Majones på sushi?
Majones på sushi?
For en uting! Nå har jeg ikke spist sushi på en stund, og om jeg kjøper det så er det som regel fra en skikkelig sushikokk. Var på farten i går og kjøpte et ferdigsett, der lå det et stort beger med noe chilimayo eller noe, hva er greia? Amerikanisert sushi? Japanere bruker da vitterlig ikke majones på sushi.
Kewpie mayonnaise is one of the most popular condiments in Japan, where it’s used as a dipping sauce, sushi topping, and even as a replacement for cooking oil.Queenie skrev: ↑ons sep 07, 2022 1:55 pm For en uting! Nå har jeg ikke spist sushi på en stund, og om jeg kjøper det så er det som regel fra en skikkelig sushikokk. Var på farten i går og kjøpte et ferdigsett, der lå det et stort beger med noe chilimayo eller noe, hva er greia? Amerikanisert sushi? Japanere bruker da vitterlig ikke majones på sushi.
Har aldri noensinne fått det på sushirestaurant, men det kan vel være tilfeldig.Rainmaker skrev: ↑ons sep 07, 2022 1:57 pmKewpie mayonnaise is one of the most popular condiments in Japan, where it’s used as a dipping sauce, sushi topping, and even as a replacement for cooking oil.Queenie skrev: ↑ons sep 07, 2022 1:55 pm For en uting! Nå har jeg ikke spist sushi på en stund, og om jeg kjøper det så er det som regel fra en skikkelig sushikokk. Var på farten i går og kjøpte et ferdigsett, der lå det et stort beger med noe chilimayo eller noe, hva er greia? Amerikanisert sushi? Japanere bruker da vitterlig ikke majones på sushi.
Har fått det både på mange sushirestauranter, i Norge, London og Hong Kong.Queenie skrev: ↑ons sep 07, 2022 2:00 pmHar aldri noensinne fått det på sushirestaurant, men det kan vel være tilfeldig.Rainmaker skrev: ↑ons sep 07, 2022 1:57 pmKewpie mayonnaise is one of the most popular condiments in Japan, where it’s used as a dipping sauce, sushi topping, and even as a replacement for cooking oil.Queenie skrev: ↑ons sep 07, 2022 1:55 pm For en uting! Nå har jeg ikke spist sushi på en stund, og om jeg kjøper det så er det som regel fra en skikkelig sushikokk. Var på farten i går og kjøpte et ferdigsett, der lå det et stort beger med noe chilimayo eller noe, hva er greia? Amerikanisert sushi? Japanere bruker da vitterlig ikke majones på sushi.
Mitt inntrykk er at det japanske kjøkken gjerne eksperimenterer med "utenlandsk" innflytelse på de fleste retter. (Noe som jo la grunnlaget for norsk laks som en ingrediens i sushi)
Godt poeng. Men funky kombinasjon, jeg holder meg til soya og ingefær.Rainmaker skrev: ↑ons sep 07, 2022 2:04 pmHar fått det både på mange sushirestauranter, i Norge, London og Hong Kong.
Mitt inntrykk er at det japanske kjøkken gjerne eksperimenterer med "utenlandsk" innflytelse på de fleste retter. (Noe som jo la grunnlaget for norsk laks som en ingrediens i sushi)
Her i nord er det en greie å ha kremost i sushien. Det er rett og slett ikke greit.
bundetrente skrev: ↑ons sep 07, 2022 2:31 pm Her i nord er det en greie å ha kremost i sushien. Det er rett og slett ikke greit.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute