Artig sak fra BBC.
https://www.bbc.com/reel/video/p0cx5c9z ... -by-the-us
Majones - overalt
Topp - ja, dette er vel noe av det området jeg er mest interessert i hva gjelder mat - historie, spisevaner, hvordan og hvorfor de oppstod - og her har man jo sannelig på toppen geopolitiske vyer ! Hadde jeg kunne velge å studere på nytt er det utvilsomt innenfor dette jeg hadde siktet meg inn på...strandereng skrev: ↑ons aug 31, 2022 10:14 pm Herlig liten perle for en historienerd som meg fra BBC.
Her fikk man vel også vite noe av bakgrunnen for at man f.eks. i Spania har en rett med majones, koktepoter og reker som man kaller Russisk salat.
Ja. Du hadde vært så inderlig velkommen om du hadde tatt disse fagene.DoktorS skrev: ↑tor sep 01, 2022 6:39 pmTopp - ja, dette er vel noe av det oÆRT mrådet jeg er mest interessert i hva gjelder mat - historie, spiDl også vite noe av bakgrunnen for at man f.eks. i Spania har en rett med majones, koktepoter og reker som man kaller Russisk salat.strandereng skrev: ↑ons aug 31, 2022 10:14 pm Herlig liten perle for en historienerd som meg fra BBC.
Hvorfor tror du egentig jeg lå og kavet i en gammel staværing på Sunnmøre i sin tid?
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute