Hva spiser og drikker du i kveld?
Re: Hva spiser og drikker du i kveld?
Det ble såpass med mat igjen fra gårsdagens bursdagsfeiring at jeg fikk med meg noen pizzastykker, noe pastasalat og focaccia som jeg tenker å ha til middag i dag. Kjenner at det var helt ok i dag. Var vanskeligere å takke nei til rester fra kakebordet, men det ble såpass mye i går at fornuften får seire for èn gangs skyld.
Tror barna vil kreve ny når den blir tom :p
Fårikål etterhvert.
Den har stått og sydet i en times tid......tror den skal få syde litt til, jeg.
Nam!
Den har stått og sydet i en times tid......tror den skal få syde litt til, jeg.
Nam!
Tok en slik forrige uke. 35 kroner i nærbutikken (rema) var jo ikke så galt.....
Endra planen søndag, for hadde rester av lørdagskveldens lammefilet til "lunsj". Det var merkelig godt og nesten bedre dagen etter... Så da ble det en liten pizza til kvelds i stedet.
Kylling i dag - bare stekte lårfileter i biter med litt ymse asiatiske smaker og hadde ris og salat til dette. Ble for øvrig kylling til lunsj også, ny lunsjleverandør som er ganske bra - saftig kylling selv, om den var uten skinn og ganske så bleik, men fint tilbehør med saus og poteter, og morsomt med god salat med rips.
Kylling i dag - bare stekte lårfileter i biter med litt ymse asiatiske smaker og hadde ris og salat til dette. Ble for øvrig kylling til lunsj også, ny lunsjleverandør som er ganske bra - saftig kylling selv, om den var uten skinn og ganske så bleik, men fint tilbehør med saus og poteter, og morsomt med god salat med rips.
“It’s her recipe, with the sweet sausage and the layer of basil leaves. That’s Carmelas lasagna!”Harduetforslag skrev: ↑man aug 22, 2022 7:41 am Hjemmelaget lasagna ala Sopranos, oversatt til norsk betyr det et lag i midten med ricotta og grovhakket basilikum. Som en del av det siste laget, under osten, skal det egentlig være italienske kjøttboller, men jeg gikk heller for italiensk pølse, Salsiccia fra Meny, som jeg steker raskt på stekepannen.
Gårsdagens fårikål var som den skal være. Skikkelig god!
I dag blir det å lunke på gårsdagens fårikål, en rett som noen ganger er bedre dag nr. 2.
I dag blir det å lunke på gårsdagens fårikål, en rett som noen ganger er bedre dag nr. 2.
Etter pølser og eplekake på fest i barnehagen, så spørs det ikke om det trengs noe mer etter kveldens løpetur. Kanskje en omelett?
Stekt ørretfilet med søtpotetfries, grønnsaker og rømme med hvitløk, ingefær og sweet chilisaus.
Karbonader fra rema, med kokt potet og gulrot og brun saus med løk.
Frisk pris på kærbis i liten pakke, da. Over 160 kr. pr. kilo!
Frisk pris på kærbis i liten pakke, da. Over 160 kr. pr. kilo!
En heller ikke-matchende restefest fra fryseren med barna, for å få ryddet litt: Fiskekaker, kyllingnuggets og søtpotetstappe. Men brokkolien var fersk
Ble Fjordland i dag. Kjøttboller, svenske. Ganske grei mat. Kjører på med litt ekstra pepper på.
I morgen blir det en terinn av fasan. Deretter lammeskank. Så Creme Brulee. Og så regner jeg med det blir whisky etter maten.
I morgen blir det en terinn av fasan. Deretter lammeskank. Så Creme Brulee. Og så regner jeg med det blir whisky etter maten.
Jeg fant en boks i fryseren med ukjent innhold. Kokte poteter og varmet opp innholdet i boksen, lagde salat og fant ut at middagen besto av finnbiff. Skjenket en glass rødvin til.
-
- Innlegg: 5307
Ovnsbakt ørret med creme fraiche, hvitløk, sitron, soyasaus, chili, vårløk og honning. Servert med ris og wokede grønnsaker.
Planen om scampi, pasta og en syrlig saus etter barna hadde lagt seg utgikk plutselig da kona ble ytterligere forsinket, så da spares det til en annen gang og jeg hentet opp en ferdig burrito fra fryseren. Men tror jeg tar en øl til
Dirty fries med kjøttdeig, pepperoni, ostesaus, løk, hvitløk, paprika og en bitteliten sjampinjong. Salat som tilbehør og pepsi max i glasset.
1 stk. høne er i kjelen og skal koke sakte og lenge sammen med noen rotsaker.
Ikke akkurat fastfood, men senere i dag skal det bli hønsefrikassè
Ikke akkurat fastfood, men senere i dag skal det bli hønsefrikassè
Da gjenstår bare å lage sausen, så skulle alt være klart for hønsefrikassè
Ting tar tid!
Ting tar tid!
Ble en liten pizza i kveld. Creme fraiche med sriracha, chili, hvitløk og litt krydder. Chilimarinert kylling, paprika, løk, jalapenos, tomat og noen skiver pepperoni ble toppingen sammen med en blanding av cheddar og mozzarella. Syrlig pizzasalat til og en mangoøl i glasset.
Hjemmelagd fiskegrateng med smørstekt løk og råkostsalat. Tar ikke æren for noe annet enn å spise i dag.
Lever i håpet på at fårikålsesongen åpner med promp og fakt i kveld. Registrerer at det ligger et usprettet kålhode på benken. Hvis jeg finner ut hvordan kjøleskapet åpnes, så kan jeg sjekke om det er noe sauekjøtt der. Lever i håpet.
Ofte sådær kvalitet på tilbudskjøttet, men med kresen kokke blir det som regel veldig bra.
Ofte sådær kvalitet på tilbudskjøttet, men med kresen kokke blir det som regel veldig bra.
Create an account or sign in to join the discussion
You need to be a member in order to post a reply
Create an account
Not a member? register to join our community
Members can start their own topics & subscribe to topics
It’s free and only takes a minute