ståhei rundt brødskiven fra "brød-nasjonen" Norge. Egg på flaske er langt mindre prosessert enn et brød fra Rema-1000.keizersoze skrev: ↑søn apr 03, 2022 1:31 amJoda...jeg lager jo ikke min egen såpe feks.
Eneste er jo at jo mer prosessert maten er, så blir den mer usunn.
Det er ikke alltid rare tiden å spare uansett, men tidsklemme gjelder jo.
Folk må spise det de vil...men kan ikke si at egg på flaske er noe som frister meg.
Har jo ikke smakt det. Så kanskje det er godt.
Jeg synes det er best å rive osten selv, men av og til passer det bedre å kjøpe ferdig revet ost. Da er det fint å ha et alternativ. Det samme gjelder egg, spør du meg.
Er ikke flink selv, og kjøper mye ferdigmat, så bryr meg ikke mye om folk er lavkalori, veganere eller kun biff og poteter.
Jeg tenker mest på at det tar meg 1 minutt å raspe osten.
Blir ikke noe sunnere, men hva det ene minuttet koster.
1 kilo ost, så har jeg mye igjen...
Så har en det med matsvinn da..ikke enkelt dette.